|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
20.2.2009 10:48:24   
mamyca
Mrlja_mrljava kao prvo dobrodosla.user posted image
Ako ti je test pokazao dvije crtice,iako je jedna jako blijeda vjerovatno si trudna,ja bih na tvom mjestu ponovila test opet za dva,tri dana cisto da budes sigurna.Sacekaj malo,pa nam onda javi radosnu vijest.user posted image

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 251
20.2.2009 10:50:20   
mamyca
Ja ti taman napisala poruku,kad ti saljes jos jednu.user posted image
Kako mislis nemas nijedan papir?Pa kako si onda dosla u Francusku?Nemoze te niko nasilit na nesto sto ti ne zelis,porazgovaraj s muzem i odlucite zajedno,a ne on sam.

Hamza 11.3.2008.

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 252
20.2.2009 12:59:36   
MADRID
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To nikako ne pa ne vidim razlog???????????????????????????????????
A slažem se na to te niko nagovorit ne smije i ne moze ako ti to zelis onda je to najvaznije i nikada to nemoj uciniti
pusaaaaaaaaaaaaaaaa
držim ti fige javi se

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 253
20.2.2009 21:45:55   
mrlja_mrljava
mah ja to i nezelim,nikadato nebih uradila,a kao drugo u fr sam dosla sa visom koja je istekla davno,i znaci na crno sam dok se nevjencamo a za to vjencanje mi treba neki papir koji mozes u ambasadi izvadit a kako cu u amb trazit ce mi pasos za taj papir,mah sranje,ja zelim bebu i nebih ju dala nikomeeeeeeee nit da je netko sjece u meni ili da ona pukne od onih groznih tableta:( to je moja beba i nedam ju,a u utorak radim test ponovo pa cemo vidit:) mah grudi me pocele bolit ono kao zigaju me...eh sad neznam...mah uzet cu onaj test "clear blue" pa cemo vidjeti....ljubim vas sve i tako mi je fino ovdi kada s vama pishem....;cmokkkkkaca svima

(odgovor članu MADRID)
Neposredna veza do poruke: 254
22.2.2009 22:28:10   
maslačak82
suprug mi je rekao da bi morala pobacit a ja to nezelim!!!!

Kakav je to muž..?
Svašta..

Još jedna trudilica

(odgovor članu mrlja_mrljava)
Neposredna veza do poruke: 255
22.2.2009 22:35:30   
mala curica

IZVORNA PORUKA: maslačak82

suprug mi je rekao da bi morala pobacit a ja to nezelim!!!!

Kakav je to muž..?
Svašta..

Upravu si Maslacak
user posted image user posted image user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu maslačak82)
Neposredna veza do poruke: 256
23.2.2009 20:46:45   
anuska08
Mrlja_mrljava, prvo čestitke na user posted image !
Mislim da su ove stranice dovoljne da postanemo svjesni koliko osoba želi  ima user posted image , a to im ne uspjeva. Bore se iz ciklusa u ciklus iz dana u dan. Zato pod bilo koju cijenu  (naravno ne znam tvoju financijsku i obiteljsku situaciju) , ali zadrži to dijete, jer je to najdragocijenije na svijetu.  Pusti muža što priča, dijete ti je najvažnije, a koliko vidim i ti ga želiš od sveg srca!!!!
I zato držim ti fige da sve prođe u redu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vjerujem u anđele jer jedan sniva u mom naručju!

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 257
24.2.2009 0:23:38   
mrlja_mrljava
hvalllaaa....inace da vam javim nema nista jos,nema ni menge nit kod dzavola...sutra opet radit test pa cemo vidjet ako i nebude positiv bit cu ovdi s vama:d ljubim vas puno

(odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 258
24.2.2009 10:15:40   
lepotica32
zdravo evo me opet nisam jos dobila ali sam trebala juce nemam vise mucninu i povracanje samo zdriganje,bolovi u donjem delu kicme i boli me i jajnik levi deo ali kad imam odnos unutra me jako boli i ovo se desilo 3 puta molim vas za savet

(odgovor članu nada1986)
Neposredna veza do poruke: 259
24.2.2009 18:16:30   
mery_
drage moje sta da radim,,pisala sam vec..nisam mogla zatrudniti godinu dana..i sada osjecam siptom te  user posted image i radim test dva puta  i pozitivan.grudi nemogu dirnuti ,mantami se,povraca..pisam non stop.al me boli koda trebam dobiti joooj,sam mi to je problem a kasni mi dan,,pomozite

(odgovor članu lepotica32)
Neposredna veza do poruke: 260
24.2.2009 18:21:06   
mamy Sabina
Pa ako je test pozitivan trudna si!user posted image

Neznam šta još da ti kazem ,sem da čestitam,jer sve ostalo što si navela su simptomi koji se
javljaju na samom početku trudnoćeuser posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 261
24.2.2009 18:29:35   
Anoniman
....

< Poruku je uredio felix -- 24.2.2009 18:31:47 >

(odgovor članu lepotica32)
  Neposredna veza do poruke: 262
24.2.2009 18:31:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mery_

drage moje sta da radim,,pisala sam vec..nisam mogla zatrudniti godinu dana..i sada osjecam siptom te  user posted image i radim test dva puta  i pozitivan.grudi nemogu dirnuti ,mantami se,povraca..pisam non stop.al me boli koda trebam dobiti joooj,sam mi to je problem a kasni mi dan,,pomozite

da trudna si,cestitam i uzivaj to ti je sve normalno upocetku trudnoce nebrini
cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mery_)
  Neposredna veza do poruke: 263
24.2.2009 19:05:55   
mery_
jel normalno da stomak boli koda cu dobitiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 264
24.2.2009 19:11:29   
nikita
mery_ cestitam, normalno je da te stomak malo muci jer simptomi trudnoce i menge su vecinom isti a ako je test pokazao plusic onda je sigurno trudnoca

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 265
24.2.2009 19:17:19   
mery_
hvala vam svima.al ipak sam nervozna ,nekako ni ja neznma sta osjecam sve kontam evo ga procuri,al tako cu sretna biti ak trudna budem,,al manta mi se nenormalno..a kontam i ja da sam trudna jer dva puta test plus pokazuje ,,joj neznam ni sta pisem nervozna sam

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 266
25.2.2009 21:39:31   
mnn
mery trudna si.meni je tak bilo upočetku trudnoče...čak mi nisu ni potvrdili trudnoču odmah tek se maleni vidio u 8 tjednu...jer je bio jako visoko...

odi kod ginekologa, i čestitam ti na trudnoči user posted image !user posted image uživaj u tom malenom biču koje raste!user posted image

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 267
26.2.2009 15:53:53   
mery_
dragi moji ja danas dobilauser posted image jooj a vidi sma si se sve izdesavalo i odnejdnom dobijem,a svi siptomi trudnoce,,sta saduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo mi ovo ostaje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 268
26.2.2009 15:57:22   
marinči
 mery baš mi je žao što je user posted image  došla  drži se bit će bolje

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 269
26.2.2009 16:30:12   
mery_
al nije mi jasno sto mi je test pokazao dva puta PLUS,sto su me grudi bolile sto mi se mantalo povracalol,kasnilo mi dva dana i sada dobilo stouser posted image mili boze pomozi mi

(odgovor članu marinči)
Neposredna veza do poruke: 270
26.2.2009 16:32:04   
marinči

neznam šta da ti kažem,koliko ti je kasnila user posted image ?

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 271
26.2.2009 16:33:19   
mery_
dva dana .al osjetila sam prije jake bolove u grudima ,ledima ,mantalo mi se povracalo.i uradim test plus,poslje dva dana opet plus zadnji sam radila u ponedeljak,,i jutros dobijem..jel se ovo jos ikome dedsilo

(odgovor članu marinči)
Neposredna veza do poruke: 272
26.2.2009 16:36:30   
marinči
ja sam tako uradila dva testa oba pozitivna i otišla doktoru potvrdio mi trudnoću ali za 5 dana prokrvarila i eto izgubila bebu rekli su mi da je bila trudnoća bez ploda ..al evo sad sam trudna ponovo i hvala bogu sve je uredu,,drži se bit će bolje vidit ćeš

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 273
26.2.2009 17:20:35   
nikita
mery_ zao mi je sto si dobila  al preporucujem ti da odes kod ginekologa, jer ti se nazalost moglo desiti to kao u marinči , ja vjerujm da test moze biti negativan a da si trudan a da bude pozitivan a da nisi trudan, vjerujem da se ne moze desiti !!!

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu marinči)
Neposredna veza do poruke: 274
26.2.2009 17:38:54   
S.mama
jako mi je zao sto si dobila..
Meni se desilo 20 dana mi kasnila menstruacija,povracalo mi se,grudi pocele rasti,ma sve upucivalo na trudnocu,uradim test i negativan..Nakon 5 dana dobijem.kada je proslo otisla sam na pregled,imala sam JAKU upalu i jos uvijek me prati,nikako da se rijesim...
Jeste li probale tablete Urosal lady i kakve su?Kontam da njih uzmem,imam i uroloske probleme...
Ili mi preporucite nesto protiv upale,please..

05.07.2007(volimo te)
22.07.2010(cekamo te aBd)

(odgovor članu mery_)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *