Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 16:14:19
vila.vilica
Ćao zene evo i mene Upravo sam shvatila da necu danas ici na vjezbe...iako sam do prije minut halapljivo gutala svoj rucak da stignem na vjezbe..predomislih se na pravdi Boga...naime ne mogu da oblacim cizme...tj. nema ko da mi ih obuce...a tene bas nisu prikladne za ovo carobno vrijeme Ja ljenčarila kod roditelja...ubijala se hranom i vodom...vjerovatno je dijete doguralo do 4 kg Bilans piškenja je bio..da sam u noci sa sub/ned piškila 9x , ned/pon 10x...šta još da pričam Ne mogu rečenicu propisno sastaviti, a već moram u wc Ne stigoh vidjeti jel se neko porodio dok me nije bilo...sad cu ja to po istilahu Danas sam otvorila porodiljski fajnli i samoinicijativno uradila ctg..pošto to gore u bolnici Jezero baš i nemaju običaj..vec je 10 dana prošlo od prethodnog ctg-a a koliko znam meni je termin ove sedmice. I eto..nemam i dalje nikakvih naznaka osim dosadnih "predmenstrualnih" bolova..a ja sve čekam da napadnu oni "s leđa" ljubim vas sve,,,odoh maznuti sta slatko
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 16:16:35
Nellica
Drage samo da Vam se javimo i svima pusu pošaljemo, ja sam poput prebijene mačke, mm je na putu narednih 10 dana grgrgfrg, Ana poput stampeda a ni bebara u tibi nije bas mirnica šuta li me šuta.
Neko je pitao za probavu meni su nakon porodjaja u rodilištu davali dulcolax jer 4 dana nisam imala stolicu, kako sam samo trčala na zahod
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 16:17:38
animagical
vilo da vidis meni wc-a ja se tamo uselila ima i knjiga i novina ... stid me kad mi gosti dodju...imam i rezervni dzemper na vjkesalici ako mi bude hladno.... i sad upravo trpim al dzaba moram
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 16:23:47
sunce27
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
Ćao zene evo i mene Upravo sam shvatila da necu danas ici na vjezbe...iako sam do prije minut halapljivo gutala svoj rucak da stignem na vjezbe..predomislih se na pravdi Boga...naime ne mogu da oblacim cizme...tj. nema ko da mi ih obuce...a tene bas nisu prikladne za ovo carobno vrijeme Ja ljenčarila kod roditelja...ubijala se hranom i vodom...vjerovatno je dijete doguralo do 4 kg Bilans piškenja je bio..da sam u noci sa sub/ned piškila 9x , ned/pon 10x...šta još da pričam Ne mogu rečenicu propisno sastaviti, a već moram u wc Ne stigoh vidjeti jel se neko porodio dok me nije bilo...sad cu ja to po istilahu Danas sam otvorila porodiljski fajnli i samoinicijativno uradila ctg..pošto to gore u bolnici Jezero baš i nemaju običaj..vec je 10 dana prošlo od prethodnog ctg-a a koliko znam meni je termin ove sedmice. I eto..nemam i dalje nikakvih naznaka osim dosadnih "predmenstrualnih" bolova..a ja sve čekam da napadnu oni "s leđa" ljubim vas sve,,,odoh maznuti sta slatko
Eh neka si se vratila, ba si nedostajala. Pa posto si danas lijena i nisi otisla na vjezbe pridruzi se nama u srijedu. Hahaha samo piski, ja sam vise zaboravila da brojim koliko puta odem tokom dana a da ne pricam noci, moje noge izgledaju kao balvani i jutros sam jedva neke patike obukla do doktrorice, ako ovako nastavim morat cu da kupim neke opanke u koje ce moje none da stanu
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 17:27:16
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: animagical
vilo da vidis meni wc-a ja se tamo uselila ima i knjiga i novina ... stid me kad mi gosti dodju...imam i rezervni dzemper na vjkesalici ako mi bude hladno.... i sad upravo trpim al dzaba moram
Uh moja animagical ni moj nije nista bolji wc.hahahaa ma proci ce i to.
nego nesto citam na netu kao treba da nam pocne kao sada curiti kolostrum iz dojki.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 17:56:03
entinte
drage moje najdraže,
Evo mene i mog nalaza... noge su mi otpale dok sam sve obaveze pozavrsavala... izletila malo ranije s posla... Elem meni je CRP 8,0 od normalnih 0- 5,0
pusaaa za sve vasssss
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 18:13:06
Skvo RR
Dobar dan drage moje. .. Primate li jos jednu trudnicu na razgovore? Kako ste mi sve? Ja danas malo isla na gledanje bebice, tako da sam sretna. Blagus nama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 18:20:00
neda 30
i ja da pozdravim moje drage ! Danas sam cijeli dan guzeljala po kući, uhh baš me i to umorilo...nama niko ugodit! Pogotovo kad je ovakav dan...odoh pravit kafu da popijem... za sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 18:32:25
entinte
IZVORNA PORUKA: mersiha 77
sta ti to znaci entinte?
vjerovatno znaci da ima neka upala... vidjet cu sta dr kaze...
Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!! K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 21.2.2011 18:39:07
entinte
IZVORNA PORUKA: entinte
sta ti to znaci entinte?
vjerovatno znaci da ima neka upala... vidjet cu sta dr kaze...
mozda neka mala prehladica!
nemam pojma
< Poruku je uredio entinte -- 21.2.2011 18:40:03 >