|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
8.11.2010 11:56:06   
marci
Pa to i ja mislim al ipak vrijedi pokušat jel ne želim prenjet i evo upravo ga pijemuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1801
8.11.2010 12:04:10   
marci
Sarice šta ima novoga kod tebe ,kod mene još ništa osim laganih bolova a termin mi je danas užas.user posted image user posted image

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1802
8.11.2010 12:28:35   
Rimljankaa
Drage moje trudnice samo da vas pozdravim...  Ja se hvala Bogu dobro osjecam,i evo kao ljencina jos se kanim otici urologu. Ne znam ni da li da idem,kad me vise ne boli (jer sad sumnjam da je beba pritisnula neki zivac,cim je bol sama od sebe najednom prosla)?!

Rose,Marci jeste li jos 2 u 1?

Ostale kako ste?

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1803
8.11.2010 12:51:01   
lil@85
samo da vas pozdravim drage trudnjace...user posted image
dugo me nije bilo,ali nadam se da ste sve dobro,posto nemam kad iscitavati -ima ih jako punouser posted image
uzivajte!!!user posted image

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1804
8.11.2010 12:58:24   
gagach
IZVORNA PORUKA: Admiraaa

IZVORNA PORUKA: taurus

jutro....
kako su moje user posted image
joj meni se nešto stomak visoko podigao pa jedva dišem, a imam osjećaj da mi je želudac u grluuser posted image user posted image user posted image
i baš sam se za vikend iznervirala-gdje god smo išli i gdje god se pojavim svi me samo mjerkaju, zagledaju koliki mi je stomak i daju sebi za pravo da komentarišu
baš ovaj narod nema obzirauser posted image  i šta koga briga kako ja izgledam
ma fuj user posted image user posted image user posted image

Taurus draga, to ti je nasa mahala. Ja sam imala jednu nanu u zgradi gdje sam prije stanovala i ta svaki put kad me vidi kaze "bome ti nosis musko" a onda me zagleda i kaze "a moglo bi biti i zensko"user posted image user posted image user posted image user posted image i redovno nije propustala prilike da mi to kaze. Ja kontam sta je zeni a ona haman senilna ili ti sta vec, a meni zivci svaki put prorade kad mi to kaze isto ko da me namjerno provocira. kontam ma sta te briga jel musko ili zensko.
a redovno je sretala kad krenem u granap.. a i ostali su stalno, kazu musko bome musko, a meni dr rekla zensko i kad ja kazem ma nije one ma jok ba sta znaju doktori, vidim ja po tvom stomaku i guzi da je muskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a plus jooooooooj kolika si a tek 7 mjesec, u 9 se najvise dobije..
Ti samo naprijed, a mahaluse su mahaluse :):)

da se nadovezem na ovu pricu...sad mi je upravo klijent drzao predavanje kako trebam i gdje trebam ici na porod i kako se trebam ponasati prilikom istoguser posted image user posted image user posted image  da se moram topiliti...i cak pitanje da li sam krvarila aaaaaaaaaa pa stvarnoooooooooooo! a kad smo kod komsinica i mene ova moja spopada po haustoru i sve govori musko je musko je!

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1805
8.11.2010 13:00:55   
gagach
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

Drage moje trudnice samo da vas pozdravim...  Ja se hvala Bogu dobro osjecam,i evo kao ljencina jos se kanim otici urologu. Ne znam ni da li da idem,kad me vise ne boli (jer sad sumnjam da je beba pritisnula neki zivac,cim je bol sama od sebe najednom prosla)?!

Rose,Marci jeste li jos 2 u 1?

Ostale kako ste?
ma garant je bebi pritisnula neki zivac. I mene isto boli kuk i lijevi "bubreg" i ide bol u nogu i rekli su mi da mi beba pritisce zivac jer je nisko i da je vrlo vjerovatno da cu imati takve bolove cijelu trudnocu...ja dvije noci nisam spavala a sad me puno manje boli...valjda to i ide periodicno...ko ce ga znati...

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1806
8.11.2010 13:05:50   
mamin cvjetić
Samo da vas pozdravim ja bila svašta nešto napisala i server me nešto zeznuo i nije mi htio objaviti poruku a sad nemam vremena sve ponovo da vam pišem imam nekih obaveza pa ću možda kasnije da ponovim sve
pusa velika za sve vas i vaše malene user posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1807
8.11.2010 13:49:33   
Lara83
Da vam se konacno i ja ''malo'' javim...ja sam dobro hB osim sto me ledja ujutru razvaljuju. Sve mi se teze i teze dizati iz kreveta. Ove sedmice idemo na kontrolu pa jedva cekam da vidim malog pisonju. U posljednje vrijeme se cesce javlja i bas sam sretna user posted image

Admira, Rose, marci javljajte nam se redovno user posted image  mislimo na vas! user posted image
Vila vilica i ja bi voljela da imam clipove svog pisonje pa da ga mogu gledati kad god pozelim user posted image ali sve cekam jos koju sedmicu pa cu onda na 4D. drago mi je da si dobro i da je glavobolja prosla, bas mi je zao sto te svaki put vikendom uhvati...
Sarah sto se tice plave boje i stvarcica ja bi radije isla na varijantu zeleno-zuto-sivo-bez user posted image jer vjerujem da ce mi svi ostali kupovati plavo. u svakom slucaju za djevojcice ima puno vise izbora tako da cemo nas dvije morati podijeliti sve info vezano za gdje i sta kupiti za nase momke user posted image
Esmina kako si nam ti? Lupka mi maleni user posted image
Mina kako si? Ja mislim da to 'gusenje' nema veze sa tim sto si probala malo losiona. Vjerovatno je bebica malo dijafragmu pritisnula. cuvaj nam se! 
sunce jesi li uspjela ista uraditi user posted image  ja sam se jucer morala nakaniti, ali zato od bolova u ledjima sam jedva zaspala i jedva se jutros ustala....
Neda30 cestitamo ulazak u 5 mj! user posted image javi nam kako je prosao pregled user posted image
medi vrijednice, kako ide pisanje mag?
Megi stvarno nisam znala za to regionalno druzenje, i ne idem tako cesto na ostale teme...to je sad u nedjelju...ne znam, ne vjerujem da cu ja ici....
Stefania nadam se da ce povracanje brzo proci, bit ce sve oki...javi nam se nakon pregleda!
Gagach diiivnoooo! Bas mi je drago da se mrvica pocela javljati!! Awww....i ja se ne bi bunila da me stalno lupka user posted image a sto se tice komunikacije sa stomakom tj. sa samom sobom, to vec odavno radim user posted image svasta mu pricam i tepam...i svaki put se raznjezim.....jedva cekam da se rodi aBd!
Ida, djana veeeelikiiii pozdrav za vas! user posted image
Ivana st izgleda da mi sve pricamo sa nasim pupama user posted image  neka, neka...ubrzo cemo mi s nacim bebicama cavrljati aBd user posted image
Taurus kad vec spomenu stomak, meni je poprilicno spusten, izmedju stomaka i grudi mi moze ruka stati. Kako je kod ostalih? Valjda je to ok? Je li se obicno dize kasnije ili?
I mene je u posljednje vrijeme pocelo nervirati sto ko god me sretne, pocne me hvatati za stomak. Ne smeta mi zagledanje jer i ja sama stalno gledam trudnice i bebe, ali nemojte me molim vas dodirivati i pipkati!
Alma slazem se s tobom, niko ne benda trudnice, u redu cekam kao i svi ostali...bas zalosno!
Rimljanka i ja vjerujem da je bebica zivac pritisnula, nemoj ici ako te nista ne boli. Ako ne daj Boze ponovo zaboli, otidji. cuvaj nam se!
mamin cvjetic e zato ja postove pisem u wordu jer sam 2 puta izgubila sve upravo zbog ''server error'' grrr user posted image ...nadam se da si dobro i da je malenoj svrab umanjila...

i ostale trudnjace puuunooo pozdravljam user posted image user posted image  

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1808
8.11.2010 14:06:23   
Lara83
naidice upravo mislim na tebe? kako si?

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1809
8.11.2010 14:22:05   
taurus
kod mene je stomak cijelo vrijeme dole-nisko, ali zadnja dva dana vjerovatno se user posted image  pomjerila prema gore pa me ubi kiselina
a još da vam ispričam provalu iz svog komšiluka
ja i mm smo bili u braku 4 godine i nismo htjeli user posted image  i već je sva mahala mislila da ne možemo imati djece i ja zatrudnim nekad u proljeće i cijelo ljeto mi se stomak gotovo i nije primijetio, kad je zahladnilo imala sam jednu široku pelerinu koju sam nosila tako da se stomak opet nije vidio. Porodim se u decembru i vjerovatno pola komšiluka nije ni skontalo da sam trudna. I tako ja u proljeće sa kolicima u šetnju, kad komšinica ispod mene pridrži mi vrata od haustora da izađem s kolicima i kaže mi:"e jest mi drago što ste usvojili bebu, baš mi vas je bilo žao što nemate djece"
a ja ostala bez tekstauser posted image user posted image user posted image
i pokušam joj objasniti da nismo usvojili već da sam ga ja rodila, a ona će meni:"pa kako si ga rodila kad te ja nisam vidjela da si trudna"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1810
8.11.2010 14:25:27   
naidica
laro,,draga moja bas ti hvala sto mislis na mene!!!!!user posted image evo i ja sad bas htjedoh da vam napisem makar sta bilo,,,vrtim se po kuci ovih dana,,,pa samo uletim da vidim sta ima i tako!!! dobro sam masala,,sve je ok!!! zvala sam svog dr da idem na uz pa mi je rekao u cetvrtak,,ako bog da!!!ja sam mislila danas user posted image ,,ali eto doce i cetvrtak!!! malecki me pravo lupka,,,,kad ga nema duze onda se bas zabrinem,,,zato neka ga samo neka lupa!!! drago mi je da imamo jos jednog pisonjicu kod sarah!!!
laro jesi li razmisljala koje bi boje krevetic i ostalo!!! ja toliko volim plavu boju to je nenormalno,,,onu njeznu,svijetlu,pa sam razmisljala u toj boji,,,ali opet ne znam!!!user posted image user posted image ok ove stvarcice kao sto ti kazes mogu i u tim ostalim bojama,,zutoj,,zelenoj,,sivoj... ali ovo ne znam bas!!!user posted image   ljubim te i cuvajte se!!!
pozdrav svim user posted image !!!cuvajte se !!!

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1811
8.11.2010 14:26:41   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image ..ovako su i meni govorili kad sam rodila drugo dijete..
komsinica koja stanuje ispod mene pitala drugu konu cije dijete ja cuvam user posted image .
A moram priznati...bila sam bas tvigi trudnica i na porod otisla u svojoj strukiranoj jakni zakopcana do grla user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1812
8.11.2010 14:28:10   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: rose

kad vec pitate jos sam 2 u 1 user posted image

evo ustala pijem kafu treba da se spremam za kontrolu...maloprije me presjece preko ledja reko jel ovo ono sto treba sada biti svako pola sata...saznat cemo user posted image a evo ga i dr. house pocinje...taman dok se spremim i iscejfim kafu user posted image

rose,moze biti a i ne mora. Imas li one sluzi koja krene prije? Meni je taj cep izlazio 3 dana prije poroda. Vidjet ce oni na CTG-u ima li kontrakcija. Ne znam da li ti je neko rekao,kupi u DM-u gace za jednokratnu upotrebu. Trebat ce ti poslije poroda jer su siroke i ne pribijaju ulozka za ranu. Mene su spasile. Odes u wc, operes se i sve bacis. Super stvar. Javi kako prodje kontrola. Zelim ti lagan porod ako je krenulo...

lady jednokratne gace su spremne ima 3 mjeseca user posted image nema kontrakcija...nema sluzi, mozda za prst otvorena, boli onaj njegov pregleda al kontam porod ce boliti vise pa se spremam na to...pitao me dr. masic danas planiram li se poroditi do kraja ove godine user posted image user posted image muzu sam najavila sex veceras pa nek se dobro spremi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1813
8.11.2010 14:31:47   
rose
IZVORNA PORUKA: Admiraaa

jutro....
kako su moje user posted image
joj meni se nešto stomak visoko podigao pa jedva dišem, a imam osjećaj da mi je želudac u grluuser posted image user posted image user posted image
i baš sam se za vikend iznervirala-gdje god smo išli i gdje god se pojavim svi me samo mjerkaju, zagledaju koliki mi je stomak i daju sebi za pravo da komentarišu
baš ovaj narod nema obzirauser posted image  i šta koga briga kako ja izgledam
ma fuj user posted image user posted image user posted image

Taurus draga, to ti je nasa mahala. Ja sam imala jednu nanu u zgradi gdje sam prije stanovala i ta svaki put kad me vidi kaze "bome ti nosis musko" a onda me zagleda i kaze "a moglo bi biti i zensko"user posted image user posted image user posted image user posted image i redovno nije propustala prilike da mi to kaze. Ja kontam sta je zeni a ona haman senilna ili ti sta vec, a meni zivci svaki put prorade kad mi to kaze isto ko da me namjerno provocira. kontam ma sta te briga jel musko ili zensko.
a redovno je sretala kad krenem u granap.. a i ostali su stalno, kazu musko bome musko, a meni dr rekla zensko i kad ja kazem ma nije one ma jok ba sta znaju doktori, vidim ja po tvom stomaku i guzi da je muskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a plus jooooooooj kolika si a tek 7 mjesec, u 9 se najvise dobije..
Ti samo naprijed, a mahaluse su mahaluse :):)

ako se sutra vidimo na vjezbama a garant hocemo zvanicno cu postati gospoja 40+ user posted image

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1814
8.11.2010 14:46:59   
sunce27
Laro, nista zivo nisam uradila i nemam neke volje, kuci mi je bas haos i ja se pravim da ne vidim kakvo je stanje hahaha. Danas sam opet malo hodala i evo dosla kuci, glava me boli i kiselina me nenormalno muci, a nikada me prije nije mucila pa sam bas bezveze. Sada cu malo odspavati, muz ce mi skuhati rucak, dusa moja vidi da nemam volje. Sve vas ljubim...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1815
8.11.2010 14:52:10   
Lejla Ka

IZVORNA PORUKA: ladyblue

kad vec pitate jos sam 2 u 1 user posted image

evo ustala pijem kafu treba da se spremam za kontrolu...maloprije me presjece preko ledja reko jel ovo ono sto treba sada biti svako pola sata...saznat cemo user posted image a evo ga i dr. house pocinje...taman dok se spremim i iscejfim kafu user posted image

rose,moze biti a i ne mora. Imas li one sluzi koja krene prije? Meni je taj cep izlazio 3 dana prije poroda. Vidjet ce oni na CTG-u ima li kontrakcija. Ne znam da li ti je neko rekao,kupi u DM-u gace za jednokratnu upotrebu. Trebat ce ti poslije poroda jer su siroke i ne pribijaju ulozka za ranu. Mene su spasile. Odes u wc, operes se i sve bacis. Super stvar. Javi kako prodje kontrola. Zelim ti lagan porod ako je krenulo...

lady jednokratne gace su spremne ima 3 mjeseca user posted image nema kontrakcija...nema sluzi, mozda za prst otvorena, boli onaj njegov pregleda al kontam porod ce boliti vise pa se spremam na to...pitao me dr. masic danas planiram li se poroditi do kraja ove godine user posted image user posted image muzu sam najavila sex veceras pa nek se dobro spremi user posted image

Samo cooliraj što više možeš, bebe stižu u opušteno okruženje user posted image .

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1816
8.11.2010 14:55:19   
Lara83
Taurus i kod mene je stomo skroz nisko i poprilicno je ''''spicas_t'''' user posted image
a sto se tice tvoje kone user posted image  user posted image  user posted image  no comment stvarno! Izgleda da je svima draze tudje raskopati uffff...
naidice vidim da se ne javljas pa reko da vidim sta se desava. Drago mi je da si dobro user posted image i da se mali pisonjica javlja. I ja idem u cetvrtak na UZ user posted image jedva cekam! Sto se krevetica tice, ja cu najvjerovatnije bijeli kupiti aBd, zapravo ja cu izabrati a svekar i svekrva ce kupiti user posted image Moja prijateljica ima svjetlo plavi i bas je meden. Kod mene u stanu preovladavaju svjetle boje a njegova sobica ce biti zelena sa svjetlim namjestajem aBd. Iako ce krevetic na pocetku biti s nama u spavacoj, ipak bijela boja mi najvise odgovara. Cuvaj se user posted image
sunce ma sta te briga, lezi i odmori...muzic neka spremi rucak i onda fino opet u horizontalu. Uzmi malo badema za tu kiselinu, proci ce...user posted image  

< Poruku je uredio Lara83 -- 8.11.2010 14:56:28 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 1817
8.11.2010 15:00:30   
Lara83

ako se sutra vidimo na vjezbama a garant hocemo zvanicno cu postati gospoja 40+ user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1818
8.11.2010 15:12:31   
Lejla Ka

e jest mi drago što ste usvojili bebu, baš mi vas je bilo žao što nemate djece"
i pokušam joj objasniti da nismo usvojili već da sam ga ja rodila, a ona će meni:"pa kako si ga rodila kad te ja nisam vidjela da si trudna"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
Kod moje sestre obrnuto, kako je ona malo punija, prema komšinicama ona je trudna već nešto više od godinu dana, od kako su počeli renovirat stan prije svadbe. Vjerujem da ne mogu da se načude kako je prenijela gotovo 6 mjeseci po njihovim računicama. user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1819
8.11.2010 15:25:36   
naidica
laro ja sam isto mislila bijeli krevetic( ja sam mislila kao plave boje ogradice pa to je i plavi krevetic,,,zabunih se nesto)user posted image user posted image user posted image svidja mi se onaj kao u rimljanke i u rose,,,a mislila sam ogradice plave boje i ono sto se iznosi beba plave boje i ostalo da mi bude sve kao jedno!!! al rekoh zamisli ja sve plavo,,plavo kad ono curicauser posted image user posted image mada su mi dva dr rekla da je musko 99% ali eto!!!user posted image user posted image   ljubim teeeee

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1820
8.11.2010 15:43:18   
Lara83
IZVORNA PORUKA: naidica

laro ja sam isto mislila bijeli krevetic( ja sam mislila kao plave boje ogradice pa to je i plavi krevetic,,,zabunih se nesto)user posted image user posted image user posted image svidja mi se onaj kao u rimljanke i u rose,,,a mislila sam ogradice plave boje i ono sto se iznosi beba plave boje i ostalo da mi bude sve kao jedno!!! al rekoh zamisli ja sve plavo,,plavo kad ono curicauser posted image user posted image mada su mi dva dr rekla da je musko 99% ali eto!!!user posted image user posted image   ljubim teeeee

I meni su 3 doktora rekla da je user posted image , pa valjda jeste user posted image
Ja sam gledala ogradice na ebay-u i vec sam par zapikala. A neko je spominjao da i u TL ima lijepih, mada nisam jos gledala. Kada dodje vrijeme aktivirat cu se user posted image
Sto se tice ''nosiljke'', nama se svidjaju kolica 3u1 + torba, tako da ako kupimo ta nema potrebe da nosiljku posebno uzimamo. Evo malecki se slaze, lupka li lupka user posted image
Jedva cekam da pocnemo sa shopingom user posted image
user posted image  

(odgovor članu naidica)
Neposredna veza do poruke: 1821
8.11.2010 17:09:07   
Medi_87
E drage moje kako ste mi danas, meni jutros nesto nije bilo stuje kasnije mi dosla malo seka pa kahvenisale pa se nisam stigla javiti.
Laro ide polahko, pravim sad strukturu mag pa cu u srijedu aBd odnijeti mentoru da vidi je li dobro sad zasad pa nastavljamo laganiniuser posted image
A kad smo kod mahaluša, uh mene je nedavno iznervirala jedna komšinica inače hadžinica, ja otisla do njene snahe sa svekrvom posto nisam nikako isla otkako sam se udala a ona je meni dolazila kd meni njena svekrva onako osorno šta ti čekaš radjaj tu djecu više, pa Bog te vidio k'o da mi je 50 pa mi se zuri a uostalom da je znala da smo imali problema sa zatrudnjivanjem sigurno bi mi i za to zvocal, vise nikad joj ne idem, bjezoi ovaj narod gleda samo kako da te povrijedi i zvoca, katastrofa
Uglavnom lupa li lupa moja bebara, sutra aBd idem raditi nalaze nadam se da ce biti dobri
Ljubim vas sve.pusaaaaaa

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1822
8.11.2010 17:34:27   
gagach
IZVORNA PORUKA: Lara83

IZVORNA PORUKA: naidica

I meni su 3 doktora rekla da je user posted image , pa valjda jeste user posted image
Ja sam gledala ogradice na ebay-u i vec sam par zapikala. A neko je spominjao da i u TL ima lijepih, mada nisam jos gledala. Kada dodje vrijeme aktivirat cu se user posted image
Sto se tice ''nosiljke'', nama se svidjaju kolica 3u1 + torba, tako da ako kupimo ta nema potrebe da nosiljku posebno uzimamo. Evo malecki se slaze, lupka li lupka user posted image
Jedva cekam da pocnemo sa shopingom user posted image
user posted image  

aaaaaaaaj shopping!!! sve mi voda na usta...jos ima 100 godina do toga a ja iso dijete pred prodavnicom slatkisauser posted image  sve sam zapikala i sve sam pronasla samo jos da odzvoni pa kad se razletim bit cu isto pustena sa lanca hehehheuser posted image
Nadam se da ce kod mene na iducem uz potvrditi da je user posted image posto je zadnji put ostalo poprilicno nejasno hehehe jer joj se u jednom trenutku ucinilo da bi mozda mogao biti user posted image , pa mi je rekla da ostavimo tamo nekad za 20-tu sedmicu....bas me zabavlja to sveuser posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1823
8.11.2010 19:16:25   
sarah

ja i mm smo bili u braku 4 godine i nismo htjeli user posted image  i već je sva mahala mislila da ne možemo imati djece i ja zatrudnim nekad u proljeće i cijelo ljeto mi se stomak gotovo i nije primijetio, kad je zahladnilo imala sam jednu široku pelerinu koju sam nosila tako da se stomak opet nije vidio. Porodim se u decembru i vjerovatno pola komšiluka nije ni skontalo da sam trudna. I tako ja u proljeće sa kolicima u šetnju, kad komšinica ispod mene pridrži mi vrata od haustora da izađem s kolicima i kaže mi:"e jest mi drago što ste usvojili bebu, baš mi vas je bilo žao što nemate djece"

e bas me nasmija user posted image user posted image user posted image , svasta besposlenim zenama padne napamet.

Vilo, potpuno te razumijem sto se tice tih glavobolja. I meni se isto desavalo od pocetka trudnoce, ali evo vec zadnja dva vikenda ne boli me glava, hvala Bogu.
Pokusavala sam da shvatim zasto me glava boli bas vikendom i jedino logicno rjesenje je bilo sto sam vikendom duze spavala (ustajala oko 10 sati) a samim tim sam i kafu kasnije popila nego obicno pa je mozda to bio razlog. I isto tako me znala boliti i subotu i nedjelju citavu. Grozno! Nadam se da ce i tebi biti bolje i da nece potrajati cijelu trudnocu.
Laro, naidice, ja sam do sad najljepsih stvarcica za deckice vidjela u Lindexu (Importane). Bas ima raznih boja, a ne pretezno plavo kao na drugim mjestima.
Rose, te jednokratne gacice za poslije poroda jesu li to one sto se imaju kupiti u apoteci, one mrezaste? Jedes li ti hurme?
Sunce, kakav je rucak muzic spremio? Nadam se da si se lijepo najela.
Citala sam neki dan da je kesten jako dobar i zdrav u trudnoci, navodno povoljno utice na razvoj ploda. Pa eto zene navalite sad kad je sezona.
Ja sam luda za kestenom, odoh sad ispeci jednu porciju i necu se zaustaviti dok sve ne pojedem.
Puno pozdrava za sve!

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 1824
8.11.2010 19:45:25   
rose
IZVORNA PORUKA: sarah

Rose, te jednokratne gacice za poslije poroda jesu li to one sto se imaju kupiti u apoteci, one mrezaste? Jedes li ti hurme?

ja kupila u DM...nisu mrezaste vec nekako ko papirne...a hurme kupila davno...jedno pakovanje ni jednu nisam pojela...djeluju mi preslatke misloim da bih dobila secerni shok user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *