|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
20.12.2010 13:04:09   
gagach

IZVORNA PORUKA: Medi_87

Bravo za pisuljicuuser posted image user posted image user posted image
Moj Bubo samo se koluta po stomakuuser posted image
Gagach ides li sutra na vjezbe

evo cim se dogovorim sa sarah i larom javim ti...ne znam hocemo li sutra ili prekosutra ici ali ti svakako javim...mogla si vala sa nama:)

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2951
20.12.2010 13:32:29   
Medi_87
E ovaj put bas obecavam, sutra imam ispit u 2, a trudnice imaju prednostuser posted image user posted image user posted image znaci da cu brzo zavrsiti,a i u srijedu zavrsavam oko 13 sati znaci taman imam vremenauser posted image odoh dati maci sta da jede jadnica grebe vratauser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2952
20.12.2010 13:44:55   
rose

IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Rose,stavila sam stranicu u favorites. Kakva je danas Suraja? Slusa li? Bas mi je bilo smjesno da se djete umiri na zvuk usisivaca ili fena... Slatkica :)
A kakvi su to preskoci u razvoju?
A vidim Rose da i ti koristis Nuk-ovu flasicu. Vecina vas... Vidjecu opet sta cu da kupim.

Sorajica je dobro i slusa, u krevecu je i pajki...a sa zvucnika joj pustam ovaj zvuk i opusta je...bolji je i od usisivaca i fena...nije iritantan i preglasan

kazes pocele te kosti boliti...dobro je pa je tek sad...ja sam em pocela oticati u 17 sedmici em me kosti bolile kao da se preklapaju isto tako rano i sve do kraja...kod oticanja je vazno stalno kontrolisati pritisak i ako ti se sada poveca vjerovatno ce ti ukljuciti neke lijekove kao meni sto su...nista se ne sekiraj, ako bude visok, drzi se preporuke ljekara...ja sam pred porod pila 5 tableta za pritisak dnevno da bi mi bio 120 / 80 umjesto 150/95

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 2953
20.12.2010 13:45:23   
lejla80
Pozdrav drage trudnice,koliko vidim kod vas svakakvih dešavanja user posted image Ja se danas super osjećam, za promjenu sinoć nisam mnogo puta ustajala u WC...kod mene nešto novo, sad po noći obavljam i veliku i malu nuždu da izvinete i to naizmjeničnouser posted image   sad ne znam je li to strah ili to tako treba biti...uh...šta me sve neće spopasti...

Sutra nova kontrola aBd i vjerovatno vaginalni pregled...ko nam ono obeća ispričati svoje iskustvo od danas???

Taurus draga normalno je da plačeš i zbog hormona ali i zbog svega što ti se dešava....i samoj mi se to često dešava,valjda čovjeku s vremena na vrijeme bude svega preko glave...mm trpi, ponekad mi ga bude žao al onda skontam da je njemu ipak lakše nego meni, to mu je sve što sad zasadmora raditi user posted image
Rimljanko peškirić je super, ja imam nešto što podsjeća na onu stolicu za plažu i može se podesiti u nekoliko položaja..a što se tiče bolova u nogama..nekako imam osjećaj da se i mi previše forsiramo,hodamo,radimoi sl..pa još sebi pogoršavamo situaciju. Ja sam lično jučer malo prohodala po BBI cenru i poslije se grozno osjećala...nekavi bolovi,žigovi i ostala rajauser posted image doduše još malo je do termina a doktor ne vjeruje da ću dočekati terminuser posted image
Mery s.ja sam se upravo jučer probudila jako oteknuta i nekakva se izvrnula...prepadoh se kad pogleda u ogledalo...kako si se osjećala na dan poroda??

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2954
20.12.2010 14:00:01   
mamin_zivot
Dajte mi molim vas pomozite, trazim temu o zubima u trudnoci, evo vec 6 dana raspadam se od bola plombiranog zuba koji sam isla otvoriti kod zubara i to je jedino sto je smio uraditi, ali nije ni to pomoglo, sta smijem popiti, staviti u zub, a deset dana mi je do termina, ovo je neizdrzljivo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2955
20.12.2010 14:05:17   
Rimljankaa
Sorajica je bas fina bebica. Spava li i po noci? Koliko se budi puta?
I ja sam malo maloprije slusala ovu muzikicu,pa kontam nikad se ne bi covjek sjetio pustiti ovako nesto djetetu. A bas djeluje umirujuce.

Za oticanje,to je samo malo. Gotovo neznatno,pa mislim da ne bi trebalo biti problema s pritiskom. Do sada je bio uredan.
Vjerujem da cu poceti oticati sad jos vise,a i vrijeme je jos 20-tak dana...

A kosti isto pomalo bole. Nije to nekakva jaka bol,isto kao ukocenost.

Cekacu kao Mery s. da se sva napusem kao balon,pa da mogu da ocekujem porod.

Prijateljica mi se porodila na Jezeru prije nekoliko dana,kaze nije uopce strasno.
Puko joj vodenjak,ali bila malo otvorena,pa joj dali infuziju,onda jaci bolovi,jace kontrakcije i brze otvaranje. Nakon tri napona bebica izasla.  Malo je recnuli,ali kaze nije nista strasno.

Lejla80, mama2b je rekla da ce javiti za vaginalni. Valjda dodje i napise. Hajde sretno sutra. I napisi kako je bilo. Ja sam slijedeca  user posted image

mery s. bas kako rece..gdje sam tu sam...iscekujemo,a nisam ni torbu pripremila

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2956
20.12.2010 14:06:49   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: mamin_zivot

Dajte mi molim vas pomozite, trazim temu o zubima u trudnoci, evo vec 6 dana raspadam se od bola plombiranog zuba koji sam isla otvoriti kod zubara i to je jedino sto je smio uraditi, ali nije ni to pomoglo, sta smijem popiti, staviti u zub, a deset dana mi je do termina, ovo je neizdrzljivo!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam kod kojeg si stomatologa bila?! Zasto nista nesmije raditi? Meni je doktorica rekla da smijem popravljati zub,caK i sa anestezijom. samo se nesmije vaditi.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

(odgovor članu mamin_zivot)
Neposredna veza do poruke: 2957
20.12.2010 14:21:41   
gagach

IZVORNA PORUKA: mamin_zivot

ne znam kod kojeg si stomatologa bila?! Zasto nista nesmije raditi? Meni je doktorica rekla da smijem popravljati zub,caK i sa anestezijom. samo se nesmije vaditi.

i ja isto koliko znam nema nikakvih problema za popravku zuba u trudnoci pa cak i sa anestezijom....koji si mjesec?

Neposredna veza do poruke: 2958
20.12.2010 14:23:46   
gagach

E ovaj put bas obecavam, sutra imam ispit u 2, a trudnice imaju prednostuser posted image user posted image user posted image znaci da cu brzo zavrsiti,a i u srijedu zavrsavam oko 13 sati znaci taman imam vremenauser posted image odoh dati maci sta da jede jadnica grebe vratauser posted image

poslala sam ti poruku na fejs:) ali evo ako jos neko hoce da nam se pridruzi mi cemo na vjezbice u srijedu....u skerlicevu u pola 5:)

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2959
20.12.2010 15:42:03   
Medi_87
taman, ja ne dobih por na fejsuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2960
20.12.2010 15:55:18   
m.i.n.a.
Di ste user posted image  zene...
Moze li mi neka od vas koja ide na vjezbe u Skerlicevu objasniti gdje se nalazi ta zgrada...od raskrsnice kod ambasade jel se ide prema med.fakultetu  ili je ona ulica prije..ili...kako mi je najbolje se orjentisat otprilike,a usput cu ja nekog pitat za detalje..trebam 31.na ctg gore...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2961
20.12.2010 17:11:33   
mery s.
IZVORNA PORUKA: lejla80

Pozdrav drage trudnice,koliko vidim kod vas svakakvih dešavanja user posted image Ja se danas super osjećam, za promjenu sinoć nisam mnogo puta ustajala u WC...kod mene nešto novo, sad po noći obavljam i veliku i malu nuždu da izvinete i to naizmjeničnouser posted image   sad ne znam je li to strah ili to tako treba biti...uh...šta me sve neće spopasti...

Sutra nova kontrola aBd i vjerovatno vaginalni pregled...ko nam ono obeća ispričati svoje iskustvo od danas???

Taurus draga normalno je da plačeš i zbog hormona ali i zbog svega što ti se dešava....i samoj mi se to često dešava,valjda čovjeku s vremena na vrijeme bude svega preko glave...mm trpi, ponekad mi ga bude žao al onda skontam da je njemu ipak lakše nego meni, to mu je sve što sad zasadmora raditi user posted image
Rimljanko peškirić je super, ja imam nešto što podsjeća na onu stolicu za plažu i može se podesiti u nekoliko položaja..a što se tiče bolova u nogama..nekako imam osjećaj da se i mi previše forsiramo,hodamo,radimoi sl..pa još sebi pogoršavamo situaciju. Ja sam lično jučer malo prohodala po BBI cenru i poslije se grozno osjećala...nekavi bolovi,žigovi i ostala rajauser posted image doduše još malo je do termina a doktor ne vjeruje da ću dočekati terminuser posted image
Mery s.ja sam se upravo jučer probudila jako oteknuta i nekakva se izvrnula...prepadoh se kad pogleda u ogledalo...kako si se osjećala na dan poroda??

lejla80, znaci petak ujutro se probudila,sto ti kazes,prepadoh se u ogledalu,kaze mm sta ti  je to s glavomuser posted image a kad sam krenula obuti cizme,nema sanse da noga udjeuser posted image spremim se i na posao,radila od 10-17h,osjecala se super,dosla kuci,vec umorna od posla,lezala odmarala,kao i svaki drugi dan,i u noci oko pola2 sam pocela osjecati neku napetost u stomaku,a oko 6h ujutro sam skontala da su kontrakcijeuser posted image ,u 7 bila u bolnici,u 11h subota jutro rodila!
Ni po cemu nisam mogla pretpostavit da cu roditi!

< Poruku je uredio mery s. -- 20.12.2010 17:13:23 >

04.12.2010.rodio se moj mali princ!

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2962
20.12.2010 17:22:56   
Rimljankaa
Eh Mery kod tebe to bas super proslo... Jesi li se na termin pordila ili ranije?

Jesi li prije porda radila ginekoloski pregled? Ko ti je radio? i kakva su iskustva?

Ja sam najbogat

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 2963
20.12.2010 17:26:40   
lejla80
Ma joj ja ugnjavi žene sa istim pitanjem...sve se bojim neću skontat kad sve to krene a posebno što imam te lažne trudove već nekoliko dana...al hajd valjda ću skontat kad budu u jednakim inervalima pa ondauser posted image u bolnicu.

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 2964
20.12.2010 20:42:51   
mala20
hej zene imam mali problem stavila sam post i na prehlada u trudnoci al vidim nije toliko posjecena tema :s
IZVORNA PORUKA: mala20

ej zene nek pomogne tko zna 

imam vec sesti dan temperaturu 37,3 bila kod doktorice preslusala pluca al kaze da nema nista na njima
pravo me strah uhvatio jer nisam nikad imala ovako dugo temperaturu
nisam pila nista od lijekova jer imam jake kontrakcije pa ne smijem cak ni biljne tablete jer ih mogu izazvati
ako se neka od vas susrela sa ovim problemom ili ima neki savjet,pls javite se

pa eto ako imate ikakav savjet jer ja ne znam sta da radim user posted image

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2965
20.12.2010 21:11:55   
Skvo RR
Emica_sa post ti je prebacen na temu "kako dobiti uputnicu". Na toj temi sve vec pise.

LP

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2966
20.12.2010 23:49:07   
vila.vilica
IZVORNA PORUKA: gagach

poslala sam ti poruku na fejs:) ali evo ako jos neko hoce da nam se pridruzi mi cemo na vjezbice u srijedu....u skerlicevu u pola 5:)

divno user posted image ja sam odlucila taj dan povesti muzica sa sobom user posted image

p.s. hvala svima za savjete protiv svraba stomaka :) ja imam neko ulje al majka mu stara nista bas ne pomaze posljednja dva dana user posted image uzecu ovo johnsons user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2967
21.12.2010 13:11:42   
mery s.

Eh Mery kod tebe to bas super proslo... Jesi li se na termin pordila ili ranije?

Jesi li prije porda radila ginekoloski pregled? Ko ti je radio? i kakva su iskustva?

Porodila se 8dana prije termina,a vaginalno se nisam stigla ni pregledat jer mi je dr.rekla da dodjem tocno na termin na pregled,tak da ti nisam ni bila,par dana prije isla na ct,i radila antitijela,jer sam neg.krvna grupa,i bas taj petak poslije posla odem po nalaz,i kad sam doktorici sutradan javila da sam se porodila,nije mogla vjerovatuser posted image kaze,pa sinoc si mi bila u ordinaciji,nista mi nisi govorila,pa reko nisam nista ni osjecalauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2968
21.12.2010 13:31:03   
mery s.
IZVORNA PORUKA: lejla80

Ma joj ja ugnjavi žene sa istim pitanjem...sve se bojim neću skontat kad sve to krene a posebno što imam te lažne trudove već nekoliko dana...al hajd valjda ću skontat kad budu u jednakim inervalima pa ondauser posted image u bolnicu.

heheh,tako sam i ja,sve razmisljala hocu li znati prepoznati,i nisam odmahuser posted image ali nema zurbe,neces nigdje zakasnit,jer i kad krenu pravi bolovi,da te bas bas boli,a tada ces znati sigurno,opet imas vremena da odes u bolnicu,jer i ako odes odmah cim nesto osjetis,onda ti se samo oduzi boravak u bolnici.

(odgovor članu lejla80)
Neposredna veza do poruke: 2969
21.12.2010 15:47:05   
Rimljankaa
Samo da vas pozdravim... Mi danas bili na CTG-u, sve je hvala Bogu uredu.. Posle u hodnju i kupovinu...

4h sam hodala bez odmora..Malo usporeno,ali ide.. Otoka nema  user posted image user posted image user posted image

Kako ste mi vi?

Mery s. meni je doktor zakazao ginekoloski  pregled 15-tak dana prije poroda...

Ko je danas trebao ici na ginek. pregled???? Nejavljate se?!

Danas ste se bas uljenile...

Ja sam najbogat

(odgovor članu mery s.)
Neposredna veza do poruke: 2970
21.12.2010 16:01:27   
Medi_87
Jesi vidjela sto su se ulijenile, sramota, ja evo s ispita dosla uspjela sam i malo noge protegnutiuser posted image user posted image još jedan polozenuser posted image user posted image user posted image user posted image Gagach sta je za sutra kad kako sta, gdje ja ti i ne znam gdje je touser posted image user posted image javni porukom,bubac za sveuser posted image i pupe

Neposredna veza do poruke: 2971
21.12.2010 18:19:42   
gagach
medi hajde u 16:10 kod velikog parka preko puta BBI-a...jel moze to?

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 2972
21.12.2010 21:44:33   
ema_28
ja sam danas trebala imati gineoloski pregled ali mi ga ipak nisu uradili kao da ne bi pokrenuli porod. Zakazana sam za ponedjeljak kad mi je i termin, pa ako se do tada ne porodim obecavam da cu podijeliti sa vama iskustvo pregleda user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 2973
21.12.2010 22:03:38   
naidica
cao drage moje???? kako ste mi???? ja sam masala ok,,,maleni se mrda kao veliki user posted image user posted image user posted image ljubim ga!!! bas sad osjetim osim lupkanja,,,i kako se okrece,,al ono polako,,,stomak mi se izoblici,,,bas to skakikljivi,,al je super,,,uvijek se nasmijem!!!
kako ste  mi sve vi,,,ne stignem bas sve da vas iscitam,,,jer ovi radovi po kuci mi ne daju,,,ali eto uglavnom makar malo virnem da vidim sta ima!!!
ljubim vas sve i cuvajte seuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema_28)
Neposredna veza do poruke: 2974
21.12.2010 22:37:23   
Medi_87
Naidice i kod mene je isto, nek se mrdaju bebareuser posted image user posted image
Gagach vazi

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 2975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  117 118 [119] 120 121   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *