|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: MMR vakcina(Morbili, Rubeola, Parotitis)
7.1.2011 11:31:58   
Anoniman
puma ljubi nam naneta puno.
Lady,zao mi je maleneuser posted image brzo ozdravljenje zelimo:-)
Ena,jel bolje Miki dusa mala...user posted image milki i od mene pupu.

zaha ,kako je cura nasa evo ljubi je slinavi aneluser posted image user posted image
ivancice,hvala na odg.zanci moze se cekat ta sa 18mjes.superr nisam svjedno jos u planu ici,dok haraju ove viroze po boln.sad da idem samo na pregled zdravog ga nositi gdje ima puno,zarazne djece bolesne necu ....bojim se....

(odgovor članu puma)
  Neposredna veza do poruke: 651
7.1.2011 15:54:15   
ena23
Jucer je pio sirup na svaih 5 sati jer je stalno bio vruc (o kolikoj tacno se temperaturi radi ne znam jer ima panican strah od termometra user posted image )
jutros se probudio zdrav, cio i veseo i bez ture user posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 652
7.1.2011 15:58:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23

Jucer je pio sirup na svaih 5 sati jer je stalno bio vruc (o kolikoj tacno se temperaturi radi ne znam jer ima panican strah od termometra user posted image )
jutros se probudio zdrav, cio i veseo i bez ture user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image masallah super bas mi je drago da je o.k

(odgovor članu ena23)
  Neposredna veza do poruke: 653
7.1.2011 18:00:34   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

IZVORNA PORUKA: ena23

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image masallah super bas mi je drago da je o.k

Uh, superiška user posted image user posted image user posted image

Nadam se da su i ostali i dalje bez reakcija...

Ovo je l' da ona vakcina što se prima s godinu?

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 654
7.1.2011 18:42:01   
puma
e draga ena,
mi evo jutros se oko 5 probudili s turom i cijeli dan je na paracetamolu... sto kazes bem ti i posao kad ne mogu biti pored svog laneta malog da ga mazim... al hajd tjesi me da mu je babo kraj njeg pa ko malo mi je lakse... evo sad ga posmatram ima turu, popio je paracetamol, ali on je veseo... sto me ohrabruje da je to samo reakcija i nista vise... a pretpostavljam da se malo i zubici tu petljaju jer stalno nesto gura u usta prste i uzme cuclu pa je ujeda, kida, trese... a i izvodi nekakve glasove koje ne bih znala objasniti, ali sigurna sam da i vasa djeca to rade kad im rastu zubici...
uglavnom, nadam se da ce brzo nestati ova dosadna temperatura i da ce se biti kao prije...
Mya ljubavi, da u pitanju je vakcina sto se prima od godinu dana...

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 655
7.1.2011 19:30:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: puma

e draga ena,
mi evo jutros se oko 5 probudili s turom i cijeli dan je na paracetamolu... sto kazes bem ti i posao kad ne mogu biti pored svog laneta malog da ga mazim... al hajd tjesi me da mu je babo kraj njeg pa ko malo mi je lakse... evo sad ga posmatram ima turu, popio je paracetamol, ali on je veseo... sto me ohrabruje da je to samo reakcija i nista vise... a pretpostavljam da se malo i zubici tu petljaju jer stalno nesto gura u usta prste i uzme cuclu pa je ujeda, kida, trese... a i izvodi nekakve glasove koje ne bih znala objasniti, ali sigurna sam da i vasa djeca to rade kad im rastu zubici...
uglavnom, nadam se da ce brzo nestati ova dosadna temperatura i da ce se biti kao prije...
Mya ljubavi, da u pitanju je vakcina sto se prima od godinu dana...

nadam se da ce bebice proci bez velikih reakcija nama se u ovom kriznom periodu desio trodnevni virus temp isla do 39 al nije nas obarala sve smo na nogama pregrmiliuser posted image

jel nane imo trodnevniuser posted image

(odgovor članu puma)
  Neposredna veza do poruke: 656
7.1.2011 19:41:34   
puma
nije... nema nikakvih drugih reakcija, samo temperatura... al eto povezujemo s vakcinom kako su nam i rekli, od 7 do 15 dana da bi moglo biti temperature... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 657
8.1.2011 10:44:34   
puma
nocas Nane nije imao turu, ali mi je jutros suhveli... al valjda nece... user posted image

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 658
8.1.2011 17:50:35   
bubuli
mi imamo 13 mjeseci al vakcinu odgadjamo do daljnjeg...
taman kad smo obavili i rodjendan i sve,reko idemo odma dok jos neradim da obavimo i to ali smo dobili eserihiju i ganjamo se sa njom...
trenutno primamo injekcije...
doktorica mi je rekla da ima fore do 2 godine i da nema potrebe da zurimo...pa eto primit ce je nekad...
ostaloj djecici neka je sretno!

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 659
8.1.2011 18:00:57   
puma
bubuliiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image od kad tebe ne vidjeh na RR... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala Bogu Nane je danas proveo dan bez ture... ali izgleda da mu je neki zubic pravo zaholcao da izbije pa je bas nervozan... cijeli dan samo trlja desni i ne vadi ruke iz usta...
ne znam, ipak sam misljenja da je bolje primiti vakcinu na vrijeme... ok ako je bebica nahladjena i ti fazoni, ali ako nema nikakvih prepreka preporucila bih svima da skinu vakcinu s dnevnog reda... mi pretjerano brinemo i bez potrebe... zato samo hrabro user posted image

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 660
9.1.2011 12:13:55   
bubuli
dobro kad ti promjeni i nik? eto koliko nisam bila veze nemam :)
i ja sam za to da se sto prije rijesimo vakcine ali nemogu joj sad sve sastaviti...
guza joj ko sito od boca...
nadam se da cemo sto prije rijesiti ovo pa na vakcinu...
ljubi djecicu

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 661
9.1.2011 12:20:30   
puma
user posted image user posted image user posted image jel mi valja novi friz... hehehehe...
nego da drugarica brzo ozdravi i da guza malo "odahne" od boca, pa lagano na redovne...

Nane je jutros nesnosljiv... hvala Bogu nema temperaturu, ali je nervozan... po stolici ja bih rekla da je u pitanju zubic, a ne reakcija na cinu... doduse, jucer su mu malo oticali i kapci iznad ociju, a rekli su nam i to da je moguce kao reakcija... pa sad user posted image
nadam se da ce ubrzo ovo sve proci i da ce mi Nane opet biti onaj veseljak...

(odgovor članu bubuli)
Neposredna veza do poruke: 662
13.1.2011 12:32:31   
salmy
Sutra zvanicno idemouser posted image uh neka nam je Bog na pomoci....Nema smisla vise da odgadjamo,jos malo pa ce user posted image krenut u skoluuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 663
13.1.2011 12:33:14   
Skvo RR
Sretno!!!!!user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 664
13.1.2011 12:34:24   
salmy
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Sretno!!!!!user posted image
hvala ti user posted image uhh

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 665
13.1.2011 21:56:57   
puma
salmy sretno i hrabro user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 666
13.1.2011 22:20:17   
mrvicaa
hvala Bogu Nane je danas proveo dan bez ture... ali izgleda da mu je neki zubic pravo zaholcao da izbije pa je bas nervozan... cijeli dan samo trlja desni i ne vadi ruke iz usta...
ne znam, ipak sam misljenja da je bolje primiti vakcinu na vrijeme... ok ako je bebica nahladjena i ti fazoni, ali ako nema nikakvih prepreka preporucila bih svima da skinu vakcinu s dnevnog reda... mi pretjerano brinemo i bez potrebe... zato samo hrabro user posted image

Puma dajes li ti sta Nanetu za olaksavanje nicanja zubica,ja mrvici kad hoce zubic da nice masiram desni sa calgelom,ona se fino smiri kad joj namazem,bukvalno iz vriske predje u smirenost sa tim gelom...

To je sve od zubica nemoj brinuti za vakcinu,jer mi se stvarno sto kazes pretjerano brinemo...mi kad smo je primili ja stalno samo gledala imal kakva reakcija nedaj Boze...ma trauma ziva...

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 667
13.1.2011 23:43:02   
puma
i ja mazem calgelom ali nestalo nam a ja zaboravim da kupim, vidis dobro si me napomenula sutra da uzmem...

(odgovor članu mrvicaa)
Neposredna veza do poruke: 668
14.1.2011 9:23:49   
ena23
salmy sretno danas i nadam se da ce vam proci kao kod nas, bez ikakvih vecih posljedica...

a naneta ljubimo i saljemo user posted image user posted image razumijevanja jer i mi imamo isti problem, nice mu donji kutnjak (trica) i  dosta je nervozan i sve trpa u usta... 

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 669
14.1.2011 11:05:55   
salmy
Primili smo  opasnu gujuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos user posted image nije plakao,za divno cudo! trajalo vrlo kratko.Dr kaze standardne reakcije od 7 - 15 dana! Ali da se ne traumiram nisu cestre reakcije.A mene istraumiratuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pao mi je kamen sa srca!
ps. nisu ga vagale pokvarena im vagauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 670
14.1.2011 11:09:49   
Lady26
IZVORNA PORUKA: salmy

Primili smo  opasnu gujuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos user posted image nije plakao,za divno cudo! trajalo vrlo kratko.Dr kaze standardne reakcije od 7 - 15 dana! Ali da se ne traumiram nisu cestre reakcije.A mene istraumiratuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pao mi je kamen sa srca!
ps. nisu ga vagale pokvarena im vagauser posted image user posted image user posted image

Hrabri djecak...vidis mama da nisam placko....
Punoooooooo zagrljaja user posted image user posted image mi necemo jos na bocu, dok ozdravimo pa nekad poslije hihihihii...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 671
14.1.2011 11:12:32   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

IZVORNA PORUKA: salmy

Pao mi je kamen sa srca!

Hrabri djecak...vidis mama da nisam placko....
Punoooooooo zagrljaja user posted image user posted image mi necemo jos na bocu, dok ozdravimo pa nekad poslije hihihihii...

ali se sinoc isplako za 10..bez ikakvog razloga vristi oko 12user posted image user posted image  i sve se izvija!  katastrofa jos ne vidjoh taj manguplukuser posted image user posted image ma zubici ga slomiseuser posted image
Ljubimo Lanicu i zelimo joj brz oporavak 

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 672
14.1.2011 21:04:15   
puma
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eh eto gaaaaaaaa... i to skinuto s dnevnog reda... ma hrabrica nasa

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 673
3.2.2011 17:24:14   
Meri29
Majda je danas primila ovu vakcinu i sad ima blagu temperaturu, 37,7. Popila je Paracetamol... Ovi nasi doktori, nama uopste nisu rekli da svi moraju biti zdravi u kuci, hB niko nije ni prehladen, ali sta da jeste, uhhh user posted image . Opet se moram vratiti redovnom iscitavanju svih temauser posted image user posted image ali nejmaaaaa se vremenaaaaa user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu puma)
Neposredna veza do poruke: 674
3.2.2011 19:27:06   
puma
aaaaaaaaaaaaaaaa i nasa dusica primila cinu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hajd samo sad predeverati tih famoznih 15 dana... polahko i bez nervoze i sve ce biti ok... 

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *