|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
25.2.2011 18:45:42   
Medi_87
Gdje li nam je Sunceuser posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2301
25.2.2011 18:46:26   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image Sve je moguće Mino

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2302
25.2.2011 18:50:35   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Gdje li nam je Sunceuser posted image user posted image

Ma tu sam ja, ali me ovaj snijeg malo zatrpao. Kako si danas, kakvo je stanje?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2303
25.2.2011 18:55:52   
Medi_87
A joj nemoj da te zatrpa, Ma ok sam pritisak malo boljiuser posted image
Kako si ti

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2304
25.2.2011 19:07:02   
sunce27
Ja sam super, evo cekam da mi muz dodje sa posla pa da idemo malo prosetati. Hvala Bogu da ti je bolje. Sta li nam je sa vilom, ne smijem joj vise ni pisati?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2305
25.2.2011 19:15:35   
Medi_87
I ja bih rado ali ne smijem po ovoj mecavi nigdjeuser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2306
25.2.2011 19:16:16   
gagach
joj koju glavobolju imam to je poezija...al nece pokvariti moje super raspolozenje user posted image

sunce de bona dozovi sunce umrjet cu ti od ovi vremenskih promjenauser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 2307
25.2.2011 19:27:22   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

I ja bih rado ali ne smijem po ovoj mecavi nigdjeuser posted image

Ma ne smijem ni ja ali vala moram malo ne mogu citav dan u kuci.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2308
25.2.2011 19:29:04   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

joj koju glavobolju imam to je poezija...al nece pokvariti moje super raspolozenje user posted image

sunce de bona dozovi sunce umrjet cu ti od ovi vremenskih promjenauser posted image

Ne daj se draga moja, pa i ja sam mislila da je vise kraj snijegu ali evo nazalost nije, samo se nadam da se nece dugo zadrzati, i ja bih rado suncaaaa

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2309
25.2.2011 19:33:15   
Anoniman
Hocu i ja sunceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ja poludih od ove zime user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 2310
25.2.2011 19:38:09   
Medi_87
E drage moje izgleda nama nista ne pase vrijeme mu je i da pada samo nama ne odgovara, ja najvise volim proljećeuser posted image i jedva cekam kad ce, odoh sad gledati tv uzvrtila se beba mora da je gladna odosmo jesti Nutellllllleeeeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2311
25.2.2011 19:39:40   
Anoniman
Ma ja najvise volim ljeto, obozavam one temperature +30, a izgleda da mi ovog ljeta sa stomakom do zuba i nece biti omiljeno godisnje doba.

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 2312
25.2.2011 19:42:54   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image ma samo nek nije zima i nek ne pada meni sve odgovara, ja se bojim da se ne smrznem gore na Jezeru moram duge gaće ponijetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2313
25.2.2011 19:45:40   
sarah
Kako ste krofnice, sta radite? user posted image

Ja vam nesto nisam najbolje.
Pocelo me boliti u donjem dijelu ledja i bol mi silazi u noge, posebno u lijevu.
Kad sam dosla s posla cak sam pomislila da su krenuli porodjajni bolovi, pa sam u glavi prevrtala imam li sve spremno za bolnicu... Ali izgleda da su "samo" ledja. S druge strane kontam da su to ti bolovi ne bi mi trajali neprestano, vec bi se javljali u nekakvim razmacima.
Vidim da je i gagach u problemima, isijas. Mozda je i meni ovo pocetak isijasa user posted image
Bas mi je drago gagach da si sredila stan i da si opet u svojoj kucici.
I meni ce u martu trebati jedna generalka pa da smjestimo krevetic.
Medi, Vilo, cekamo lijepe vijesti od vas, a vi cete izgleda stvarno zajedno se poradjati.
Tako cemo i gagach i ja user posted image
Sunce, nadam se da si se nasetala, ja sam danas probala ali nisam mogla dugo zbog ledja, pocelo me boliti iznad desnog guza user posted image  
Jelena, Simran, Gemelli, entinte, mersiha, mino, Rimljanko, palachinken... i sve ostale puno pozdrava i user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2314
25.2.2011 19:47:45   
Medi_87
Sarah pa gdje si ti bonauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2315
25.2.2011 20:02:20   
sarah
Evo me draga Medi, ja svaki dan virnem ovdje da vidim ima li kakvih novosti od tebe i Vile.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2316
25.2.2011 20:18:50   
entinte
IZVORNA PORUKA: gagach

Entite jesi ti pocela da pripremas bebi kutak i tako te stvarcice?
Btw od srece sam morala pojesti komad cokolade i sad me malo savjest grize ....

Nisam draga gagach mislim sva garderoba i kozmetika je spremna, torbe za bolnicu i to sve je skoro gotovo ali nisam nista namjestila. Moram otici kupiti komodu za bebinu garderobu a krevetac, kolica, komodicu za presvlacenje, nosiljku sve cu to dobiti tako da je to cas posla user posted image  
Drago mi je da si se vratila kuci... nisi vise izbjeglica user posted image user posted image user posted image  yupiiiiii

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2317
25.2.2011 20:24:21   
Anoniman
Meni Anci dobila turu user posted image , joj poludjecu vise, samo mi to trebalo. Mislim d aje od zubica jer nije visoka, ali od cega god da je nije nam trebala. Nocas cijelu noc ima da bude dezuranje.
Gagach sto rekose super pa nisi vise izbjeglica, vjerujem ti i ja kad sve sredim tako mi zao sta da uradim da sta ne isprljam user posted image , ali zato imam hvala Bogu dijete koje sve vrati u prvobitno stanje za cas posla user posted image .

(odgovor članu entinte)
  Neposredna veza do poruke: 2318
25.2.2011 21:12:43   
sunce27
Neka temperatura sto prije prodje kod malene princeze, valjda nije nista ozbiljno?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2319
25.2.2011 22:15:08   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: sarah

Kako ste krofnice, sta radite? user posted image

Ja vam nesto nisam najbolje.
Pocelo me boliti u donjem dijelu ledja i bol mi silazi u noge, posebno u lijevu.
Kad sam dosla s posla cak sam pomislila da su krenuli porodjajni bolovi, pa sam u glavi prevrtala imam li sve spremno za bolnicu... Ali izgleda da su "samo" ledja. S druge strane kontam da su to ti bolovi ne bi mi trajali neprestano, vec bi se javljali u nekakvim razmacima.
Vidim da je i gagach u problemima, isijas. Mozda je i meni ovo pocetak isijasa user posted image
Bas mi je drago gagach da si sredila stan i da si opet u svojoj kucici.
I meni ce u martu trebati jedna generalka pa da smjestimo krevetic.
Medi, Vilo, cekamo lijepe vijesti od vas, a vi cete izgleda stvarno zajedno se poradjati.
Tako cemo i gagach i ja user posted image
Sunce, nadam se da si se nasetala, ja sam danas probala ali nisam mogla dugo zbog ledja, pocelo me boliti iznad desnog guza user posted image  
Jelena, Simran, Gemelli, entinte, mersiha, mino, Rimljanko, palachinken... i sve ostale puno pozdrava i user posted image

Hvala Sarah na pozdravu!

veliki pozdrav i tebi kao naravno i svima na rr da sad nenabrajam,ma bole me ledja i nemogu da sjedim dugo a kamoli da pisem.

Ali redovno procitam sta ste pisale.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odoh da spavam!

Ljubim vas sve,pa se cujemo.user posted image user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 2320
25.2.2011 23:13:22   
animagical
gdje se svi isparite dok ja dodjem? user posted image upravo se kanim da susim kosu, to mi postaje najmrza aktivnost... jelena sta je to opet s tolikim bolovima, ta tvoja djeca bas ne slusaju...probaj se malo opustiti, definitivno vidi za neku pomoc oko ane...realno bolje ikakva nego nikakva pomoc,sta ces,vidis dokle je doslo.
ja sam vam zarobljena u snijegu, danas sam s muzicem bila malo vani,ali samo tu u ulici ispred kuce. vidjela bar zraka svjezeg i snijega. sva sam nekakva napuhana, ko da sam balon progutala...imam osjecaj da sam teska 100 kg, jedva se valjam. cmoka za svijuuser posted image i zagrljaj

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 2321
25.2.2011 23:48:13   
lepetetka
Evo da ja poželim laku noć dragim user posted image user posted image  dok još nije svanulo user posted image user posted image ...........Morala virnuti,danas nisam imala vremena išla na kontrolu.....da da po ovom divnom vremenu ma ljepota prava..Ali eto bar sam završila i to pa aBd za mjesec opet.Opet nisu sigurni za spol user posted image , ali svi govore da bi mogla biti  Rozalindauser posted image ...Ma samo nek mi je dobro moje pile i zdravo pa šta god da je... A ja ću kupovati suknjice...user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2322
25.2.2011 23:51:27   
lepetetka
A Rimljanka ne spava Adna sigurno glavnu vodi!!!user posted image user posted image  Neka neka evo i ja potiho kucam po tastaturi da me ne čuje inače mi je gotovo sa komp., sad hoće i on malo pa se nikada izredati..nego se evo šunjam ko lopovčić...user posted image user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2323
25.2.2011 23:59:25   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: lepetetka

A Rimljanka ne spava Adna sigurno glavnu vodi!!!user posted image user posted image  Neka neka evo i ja potiho kucam po tastaturi da me ne čuje inače mi je gotovo sa komp., sad hoće i on malo pa se nikada izredati..nego se evo šunjam ko lopovčić...user posted image user posted image

Hahaha,bas taKO...Evo je jos nespava,san je vara,tako da ce valjda brzo.

Ja malo hodala. S muzem otisli kod prijatelja,pa sam odmah bolje,cim kucu napustih.
Adna s nanom ostala.
Evo je nervozi se...

Ljubim vas,cuvajte se

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu lepetetka)
Neposredna veza do poruke: 2324
26.2.2011 9:31:30   
gagach
Dobar jutar zenice!

Ja sam vam se sinoc patila sa migenom do 4 ujutro. Jutros jos pulsira al bar ne boli onako krvnicki...moram vam reci da izgledam krasno kao cvjetic...hahahha podocnjaci do guz*ce...
Danas cu malo da se setkam gradom da udahnem zraka pa se onda vratiti na slaganje stvari u stanu...moram ukljuciti 3 turu vesa od preostalih 150 hahahah

Upravo gledam svoju stomacinu i imam osjecaj da beba izvodi neke karate poteze....i usput stuca...jaaadan on se satra stucajuci...

Sarah vidim boli sve zivo...morala si i ti pocet osjecat cari trudnoce hahaahah....to su vjerovatno ledja...ako nastavi nazovi dr pa da se smiris...hocemo li na vjezbe ove sedmice? Sve mi nesto zao da ne odem...ja cu vjerovatno otici u srijedu...

Entite vidis ti, sarah i ja smo tu sa terminima...bas cool:) ja nisam nista oprala od garderobice za slinu mog sve cekam da udjem u taj deveti tako daleki mjesec pa da podjelim duznosti svekrvi i mami hahhaahha da to fino operu i ispeglaju hahhaha
Kontam ako ja to sada odradim uprasit ce se:)
Vidis torba za bolnicu...moram dovrsiti njeno spremanje....

Jelo jelena pa kako temperatura joj ti si moj idol...i imas potpuno pravo da kukas...

Medi tebi je danas pregled koliko znam...javi se odmah da ne bih paniku dizala po forumu...znas kako smo se dogovorile:)

Svim ostalim trudnjacama...malim i velikim saljem pusice cmok cmok

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 2325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *