Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
i meni su radili punkciju u lokalnoj i iskrena da budem boljelo je, ali se brzo zaboravi kad dobijes pozitivnu betu! vrijedi kad pogledam u svoj potpis
boli malkice i mislim da ne ide anestezija u grlic nego u vaginu jer se kroz vaginalni zid prolazi iglom za punktiranje... ali prodje brzo mila, sve za bebolinu ali svaka bol je individualna, neke zene kojima je radjena punkcija takodjer u lokalnoj, nisu nista osjetile.... ja jesam-ali sam eto predeverala... i vec zaboravila... poslije punkcije strogo mirovanje da ti se jajnici ne pune krvlju i pazi na krvarenje-ako bude islo puno, javi se ljekaru...
hvala na lijepim zeljama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za nedjelju~~~~~~~~~~~~~ a ne moze boliti vise nego prosli put bez anestezije...valjda... sad sam upravo jela cveklu uz rucak, pa sad ode malo ananasa za desert
Hvala vam na podrsci drage moje, nadam se da cemo se sve ove godine prebaciti na drgi topic, neki o veceras idem na hitnu da primim stopericu, pa onda stiscem zube za nedjelju . kod Mehmedbasica sam u postupku
dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan 1. IVF Mb -0 2. IVF Mb -0
< Poruku je uredio malena27 RR -- 24.1.2011 9:12:09 >
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
E drage moje da vam se javim. Ja sam ok, moram malo vise da mirujem jer su dvojcice u pitanju, pa vidjecemo kako ce biti. Muka mi je stalno, jao grozno, ali valjda ce proci. Jel neko jos imao problema sa mucninom? Doktor mi je rekao da je to ok, a jos primam progesteron, kao drogirana sam
drage moje, punckija je prosla grozno, uopce nisam dobila anesteziju i jaaako sam bjezala od igle, tako da dr. nije uspio "usisati" svu tekucinu iz jajnika, i samim time nije bilo js
sanjalice baš mi je žao što je sve tako prošlo ,zašto ti nisu dali anesteziju,ja mislim da ni meni nebi mogao to odradit bez anestezije,dušo draga nemogu ni zamislit kako se osječaš,ispalči se pa ponovno ispočetka
sanjalice pa zasto ti nije dao anesteziju????? Jeste li se bili dogovorili za nju? Pa to stvarno nije humano sta se radi!!! Znam da sada nema rijeci kojima bi ti olaksala situaciju, ali pokusaj se malo sabrati, odmoriti pa onda u novi pokusaj. Ljubimo te i
nije mi jasno zašto joj nije dao anesteziju,ako boli sa anestezijom mogu da zamislim kako je njoj bilo bez anestezije i još plus rezultat O,mislim da nijr uredu s doktorove strane to što je tako uradio
ma uzas...navodno sto je nedjelja, pa nije mogao angazirati anesteziologa sad cu pauzirati mozda cak i godinu, tesko smo podnijeli ovaj put mislim da bi mi brak mogao doci u pitanje pd svim ovim stresom
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.