sunce27
|
IZVORNA PORUKA: naidica pozdrav drage moje!!! jeste li dobro???? vidim nema vas nikako,,nedelja pa vjerovatno uzivate!!! ja evo kod kuce sjedim,,lezim,,,radim...i tako!!! jutros kad sam se probudila,,tako me boli lijeva dojka,,,tvrdja je od desne,,i bas me boli,,kao da ima mala plocica,,kad pomaknem ruku ili dotaknem bolii!!! inace sinoc sam morala na toj strani da spavam jer mali me toliko gurao na desnoj strani,,pa sam svu noc prespavala na lijevoj strani,,pa je zato izgleda nastradala lijeva dojka !!! ne znam sta da radim??? ima li ko da mi javi??? medi,,,masallah vidim jos 2 dana!!! cuvaj se draga,,,,i sretno pa kad god da se zadesi!!! pozdrav za sve vas!!! Najbolje ti je da se posavjetujes sa svojim dr. do sada takvih problema nisam imala mene moja bebara ne udara tako jako da me nesto boli bar u gornjim dijelovima, jedino kada se vrti mene boli dole, ali eto dobro je, da se trpiti.