Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ja kolilo sam vidjela na njihovoj stranici(moguce da grijesim)bugari su takodje samo uvoznici,mada nigdje ne nadjoh drzavu proizvodjaca.meni su ona puki super
evo i ja sam juce Chipolino Baby Buggy SPORTIVA vidjela, rodica kupila, ljetna kolica 170 KM, nevjerovatno lagana i laka za upravljati, doslovce jednom rukom i laka za sklopiti. Svidjela su mi se, mada meni treba nesto drugacije jer nasa bebica dolazi u septembry pa bi mi trebala neka kao zimska verzija.Po meni, jedina im je mana sto se rucka ne okrece tako je vasa beba stalno okrenuta od vas, prema naprijed. Kolica su kupljena u Banja Luci, postoji radnja sa njihovim proizvodima. Ali ja cu biti u prilici da odem do te radnje i da se vama javim, koga interesuje, sa vise informacija tek za deset dana jer sam sad u fazi spremanja jednog jako vaznog ispita za koji se nadam da cemo moj srecko mali i ja uspjeti poloziti prije no sto proper upoznamo !! Pozdravljam vas, ostajete mi zdrave i vesele i vase bebe i cujemo se uskoro.
evo da se i mi pohvalimo nasim ferrarijem, ko sto aida zna reci tako sam sretna, a i moja princezica ce biti aBd
imamo jedan dio:
pa drugi dio:
i na kraju sve u kompletu:
ima jos nekih dodataka, kao ono za pokrivanje nogica, pa neka spuzva, zamotana ko u musemu, vjerujem da je to da se stavi u kolica da guzara mala ne propiski... pa najlon da se pokriju citava kolica u slucaju kise (mada mi to nece trebati )... sve u svemu ja sam jaaaako zadovoljna i izgledom, i bojom i cijenom
Bravo Dinoooo stigla kolica za bebaru. Bas mi je drago. Pravi Ferrari Rekla sam ti da mi je prije par dana bila rodica u Istanbulu sa muzem i sincicem. I kod njih je ovaj model, samo plavi. Super je!!! MM je treniro voznju sa njihovim sincicem
E mislila sam i ja da mi taj najlon za kisu nece bas trebati, ali sam vidjela ovdje da ga jako puno koriste kad je vjetar, da ne ide bebi prasina u oci i usta. Tako da i ti imas dobru zastitu od tog vaseg pijeska
Mene sada interesuju kišobran kolica, ako se neko bolje razumije da mi kaže šta trebam gledati kod njihovog izbora? Ja ne želim baš da budu preskupa, pa ako je neko vidio povoljna, a dobra, please neka javi. Ili ako neko prodaje neka malo bolja polovna može mi se javiti na PP.
I nama su neki dan stigla kolica (bila rezervisana i sada su napokon tu)! Nas Denijal ce takodjer da se vozi u istom bolidu kao i Dinina curica (samo sto je u nas tamnoplavi-bez model). AnitaMO,i ja sam u iani u Mostaru kupila svoja kolica, ali sam ih platila 899 KM...do cega li je sada ta razlika u 100 KM??!! Nije mi logicno da su sada skuplja nego ranije??!! Haj budi pametan
hvala svima koje su rekle da su kolica dobra... sad su mi jos draza
IZVORNA PORUKA: sanelicaaa
Ali su kolica predobra... Zaljubljena sam u njih!!!
potpisujem!! ja ih evo drzim jos uvijek u dnevnoj sobi, provozam malo po kuci i posmatram ih podsjeca me na to kad sam bila mala, pa vozala bebe u malim kolicima hehehhe
Kaze meni mm: "Razvalit ces ti ta kolica dok se maleni rodi!" A on gori od mene! Odmah otisao do auta sa njima da isproba kako to sve ide Click-clack situacije je skontao u sekundi Nego,nadam se da ce nase bebice uzivati jednako kao i mi!!!
Ipak mislim da nikakva autosedalica ne moze zastititi dete kao njezina majka. A sto se tice kazni, ovde jos nisu uveli takav zakon, a kada smo dolazili u Bosnu niko bas nije ni obracao paznju na nas. Lepo mi sedi u krilu, ja joj pricam sta se desava napolju, pevam, animiram i ona je mirna.. Jako je tvrdoglava i gore mi je da se dere svezana, ovako barem mirno sedi i ne preti opasnost od povrede.
mislim da nista poslije Boga nemoze u auto zastit kao autosjedaliste, neznam dali si ikad gledala na tv, sta se desava bez i sa....Mi imamo kolica posebno a posebno Autosjedaliste od maxicosi kojo je proslo najbole u testu ovde je to 1 skala je od 1-6 1 super 6 propalo u testu.