|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
21.2.2011 19:07:33   
Skvo RR
Mersiha...evo ti za tickere..KlIK
Entinte...i meni je prosla trudnoca bio visi CRP..i neka mi se suha svezala i ponovim nalaz...drugi nalaz bio normalan. Navodno, greska.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu entinte)
Neposredna veza do poruke: 1951
21.2.2011 19:16:22   
animagical
samo da javim, upravo sam saznala, double test mi je savrseno uredan, hvala Bogu! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1952
21.2.2011 19:21:37   
mersiha 77
IZVORNA PORUKA: animagical

samo da javim, upravo sam saznala, double test mi je savrseno uredan, hvala Bogu! user posted image user posted image user posted image

Hvala bogu bas mi je drago zbog tebe animagical!user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 1953
21.2.2011 19:23:04   
mersiha 77

Hvala bogu,bas mi je drago zbog tebe animagical!user posted image

Neposredna veza do poruke: 1954
21.2.2011 19:43:23   
Medi_87
Viliceuser posted image user posted image je li aktivna Mica obih dana, moj Bubo me slomi
Skvo pa ti si ovdje domaćinuser posted image user posted image user posted image ali opet dobrodoslauser posted image
Animagical za double testuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mersiha 77)
Neposredna veza do poruke: 1955
21.2.2011 19:52:47   
vila.vilica
dobrodosle nove buduce debelguze...
ja sam danas doznala da sam na +15 kila i nadam se da necu vise ici u plus..ali se tjesim da je 3 od toga VODA koju nemilice pijem...joj kad bi moja Mica ovako halapljivo imala da pije mlijeko ko sto ja pijem vodu..mojoj sreci ne bi bilo kraja..user posted image

neko spomenu kolostrum...kod mene ni grudi nisu narasle ja mislim ni milimetra jednog u obimu...posto sam ja inace izuzetak u masi....a kojekakvih iscjedjevina posebno nema na mapi...tako da ako ikad ista budem uocila da curi bicu happy user posted image

Medi....mica jeste aktivna...ne kao prije...ali javlja se...malo "grublje"....danas mi lupka po sred stomaka...reko ne lupaj VEC IZLAZI VISE...valjda dijete zanima kakvo je vrijeme vani user posted image user posted image

< Poruku je uredio vila.vilica -- 21.2.2011 19:53:37 >

Snježnog dana stigla mi je pahuljica mala...
02.03.2011.

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1956
21.2.2011 19:58:29   
Medi_87
Ma mene Buban slomi cijeli dan je bas aktivanuser posted image user posted image reko da nece vaniuser posted image user posted image  

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1957
21.2.2011 20:07:46   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Ma mene Buban slomi cijeli dan je bas aktivanuser posted image user posted image reko da nece vaniuser posted image user posted image  

Navijamo da Bubo krene user posted image user posted image user posted image

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1958
21.2.2011 20:11:21   
Medi_87
user posted image user posted image user posted image brzo ce on uzvrtio se pravo

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1959
21.2.2011 20:13:04   
sunce27
Pa ni ova moja mala se ne smiruje, ubi me, nemoj me plasiti odmah mislim da ce i ona da krene. Jesi li bolje?

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1960
21.2.2011 20:15:11   
Medi_87
Ma bolje sam naspavala se user posted image protosak ok, vidjecemo sutra dokle samuser posted image
kako none

