Rimljankaa
|
joj m.i.n.a. ali tako sam iscrpljena,uh... Muz je tu,stvarno pomaze,on je sinoc nosao,jer ja sma bila na rubu zivaca. Tacno me nekakvo ludilo bilo uhvatilo,da bi je ubiti mogla. Pa je onda pogledam,pa je uzmem i mazim,ljubim,nosam..Sta cu joj?! Mama me isto zamjeni,ali ona je vezana za mene jer doji. Predlagali su da je ostavim,hapu d ajoj prave,a ja kod svekija da idem da prespavam i naspavam se,ali ne mogu ja to,jos gore ne bi zaspala misleci o njoj,ne mogu je ostaviti. Maloprije mi je zaspala na prsima... Ja u nekakvoj majici kratkih rukava,sirokog vrata,ona glavicu naslonula na moja gola prsa,ja je mazila i zaspala je. Evo je vec se budi... Ne voli da spava i gotovo. I ja sma takva bila i znam d aje na mene po tome. A i ljuta je,kaze muz sve na mene. Zamisli ti,ja je ostavila da place sinoc,i plakala je,plakala,i plakala..udjem u sobu dam joj dudu,malo prestala..pa joj ispadne cucla,i kao ljuta nece das zaplace da me zove,nego sama hoce da je dohvati i kenjka jer ne moze. I kazu bebe ne znaju,e ova Boga mi sve zna
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|