Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ako moze jedan savjet, Keni ce 22.11. biti godina, a za vakcinu je narucen 23.11. Kod nas u Lukavcu je prije 2 dana umrla jedna bebica i kazu da je od vakcine (navodno joj istekao rok trajanja), ali nista nije jos potvrdjeno. Koliko ja smijem cekati sa ovom vakcinom (do kada je Keno ne mora primiti), jer ga ne zelim voditi na vakcinu dok se ovo ne razjasni?
A ne kontam kako ste naruceni odmah poslije rodjendana? nama pise u knjizici da dodjemo mjesec poslije prvog, joj nikako mi nisu jasne.Mi treba da idemo poslije bajrama uh bas se bojim hvata me panika.
Ako moze jedan savjet, Keni ce 22.11. biti godina, a za vakcinu je narucen 23.11. Kod nas u Lukavcu je prije 2 dana umrla jedna bebica i kazu da je od vakcine (navodno joj istekao rok trajanja), ali nista nije jos potvrdjeno. Koliko ja smijem cekati sa ovom vakcinom (do kada je Keno ne mora primiti), jer ga ne zelim voditi na vakcinu dok se ovo ne razjasni?
A ne kontam kako ste naruceni odmah poslije rodjendana? nama pise u knjizici da dodjemo mjesec poslije prvog, joj nikako mi nisu jasne.Mi treba da idemo poslije bajrama uh bas se bojim hvata me panika.
i nama su napisali mjesec dana poslije 1.rodjendana. trebali smo vec otici ali je stalno neko prehladjen, ili ja ili ili mm, tak oda nam se nikako ne da. kontamo iza bajrama ako budemo svi zdravi...
Samo da javim da smo mi prošli bez ikakve reakcije Danas je 24-ti dan od prijema i niti jedan dan nije bilo nikakvih promjena hB! Pisala sam već da sam B kupala u kupki od gline, pa savjetujem i vama da probate, nemate šta izgubiti Da li zbog kupke ili tek tako, kod nas sve prošlo super! I da, B je primio sa 16,5 mj.
ma mirkice mila pa nemoj tako... vakcinacija je vakcinacija... beba kad osjeti ubod zaplače...al nemoj se uspaničiti...fino podigni dijete malo izmazi pa kerni oblačiti da idete kući... svaka beba plače, pa beba je a kući oblogice ništa posbeno...uzmeš vaticu staviš lao da navlaži stajćom vodom iz posudice i staviš na mjesto uboda i gotovo promjeniš malo, daš paracetamola pola kašikice odmah kući kad dođete da nema nervoze i plakanj od bola i eto.... pa mila ako budeš nervozna on će biti još nervozniji zato mama hrabro da bi i dječak hrabar bio
Hanady hvala ti puno bas sam se uspanicila ali eto prebrodicemo to nas dvoje uz vasu pomoc vjestice hvala it ebi puno dobro si me podsjetila da obucem sta sto je prakticno za dojiti
Samo da potvrdim moju "suhu"....ipak je osip od vakcine.
jucer je bio prvi dan mazanja Sudokremom i skroz dobro izgleda al Noa ima blokadu kad joj stavim onu kesu ona ne piski izmuci je zivu a nikako da damo urin na analizu
Evo ovako..urin ces uzeti...tako sto ces kupiti u apoteci sterilnu posudicu (za odrasle) za urin....ubaci je u tutu i stavi je na tutu...i neka sjedi. Popiskit ce se...
A, nama je poprilicno bolje....perem je blagom kamilicom i krema koju smo dobili je plimycol.
Osip se poslije drugog dana poceo povlaciti...tj.blijedi...jos ga ima, ali ni blizu kako je bilo.
< Poruku je uredio Skvo RR -- 15.11.2010 23:48:14 >
Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
A joj bas mi nekako bezveze da cekamo sa ovom vakcinom! Veceras mi rece dr, da cekamo odgodili su vakcinacije do daljnjeg
bas mi je drago sto su odgodili vakcine, nismo znali sta cemo. sutra konacno idemo na kontrolu koja slijedi sa navrsenih godinu dana a lani je vec vise od 13 mj. sve smo odlagali zato sto smo il ja il ona bile prehladjene, pa na kraju odlucili da ipak sutra odemo na kontrolu a vakcinu kasnije.a eto ionako su odgodili.nadam se da ce ubuduce vise provjeravati te vakcine i da se ovaj uzasni slucaj sa 6-mj. bebom nece vise ponoviti...
jucer je bio prvi dan mazanja Sudokremom i skroz dobro izgleda al Noa ima blokadu kad joj stavim onu kesu ona ne piski izmuci je zivu a nikako da damo urin na analizu
probaj joj staviti kesicu dok spava...a onda rukicu u mlaku vodu...trebala bi se momentalno popiskiti ovo s mlakom vodom i rukom je inace fazon sa ekskurzija