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1961
21.2.2011 20:17:59   
gagach
Dobra nooc
Kako ste mi vi veceras? Jede li se sta interesantno kod vas...? ja sam non stop gladna ali vise nemam ideja sta da jedem:(
Isla sam u tvornicu snova i ima slatkih stikera pravo...ja sam svom bebachu kupila i sva sam happy:)
Animagical...ah ta probava ja sam sretna kada uspjem svaki treci-cetvrti dan otici na wc i tako mi je cijelu trudnocu ... doktorica me napada a ja nemam ideja vise...cak sam uzela nesto iz apoteke ali ni to nije imalo efekta...i da kivi se smije samo jedan dnevno...niposto vise....
Vilo danas sam popila 100 litara vode i ti si mi pala na pamet heheheh znaci kod tebe nema „zbivanja“ ...  pa ti si super sa kilama tako da nemoj da kakas:) i vala super izgledas...
Nellica bas me zanima smije li se dulcolax uzimati u trudnoci...kako i men to fino dooooslo:)
Mersiha kolostrum kod nekoga curi ali ne mora...evo i ja sam osmi mjesec i nema kolostruma tako da ne brigaj...vecini zena se pojavi tek nakon poroda:)
Entite nemoj brinuti zbog crp-a molim te...eno i lara je imala isao do 12 pa pao na deset...mozda ti ukljuce antibiotike...javi sta kaze dr...i nemoj se sikirati molim te...
SkvoRR kako je mali graskic u tibi?:) jel slusa:) Vidim da ne slusa bas cim mucnine drmaju:)
Neda30 nedoooooooooooooooooo pa ti si mene skroz zaboravila:) ja sama moram da guzeljam po ovim sedmicama...ja sam ko tuc...sta je ovo majko moja...lijepo me strah kako cu u devetom:)
Medi cim je bubo tako nemiran jos mu se ne izlazi...pa vidi snijega vani...ni meni se ne bi izlazilo:) Bolova nema?

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1962
21.2.2011 20:19:39   
sunce27

Ma bolje sam naspavala se user posted image protosak ok, vidjecemo sutra dokle samuser posted image
kako none

hahahah da ih samo vidis spremne za opanaka jer necu imati vise sta na njih obuci koliko su nabujale user posted image user posted image

02.03.2011. Emina

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1963
21.2.2011 20:20:13   
Medi_87
Ma malo ledja bole, ali nista strasno, ja sve mislim ti ce bolovi biti bas strasni
kakve si kupila stickere, koliko repauser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1964
21.2.2011 20:21:49   
m.i.n.a.
Vece drage...
Animagical bravo za rezultate..
Sunce...ma kad zagusti ja bih i bosa a kamoli u opankama..mozes ih isarat malo pa mozda bude neki krik mode medju trudnicama..hehe..kako veceras duras,ima li otoka..
Vilice..Medi...user posted image user posted image user posted image ..veliko bravo za vas...sad ce to...ja sv ecekam i stalno mislim jestel i samo se mislim da vam sve prodje kako treba..moja rana je ok,jos ima konaca,ja se ne usudjujem to dirat,vise je i ne pazim ko na pocetku..hehe..sad samo tus i brzinski oblacenje..sad imam druge obaveze..:))Ja kako sam bila u problemima oko dojenja,hocel necel,na kraju nece,al neko mi rece,dal je patronaza ili sestra u ambulanti kao pa uvijek je bilo u narodu ko ima manje grudi vise ima mlijeka,vece grudi manje mlijeka..mislim to su narodne price i ne vjerujem u to jer imam slucajeva i ovakvih i onakvih u blizini al eto zacudio me taj komentar,doduse moja prijateljica je sitnija gradjom i sitnije grudi ima,uvijek je htjela vece a eno Bogami djevojcici vec osam mjeseci i idalje doji,super za nju...ovo ne znaci da s eja hvalim da sam obdarena..heheheheh..
Eto drage..ja svog Armana okupala,nahranila i uspavala pa mozda ce malo bolje spavat veceras..hehehe...a i ako ne bude onda cemo pricati nas dvoje ko veliki..:)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1965
21.2.2011 20:22:36   
gagach

Ma malo ledja bole, ali nista strasno, ja sve mislim ti ce bolovi biti bas strasni
kakve si kupila stickere, koliko repauser posted image

dobijes nakih gomilu slika ja sam uzela mede slatke oko 40 stikera dodje tridesetak maraka...nije jeftino ali je savrseeeno:)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1966
21.2.2011 20:26:11   
sunce27
Ma noge su mi grozne a i ruke, citav dan sam lezala i odmarala ali ni to nije pomoglo, eh napokon cu sutra kod moga dr u Opcu bolnicu vratio se sa godisnjeg i sutra je dezurni, sutra cu sve znati sta je i kako je, ova dr me mazila i pazila ali samo kada je pritisak u pitanju i ctg, ostalo nista nije gledala pa je vrijeme za jednu generalku...

02.03.2011. Emina

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1967
21.2.2011 20:35:01   
Skvo RR

Viliceuser posted image user posted image je li aktivna Mica obih dana, moj Bubo me slomi
Skvo pa ti si ovdje domaćinuser posted image user posted image user posted image ali opet dobrodoslauser posted image

Hvala lijepo..user posted image  Moram i ja malo..sada zvanicno mogu ucestovati u razgovorima.

gagach...a bebi zvrkic...evo grickam bademe i grozdjice...jedno za muku, drugo za zeljezo.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1968
21.2.2011 20:56:00   
entinte
Gagach ma ne sekiram se ja, super se osjecam i svakome bih pozelila ovakvu trudnocu... Od samog pocetka apsolutno nikakvih problema nisam imala hvala Bogu user posted image  user posted image  user posted image  Molim dragog Boga da i do kraja ostane ovako... Samo mi je muka od silnih nalaza i hodanja nista vise user posted image  vjerujem da ovo nije nista ozbiljno, trebala bih ove sedmice na kontrolu pa vam javim sveuser posted image  

Animagical user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  cestitam i ja  bas mi je drago, uzivaj  user posted image  

pusa za sve vas drage moje...

Svaki neuspjeh je iskušenje koje prethodi uspjehu!!!
K 08.04.2011 15:20 h, 3480 gr i 51 cm
N 15.11.2013 10:08 h, 3650 gr i 52 cm
I 15.11.2013 10:09 h, 3700 gr i 53 cm

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1969
21.2.2011 21:06:51   
gagach
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Hvala lijepo..user posted image  Moram i ja malo..sada zvanicno mogu ucestovati u razgovorima.

gagach...a bebi zvrkic...evo grickam bademe i grozdjice...jedno za muku, drugo za zeljezo.

joj bademi...rekkla sam kada se porodim da ne zelim vidjeti badem ni na sliciuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 1970
21.2.2011 21:24:32   
animagical
hvala vam svimauser posted image user posted image user posted image user posted image mm i ja se rasplakali od srece, bas mi je pao kamen sa srca...
sad mogu konacno da se opustim i uzivamuser posted image   aa jest vama super, jos malo pa se porodile, cijelo ljeto cete setati s bebamauser posted image sad ce bebe brzo, pa kad vam zagalame...user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1971
21.2.2011 21:33:30   
tukica
eh divne torokuse, recite vi meni sto se meni tooooliko jede slatko????? uzasna sam, samo bih papala cokolade... ali u nenormalnim kolicinama... sta ako dobijem secer? da li bi se on pokazao u nalazima urina????

Neposredna veza do poruke: 1972
21.2.2011 21:45:54   
palachinken
IZVORNA PORUKA: gagach

joj bademi...rekkla sam kada se porodim da ne zelim vidjeti badem ni na sliciuser posted image

user posted image user posted image Ja sam prekrizila morske plodove. Zlo mi je bilo dva dana nakon rižota. Kod mene jedini plod mora na stolu od sad je so.
Ili tele koje je upalo u more.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1973
21.2.2011 22:19:05   
Anoniman

Cestitamo dragaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, veliki poljubac od nas user posted image

Neposredna veza do poruke: 1974
21.2.2011 22:35:56   
animagical
hvalaaaauser posted image user posted image user posted image sad odosmo na spavanac

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *