Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 10:39:51
Medi_87
Jutro evo mene neispavane i nervozne, uh sinoc sam legla u pola 10 smlatilo me, ali se probudim oko 12 tako mi ej lose bilo ko nikad u zivotu steglo me u prsima nisam mogla disati, izmjerim sebi pritisak kad ono 145/90, a meni uvijek nizak onda zaglavim u wc da prostite proliv pola sata nisam izlazila i onako smlacena vratim se u krevet, onda me uhvatila groznica a belaja,tek jutros poslije sabaha malo odspavala jedno sat i evo od jutra me noge bole u člancima isto k''o da sam oduzeta, iamm osjecaj da cu se srusiti, i dalje me pomalo steze u prsima na trenutak ne mogu da uzmem zrak ali cim popijem vode malo bolje E izjada se i ja Malena meni je taj pritisak bio konstantno tokom prvih pet mjeseci,a nista nije moglo da ga digne.Pusa za tebe i bogdicu Jelena tvoja Ana pravo nestasna neka neka nek te malo zeza Sunce kako deveras Gagach nemam ni ja majeru danas nigdje maci kud cu po ovom snijegu samo da sutra ne pada moram dr, a morala bih ili tramvajem ili da se ne mucim taxijem, muz mi od srijede na godisnjem Taurus za malenu bebaru i tebe cmokici Laro evo vidis i meni sad skocio pritisak valjda ce se sniziti Naidice, Vilo kako vas dvije danas ima li kakvih naznaka kod vas Mino kako ti deveras boli li rana, pusa za malenog Rime hvala na odg ljubac za tebe i malenu
< Poruku je uredio Medi_87 -- 21.2.2011 10:40:50 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 10:43:48
Anoniman
Medi i kod mene je dan-dva pred porod skocio pritisak i dobila proliv, tako moguce i kod tebe da ce krenuti, jer to se crijeva sama od sebe klistiraju. U svakom slucaju vidim primaklo se, svu srecu od srca zelim
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 10:53:04
naidica
dobro jutro drage moje !!! kako koji dan se blizi ja sve teze i teze disem nesta me steze pa ne mogu ni da predahnem!!! uglavnom dobro sam,,osim sto me ponekad zaziga dole i ledja isto,,,ma abd samo da bude sve uredu pa kad god da krene!!! medi moja je li i tebi tesko???? blizi se,,,prodje sve,,eto kod tebe jos 1 dan po jednom terminu!!! samo da bude abd sve kako treba,,stretno ti i sve najbolje od !!! kod mene je pritisak normalan,,ali evo i ja idem drugi put u wc od jutros nije bas proliv ali eto !!! kad li ce vilica doci od mame???ima li kod nje kakvih naznaka???? gagach odmaraj ti danas kod kuce kad je vrijeme grozno!!!! cuvaj se!!! sunce drago mi je sto je pregled prosao ok!!! pozzz cuvaj se!!! laro kako si ti??? veliki pozz svim
< Poruku je uredio naidica -- 21.2.2011 10:54:54 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 10:58:22
Medi_87
E mila ma i mene kad stegne imam osjecaj da nikako ne mogu da disem, mene i ne ziga nesto,a li od jutros beba aktivna pravo jedva sam jela kad ces na kontrolu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 10:58:59
gagach
Jelena samo ti mene slusaj hahahhaa ja sam ti diplomirala ginekologiju i akuserstvo hahahhahaha
Malena joj bas mi je zao sto se patis sa tim mucninama:( nadam se da ce se sto prije zavrsiti....a sto se tice pritiska on stvarno umrtvi covjeka...probaj tecnost povecati i bubaj slatko:) kako kazu bolje nizak nego visok...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 11:05:26
entinte
drage moje,
evo i mene... sva sam nekakva bljak... jutros sam išla raditi CRP , biće danas gotovo... nadam se da je ok... ove sedmice idem na pregled da vidim sta mi ronioc radi... ljubim vas sve...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 11:08:24
naidica
pa jos malo pa cu nazvati dr da ga pitam kad da dodjem reko mi je danas ili sutra,,pa vidjecu sta ce mi reci !!! ja isto kao da cu se ugusiti,,nekad kao da nemam daha!!! jedva predahnem!!!i kod mene je bebi aktivan,,bas me struze,svaki pokret sad bas boli,,jadnici nemaju puno prostora!!! pozzz
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 11:20:21
entinte
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
Evo me Jelena ma naravno da cu vam se javiti.
Ovdje u tudjini se ubi od dosade,muz na poslu ckoro cio dan.
Ma udavi me zgaravica sve moguce sam probala naravno prirodno ali nista.
onda kontaktiram babicu jer kod nas babica vodi trudnocu ne ginekolog ali samo kad je sve u redu,a kad nije onda je tu ginekolog.
meni hvala bogu nije trebao sve do sad je u redu,hvala bogu.
samo me ta zgaravica muci.
a vas?
imali kod vas kakvih tegoba?
I mene isto muci ali ja to rijesim sa par zrna sirovog graha... neko mi je rekao za to i pravo mi pomaze... samo ih onako progutam... probaj nadam se da ce ti pomoci...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 11:21:50
gagach
IZVORNA PORUKA: entinte
drage moje,
evo i mene... sva sam nekakva bljak... jutros sam išla raditi CRP , biće danas gotovo... nadam se da je ok... ove sedmice idem na pregled da vidim sta mi ronioc radi... ljubim vas sve...
javi za nalaze i naravno javi kako je mali ronioc:)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 11:34:34
entinte
hvala vam puno gagach i Medi_87 ... Jedva čekam kad cu na trudnicko... osjecam se kao tuljan.. jos me grc uhvati jutros u pola 7... aaaaaaaa... pa mogao je sacekati do 7 kad ustajem na posao hehehehehe javim vam danas za nalaze pusaaaaaa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 11:38:56
belmica
Zdravo svima, evo i ja da se javim nakon duzeg vremena. Bila sam nahlađena pravo par dana, pila paracetamole i vitamine proslo je hvala bogu. Juce sam bila na kontroli kod moje doktorice, sve je u redu hvala bogu, beba odlicno napreduje masala , i potvrdila je da je ! urekla sam samu sebe, neki dan govorim i hvalim se kako ovoga puta nemam zgaravicu kao kada sam Azru nosinla,...ali stize me i to, vec dva dana ludim hladno mlijeko i bademi malo pomognu!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 12:18:24
Anoniman
sto se tice relaxatiom music ja najvise volim enigmu, uh kako me opusti, zapalim mirisljave stapice, pustim enigmu i napunim kadu, joj kako to volim, a sad se sjetih od kad to nisam radila, od ovog zvrka ne mogu da stignem da piskim, a ne da se opustam u kadi
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 12:19:39
lepetetka
ćao drage ! Vidim da nisam jedina sa niskim pritiskom ja ponekad jedva funkcioniram..prosto me nosa ..jedva iščitam postove da vidim šta ima novo kod vas. Kad baš zagusti pravim kafu ili slanu supicu..a nekad me jedva noge nose da nemogu ni to nego se samo zavalim ... Gagach nama ne odgovara ovo vrijeme nikako ali zato jutros moj dječak stalno virka kroz prozor kaže jupiiiiiiii pada nam snijeg, a ja evo gledam ne bi li umanjio da ga malo izvedem vani... Belmice drago mi je da si se javila baš sam se pitala šta je s tobom...drago mi je da je pregled ok....sve najbolje!!! Pozdrav svim debelim !!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 12:21:02
Anoniman
mersiha imas i toga na svakom koraku od jeftinijih do skupljih, mi smo imali onu disney kupili u TL sto svira i ima lampa dok joj moja cura nije dohakala i polomila je . Ipak mislim da je tamo kod vas malo bolji izbor, jer ja sam bas dobrih stvari iz svedske i holandije dobila.