|
RE: Trudna, a sama... 18.11.2010 18:45:34
|
|
|
|
mea ley
|
Ejj. drage moje... Htjela bi vam stavit slike od mog najmilijeg samo recite mi kako mogu al nebi htjela da itko vidi osim vas forumasica , podjelila bih to samo sa vama... Razmisljala sam o tome sto ste mi rekle da ocu djeteta nisam trebala dati tu cast da moj mali nosi njegovo ime, ali sta je tu je, sad je vec gotovo.... ne znam dal mi je zao ili ne, niti da ni ne... Moram priznat da mi je tesko u trenucima, fali mi on...otac djeteta...izgleda da ma kakav gad on bio jos uvjek skrivam osjecaje prema njemu samo sramim se priznati vam, ,jos sam u kontaktu sa njim, nazalost ne sjecam se kad sam dobila ljepu rjec od njega, nasli smo se koji puta, cujemo se skoro svakodnevno i tesko mi je a znam da se moram maknuti, samo ne znam kako jer jedino sto radi je to da me cini tuznom, tesko mi je bilo cuti od njga da on zeli jos mnogo zena a ne samo mene...sramim se priznati da mu jos uvjek pisem a on meni odgovara samo radi reda, al ne znam kako si pomoc, ispadam jadna i ocajna... Zelim ne misliti na njega, maknuti ga iz zivota, zaboraviti ga, sretna sam sto imam sad tu malu mrvicu koja mi uvjek izmami osmjeh, koja mi uljepsava zivot i nebi to mjenjala ni za sto, samo ne zelim da me gleda tuznu ponekad , zelim da me uvjek gleda veselu i nasmijanu.... ljuta sam sto otac djeteta putuje svijetom, zeli da se zabavlja sa jos mnogo drugih zena, izlazi da se provodi, luduje, malo mu je stalo do malog, malo mu je svejedno jer ga jos nije ni vidio, a opet dovoljno bi mu bilo da ga vidi jednom u dva mjeseca... Mislite li da bi trebala dozvoliti mu to da ga vida jednom u dva mjeseca s obzirom da on nece nista poduzimat ako mu ja ne dozvolim, stovise nece se zamarat time jer ionako je njegov zivot samo u poslu....??? Mislite da bi trebala dozvolit mu da ga vida jenom, dva puta u 2 mjeseca ??? Poslala sam mu neke slike od sina i rekao mi je da nije osjetio apsolutno nista kada je vidio slike .. Ja se bojim da mu takav otac ne treba koji ce svako malo reci da nije spreman biti otac ?? Bojim se da bi mogao samo povrjedit ga s time da se vide samo par puta godisnje.. Sta cu djetetu reci kad me pita zasto ga tata ne zove danima ni ne posjecuje mjesecima ako mu dozvolim da ga posjecuje par puta godisnje ??? sto cu djetetu reci kad otac zaboravi na njega sto po mom misljenju sigurno hoce??? Imam toliko pitanja a ni jedan odgovor...
|
|
|