|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
19.2.2011 12:24:56   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim i ja da je usitnilo ali sve kontam imam tri termina nece josuser posted image user posted image user posted image dobro sam nista me ne boli samo jedem i tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1826
19.2.2011 12:28:46   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim i ja da je usitnilo ali sve kontam imam tri termina nece josuser posted image user posted image user posted image dobro sam nista me ne boli samo jedem i tako user posted image user posted image user posted image

Samo jedi, mozes ti user posted image . Hvala Bogu pa si super, rijetke su one koje se ne zale da ih nesto ne boli pred kraj. Bas me zanima na koji li ce termin bubo odluciti da dodje i da obraduje svoju dragu mamicu...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1827
19.2.2011 12:34:46   
Medi_87
Ja se sad samo bojim da se ovo ne oduzi ali opet me i strah poroda, vidjecemo u utorak jesam li otvorena....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1828
19.2.2011 13:22:05   
Simran
Jutro trudnice.
Vidim da mnoge od vas odbrojavaju,pa neka je sa srećom,izdržite još koji dan,a kad dodje vrijeme vjerujete da nema straha...Meni kad su rekli da se popnem na sto kao da su mi rekli da idem kući,nisam pojma imala da ću se poroditi na tom stolu.Zato samo polako..
E ja sam dosad osjetila ovu svoju u pupi osjećala svako malo,ali sinoć kad me je hlupilo na desnoj strani da sam juknula i savila se ....Elem i moj MM je sinoć prvi put pod rukom odjetio udaranje user posted image user posted image ,ali mi ovo sve nekako rano,ja već osjetim gdje su ruke,a gdje noge i guza jer pretežno ujutro kad se namješta izbaci guzu na desnoj strani i pretežno me u tom dijelu i udara,pa se zapitam šta će biti kad budem 5 mjesec...Moj ginekolog kaže da je beba preblizu trbušne stijenke pa zato osjetim,a nemam tu kilažu da bih se to malo izoliralo user posted image ...Stomak se još i ne vidi puno,ima ga ali niko još kad me vidi na prvi pogled ne zna da sam trudna user posted image ...Glavobolja je hvala Bogu popustila,tri dana sam trpila kuckanje na lijevoj strani za pobudaliti,ali sam jučer kupila kapučino i pilaaaaa,a danas sam spavala malo duže i juhuuu evo me kao nova....
Šaljem vam user posted image user posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1829
19.2.2011 13:24:28   
Medi_87
Simran super da nema glavoboljeuser posted image user posted image
Za udaranje bebareuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Simran)
Neposredna veza do poruke: 1830
19.2.2011 13:55:30   
Anoniman
Simran mrsavije osobe osjete ranije bebu, tako je meni dr rekla, zato sto im masne naslage ne smetaju prilikom pokreta bebe user posted image

(odgovor članu Medi_87)
  Neposredna veza do poruke: 1831
19.2.2011 18:23:00   
Lara83
pa gdje ste trudnjace drage user posted image
sto ste se nesto danas uspavale?
ja vrijedna bila cijeli dan i sad me sve zivo boli...smjestila sam krevetic a sutra idemo po ogradicu i posteljinicu user posted image i kutak gotov user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1832
19.2.2011 18:35:15   
Medi_87
Nista Laro usutile se trudnjace pravo, vikend pa valjda odmaraju i od rruser posted image user posted image
I ja sam se danas naradila, sad me sve zivo boli, krsta pogotovo, jedva cekam da dodje muz da me izmasirauser posted image
Bravo za kutakuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1833
19.2.2011 18:43:15   
Lara83
user posted image zivjeli nasi dragi muzevi user posted image
i mene boli pogotovo kosti izmedju nogu user posted image jedva sjedim. najlakse mi je kad lezim, ali nemam ziva mira pa evo nekako u polulezecem polozaju tipkam...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1834
19.2.2011 18:48:48   
sanela.asja
Glavvavava me booolllllliiii....vodila danas malu na djeciju predstavu najgora je bila samo skakala govorila,bravo ja joj kazem suti ona necu da sutim..ma haus dobila sam uzasnu glavobolju..danas nije bilo mucnineee...user posted image
Kako ste mi vi curke,gurate li ??'

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1835
19.2.2011 20:06:34   
sunce27
IZVORNA PORUKA: Medi_87

Nista Laro usutile se trudnjace pravo, vikend pa valjda odmaraju i od rruser posted image user posted image
I ja sam se danas naradila, sad me sve zivo boli, krsta pogotovo, jedva cekam da dodje muz da me izmasirauser posted image
Bravo za kutakuser posted image user posted image user posted image

Tako je meni jucer bilo, citav dan radila i onda me sve zivo boljelo. Ja evo kod mame ali sam uspjela u komsiluku malo zaviriti na rr, nedostajete sta cu user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1836
19.2.2011 20:21:43   
Ivona
sunce27,Lara 83,vidim da smo tu negdje u dan dva sa terminima...Kako vi gurate?user posted image Ja imam osjecaj da cu se svaki cas poroditi...user posted image Svaki pokret bebacha me boli...NIje mi prvi put bilo tako...,sad valjda polovna kucica...,pa teze...user posted image

SELENA 02.06.2008.
Mamin kasni proljetni cvijetak ;o)

SERGEJ 07.03.2011.
Mamina kasna snijezna pahuljica ;o)

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1837
19.2.2011 20:52:37   
Lara83
draga ivona, ja sam uzasno usporena, brzo se zadisem, sve me zivo boli, ledja, zglobovi...otecena sam...evo sad sam mjerila pritisak i visok mi je pa sam uzela apaurin...uglavnom bas osjetim da sam u 9 mj i jedva cekam da se ovo stanje zavrsi i da svoju srecicu aBd drzim u rukama user posted image
a tu smo negdje sa terminima user posted image ima da bodrimo jedna drugu kad zagusti user posted image

(odgovor članu Ivona)
Neposredna veza do poruke: 1838
19.2.2011 20:57:55   
Lara83
IZVORNA PORUKA: sanela.asja

..vodila danas malu na djeciju predstavu najgora je bila samo skakala govorila,bravo ja joj kazem suti ona necu da sutim..ma haus dobila sam uzasnu glavobolju..

user posted image user posted image user posted image joooj mogu je zamisliti, kako ce tek biti kad dzordz dodje user posted image user posted image

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1839
20.2.2011 12:34:17   
Medi_87
Opet nigdje nikog sram vas bilo da se pocnem poradjati nigdje vasuser posted image user posted image user posted image user posted image necu ja josuser posted image user posted image user posted image divan dan odoh malo napolje da se ishodamuser posted image

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1840
20.2.2011 12:54:15   
vjestica
medi ti brojiš sitno
želim ti lagan porod i zdravu bebicu user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1841
20.2.2011 14:10:18   
naidica
pozdrav drage moje!!! jeste li dobro???? vidim nema vas nikako,,nedelja pa vjerovatno uzivate!!! ja evo kod kuce sjedim,,lezim,,,radim...i tako!!!
jutros kad sam se probudila,,tako me boli lijeva dojka,,,tvrdja je od desne,,i bas me boli,,kao da ima mala plocica,,kad pomaknem ruku ili dotaknem bolii!!! inace sinoc sam morala na toj strani da spavam jer mali me toliko gurao na desnoj strani,,pa sam svu noc prespavala na lijevoj strani,,pa je zato izgleda nastradala lijeva dojkauser posted image !!! ne znam sta da radim??? ima li ko da mi javi???
medi,,,masallah vidim jos 2 dana!!! cuvaj se draga,,,,i sretno pa kad god da se zadesi!!!user posted image
pozdrav za sve vas!!!

< Poruku je uredio naidica -- 20.2.2011 14:11:46 >

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1842
20.2.2011 14:20:00   
Medi_87
Evo mene Naidce ja malkice prohodala pa se vrnula kuci, ne smijem previseuser posted image user posted image
Zao mi je sto te boliuser posted image ja xxxx puta ustanem u wc pa mi je sanuser posted image user posted image
Vjestice hvala punouser posted image user posted image user posted image
odoh papati pite sirnice, napravila svekiuser posted image

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1843
20.2.2011 14:52:16   
Aldijanaa
Medi_87 sretno, javi kako je proslo.
mi smo bili na uz i doktor nam je rekao da isto svaki cas mozemo ocekivati i da ce do kraja februara biti porod (iako je termin 25.3.) bebica ide skoro mjesec dana naprijed, to smo jos na pocetku znali...stomak se spustio za 4 prsta, mali se okrenuo, glavica fiksirana, tezak 3350g ...pa sad cekamo...

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1844
20.2.2011 18:08:38   
sanela.asja
Laro za sada ljepo razmislja kaze da ce dzordzu dati svoj krevetic i pelene,pa vidjecemo kako ce biti..uhh vidim masala ti gotov izgurala...

Asja mamin zivot dragi...25.04.08
Dzenan bubica ..14.09.2011

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1845
20.2.2011 19:05:38   
Lara83
Drage moje,

Evo ja vec par dana mjerim i pratim tlak i poprilicno je povisen, uglavnom varira izmedju 140/98, 135/95...izbjegavam slano i evo pijem apaurine vec 3-i dan ali nista ga ne obara. Ne znam sta da radim?!
Da li neko ima iskustva s ovim, do sada mi je bio normalan ali sad u 9. je izgleda sve poludilo. Bas sam zabrinuta jer sam svasta procitala na internetu i nije se zezati sa ovim. Sutra svakako idem na kontrolu kod doktora, pa cu ga pitati ali moj dr za ovakve stvari smjesta u bolnicu pa me bas nesto strah :(

Sanela.asja e super :) dusica draga...        

(odgovor članu sanela.asja)
Neposredna veza do poruke: 1846
20.2.2011 19:45:30   
rose
IZVORNA PORUKA: Lara83

Drage moje,

Evo ja vec par dana mjerim i pratim tlak i poprilicno je povisen, uglavnom varira izmedju 140/98, 135/95...izbjegavam slano i evo pijem apaurine vec 3-i dan ali nista ga ne obara. Ne znam sta da radim?!
Da li neko ima iskustva s ovim, do sada mi je bio normalan ali sad u 9. je izgleda sve poludilo. Bas sam zabrinuta jer sam svasta procitala na internetu i nije se zezati sa ovim. Sutra svakako idem na kontrolu kod doktora, pa cu ga pitati ali moj dr za ovakve stvari smjesta u bolnicu pa me bas nesto strah :(

Sanela.asja e super :) dusica draga...        

ne sekiraj se i kod mene je tako bilo u 9-om...masic mi propisao methildopu (aldomet) i do poroda sam bila na 5 tableta dnevno + apaurin (zadnje dvije popiula u bolnici kad sam trebala da se porodim) i drzalo ga je pod kontrolom...sve je to normalno da se desi

usput mozes uraditi i analizu urina na proteine a mislim da ce ti nalaz biti ok, kao sto je bio i meni user posted image

< Poruku je uredio rose -- 20.2.2011 19:46:28 >

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1847
20.2.2011 19:55:01   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Lara83

draga ivona, ja sam uzasno usporena, brzo se zadisem, sve me zivo boli, ledja, zglobovi...otecena sam...evo sad sam mjerila pritisak i visok mi je pa sam uzela apaurin...uglavnom bas osjetim da sam u 9 mj i jedva cekam da se ovo stanje zavrsi i da svoju srecicu aBd drzim u rukama user posted image
a tu smo negdje sa terminima user posted image ima da bodrimo jedna drugu kad zagusti user posted image

Isto stanje je i kod mene i mislim da je to sve normalno i ja bas veceras osjetim da mi je povisen pritisak ali ga nisam mjerila, sutra ujutro idem na kontrolu pa cemo vidjeti sta je i kako je, moja bebara se vrti prethodnu noc oka nisam sklopila koliko je nemirna bila, i dalje mi trnu prsti desne ruke i noge su mi uzasno otecene, danas na njih nista nisam mogla obuci.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1848
20.2.2011 20:15:33   
m.i.n.a.
Vece drage,...
Laro taman ti htjedoh reci da je Rose imala isti problem,dobro se sjecam kad evo vec ti je dala odgovor..kakva bolnica,vidjeces sutra sta ce reci i kao i uvijek drzi se tog savjeta...javi nam obavezno..
Sunce..podigni malo noge na jastuke..kako je bilo kod mame,jesil uzivala..:))
Medi...user posted image user posted image
Sta nam je sa Gagach,Vilom,Naidicom,Stefaniom...joj ako krenem nabrajat znam da cu preskociti dosta zato svima veliki pozz...vidi e da je nedjelja bas smo neaktivne...
Moj Arman spava,juce preko dana skroz slabo spavao ali zato sinoc naspaveci jede i tako smo se naspavali,..jutros u cetiri jeo i zaspo a ja naspavana,mogla bih i ustat..ali nisam:))sad ga uzmem da se malo druzimo,reko da ga probam prevarit da malo duze bude budan al jok nece..taj ima svoj ritam..djaba ja ovamo odvrnula youtube i raspjevala se kad si sretan ti udari dlan od dlan...:))

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1849
20.2.2011 20:23:26   
naidica
pozdrav drage moje!!! jeste li dobro???? vidim nema vas nikako,,nedelja pa vjerovatno uzivate!!! ja evo kod kuce sjedim,,lezim,,,radim...i tako!!!
jutros kad sam se probudila,,tako me boli lijeva dojka,,,tvrdja je od desne,,i bas me boli,,kao da ima mala plocica,,kad pomaknem ruku ili dotaknem bolii!!! inace sinoc sam morala na toj strani da spavam jer mali me toliko gurao na desnoj strani,,pa sam svu noc prespavala na lijevoj strani,,pa je zato izgleda nastradala lijeva dojka !!! ne znam sta da radim??? ima li ko da mi javi???
medi,,,masallah vidim jos 2 dana!!! cuvaj se draga,,,,i sretno pa kad god da se zadesi!!!
pozdrav za sve vas!!!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *