|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
9.11.2010 9:20:59   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

joj rose jes slatko user posted image samo ja sam u velikoj dilemi i fakat ne znam sta da radim...
kod mene ce aBd krevetic plus skalamerija zvana komoda biti u spavacoj mojoj jer mi je mala soba na drugom kraju stanu i nema šanse da vozam krevetić svaku noć...
zato ne mogu da šaram zidove i da se dokazujem sa svojom (ne)kreativnošću..i pojma nemam kad ću malu ispaliti u njenu sobu!
elem ne znam sta da radim fakat user posted image

dobro jutro bebeleuser posted image

ja sam u podstanarskom, dvosobnom stanu, krevetic je naspram naseg u nasoj spavacoj sobi i mislim da ga necu ni vozati okolo...tu je i tu ce i ostati a ja cu ustajati ko sto i sada ustajem milion puta u noci user posted image a ja ne znam kad cemo imati svoje user posted image a kamoli kad ce princeza imati svoju sobu ...vilice...mislim da se ove naljepnice lako skidaju...izaberi mjesto za krevetac i uredi ga user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1851
9.11.2010 9:35:21   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: vila.vilica

joj rose jes slatko user posted image samo ja sam u velikoj dilemi i fakat ne znam sta da radim...
kod mene ce aBd krevetic plus skalamerija zvana komoda biti u spavacoj mojoj jer mi je mala soba na drugom kraju stanu i nema šanse da vozam krevetić svaku noć...
zato ne mogu da šaram zidove i da se dokazujem sa svojom (ne)kreativnošću..i pojma nemam kad ću malu ispaliti u njenu sobu!
elem ne znam sta da radim fakat user posted image

dobro jutro bebeleuser posted image

ja sam u podstanarskom, dvosobnom stanu, krevetic je naspram naseg u nasoj spavacoj sobi i mislim da ga necu ni vozati okolo...tu je i tu ce i ostati a ja cu ustajati ko sto i sada ustajem milion puta u noci user posted image a ja ne znam kad cemo imati svoje user posted image a kamoli kad ce princeza imati svoju sobu ...vilice...mislim da se ove naljepnice lako skidaju...izaberi mjesto za krevetac i uredi ga user posted image

rose kutak je presladak kad bi i ja znala postaviti slike kad stavim baldahin vidjeli bi user posted image ali ne znam.A izgleda da smo mi u istoj situaciji sto se thice smjestaja i podstanarskog zivota.....

esma mi visi na ruci koja mi je svakako utrnuta tako9 da baj baj

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1852
9.11.2010 9:46:07   
taurus

IZVORNA PORUKA: taurus

user posted image user posted image user posted image user posted image  rose super si uredila kutak za user posted image
gdje si kupovala ove naljepnice za zid

naljepnice su iz magma home-a user posted image

ja sam već dva puta bila u magma home na ilidži i nemaju naljepnice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1853
9.11.2010 9:57:44   
mamin cvjetić
Jutrić lijepe moje elegantno popunjene user posted image .
Rose očarala si me sobicom zaiste je prelijepo urađeno i moja će bebica u početku biti sa nama u spavaćoj tako mi je praktičnije u početku a kasnije će mo ga prebaciti u njegovu sobu odnosno djeliće ja sa svojom sestrom neko vrijeme dok im ne izradimo sobu na spratu stana a kad će to biti bog zna još su maleni da ih izbacim na sprat user posted image user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1854
9.11.2010 10:07:42   
rose

user posted image user posted image user posted image user posted image  rose super si uredila kutak za user posted image
gdje si kupovala ove naljepnice za zid

naljepnice su iz magma home-a user posted image

ja sam već dva puta bila u magma home na ilidži i nemaju naljepnice user posted image user posted image user posted image

ja sam ove kupila u magmi u titovoj...ne znam da li imaju jos...imali su i neke s motivima dvorca, zmaja...slova i slicno...ali nije neki veliki izbor

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1855
9.11.2010 10:19:41   
Almaa
rose, kutak za bebu je presladakuser posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1856
9.11.2010 10:38:36   
Medi_87
Jutro drage moje, joj meni jutros bilo mrsko ustajati po ovoj kisi ici raditi nalaze pa cu aBd sutrauser posted image Rose prelijepo izgleda user posted image user posted image user posted image moram i ja poceti gledati naljepnice te pa kad ugrabim neke fine javimuser posted image
Sunce nadam se da ce sa sekom sve proci kako treba aBd
Esmina i b.m.  valjda je to normalno kad si vec pri kraju da ti trne ruke, a mene su jucer tako listovi u nogu bolili kao da imam kamenje a nigdje nisam hodala,ali eto proslo je samo svako jutro grcevi katastrofa
Moja beba sinoc nesto pravo aktivna bila od 11 jedva sam zaspalauser posted image
EEE ja i vrijedn aod jutros, muz mi prva smjena jutros rano otisao sad ce jos malo doci pa mu ja napravila pitu, sto je ljubavuser posted image

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1857
9.11.2010 10:58:27   
Rimljankaa
Jutro drage moje....

Joj kise,samo za spavanje,a ja moram izaci...

Ja sam hvala Bogu dobro,manje se javljam,jer smo nekako ovih dana bas u pokretu bili... A i nema nista novo da bi pisala...

Rose,kutak je divan... Gdje si  kupila te bijele police sto drzis kremice na njima? To bi mi bas dobro doslo?
Kako si danas? je li krenulo?

Sunce,kako je seka?

user posted image user posted image  velikiiii za sve vas... :)))

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1858
9.11.2010 11:09:20   
rose
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Jutro drage moje....

Joj kise,samo za spavanje,a ja moram izaci...

Ja sam hvala Bogu dobro,manje se javljam,jer smo nekako ovih dana bas u pokretu bili... A i nema nista novo da bi pisala...

Rose,kutak je divan... Gdje si  kupila te bijele police sto drzis kremice na njima? To bi mi bas dobro doslo?
Kako si danas? je li krenulo?

Sunce,kako je seka?

user posted image user posted image  velikiiii za sve vas... :)))

joj nisam sigurna mislim da ih je mm kupio u obi-u...posebno daske i posebno nosace pa se zasarafi...to mi je bilo jedino rjesenje...izuzev komodice nikakvo drugo mjesto nisam imala za bebinu kozmetiku...nemam ni za svoju a za bebinu mi bas treba pri ruci biti user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1859
9.11.2010 11:16:35   
Rimljankaa
Super su Rose... Bas extra ideja.. Kako se osjecas danas? Ima li naznaka da ce krenuti? Boli li te sta?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1860
9.11.2010 11:28:56   
rose

Super su Rose... Bas extra ideja.. Kako se osjecas danas? Ima li naznaka da ce krenuti? Boli li te sta?

ma nista vala sem sto sam se ukocila sjedeci za kompom trazeci muziku koju cu ponjeti u bolnicu user posted image i cekajuci da mi proradi kablovska ubacih dvd the wedding planner user posted image

Neposredna veza do poruke: 1861
9.11.2010 11:49:10   
naidica
pozdrav drage moje,,,jeste li se naspavale????
rose presladak kutak za tvoju princezicu!!!!
medi ma ti si prava vrijednica!!!user posted image user posted image user posted image   masala,,neka bebica samo lupka,,i meni moj non stop lupa sinoc sam morala cak 5 puta ustajati u wc jer kako se mice pa me stalno pritiska dole i odmah moram u wc!!! jos sad me zafrkava sta ce biti kasnije!!!user posted image user posted image user posted image
sunce,,kako si ti,,javi nam kako je seka,,,nadamo se da ce biti sve ok,nemoj da brines!!!user posted image
rimljanka  bas je ovo vrijeme bezveze,,samo za spavanja,,,cuvaj se!!!user posted image
vila vilica nemoj da brines zbog sobe za svoju bebicu,,,jer tako ce biti i kod mene,,,bice s nama u spavacoj,,dok malo ne odraste i dok mu ne budemo mogli bas srediti sobicu,,,a bice i nama lakse kad su tu uz nas!!!!!user posted image
laro,,gdje si nam ti,,,jesi li dobro,,kako je tvoj muskic????user posted image
gagach kako si nam ti ???cuvaj se!!!user posted image
pozdrav za sve ostale trudnice da vas ne nabrajam ima vas punooo!!!! cuvajte se veliki user posted image

< Poruku je uredio naidica -- 9.11.2010 11:50:27 >

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1862
9.11.2010 11:55:32   
gagach
evo da se i ja javnem...toliko sam pospana da ne znam kako uopste mogu sjediti za kompjuteromuser posted image user posted image user posted image user posted image  a ovo radno vrijeme se bas oteglouser posted image
sinoc sam ubacila u upotrebu onaj jastuk za trudnice i diiiiivno je...malo sam se borila sa njim kad bih se htjela prebaciti na drugu stranu i sustala sam cjelu noc ..user posted image .mm je samo prevrtao ocima hahahha al je bas super zezancijauser posted image
rose jos si tu hehehehe...sobica je diiiivna i bas je ususnauser posted image  da je bebica moze vidjeti sigurna sam da bi pozurila hehehe

sunce nadam se da ce sa sekom sve proci kako treba aBd i bez puno mukeuser posted image

medi joj mogu misliti kako se koprcao djecacic...mogu misliti kako si uzivalauser posted image

sarah kao si mi ti? mrducka li se malisan kod tebe?user posted image

admiraa hehehe e jeste ekipa ti i roseuser posted image user posted image user posted image
vila.vilica e sad se ja tebi ismijah za tramvaj hehehe i ja sam misljenja da bi trebala neku knjigu objaviti...mi cemo ti pruziti podrsku user posted image
laro gdje si ti...uspavala si nam se danasuser posted image  ili te handre na posluuser posted image
svim ostalim zenicama saljem cmokice

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1863
9.11.2010 11:58:55   
gagach
jao sad sam skontala da me ticker prebacio u peti mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1864
9.11.2010 12:18:34   
rose
IZVORNA PORUKA: gagach

jao sad sam skontala da me ticker prebacio u peti mjesecuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
e kad se sjetim tih mojih prebacivanja i radosti...a sada prebacili vec dva dana u 10-i mjesec a nema 10-e slicice  user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1865
9.11.2010 12:21:13   
Rimljankaa
Gagacha cestitam!!!! I ja svakog dana ocekujem prelazak u 8. mjesec! :)))

Ja taj jastuk nemam,sad super spavam,nista ne boli,pa i netrazim nikakvo rjecesnje. Dok su me ledja boljela pokusala sma s jastukom,ali mi nista nije pomoglo...
Ali zene drage ja imam druge probleme... Hrkanje user posted image user posted image user posted image  Kaze moj muz da je vise nepodnosljivo. Nikad nisam hrkla,ali sad u trudnoci..katastrofa ziva...
Zamislite da sam se sinoc probudila da idem u wc,pogledam,nema njega pored mene-ja se bas prepala.. Kad ja u dnevni boravak,covjek tamo spava...hahaha... Kaze nije mogao da spava od mog hrkanja,i ja ga opet prebacim pored sebe... Neljuti se on naravno,samo me malo zeza...Stvarno ne znam sta je,bojim se da ovo neostane i posle trudnoce?! Ko bi me trpio?Hhahaha...
ja ga sve zezam da ne hrcim ja,nego beba...

Vilo,meni odavno ljudi ustuju na raznim mjestima. Nevozim se tramvajem,ali u komercijalu sam usla prije neki mjesec i ustade mi covjek (to je bilo prvi put) ja se sva sokirala,hahaha...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1866
9.11.2010 12:22:46   
Rimljankaa

e kad se sjetim tih mojih prebacivanja i radosti...a sada prebacili vec dva dana u 10-i mjesec a nema 10-e slicice  user posted image

Bices kao Mima Sis trudna 13 mjeseci,hahahahahahaha

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1867
9.11.2010 12:24:06   
rose

user posted image user posted image user posted image to mi jos neko rece neki dan user posted image

Neposredna veza do poruke: 1868
9.11.2010 12:48:31   
Lara83

user posted image user posted image user posted image to mi jos neko rece neki dan user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1869
9.11.2010 12:56:05   
Lara83
Drage moje,
Kod mene jutros trka frka na poslu, nisam ni na pauzu stigla otici…Od brojeva mi puca glava. A jos ovo vrijeme bljak….nesto sam bas smorena, a nisam se ni naspavala tako da jedva cekam kraj radnog vremena da bjezim kuci.
Gagach user posted image  user posted image  user posted image joj mogu te zamisliti sinoc kako se prevrces sa jastukom i namjestas user posted image a ono susti hahahha...jao jao...vjerujem da si se ti naspavala, ali nisam sigurna za tm user posted image sto se shoppinga tice i ja se pravo kontrolisem da nista ne kupim user posted image al' zato kad pocnem s kupovinom, nema mi kraja – poznavajuci sebe...
Sarah i meni se lindex pravo svidio, odlicnih krpica ima.....Joooj od kad ja nisam kestenje jela user posted image njamiiii...
Rose princezin kutak je presladak user posted image
Sunce kako ti je seka? Je li jos uvijek u bolnici? Bice to sve dobro aBd!
Vilo vilice i kod mene ce aBd krevetic biti u spavacoj sobi na pocetku, tako da necu nista lijepiti tamo ali sobicu cu mu srediti pa kad god da ga preselimo u drugu sobu da mu je sve spremno.
Naidice evo mene, nego nisam stigla od posla da vam se javim...hvala sto pitas user posted image i ja samo sto legnem on se pocne vrtiti i moram u wc, i tako sinoc 3 puta dok nisam zaspala. Ali neka se samo javlja user posted image
Rimljanka vec 8 mj. mashallah user posted image  kako je proletilo! Znaci opet hrkanje nastupilo user posted image joj s nama trudnicama je stvarno cirkus user posted image  
Veliki pozdrav i za ostale trudnjace user posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1870
9.11.2010 13:00:52   
Anoniman
rimljankaauser posted image user posted image user posted image user posted image sve najbolje u ulazak u 8mi mjes masalah sto vrijeme ide......
Za hrkanje neznam sta rec nego  proce kad,rodis pa ce vam onda hrkati mali pisonja ili pisuljauser posted image user posted image jos jedno nespavanje obadvomauser posted image user posted image
Zato je mm.seli iz sobe kad sam pocela hrkat,pa kad sam rodila i dan danas nespava samnom,jer se ovaj lopuza naucio pored mene spavat a u troje nema sanse ....
Zgura nas budi se i tako,mm.rani na posao i pobjegne u dnevnuuser posted image .......

(odgovor članu Lara83)
  Neposredna veza do poruke: 1871
9.11.2010 13:03:49   
Rimljankaa
Laro,nije jos osmi mjesec,ali ubrzo ce... Iscekujemo... A hrkanje katastrofa,prosto me sramota.. Sve hodam i pricam,sta bi od onakve zene? Hahahaha!!!! 

Citam na netu,i vidim d aje to cesta pojava i normalna u trudnoci... Moram sad sve kopirati i muzu poslati na mail,hahaha... da ga utjesim da ce proci i da cu biti ako prije,hahaha...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1872
9.11.2010 13:06:09   
Rimljankaa
IZVORNA PORUKA: felix

rimljankaauser posted image user posted image user posted image user posted image sve najbolje u ulazak u 8mi mjes masalah sto vrijeme ide......
Za hrkanje neznam sta rec nego  proce kad,rodis pa ce vam onda hrkati mali pisonja ili pisuljauser posted image user posted image jos jedno nespavanje obadvomauser posted image user posted image
Zato je mm.seli iz sobe kad sam pocela hrkat,pa kad sam rodila i dan danas nespava samnom,jer se ovaj lopuza naucio pored mene spavat a u troje nema sanse ....
Zgura nas budi se i tako,mm.rani na posao i pobjegne u dnevnuuser posted image .......

Hvala felix,jos malo pa osmi mjesec.. Bas vrijeme brzo leti.. termin mi je polovinom januara ako Bog da...

Tako je i moj pobjegao sinoc,ali sam ga ja vratila,i obecala da necu vise.. A ko zna da li sam pocela kad sam zaspala pa je trpio,hahaha...

A to sam cula,da bebice koje doje najcesce spavaju s majkom i da nece u krevetic...  Vidjecemo kako ce biti...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1873
9.11.2010 13:07:41   
Lara83

Laro,nije jos osmi mjesec,ali ubrzo ce... Iscekujemo... A hrkanje katastrofa,prosto me sramota.. Sve hodam i pricam,sta bi od onakve zene? Hahahaha!!!! 

Citam na netu,i vidim d aje to cesta pojava i normalna u trudnoci... Moram sad sve kopirati i muzu poslati na mail,hahaha... da ga utjesim da ce proci i da cu biti ako prije,hahaha...

pa samo sto nije user posted image  i ja iscekujem da se ticker prebaci na 6. mj user posted image
stomo sve veci i veci iz dana u dan user posted image
a hrkanje user posted image  hahhahaha...pa sta reci, neka izdrzi jos 2 mjeseca ali onda umjesto hrkanja ce biti kmecanje aBd user posted image  user posted image  samo ti njemu reci ''TO JE NORMALNO'' user posted image  

Neposredna veza do poruke: 1874
9.11.2010 13:13:48   
Rimljankaa
Dobar je,nezali se niti se budni... Samo tiho ode,hahahah....  Nego meni ga zao,ali sta cu,valjda ce proci...

Jos malo 6. mjesec, masAllah,kako vrijeme leti...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *