|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
24.2.2011 18:02:25   
m.i.n.a.
Hehe..Mersiha kako je proslo..mene zadevera ova Medi I rime..a sad ce i cevapcici..uhh,...bujrum i tebi..

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2251
24.2.2011 19:21:25   
Medi_87
Rime zvala sam ja njega da se uvjerim opet sta cuuser posted image user posted image
Jos je malo bilo evo sad nema pa cemo vidjeti
Mino ti se sredjujes na rateuser posted image user posted image user posted image , sad se smijem a i ja cu takouser posted image user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2252
24.2.2011 21:02:24   
rose
IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Evo i nas...imali smo malo drustvo na kafici...hvala Lejli sto nas je posjetila:))
Medi mila moja..nema straha,to je od pregleda ali ja svaki dan cekam da bude ono pravo...kao i ti..ti si hrabrica koja je napokon docekala svoju trudnocu a sad i porod...ja znam da ti to mozes...
Lepetetke...istoi slucaj sa mlijekom i kod mene..prvo uvucene bradavice,pa daj silikonske,pa daj obloge ovakve i onakve,pa kapi,cajevi,kompoti i supe..sok od jabuke necu dugo pozeljet ..patronazu privatno zvala da mi ona pokusa navuci,kontam ja ne znam..kad sam osmi dan vidjela da ima kao i kod tebe..nema ni za jednog obroka a malo ko krenule bolit,odem na pregled da mi da tablete da se skroz zaustavi..jao kad me zena naribala,osjecala sam se ko dijete od 5 godina kad ga neko grdi..isto da ja ne bih voljela..ma uzas...rekla sam ako bude sljedeci put odmah cu ranije traziti tablete nek uopste ne nadolazi..i necu je pustiti da mi nabraja ko da sam nepismena pa ne znam sta znaci dojiti..uhh...
Rime..ja sam se tek juce okupala odkako sam sama..prvo kosu..pa nahrani ga i uspavaj..pa onda posebno grudi da mi ne bi infekcija se sirila..pa namazi njih..pa depilaciju bar nesto..pa onda noge..pa mazanje..krenem jednu nogu do koljena pa izadjem kod njega..sve u nastavcima..iskoristi dok imas koga tu i udji u kadu ko covjek sve obavvi..ljepse ces se osjecat..ne radim ni ja ovo sto mi je volja vec sto bar malo okrenem misli...juce ja se okupala i izmazala sve fino i uzmem da ga presvucem a on gospodin razrahatio se bez pelene pa sve u mene,i velku i malu nuzdu..a meni drago sto je kakio da ga nemuci:))a kad sam onda vidjela sebe,za pobudalit..
Gagach....javil sta Vila..kako si nam ti,nema te poslijepodne..neobicno nam..:)

ja se nisam sredjivala na rate nego ganjala kad mi je mm kuci i nisam previse umorna...joj kad se sjetim...pa u pocetku nisam mogla u wc ujutro otici da se ona ne razgalami a kupanje mi bilo misaona imenica ...ono sto je redovno bilo na rate je bio dorucak...ili kuhanje rucka pa smo cesto narucivali hranu a i sada to radimo jer ja nisam stizala...ili na brzinu jedemo sta bilo ...pa jeli na smjenu...sada i uganjamo da jedemo zajedno pa makar u 9 navece...pogotovo kako mm uglavnom ne radi jer je preuzeo brigu o bebani dok sam ja na poslu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2253
24.2.2011 21:27:17   
mersiha 77
Ma proslo je dobro,rekla mi je da imam ukljestenje zivca izmedju dva prsljena i da mi nemoze sad nista zbog trudnoce i dala mi neki stezni pojas da nosim samo kad setam i kaze zato me boli noga i koci se u predjelu kuka.

Ma sva sam vam trofac,heheheheuser posted image

Hvala na pitanju i sto se brinete.user posted image

A posebno hvala na cevapima obozavam ih,a u svedskoj ih nemauser posted image

onih nasih SARAJEVSKIH CEVAPA TO NEMA NIGDJE.user posted image

Ljubim vas sveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo i jedna kafica poslje cevapa.user posted image

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2254
24.2.2011 21:31:13   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Rime zvala sam ja njega da se uvjerim opet sta cuuser posted image user posted image
Jos je malo bilo evo sad nema pa cemo vidjeti
Mino ti se sredjujes na rateuser posted image user posted image user posted image , sad se smijem a i ja cu takouser posted image user posted image

Hvala Bogu da je ok mila, cula sam se sa vilom i ona je u istom stanju kao i ti bar sto se tice tog otvaranja. Nece Mica i Bubo, hladno vani, cekaju da ovaj snijeg prodje...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2255
24.2.2011 23:18:56   
Anoniman
zenice moje sta ste se ucutale?
Gdje nam je ona Gagach da vidim sta nju sada boli, mene sve redom user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 2256
24.2.2011 23:22:40   
Rimljankaa
Ima li porodilja??? Medi,Vilo krece li ista???  Znam d avam je zlo od ovih pitanja...

Ja se evo okupala,kosu sredila,po prvi put od poroda gospodju (kako kaze medi) sredila,jos da nokte nalakiram,a to cu sutra..malo se i bolje osjecam...

Da i ne pominem da Adna jos nespava...Okupali je,namazali,presvukli,nahranila je i cekamo da zaspi... Pa da i ja idem u krevet....

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2257
24.2.2011 23:46:11   
animagical
ja gledala na zabranjenom forumu malo ovu djecicu s rr i visnju... da vidite kako su fini,kako slusaju... naravno, nisam vidjela kraj od utakmice...user posted image   da mm kazem da je pletenje papa sport, on bi i to poceo da prati...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2258
25.2.2011 5:36:41   
m.i.n.a.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jel ima za sve..:))

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 25.2.2011 5:38:01 >

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2259
25.2.2011 5:39:39   
m.i.n.a.
Meni se ne spava a Arman usecerio..divan dan ce biti,on naspavan a ja...i ja naspavana..hehe...
Medi,Vilo...sta li je sa vama...

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2260
25.2.2011 8:23:20   
palachinken
mino, ja cu ti odmah prvi red ovih šoljica rezervisati. Muž dobio gripu, pa ne moze na noge, a mačka uhvatio februar pa konstantno mjauče. Ja ko prebijena mačka se vučem, samo da je preživjet osmicu na poslu pa kuci spavat. Ako mognem od njih dvojice, naravno.
Nego, dobro jutro zenice! Jel nam se ko porodio sinoc?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2261
25.2.2011 9:07:37   
entinte
Evo da se i ja tuspasim user posted image  dobro jutro svima... user posted image  m.i.n.a hvala na kafici baš prija jutros user posted image

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 2262
25.2.2011 9:35:07   
Gemelli

Hehe da bas prija, ja se malo razbolila, prvo sam caj zadala, ali kafica me mnogo bolje okrijepila, et ugodan dan trudnjacama user posted image

juce sam bila na kontroli sve super ok, o sto me udaraju nisko kaze dr. zivahne bebare, ali evo 25 nedelja jos uvijek neznamo sta ocekujemo 100%, sad je bila jedna user posted image i to malo krupnija bebara, hehe za milimetar, druga evo drugi mjecec ne pokazuje se, mada je u 19 nedelji bio user posted image , pa ne znam vidjet cemo jos, jeste li vi imale ovakve ne odredjene prognoze user posted image , mada je stvarno bila zivahna, nije joj mogao ni FL izmjeriti, ali i mi smo malo krivi otisli smo u kraj smjene ne najvljani pa se cika doktor nije ni puno zadrzao oko nas user posted image
ovo mi je bio prvi put da idem na jezero inace trudnocu vodim u vojonoj, ali moj muz skontao da jako dobro poznaje jednog doktora, pa smo mu malo otisli da gledamo bebare mimo termina za kontrolu, ne moze skoditi

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2263
25.2.2011 9:43:49   
palachinken
Gemelli, ja tek sad skontala da ti dvoje nosiš? Joooooooooj super! user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2264
25.2.2011 9:59:02   
Gemelli

Hehe hvala puno user posted image pa nick sam si izabrala, prema nalazu UZ pisalo gravida gemelli user posted image , cak sam na prvom UZ u 7 nedelji imala trojke, ali se treci plod nije razvio, i to prirodnim putem user posted image

Neposredna veza do poruke: 2265
25.2.2011 10:16:49   
Anoniman
Joj Gemelli draga zamisli troje, al bi bilo veseloooooo user posted image . I sa dvoje je veselo, a tek troje mogu misliti, ali samo nek su djeca ziva i zdrava pa lako cemo oko njih.

Kod nas noc uzasno protekla, anci rastu trojke pa je strasno nervozna. Od pola dva do pola sest prekenkala, a nece mm vec samo meni. Mene kontrakcije ufatile, zvala dr kaze strogo mirovanje, ako ne prodje posle dan dva mirovana da ce me morati hospitalizovati jer sve sto se moglo dati da pijem ja vec pijem user posted image . Prije par dana radila urin i bio uredan, a evo zadnja dva dana samo piskam, svako deset minuta, jos mi samo treba da sam se i prehladila, ma uglavnom bljak sam.

Vilo? Medi? nadam se da ste ok user posted image

Ljubimo vas sve redom user posted image

(odgovor članu Gemelli)
  Neposredna veza do poruke: 2266
25.2.2011 10:23:43   
Gemelli

Da bas sam primjetila ti trudnjaca jos imas jednu malu bebaru, nije ti lako, ali djeca su super, hehe ja imam mladju sestru 6 god od menei vec ima sina 3 god, jao boze koliko sam od tada pocela sanjati tu djecicu, zavidjela sam joj, toliko sam volila malog i maltretirala, da mu prva rijec nije bila mama vec gaga, svaki dan je draga tetka dolazila i igrala se sa njim user posted image
dusa moja fakat ga volim kao da je moj

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2267
25.2.2011 11:27:14   
Aldijanaa
drage user posted image , treba mi savjet... jucer bila na kontroli, sve ok. doktor mi rekao da dodjem u nedjelju u bolnicu da izazove porodjaj, iako sam ja u 36 sedmici (s tim da beba ide 3 sedmice naprijed) ne znam sta da radim, da li da cekam prirodne bolove ili da idem gore u nedjelju :(. navodno daje neke vaginalete koje ubrzaju otvaranje i porodjaj, da li je neko cuo za te vaginalete?

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2268
25.2.2011 11:30:22   
gagach
Ko je pitao jel me sta boli? user posted image e danas se raspadaaaaaaam!user posted image Isijas me uhvatio...beba je promjenila ocito polozaj i tako me prikljestio da imam bolove za poluditi i kad god se pomjeri to je nova dimenzija bola ... jucer izasla malo setala po BBI centru i na svaki udarac sa jaukala i saginjala se pa su me ljudi malo cudno gledali i mislili da cu se poroditiuser posted image
Helem zvala sam dr posto sam malo pocela oticati pa u ponedeljak moram vaditi urin i idem na kontrolu...na remont hahhaha rekla mije da izbacim so i pratim pritisak....
Pravo me napala za kileuser posted image i sad sam malo tuzna....fakat ne jedem puno i ne znam odakle se gomilaju jer sam sva u stomacini...jest da je beba bucko i duuuuuuuuga al i dalje ne znam gdje sam nagurala 13 kila...
Eh eto izjadah se... i da vec druga sedmica...spavam po 3 sata navecer...bas me priprema...

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Gemelli)
Neposredna veza do poruke: 2269
25.2.2011 11:30:54   
Anoniman
Moja prijateljica je porodila se pomocu tih vaginaleta, a i sestra i kazu opet bi, sad sve zavisi od osobe do osobe. Sad i akoide beba tri sedmice unaprijed to je 39 sedmica, je li iz samo tog ratloga rekao da provocira porod ili ima manjka plodove vode, prezrela posteljica ili nesto trece, ne kontam.

(odgovor članu Aldijanaa)
  Neposredna veza do poruke: 2270
25.2.2011 11:34:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagach

Ko je pitao jel me sta boli? user posted image e danas se raspadaaaaaaam!user posted image Isijas me uhvatio...beba je promjenila ocito polozaj i tako me prikljestio da imam bolove za poluditi i kad god se pomjeri to je nova dimenzija bola ... jucer izasla malo setala po BBI centru i na svaki udarac sa jaukala i saginjala se pa su me ljudi malo cudno gledali i mislili da cu se poroditiuser posted image
Helem zvala sam dr posto sam malo pocela oticati pa u ponedeljak moram vaditi urin i idem na kontrolu...na remont hahhaha rekla mije da izbacim so i pratim pritisak....
Pravo me napala za kileuser posted image i sad sam malo tuzna....fakat ne jedem puno i ne znam odakle se gomilaju jer sam sva u stomacini...jest da je beba bucko i duuuuuuuuga al i dalje ne znam gdje sam nagurala 13 kila...
Eh eto izjadah se... i da vec druga sedmica...spavam po 3 sata navecer...bas me priprema...

dobro dosla u klub user posted image , hajde ti da se druzimo pa zajedno kukamo. Ja nemam pojma sta je ovo, svi govorili sa Anom rizicna trudnoca, ovo ne valja, ovo ne valja, ja mislila ne moze gore biti, sad milion puta se gore osjecam. Grcevi pice sve u sesnaest, sinoc kad su me odjednom u obje noge uhvatili pravo sam na koljena pala, srece da mi djete nije bilo u rukama, piskim svako malo, pomalo mi oticu ruke i noge ujutru itd, itd user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 2271
25.2.2011 11:39:21   
entinte
IZVORNA PORUKA: gagach

Ej draga moja, bas mi je zao da te safatalo sve to user posted image  nemoj se brinuti za kile i ja sam dobila i to skoro 20 kg a znas da mi je termin 2-3 dana poslije tebe... isto ni ja ne jedem a nisam ni pocela oticati jos... nemoj se brinuti za to nije nista strasno... neko dobije manje neko vise... a sto se tice soli i pritiska i meni je jucer dr rekao da mjerim svaki drugi dan da pratim jer se zna povisiti u ovm periodu trudnoce... nemoj mi se sekirati pls... ljubim te...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2272
25.2.2011 11:42:56   
Aldijanaa
pa sve je ok, nema nikakvih problema. vec eto da malo ubrza. pa sad ne znam da li da cekam prirodne bolove ili da idem u nedjelju :(( nesto me strah tih vaginaleta :(
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Moja prijateljica je porodila se pomocu tih vaginaleta, a i sestra i kazu opet bi, sad sve zavisi od osobe do osobe. Sad i akoide beba tri sedmice unaprijed to je 39 sedmica, je li iz samo tog ratloga rekao da provocira porod ili ima manjka plodove vode, prezrela posteljica ili nesto trece, ne kontam.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2273
25.2.2011 11:56:19   
palachinken
Aldijana, jesi li u mogucnosti da trazis misljenje drugog doktora? Ja sam stvarno laik, ali po meni nema smisla da ti izazivaju porođaj ukoliko nema medicinski opravdane potrebe za tim.

(odgovor članu Aldijanaa)
Neposredna veza do poruke: 2274
25.2.2011 11:59:22   
Aldijanaa
Danas sam dogovorila pregled kod drugog doktora za svaki slucaj.

Neposredna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *