|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantjelesna oplodnja
16.1.2011 19:19:35   
Leva
Malena sretno!! Nadam se da ce se oploditi veliki broj njih i da ces imati embrije izvanredne kvalitete user posted image
Ja sam od sledece sedmice na kontracepciji. Nakon toga Decapeptyl i Fostimon user posted image

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1476
16.1.2011 20:15:52   
@malena@
i ja sam koristila decapeptil ali fostimon nisam.zbog cega to koristis kod kojeg si doktora

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1477
16.1.2011 20:44:25   
Mia
@malena@
Sretno sutra na embriotransferu! Drzacemo ti fige i moliti Boga da sve dobro prodje user posted image user posted image user posted image  Javi nam obavezno sta je bilo.
Meni je ostao jedan jajovod, medjutim, upitna je i njegova prohodnost ali i to da li je uopste u funkciji. To cu tek ako BOg da da provjerim na dijagnostickoj laparoskopiji. Ali kako vrijeme prolazi sve sam vise ubijedjena da sam i ja kandidat za VTOuser posted image

Jos jednom SRETNO sutra i saljem ti puno user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1478
16.1.2011 20:45:44   
Mia
@malena@
Kad si imala prvi postupak VTO?

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1479
16.1.2011 21:51:37   
sabas
@malena@ ima posebna tema Dr.Balic-Tuzla dosta cura sa foruma su bile kod njih
U svakom slucaju cestitke na folikulama ,da se lijepo oplode i da na kraju imamo rezultat user posted image iliuser posted image  
Sretno 

ja 73 mm OK MM 67 OAT 7g u braku,dijagnoza: primarni sterilitet
4 ins -0 , 1 ICSI-beta o; 2 ICSI beta 19 biohem

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1480
17.1.2011 10:42:29   
malena ze
@malena@ sretno mila,drzim ti fige da uskoro ugledasuser posted image  user posted image

1.ICSI=0 2.ICSI=0

(odgovor članu sabas)
Neposredna veza do poruke: 1481
17.1.2011 10:47:12   
Leva
Malena Fostimon se koristi za stimulaciju i po sastavu je nešto kao Gonal F samo jeftinije i navodno prirodnije.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu malena ze)
Neposredna veza do poruke: 1482
17.1.2011 11:35:35   
orange 00
Sretno @malena@, i od mene. Miruj, odmaraj i mozak na pasu (ako mozesuser posted image ).

Ja sam prosli postupak radila kod Balica, sad sam cula da vas je bilo masala 12 zenica u postupku.

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1483
17.1.2011 13:54:54   
aidicaa
IZVORNA PORUKA: @malena@

zdravo ja sam nova..imala sam dvije vanmatericne trudnoce..pa sam morala na vantjelesnu.imala sam dva postupka ko dr hajder ali nisu uspjeli.sada sam kod dr balica i u toku sam postupka.isla sam na punkciju imam dvadeset celija pa cekam rezultate koliko ih se oplodilouser posted image

@Malena@ srecno user posted image  user posted image  user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1484
17.1.2011 13:58:53   
babygirl
@malena@ sretno user posted image

(odgovor članu aidicaa)
Neposredna veza do poruke: 1485
17.1.2011 14:33:10   
@malena@
prvi postupak sam imala u martu 2010 godine ,drugi u aprilu 2010 ! i danas imam treci za par sati idem na postupak,hvala vam svima na podrsci,ja nikad ne odustajem zivot ide dalje pun je iskusenja i ja se nadam da cu na jednom od njih uspjet da postignem svoj cilj i ostvarim svoju zelju user posted image . hvala na onformacijama pokusat cu pronac taj forum !! i vama zelim svu srecu svijeta i nikad ne odustajte !!user posted image

(odgovor članu babygirl)
Neposredna veza do poruke: 1486
17.1.2011 15:11:02   
orange 00
Pa bona, bona, ti danas ides po djecicu svoju user posted image

Dobices slicicu svojih embrijauser posted image  

Ja svoje jos cuvam, nesto ne mogu bacitiuser posted image  iako nije uspjelo.

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1487
17.1.2011 19:44:57   
@malena@
nadam se da ce djecica bituser posted image .. evo sad sam stigla kuci ubacili su mi i dobila sam sliku embrija user posted image .za sad je sve uredu dr su zadovoljni !

(odgovor članu orange 00)
Neposredna veza do poruke: 1488
17.1.2011 20:33:05   
AAvalon
@malena@ sretno, drago mi je da je zasad sve u redu, ti se odmaraj i nek te muz pazi, i od srca ti zelim da ugledas user posted image user posted image

Dum spiro spero

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1489
17.1.2011 20:38:38   
mida
Drage moje,evo i mene,ja sam kao `nova`do sad sam bila na temi vanmatericna.
Citala sam ovu temu,koliko ste me puta samo i rasplakale i uljepsale dan.....to je sudbina nas trudilica da se borimo kao lavice do zeljenog ciljauser posted image ......ako Bog da.....
Ja sam prvi put u postupku vto,danas mi je bila punkcija,malo sam se razocarala,imala sam samo 4 celije,jeli to razlog da se zabrinemuser posted image ,inace doktori su zadovoljni,jesu sad oni ludi ili ja,zar to nije manja mogucnost oplodnjeuser posted image ...citam da zene imaju puno vise ....  izgleda da cu past u depresiju i prije transfera...
Svim trudilicama zelim da im dragi Bog da snage i da uspiju na svom putu....ljubim vas.......

@malena@ zelim ti sve najbolje od srca i da nam se javis sa lijepim vijestimauser posted image user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1490
17.1.2011 20:40:54   
malena27 RR
nema depresije, moras biti optimisticna i vjerovati da ce se oploditi user posted image user posted image user posted image to je najvaznije-da je buduca mamica sretna i da bude bez stresa user posted image

sretno vam cure, vucem vas za nosice i aBd uskoro da se javite sa visokim betama user posted image user posted image user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1491
18.1.2011 8:00:18   
orange 00
Draga mida 4 JS nista ne mora znaciti, znam da su zene sa 4 dobivene JS ostajale trudne, dok one sa mnogo vise nisu. Ako nisi procitala temu dr. Balic , procitaj i nju , i tamo zene pisu kako prolaze kroz citav postupak VTO, pa ces vidjeti da je ovo sto ti pisem istina.

Sto manje sikiriki, gledaj na to pozitivno, ukoro ce ti vratiti djecicu da uh cuvas, raduj se tome user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1492
18.1.2011 12:08:38   
@malena@
mida draga nemoj da ocajavas ja sam prvi put imala toliko jajnih stanica pa su se oplodile..nemas razloga za brigu samo se opusti i uzivaj...ja sam imala 11 embrija vratila sam dva i sad cekam petnest dana da vidim sta ce biti..

Neposredna veza do poruke: 1493
18.1.2011 13:47:18   
@malena@
mida draga nemoj da ocajavas user posted image ja sam prvi put imala toliko jajnih stanica pa su se oplodile..nemas razloga za brigu samo se opusti i uzivaj...ja sam imala 11 embrija vratila sam dva i sad cekam petnest dana da vidim sta ce biti..[/quote]

(odgovor članu mida)
Neposredna veza do poruke: 1494
18.1.2011 14:17:35   
orange 00
@malena@, kako si, odmaras li, kako tibo?

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1495
18.1.2011 17:08:34   
@malena@
evo odmaram po cio dan spavam nedolazim do sebe.. tibo dobro malo me muce ove tablete sto koristim utrogestan..user posted image

Neposredna veza do poruke: 1496
18.1.2011 17:15:41   
Mia
@malena@

Jesu li ti punkciju radili pod anestezijom? Kako si to podnijela?

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1497
18.1.2011 17:28:52   
@malena@
sad jesu radili pod anestezijom trajalo oko 15-20 min i onda te prenesu na krevet i tam odmaras sat vremena.dobro sam podnijela sobzirom koliko me je izmucila dr hajder radila mi je sve nazivo user posted image uzas ..

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1498
18.1.2011 17:54:05   
Mia
Joj @malena@ mogu misliti kako te je to nazivo boljelo user posted image user posted image user posted image  Ja mislim da i dr. Mehmedbasic radi bez anestezije. Ja kad samo pomislim na to muka mi dodje user posted image  I ja sam vjerovatno kandidat za VTO i najvise se bojim te punkcije user posted image

(odgovor članu @malena@)
Neposredna veza do poruke: 1499
18.1.2011 18:02:28   
sanjalica_m
mehmedbasic radi bez anestezije, sa voltarenom i apaurinom. boli, ali nije prestrasno. ja sam u prvom postupku tako radila, a sada u petak cu sa anestezijom, isto kod mehmedbasica. s njim se moze dogovoriti i on pozove anesteziologa. ne znam jos koliko kosta, ali nije ni bitno...nizak mi je prag boli user posted image

Mamina princeza 29.10.2012.

(odgovor članu Mia)
Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *