|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
20.2.2011 20:23:34   
sunce27
Kod mame super bilo, ali sam se bas umorila djecica od sestara zivahna pa oko njih, sve me evo boli, jedva cekam da se okupam i zavalim spavati. vila nam je kod roditelja cula sam se sinoc sa njom, tek ce sutra biti kod svoje kuce pa ce nam se javiti. Kako ste ti i tvoj maleni deckic? Veliki poljubac za vas...

< Poruku je uredio sunce27 -- 20.2.2011 20:24:10 >

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1851
20.2.2011 20:26:59   
sunce27

IZVORNA PORUKA: naidica

pozdrav drage moje!!! jeste li dobro???? vidim nema vas nikako,,nedelja pa vjerovatno uzivate!!! ja evo kod kuce sjedim,,lezim,,,radim...i tako!!!
jutros kad sam se probudila,,tako me boli lijeva dojka,,,tvrdja je od desne,,i bas me boli,,kao da ima mala plocica,,kad pomaknem ruku ili dotaknem bolii!!! inace sinoc sam morala na toj strani da spavam jer mali me toliko gurao na desnoj strani,,pa sam svu noc prespavala na lijevoj strani,,pa je zato izgleda nastradala lijeva dojka !!! ne znam sta da radim??? ima li ko da mi javi???
medi,,,masallah vidim jos 2 dana!!! cuvaj se draga,,,,i sretno pa kad god da se zadesi!!!
pozdrav za sve vas!!!

Najbolje ti je da se posavjetujes sa svojim dr. do sada takvih problema nisam imala mene moja bebara ne udara tako jako da me nesto boli bar u gornjim dijelovima, jedino kada se vrti mene boli dole, ali eto dobro je, da se trpiti.

02.03.2011. Emina

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1852
20.2.2011 20:50:35   
gagach
Neko je pitao za mene?:)
Evo mene sjahala sa vikendice i sada cooliram kod mame...
Radovi su pri kraju u kuci cekamo da dodju tete da to sve dezinfikuju i ociste i onda napokon mogu da sredim bebicin kutak:) Zna li ko gdje ima kupiti ukrasnih stikera za zid? L sve je ruuuuznoooooo i psihodelicno:(
Ja sam dobro...guzeljam...lose spavam jos nam je sada kod mame malo tjesno a ja ko tuljan se prevrcem jos sam sa sobom ponjela onaj jastuk za trudnice hahahhahha pa je malo guzva u krevetu hahahah
Apetit mi se bas bas otvorio...a ne mogu si pomoci sa slatkim...uzasno uzasno...
Ovde se vidim bas opasnoo odbrojava...
Medi, Naidice i vilo  joooooooooj koja panika:) i vi doguraste....jedva cekam da nam javite lijepe vijesti...kako deverate? Ima li desavanja?
Laro i sunce i vama se blizi....a onda smo sarah,neda30 i ja na redu:) kao da je cijela vjecnost ispred mene...:) I eto nas...bas mi nekako nevjerovatno...toliko vremena smo provele na ovo temi :) sentimentalna sam smrc hahahaha al eto cekaju nas druge teme i aBd duge setnje po gradu:)

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1853
20.2.2011 21:13:53   
sunce27
Samo ruckaj mila moja. Bas se priblizilo ma ja nemam straha, vise me ove moje noge smorise veceras kada sam vidjela koliko su otekle to me zabrinulo, ne znam da li cu i patike sada moci obuci, bas sam u problemu.

< Poruku je uredio sunce27 -- 20.2.2011 21:16:11 >

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1854
20.2.2011 21:23:22   
animagical
ja sam vidjela neke ukrase za zid djecjih soba ali nisu stikeri kao oni papirni vec pravljeno od stiropora i bojeno neki netoxicnim bojama- u Fisu (vitez-juce isli) ali valjda imas i u rajlovcu. e sad nije neki izbor ali imas kao strumpfove i gljivice i cvijece oko njih da stavis, ima cvijece, sunce, neki autici, pa neke mede...mozda nesto i izaberes.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1855
20.2.2011 21:27:45   
taurus
veče user posted image

kako ste mi
vidim kod večine usitnilo pravouser posted image user posted image user posted image
ma biće to sve aBd ok i onda će vam faliti ova tema kao i meniuser posted image user posted image user posted image
uvijek mi je drago svratiti ovdje

ja evo okupala user posted image , pa sad spava
uglavnom dobro je, spava i jede, malo plače kad je boli stomak ali ništa strašno

sretno svima user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1856
20.2.2011 21:40:13   
RICI
gagaach ukrase za zid imas u malom bosmalu u hrasnom u tvornici snova, ja sam vec odabrala za princezu dvorac i par princeza, pepeljuga i crvenkapicu kosta 49 KM kompletna dekoracija ti lijepis po komadu na zid kako ti odgovara da raspored likova bude na zidu.user posted image

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1857
20.2.2011 21:42:42   
ladyblue RR
Tvornica snova ima savršene stvari za ukrašavanje...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu RICI)
Neposredna veza do poruke: 1858
20.2.2011 21:43:40   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: gagach

Neko je pitao za mene?:)
Evo mene sjahala sa vikendice i sada cooliram kod mame...
Radovi su pri kraju u kuci cekamo da dodju tete da to sve dezinfikuju i ociste i onda napokon mogu da sredim bebicin kutak:) Zna li ko gdje ima kupiti ukrasnih stikera za zid? L sve je ruuuuznoooooo i psihodelicno:(
Ja sam dobro...guzeljam...lose spavam jos nam je sada kod mame malo tjesno a ja ko tuljan se prevrcem jos sam sa sobom ponjela onaj jastuk za trudnice hahahhahha pa je malo guzva u krevetu hahahah
Apetit mi se bas bas otvorio...a ne mogu si pomoci sa slatkim...uzasno uzasno...
Ovde se vidim bas opasnoo odbrojava...

Medi, Naidice i vilo  joooooooooj koja panika:) i vi doguraste....jedva cekam da nam javite lijepe vijesti...kako deverate? Ima li desavanja?
Laro i sunce i vama se blizi....a onda smo sarah,neda30 i ja na redu:) kao da je cijela vjecnost ispred mene...:) I eto nas...bas mi nekako nevjerovatno...toliko vremena smo provele na ovo temi :) sentimentalna sam smrc hahahaha al eto cekaju nas druge teme i aBd duge setnje po gradu:)

Razumijem te potpuno! I ja sam se vezala za ovu temu,ili za zenice ovdje... Mislim da cu ostati ovdje dok vas sve ne ispratim na temu za bebe...A onda cemo tamo da se druzimo,pa ako Bog da za koju godinu opet na temu za trudnjace( a rekla sma da vise necu,hahaha..koji karakter)!

Mazite pupe...

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1859
20.2.2011 21:44:51   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: ladyblue

Nisam nikad bila,sta ima jos u toj prodavnici???

Prije sam mogla i svrljala sam svugdje,sad kako je Adnica tu,samo po strogoj potrebi

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1860
20.2.2011 22:28:26   
gagach
joooooj hvalaaaa za info:)))
sutra cu bas otici da vidim:)

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1861
20.2.2011 22:50:30   
gagach
sad sam gledala na netu tvornicu snova i diiiivnih stikera ima...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1862
20.2.2011 22:54:21   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: ladyblue

Nisam nikad bila,sta ima jos u toj prodavnici???

Prije sam mogla i svrljala sam svugdje,sad kako je Adnica tu,samo po strogoj potrebi

tvornicasnova.co.ba pa pogledaj. divni su im sticker-i...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1863
21.2.2011 9:28:02   
sunce27
Jutro, jutro bembele, sta ovo spavate, nigdje nikoga? Ja evo bila kod dr. sve je ok, beba se spustila tako mi rece, dobila sam uputnicu za bolnicu i opet sam morala uraditi nalaz krvi i mokrace. Dala mi je jos da uradim bris nosa i grla kako je ja shvatih, tako da sutra moram na Ilidzu ici to zavrsiti, je li neka od vas u skorije vrijeme to radila? Ljubac

02.03.2011. Emina

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1864
21.2.2011 9:58:08   
gagach
Dobro jutro i od mene...
Nadam se da se neko naspavao i da se bar neko danas osjeca dobro...
Sunce mogla si kafu napraviti sve ja moram hehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja daanas ne mislim nigdje maknuti...osim ako me ne uhvati luda...mada cisto sumnjam...

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1865
21.2.2011 10:00:18   
Anoniman
Jutro i od nas user posted image

Mene i ovo moje veliko dijete i dalje pice hormoni pa se ne slazemo najbolje, nece da jede od mene, nece da se igra sa mnom, bas me bojkotuje, a da ne pricam o oblacenju, bjezi ne mogu je ufatiti i kad je ufatim ja zalijepim pelenu, ona odlijepi, a ja ludim. preznojim se 100puta dok je presvucem.
Zanima me je li koja od vas ovako u ranoj trudnoci imala grceve u nogama, ja sam sa Anom imala u devetom i pila magnezijum, a sad me uvece ubise noge, ne mogu na njh stati pa reko ne znam smijem li magnezijum uzeti, da ne zivkam doktoricu, da joj ne dosadjujem. Ako koja ima savjet kakav dobro bi mi dosao.
Joj vidim nekima se bas primaklo, srecno drage moje, da sve bude ok, da sto manje boli i brze se zavrsi.
Ljubimo vas user posted image

(odgovor članu sunce27)
  Neposredna veza do poruke: 1866
21.2.2011 10:12:19   
gagach
ja sam pocela sa magnezijumom nekad u 16 sedmici...tako da mislim da to nije neka posebna frka ali eto mozda neko zna bolje...

joj malog nestaska bas ti se ismijah za odljepljivanje pelene...hahha mogu misliti koji apsolutni haos:)user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1867
21.2.2011 10:15:22   
sunce27

IZVORNA PORUKA: gagach

Dobro jutro i od mene...
Nadam se da se neko naspavao i da se bar neko danas osjeca dobro...
Sunce mogla si kafu napraviti sve ja moram hehehheuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja daanas ne mislim nigdje maknuti...osim ako me ne uhvati luda...mada cisto sumnjam...

A joj kafa mi nije ni pala na pamet da pocastim, bas sam uzasna, valjda gdje je ja ne pijem jer vjecito ocajavam. Ja sam danas dosta bolje nego jucer ako se sta u toku dana ne pokvari, jer sam sada bas lahko kvarljiva user posted image user posted image . Vidim kod tebe i nije bas sjajno?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1868
21.2.2011 10:15:26   
animagical
gdje si jelo, jesi se naspavala? hehe curica ti je superuser posted image da ne  zaboravis da je ona glavnauser posted image smijes one sumece magnezij 300+ vit C ima u DM-u, ili probaj umjesto vode Donat. ovo moje malo je imalo 5 cm u subotuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1869
21.2.2011 10:16:40   
Anoniman
Hvala gagach, kako moja trudnoca odmice sve sama sebe vise podsjecam na tebe, non stop mi nesto fali user posted image (nadam se da se ne ljutis), od sad kad me sta zaboli samo cu citati tvoje postove i traziti odgovor, da ne pitam opet user posted image
Ma malena je pravi harambasa, ali bukvalno. Svi kazu da nisu vidjeli tako malo, a tako nemirno dijete i onda me tako iznervira i ja je stavim u ogradicu i izadjem iz sobe, ona malo place, malo se igra a ja cooliram i onda kad pocne da place i doziva dusa me zaboli i ja je uzmem i onda sve tako ispocetka, a svi nam se zivi smiju, svima cudno sto meni samo to radi ostalima ne, cak kad joj mm stavlja pelenu ona mu je doda i podigne guzu da stavi pelenu, a mene ko sisa, ne znam da li da se smijem ili placem user posted image

