|
RE: Trudna, a sama... 18.11.2010 22:31:45
|
|
|
|
samedi
|
Draga Mea,evo citam ove tvoje postove i placem,pa zar moze neko biti toliko bezosjecajan i bezdusan pa da mu je svejedno kada je dijete bolesno i da ga nije vidio od rodjenja,a za komentar kako nije nista osjetio kad je vidio slike,ma nemam dovoljno ruznih rijeci da to opisem. Ne bih da ti pristajem na muku,nego bih samo zeljela da te osvijestim posto vidim da se jos uvijek nadas necemu.Prekini svaki kontakt sto prije,taj covjek nije zasluzio nikad ni jednu tvoju suzu a kamoli tvog sina,nije zasluzio ikad da ga vidi. Kad bude star i sam, i kad mu svi prijatelji okrenu ledja,doci ce mu iz guz*** u glavu sta je uradio ali bice kasno i vec je kasno. Pa sta jos treba da ti kaze ili uradi pa da se probudis??? Vidjela sam ti sina,predivan je,san svakog roditelja,vjeruj mi naci ce se nekad neki covjek koji ce biti dostojan tebe i njega,a ovaj tvoj,ma ne znam ni kako da ga nazovem,nije vas vrijedan nimalo. Tako sam tuzna i bijesna,samo naslucujem kroz sta prolazis,kao i ostale samohrane majke,i divim vam se,znam da u vama ima snage da se borite dalje same,mislim da bi svaka majka smogla tu snagu za svoje dijete. Sto se tice alimentacije,trebao bi da placa,to je neki minimalan iznos,ali imam osjecaj da on zeli da placa tu alimentaciju samo da bi te skinuo sa spiska obaveza,da ga vise ne zoves i ne trazis. Draga,tvom sinu takav otac ne treba i najbolje bi bilo da ga nikad i ne upozna,samo ce patiti,jer kad on sad nije pokazao nikakav interes za malog nece nikad,osim kad mu lose krene u zivotu(a sigurno ce ga stici Bozja kazna kad-tad) !!! Molim te da mi oprostis ako te bilo koja moja rijec povrijedila,da si mi samo sad tu pa da te zagrlim I sama sam dijete rastavljenih roditelja i znam kako je kad cekas svaki dan oca da dodje kuci,a njega nema,on se provodi s jaranima i zenama,kako je kad gledas majku kako pati,nijedno dijete to ne zasluzuje!!! Zelim jos samo da ti kazem da ce sve proci,ma koliko ti sad bilo tesko,doci ce dan kada ga se neces ni sjecati,kada neces plakati i kada ce prestati da boli! Kao sto Niobe rece,vrijeme lijeci sve,samo oziljci ostanu,a oni su nam skola i podsjetnik sta sebi ne smijemo dozvoliti da se ponovi!!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|
|
|