Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tano kako je krenulo ovih dana ti si aBd slijedeća ali me zanima gdje si radila, koliko ti je izvađeno pa vraćena samo jedna . kako si reagovala na terapiju
ena naravno da se aspirin 100 preporucuje meni je dr preporucivao jos dok sam bila na inseminacijama
postupak sam radila kod dr Mehmedbasica i dobro sam reagovala na terapiju,od osam folikula izvadene su mi 4JS. 3 su se oplodile al su dvije odmah i odumrle,tako da je ostala jedna da se bori za svoj zivot.
zdravo cure moje nisam se dugo javljala ali to ne znaci da sam vas i zaboravila.Ne mogu da se sjetim jesam li vam pisala da sam u oktobru imala svoj prvi IFV koji je bio uspjesan ali je nazalost zavrsilo katastrofalnim rezultatom - desila mi se cervikalna trudnoca.Nisam mogla da vam pisem bila sam u bolnici i jucer sam konacno pustena kuci nakon dva mjeseca.Sad slijedi oporavak i novi pokusaji. Nisam se vracala nazad da sve iscitam jer je to nemoguce za 24 sata pa zelim da cestitam svim curama koje su uspjele,a pogotovo me je obradovala vijest od Malene 27,draga iskrene cestitke od srca. svima zelim sve najbolje u ovoj novoj godini i da bude sto vise
Smarija bas mi je zao ali ti si jedna hrabrica i bice aBd treca sreca. Saljem ti veliki hug
Smarija zao mi je sto se to desilo...ali ako Bog da bit ce bolje i ti ces sto prije biti .. Tu smo jedna za drugu...da bodrimo, i budemo jedna uz drugu kad nam je najteze.. Gdje si radila vantjelesnu?
hvala vam drage moje naravno idemo dalje cim to budem zdravstveno mogla,jer moram napraviti pauzu od minimalno 6 mjeseci zbog inekcija koje sam primala za unistavanje trudnoce vantjelesnu sam radila u Banja Luci kod dr.Sanje Sibincic
Malena , bas sam se obradovala...iako sam se malo vise obradovala za Snele :)...mislim za obje mi je neizmjerno drago ali za tebe sam mislila sigurno to je to samo jos betica..a za Snele sam vec otplakala kad ono iznenadjenjeeeee
Malena gdje si ti i kod koga radila vantjelesnu? Ustvari jedno pitanje za sve vas, da li ste malo istrazivale i da li znate ko ima najbolje rezultate, tj. koga smatraju najboljim doktorom/klinikom za vantjelesnu u Europi?!
Tano, valjda nisam dosdna sa pitanjima. Ja se spremam za mart, pa me zanima koji ti je ovo postupak, šta si od injekcija koristila, gdje si nabavljala i po kojoj cijeni jer i ja poslije praznika idem u nabavku. Jeli tačna ona cijena o kojoj se pišše 2000Km kod Mehmedbašića? ja već gledam tvoj testić.
Esperanca dvije najbolje klinike u regionu su ona u Mariboru i ona u Pragu. U koju god od njih dvije da odes neces pogrijesiti. Mala75 tacna cijena postupka IVF/ ICSI je 2000 KM, koliko injekcija ces dobiti to cesto zavisi od reakcije tvog organizma ali recimo mozes racunati da ce ti trebati najvise 28 Decapeptila ili Suprefacta i 30 Menopura, Merionala i Gonala F.
< Poruku je uredio Leva -- 2.1.2011 9:48:39 >
ovo mi je peti postupak i nikad nisam primaila preko 25 merionala i uvijek sam primala po 7 dekapeptila pocevsi od drugog dana ciklusa.A lijekove sam nabavljala u srbiji,negdje sam objavljivala i cijene .ako hoces mogu ti na pp poslati broj apoteke,tamo su duplo jeftiniji dekapeptil troduplo nego u nasim apotekama
tanananka, gdje si radila postupke prije ovog? I koliko te na kraju izadje postupak ovdje? Jel jeftinije puno nego vantjelesne npr. u Sloveniji..Beogradu?
< Poruku je uredio malena27 RR -- 2.1.2011 11:52:29 >
smarija, jako mi je zao sad odmori i u nove pobjede.... esperanza, bas ti hvala, vise ti bilo drago za snele nego za mene sala mala, uspjeh bilo koje trudilice je i moj uspjeh tako da se radujem za sve cure koje uspiju sa dijagnozom steriliteta
prvi postupak sam radila u italiji, u jednoj privatnoj klinici... neuspjesno.... ovaj drugi, uspjesan hB, u klinickom centru Ljubljana kod doktorice Bokal. sve ukupno, postupak, lijekovi, odlazak na uzv, hrana, putarina, gorivo, bez troskova spavanja nas je kostalo oko 7000 km. i sto je najvaznije, u Sloveniji rade zamrzavanje embriona, tako da bih uvijek prije izabrala drzavu u kojoj je to dozvoljeno..
od lijekova sam koristila Suprefakt 5,5 mlx3 ampule, merional 30 ampula, 3 pregnyla i utrogestan kapsule...
< Poruku je uredio malena27 RR -- 2.1.2011 11:51:18 >
Amela, sve postupke sam radila kod DR Mehmedbasica, 3 je bio uspjesan al se kasnije iskomplikovalo,to me je i podstaklo da nastavim dalje.Cijena postupka navod se u prethodnim postovima,zadnji postupak me je kostao 2600km,i ja mislim da je ovdje najjeftinije,sad da li je uspjesnost kao na ostalim klinikama to ne znam,oni tvrde da jest,samo sto ovdje nema zamrzavanja
< Poruku je uredio malena27 RR -- 3.1.2011 21:47:36 >
cure moje ovih dana se spremam za Bg po terapiju. kako sam sve pomno proučila najjeftinije je apoteci Igor - Bg. pošto je loše vrijeme mislila sam autobusom ali kako nikad nisam bila u Bg kako ću naći tu apoteku . pomagajte.
Draga moja to ti je u ulici Resavska 10 u starom Beogradu. Znaci predjes Brankov most preko Save i u starom si Beogradu, e onda ti orjentir moze biti britanska ambasada jer se nalazi u istoj ulici. Eto nadam se da sam ti koliko toliko pomogla. Sretno!
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.