(odgovor članu gagach)
  Neposredna veza do poruke: 1870
21.2.2011 10:19:33   
m.i.n.a.
Jutric...
evo i nas nenaspavanih ali sve je to kafica rijesila pa sad za sad sam dobro...Arman sinoc skroz slabo spavao mada sma i pretpostavila jer je preksinoc tako fino spavao...Gagach ostani gdje jesi,vidi vremena....de naspi i meni jednu soljicu,crnu ako moze...
Sunce..eto bas mi je drago za rezultate,ja nisam dole radila bris li sam vidjela kad sam nosila urinokulturu nista posebno,jedanim stapicem ti malo u nos gurne,drugim u usta..meni su bris nosam radili kad sam dosla u bolnicu..
Jelena ja tokom trudnoce nikako nisam imala grceve ali mi je doktorica rekla ako osjetim da pijem magnezij ali da prestanem od 37 sedmice mislim,tako da mislim da sad mozes piti,ja ne bih pred kraj..
Taurus..pretpostavila sam da smo bile isti dan jos samo da smo se znale...:))kako si ti,kako mala i velika beba..
Moram i vama se pozaliti ili ispricati..sinoc zove mm i tako pita sta ima,kako smo i planira mozda sljedeci vikend doci pa kao nesto je on meni kupio za iznenadjenje ali hajd da mu sad kazem nesto sto meni treba..reko uplati mi da me neko dobro okupa,izmaze svim uljima,masira,osisa,nasminka i hajd da idemo na kafu medju ljude..bas mi je dosadilo se kupat jedno po jedno,hajd kosu koja je preduga,bez ikakvog oblika,pa posebno grudi jer me strah da se infekcija ne rasiri pa pazi ranu..uhhh..stvarno mi je gori ovaj poslijeporodjajni period nego porod...tako da samo da bude fino vrijeme idemo izvaditi pasos za Armana,kupiti kolica i setat...
Eto toliko idem se i ja malo jos izvrnut...:)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1871
21.2.2011 10:20:21   
malena27 RR
jutro cure, samo da vam mahnem...

kako ste mi? ja i dalje mucim muku s mucninama, a i tlak mi je nizak bio ovih dana, 90/70.... user posted image user posted image user posted image pa sam bila lose... jucer sam super bila, a danas opet tlakic zeza, osjetim...

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1872
21.2.2011 10:21:47   
Anoniman
Animagical user posted image za malenu mrvicu, raste polako, sledeci pregled ce uduplati, sad krece onaj brzi rast, joj kad se sjetim tako me milina neka prodje, ali kad vidim ovog harambasu nekad bih nervni slom dobila, ali nek je ona meni samo ziva i zdrava, ostalo cemo pregurati. Sinoc kazem mm ako drugo bude kao ona pravo sobu u Jagomiru da mi rezervise, jer stvarno mislim da cu puci, ako vec nisam user posted image . Zavrsi li ti sa double?
Imam tog magnezijuma u kuci, magnezijum 300+c vitamin, sto sam jos pila kad sam sa Anom bila trudna, prosle godine u januaru, gledam maloprije vidim rok mu jos dobar, a kako dodju u kutiji ona dva pakovanja imam jedno neotpakovano.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1873
21.2.2011 10:30:32   
animagical
pa zovni dr na mob i pitaj pa popij jedan;) joj radila sam ga u subotu, cekam rezultate-rekli su su oko pon-uto da ce me zvati.user posted image prevrne mi stomak kad pomislim na touser posted image malena iste smo ti meni je takav bio prije trudnoce,sad je jos gori,cim ustanem sve mi crno pred ocima... a pijem vode pet l na dan majke mi. eto pozdravljam vas, furam sad, kasnim.user posted image user posted image user posted image hugic za sve

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1874
21.2.2011 10:39:05   
Anoniman
Meni je uvijek nizak pritisak bio, a u trudnoci sa Anom je znao biti 50/30, i onda po savjetu dr kasicicu soli razmutim u malu soljicu vode i popijem svako jutro i onda mi se regulisao i bila sam kao nova.

(odgovor članu animagical)
  Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *