|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: prvi znaci trudnoce
6.12.2010 21:21:06   
mala20
IZVORNA PORUKA: bbina

malena  ja tebe nemogu uganjati

pa imala sam cesto mucnine i kad sam trebala dobiti i kad sam ostala trudna user posted image
a i test mi nije pokazao user posted image a bila sam ihihi trudna
tako da pravac ginekologu user posted image to je najsigurnije

(odgovor članu bbina)
Neposredna veza do poruke: 751
6.12.2010 22:31:23   
Leki76
Evo da se i ja javim sa svojim iskustvima. Trudnoću smo ganjali više od godinu dana( u tih godinu dvije biohemijske trudnoće, zbog, kako se kasnije ispostavilo manjka progesterona) E sad, svaki, ama baš svaki mjesec, izuzev možda jednom kad mi je došla vještica nešto puno ranije, imala sam sve simptome trudnoće. Čak i kad bih uradila test i vidjela jednu crtu-nisam mogla vjerovati. Toliko su bili izraženi ti simptomi. Prije mjesec dana mi je pukao film i odustala sam od doktora, dabrostona ,svega osim od trakica za ovulaciju i naravnouser posted image . Nijedan simptom, ama baš nijedan osim izostanka menge i user posted image nisam imala. Grudi svakako pred mengu malo nadođu:)I sad  nema drugih simptoma. E,da, i počela sam samoinicijativno piti dabroston. Šta vi mislite kada nije rano otići na prvi UZ? Kalendar mi računa 6 sedmicu trudnoće.Ne zamjerite što se raspisah ovako.Pozz

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 752
6.12.2010 22:40:44   
gagach
ja sam isto isto cim sam vidjela plusic pocela piti dabroston 2x dnevno ...ako imas manjak progesterona onda definitivno nece naskoditi a i vjerujem da ce ti dr prepisati isti...
doktoru sam prvi put otisla nekad izmedju seste i sedme sedmice mada mi je doktorica govorila da je rano ja nisam mogla izdrzati i natjerala sam je da me pogleda...hB bilo je sve ok i srculence minijaturno je kucalouser posted image  iako mi je ona rekla da se moze desiti da se ne vidi i da ne panicim ako se to desi i da cu onda doci za koju sedmicu...eto ispisah ti se jauser posted image  Uglavnom cestitam na trudnoci i sretno kod druser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Leki76)
Neposredna veza do poruke: 753
7.12.2010 21:25:13   
Leki76
Gagach, hvala ti na čestitkama i odgovoru.Odlučila sam da se iskuliram i odem doktoru tek za 20tak dana.Pozzić

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 754
23.12.2010 22:27:31   
almaado
pozdrav,
eh i ja sam nova i jako sam neiskusna... ja i moj muz jako zelimo bebu i bacili smo se na taj posao, zadnju user posted image sam imala 13 decembra, a vec sad osjecam bol u donjem dijelu stomaka, stalno mi se trazi nesto da jedem i grudi su mi tako nadosle user posted image ... jel to treba nesto da znaci... Imam samo 21 godinu pa tako da mi je sve ovo novo i neznam sta da radim...

(odgovor članu Minče)
Neposredna veza do poruke: 755
24.12.2010 16:37:58   
mala20
Draga Almaado,
u biti je malo rano da si sad ostala trudna jer bi ti tek trebali poceti plodni dani. jedino da nisi ostala trudna prosli mjesec pa ipak dobila user posted image jer oplodjeno jajasce nije doslo do materice. u svakom slucaju zasto ne kupis test za trudnocu i rijesis si dileme?
iako je pojedinacno od slucaja do slucaja, al ako ti je prva trudnoca jos pogotovo tako mlada user posted image onda je malo moguce da odmah osjetis simptome user posted image
pronadji moj post od prije neka 2 mjeseca kad sam ja pitala za savjet neznajuci da li sam trudna ili ne, i odem ginekologu i shvatim da sam u drugom mjesecu user posted image
uglavnom sretno, nadam se da ce biti lijepe vijesti i da ces dobiti lijep poklon za Novu user posted image

(odgovor članu almaado)
Neposredna veza do poruke: 756
26.12.2010 17:45:35   
almix
pozdrav svima...Ja, sam nova clanica ringeraja

(odgovor članu lavica)
Neposredna veza do poruke: 757
4.1.2011 14:29:52   
Anoniman
Pomozitemi,neznam da li sam trudna?Idem cesto u wc na svakih pola sata i muci me zeludac,imam kiselinu.Uradila sam test ali je bio negativan.

(odgovor članu lavica)
  Neposredna veza do poruke: 758
4.1.2011 14:31:07   
koka i po
mozda je pms....ali opet uradi test...
a nakon koliko dana kasnjenja menge si ga uradila?

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 759
4.1.2011 14:33:23   
marny
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Pomozitemi,neznam da li sam trudna?Idem cesto u wc na svakih pola sata i muci me zeludac,imam kiselinu.Uradila sam test ali je bio negativan.

nisi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 760
   RE: Prvi znaci trudnoće
4.1.2011 14:33:57   
malena27 RR
uradi test na dan ocekivane user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.1.2011 14:34:34 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 761
4.1.2011 17:49:13   
gami
Cao! Nova sam na forumu, ali cesto citam vase komentare i mogu reci da ste super i odlicna podrska. Imam pitanje. Ciklus mi je kasnio pet dana, nakon cega mi se pojavio svijetlo crveni, braon iscjedak, stomak me bolio u manjem intenzitetu nego obicno, inace imam bolnije menstruacije. To je trajalo cetiri dana. Nakon 14 dana radila sam test i negativan je, a mene iz dana u dan grudi sve vise bole, kao i ledja, drugih simptoma nemam. Da li je moguce da sam ipak trudna i pored negativnog testa? Please odg. Hvala

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 762
5.1.2011 20:44:04   
animagical
ponovi test? ko zna,nisu ni testovi savrseni....

(odgovor članu gami)
Neposredna veza do poruke: 763
5.1.2011 22:28:58   
gami
Pa zakazacu kod svoje doktorice iza praznika. Posljednjih par dana me i glava cesto boli. Cula sam da je bilo slucajeva i pored vise neg testova cure budu trudne. Nadam se da sam jedna od njih...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 764
5.1.2011 22:32:11   
Anoniman
a koji test? ja sam samo clear blue vjerovalauser posted image

(odgovor članu gami)
  Neposredna veza do poruke: 765
5.1.2011 22:35:33   
gami
Intime test, cula sam  da je dobar. Prije sam koristila Baby Rapid, pa sam se razocaralauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 766
5.1.2011 22:39:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gami

Intime test, cula sam  da je dobar. Prije sam koristila Baby Rapid, pa sam se razocaralauser posted image
haj ti veceras po clear b...pa ujutro odmah, prvi pi pi user posted image

(odgovor članu gami)
  Neposredna veza do poruke: 767
5.1.2011 22:44:14   
gami
Pa moracu, ali tek za koji dan.... nisam u prilici da ga kupim a bojim se razocarenja...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 768
5.1.2011 22:50:26   
iv@ncica
ma  ja kad  sam  bila  trudna  i  oni  bezezeze  jeftini  testovi-  trakice  su fercerali....i  onda  clear b. potvrdio..i ginekologuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 769
5.1.2011 22:53:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

ma  ja kad  sam  bila  trudna  i  oni  bezezeze  jeftini  testovi-  trakice  su fercerali....i  onda  clear b. potvrdio..i ginekologuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel i kod tebe bio onaj od 3 km iz gradske ljekarneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i pokazao odmah u 00,48 ja nisam mogla cekati jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
  Neposredna veza do poruke: 770
5.1.2011 23:02:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

sjecas li se i sekundi...bogatiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jel i kod tebe bio onaj od 3 km iz gradske ljekarneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i pokazao odmah u 00,48 ja nisam mogla cekati jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 771
5.1.2011 23:09:17   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zaboravila sekundaru ukljucitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image al nezaboravno iskustvo u svakom slucajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 772
6.1.2011 14:42:08   
animagical
jednostavnije ti je izvadi betu..ne znam jesi iz Sa -kod  al tawila kosta 20km znaci skoro isto kao clear blue,a rezultati za pola sata. samo sto nisu bas dobri za mjerenje dupliranja bete:( aparat im mjeri do 400 i meni juce pokaza nalaz veci od 400 tako da ne znam kolika je betica tacno:( ali ugl nemjerljivi smo:D bebi moj pepi...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 773
6.1.2011 14:53:17   
babina beba
Meni se nekako odmah stomak vidio i muz skontao da sam trudna,  kad je menzes zakasnio najeftiniji test is apoteke je potvrdio.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 774
9.1.2011 15:21:08   
iv@ncica
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

sjecas li se i sekundi...bogatiuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   sve ti  ja  pamtim..u  sekunduser posted image user posted image user posted image
jasta  noa  nego  oni  od 3 km..jesam ih  10 namocila  odmah ;)))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *