Rimljankaa
|
Da se i ja javim svojim trudnjacama. Adnica je malo bolja,pa smo se pomirile... Bile smo se skroz posvadjale. Spavala i maloprije se probudila,presvukla je,nahranila,i evo mame s njom. Ima li Vile? Ima li naznaka kakvih? Vidim kod Medi isto stanje... Ma sve ce to iznenada i odjednom. Medi,gospodja je sredjena,majke mi se drugacije osjecam,mada je jos neupotrebljiva :P Gagach ne zali se za kile. Super ti izgledas. kad se aBd porodis,nece nikakvih tragova ostati. A blago se vama,pa i izadjete negdje. Ja stalno kuci,gdje cu po ovoj zimi?! Sutra vikend,pa cu vala gdje sa muzem,tacno cu izluditi. Jelena,ja kad procitam tvoje postove,ja nesmijem ni da se zalim. Trudnoca,kontrakcije,grcevi,Ana nemirna,zubici rastu..svaka ti cast kad mozes sve stici. Aldijana,to sto se tice prijevremnog poroda,i meni je moj doktor predlagao,da me ranije porodi. Prvo mi je predlagao carski,jer me bilo strah poroda,pa sam odbila. Onda mi je predlagao da me prijevremeno porodi,jer je beba vec bila zrela,termin mi bio prosao,ja sam isto to odbijala sve dok ne bi beba bila ugrozena. Na kraju je sve poslo samo od sebe... Ti najbolje to mozes da odlucis,ali prije svega toga,trazi razloge zasto da se porodis ranije?! Ako nema nekog opravdanog razloga,po meni,je bolje da cekas da samo krene. A ta tabletica,ili gel,ili drip,na kraju ces opet dobiti. Na kraju to svima daju da ubrzaju porod
23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... 11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu... Ja sam najbogat
|