Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
HVALA VAM SVIMA NA PODRSCI, JUCE MI JE DEFINITIVNO POTVRDJENA TRUDNOCA, DVOJKE.JAOOOO KAD SAM VIDJELA PLAKALA SAM KAO MALO DIJETE. ZELIM I SVIMA VAMA KOJE NISTE USPJELE DA VAM SE TO DESI.LJUBIM VAS MILION PUTA DRAGE MOJE I SRECNO
Snele, duple čestitke za tebe. moja drugarica je u trećem postupku IVF ostala i to , porodila se u 7.mjesecu i sve je ok, a moja sestra je prirodno zanijela blizance, ljubavi tetkine, preležala 9 mjeseci od toga 3 u bolnici ali je na kraju sve bilo ok još je imala i neku bakteriju. tako da se mnoge ne brineš sve je individualno samo ti uživaj i budi .
pozdrav svima, citam vas vec neko vrijeme ali prvi put se javljam.. cestitam novim ja imam pcos, a mm opstruktivna azoospermia, jednom smo radili icsi i nazalost..nista sada smo u novom postupku, 2 dan ciklusa i danas sam pocela sa klomifenom, pa od petka fostimon... zna li iko otprilike kolika je uspjesnost kod mehmedbasica?
Sanjalice gdje si kupila Fostimon? Ja sam u postupku u februaru kod dr. Mehmedbasica i informaciju koju imam je da je od 1998. do maja 2010. rođeno 900 IVF beba napravljenih kod njih. Nije neka aman zaman cifra ali sa obzirom na broj postupaka i velicinu ordinacije mislim da nije tako lose
ma ne, nije uopce lose, nego sam se ja zabrinula sto sam na nekom forumu procitala kako kod mehmedbasica uopce ne uspijevaju oplodnje...i onda nisam mogla naci nikoga kome je uspjela oplodnja kod njega... a moj dojam o mehmedbasicu je skroz pozitivan. imali smo jednu neuspjesnu oplodnju kod njega, ali smatram da nije njegova greska i zaista ga postujem. ne znam zasto tako o njemu pisu na forumima fostimon jos nisam ni kupila, trazim..cula sam da je u splitu jeftiniji, pa planiram sutra ici.
sanjalica dobro nam došla što se tiče mehmedbašića svako ima svoje iskustvo moja drugarica je radila kod njega 8 puta i svaki put bezuspješno dok je druga poznanic iz drugog pokušaja ostala trudna što znači kakva ti je sudbina nije bitno gdje radiš mada je puno bolje vani raditi zbog zamrzavanja.
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
draga moja neka je tebi sa srećom ti samo razmišljaj pozitivno niko od nas nezna gdje mu je nafaka zato ti pozitivne misli ispred sebe i uživaj.
1.ICSI-2010-mis.ab. u 11. 4.Fet-2012, 2 blaste 19.10.2012.g. Beta 11 dan 452, 14 dan 2092,16 dan 4690 Adna mamina "Ceza" tajina "Kruškica" 16.06.2013 - 29.08.2013 Znam da si Cezo moja sad na puno ljepšem mjestu,ali znam da i meni fališ puno <3
danas 12 dan poslije ET,malo sam prokrvarila moj doktor mi kaze da jos ima nade i pored utrogestana koji sam uzimala 3x2 vaginalno ukljucio mi je progesteron 3 dana krvarenje je stalo al sam ja jako tuzna ne mogu da vjerujem da ni ovaj put nece uspjeti
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.