|
RE: Trudna, a sama... 26.4.2011 22:44:05
|
|
|
|
malena27 RR
|
prenos postova: IZVORNA PORUKA: Marija1 Eto da se i ja pohvalim plusićem na testu. Doduse, bilo ih je 3 s tri razlicita testa jer nisam mogla vjerovati :). Prvi put trudna.Bila sam u vezi s covjekom za koju nitko nije znao, jer sam ja tako htjela, dok sam shvatila da nije sasvim svoj, od agresije do lude glave, eto saznala sam da sam trudna.O druzenju s njim trebala sam prije razmišljati, sad moram smisliti kako da ga se rijesim i kako da ne bude nikad i ni na koji nacin upleten u trudnoću a kamoli nakon poroda.Situacija je takva kakva je,odlucila sam da ću bez tog tipa pored sebe to proci, iako sam kad sam vidjela plusić bila presretna, i osim da ću roditi, druga mi opcija nije pala na pamet.Imala sam i konizaciju i rekonizaciju, i ovo mi je čudo za koje mi se prilika možda pruža zadnji put.Dijete mi neće imati klasičnu obitelj, u stilu, mama, tata i beba, ali mislim da mu sama mogu pružiti više ovako nego da spadam pod statistiku svake 3e zene koja "pada niz stepenice". Da li ima koja od vas dragih žena da je bila u situaciji da je samohrana majka, ili trudna a bez partnera? rado bi popričala s nekim a ne znam kud krenuti. IZVORNA PORUKA: slavuj Samo da cestitam i pruzim podrsku. Volim hrabre zene,a ti si jedna od njih. Zelim ti 9 lakih mjeseci i da ti sto prije prodju. Sve najbolje. IZVORNA PORUKA: Leena Prije svega, cestitam na trudnoci, zelim ti skolsku , zivu, zdravu i veselu bebaru! Draga, ne znam kako ti je, nisam, srecom u takvoj situaciji, ali vjerujem da zelis najbolje svom djetetu i da ne bi bez razloga krila trudnocu od oca svog djeteta... Problem je sto se sve sazna na ovaj ili onaj nacin, pa se trebas pripremiti psihicki na situaciju da ce on, ipak, saznati za trudnocu i htjeti biti dio toga. Sto se tice perioda kada beba dođe, imam prijateljicu u slicnoj situaciji (razvela se dok je bila trudna), i super se snalazi. Malo joj pomaze rodbina, kada treba dijete pricuvati, ili tako nesto, a otac vida dijete samo vikendom, na javnim mjestima i dok je ona prisutna. To kod nje funkcionise lijepo. Nemoj se samo obeshrabrivati, bit ce to sve super, vidjet ces
|