Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj sanjalice jesi me obradovala Hvala ti na ovoj informaciji do neba! Dan si mi uljepsala I kod mene je prag pola 0 i cijelo vrijeme samo razmisljam kako bih to podnijela. E zato ti saljem puuuuno i sretno na punkciji. Zelim ti puno zdravih JS i da sve prodje u najboljem redu. Javi nam se molim te kad budes mogla sam svjezim informacijama. Zelim ti da u ovoj godini docekas svoju ili svoje
< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 20:50:55 >
Vidis mida da nije bilo razloga za brigu Hvala Bogu na oplodjenim jajnim celijama i zelim da ti se u cetvrtak zakaci tvoja bebica Bicemo uz tebe i javi nam se.
< Poruku je uredio malena27 RR -- 18.1.2011 20:59:24 >
hvala na lijepim zeljama, mida sretno na transferu koliko ces embrija vratiti? ja sam prosli put imala samo jednu jajnu stanicu uspjesno se oplodila, vracen 8-stanicni embrij 3. dan, ali nazalost nije uspjelo, pa smo sada odlucili ici na 3...ukoliko ih bude uopce toliko.. pa bolje i trojceke, nego nista inace, problem je kod mm, opstruktivna azoospermia, tako da radimo TESE metodom, hirurski mu uzmu spermice. ja imam pcos, ali ne stvara nam to problem.
Hvala vam mile moje sutra transfer ako Bog da.... vratice 2,tako smo odlucili posto nam je prvi put,pa vidjecemo,nadam se uspjehu....
sanjalice i ja sam radila sa anestezijom,15 min traje,jos sat odlezis i kuci,dobro malo boli,kao da si naduta i jajnici pulsiraju,dobila sam cepic voltarena, dosla kuci i vec zaboravila bol zelim ti puno js i da na transferu sve dobro prodje... javljaj nam se....pusa.....
ma i ja sam prvi put izdrzala, nije bilo tako strasno...samo trenutna bol. a sada radimo sa anestezijom iskljucivo po doktorovoj zelji ne moze se raditi sa mnom, navodno hahah na momente kada ubode iglu ja sam skakala po pola metra unazad. vjerovatno zbog toga nije mogao dovoljno da "izbusi", pa je nasao samo jednu js. sada ce biti bolje, nadam se
cao cure, bila sam danas na folikulometriji i stanje je oooodlicno, lijevi jajnik ima 4 folikule po 17mm, a desni 1 od 21mm i 2 po 17mm jedini problem nam je endomterij...samo 7mm sta da radim? ne mogu vise ananasa i cvekle, samo to i jedem zadnjih dana jos malo i pretvoricu se u cveklu
Sanjalice cestitam supeeer nastavi sa feminalom i bice to do nedelje dobro ako Bog da,samo se opusti.... ja sam postala vec ananas jer nemogu cvekle ... javljaj nam se i dalje mila
ja sam od juce cekalica....bilo bi super kad bi mogla naredne dane prespavati bas sam nestrpljiva... ljubim vas sve...
navijamo za endometrij garant će se podebljati ima još vremena a ako i ne nemoj da brineš puno cura je pisalo da je bio 7mm a uspjele su ostati . Sanjalice, mida sretno do .
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.