|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
7.11.2010 12:28:10   
Medi_87
Pozdravcic drage moje, kako ste mi dnas po ovom prelijepom vremnu ja evo sad usl u kucu jest da sam imala posla napolju oko kuce ali vrijeme odmarauser posted image
Jucer sam isla s mamom i sekom na dodojelu dipoloma mojoj sekici najdrazoj, haman cjeli dan se oduzilo ali nema veze meni je brzo prolso, sad moram sta god pocet pisati za svoj magistarski i odoh napraviti ticker:-)

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1751
7.11.2010 14:06:50   
mamin cvjetić

IZVORNA PORUKA: marci

e ovo sa ananasom i mene zanima jel neka šala il,ak nije i ja bi probala a šta treba napravit.user posted image user posted image user posted image

Nije šala kupiš ananas svježi ili konzervirani nebitno je pojedeš ga i to je to on ima neko dejstvo da provocira otvaranje i kontrakcije a tome možeš dodati i sexuser posted image pa ako zaškripi ti probaj puno sreće

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1752
7.11.2010 14:12:23   
marci
hvala ti draga moja.

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1753
7.11.2010 14:14:38   
marci
Pa jel kojoj od vas to uspjelo il.user posted image user posted image user posted image user posted image al budem probala

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1754
7.11.2010 14:15:54   
mamin cvjetić
Moje ženice ja tek evo ušla u kuću malo sa sekom izlazila da pokupujem jošnekih sitnica koje fale.A sad odoh malo da se zabavim oko moje male pljuskavice user posted image ljubi je mama.Jadno djete samo se žali kako je svrbi svugdje pa odoh da joj skrenem malo misli sa češanja.
pozdrav za sve vas pa se tipkamo malo kasnije.

Marci zaboravid ti reći trebaš da popiješ i sok od ananasa to mi je rekao jedan naš prijatelj ginekolog tako da stvarno nije šala pa pokušaj

Neposredna veza do poruke: 1755
7.11.2010 14:17:40   
marci
pa šta i jedno i drugo il može samo sok

Neposredna veza do poruke: 1756
7.11.2010 14:20:31   
marci
Kud mi baš sad pobježe kad sam postala znatiželjna haha,ja ti sad sam sok od ananasa imam jel dovoljno.user posted image

Neposredna veza do poruke: 1757
7.11.2010 14:47:48   
mamin cvjetić
Ma dovoljno je i sok

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1758
7.11.2010 14:56:58   
megi
samo da pozdravim sve user posted image
nadam se da ste sve dobro

laro i moja cura je rodjena sa 2,5 kg i stvarno je bila mrvica, ali slatka mrva

a 14. 11 ima regionalno druzenja fiorumasica iu sarajevu, dom mladih mate temu o tome,  nadam se da cete doci

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 1759
7.11.2010 16:31:51   
rose
bile smo na kontroli...koga zanima danas je puzic dezurni...malo me je naruzio jer sam dosla mimo termina 9-11 akako nisam znala da sam tada mogu a pregled jer me masic nikad nije vratio kako kaze puzic to ja od masica isla privatno user posted image user posted image )...nisam kontala ni da je sada neka greska..elem nije me vraio, ako nista uradio je ctg i sutra opet kontrola u kabinetu user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1760
7.11.2010 16:37:17   
vila.vilica

IZVORNA PORUKA: rose

nekak mi dugo poruku šalje jošm je nema

jel se kod tebe beba umirila...moja jutros nece da mi se javi...zobraznica sto me sekira user posted image

user posted image user posted image user posted image
zna mala da je danas termin pa se prebala da je neizbacis na silu..nije ludo dijeteuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1761
7.11.2010 16:41:01   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

nekak mi dugo poruku šalje jošm je nema

jel se kod tebe beba umirila...moja jutros nece da mi se javi...zobraznica sto me sekira user posted image

user posted image user posted image user posted image
zna mala da je danas termin pa se prebala da je neizbacis na silu..nije ludo dijeteuser posted image

ma prepala me...al se kasnije krenula javljat...valjda dok se princeza naspavala user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1762
7.11.2010 16:42:01   
vila.vilica

bile smo na kontroli...koga zanima danas je puzic dezurni...malo me je naruzio jer sam dosla mimo termina 9-11 akako nisam znala da sam tada mogu a pregled jer me masic nikad nije vratio kako kaze puzic to ja od masica isla privatno user posted image user posted image )...nisam kontala ni da je sada neka greska..elem nije me vraio, ako nista uradio je ctg i sutra opet kontrola u kabinetu user posted image

hajde mi prepričaj sad ovo ništa nisam skontala šta mimo termina?user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1763
7.11.2010 17:38:58   
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica

hajde mi prepričaj sad ovo ništa nisam skontala šta mimo termina?user posted image

internet explorer mi guta slova user posted image  termin vikendom za pregleda, kontrole i sl. je od 9-11 ujutro...s tim da ako npr. odes masicu u vecernjim satima nece te vratiti...mislim da s slicne satnice i na kabinetu ...elem kad hoces u vojnu ganjaj od 9-11 user posted image

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1764
7.11.2010 17:52:20   
stefania
gdje ste zene ima li sta novo? ja evo dane zapocinjem povracanjem, ne mogu kako treba zube oprati, fuj. Ali sta je tu je, koliko vidim nije ostalo puno onih koje jos prolaze kroz mucnine i konstantnu pospanost...hehe..neka neka, ne zalim se samo neka sve bude ok...zovem sutra doktora, joj jedva cekam da odem na kontrolu tu...eh eto izjadah vam se malo, nadam se da ne zamjerate...uzivajte i puno srece...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1765
7.11.2010 18:07:57   
gagach
user posted image helou bembeleuser posted image user posted image

evo i ja se skotrljala sa brda i mrzim sto sam dosla kuci jer onda imam svasta nesto za raditi...al mi je mrsko naraavno...
ja sam i danas gusterala na suncu i bebi se mrduckao...sad vec jasno osjetim pokrete i diiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaan je osjecaj user posted image  ja bih sad da se javlja stalnouser posted image  pocela sam komunicirati sama sa svojim stomakom i ne izgledam bas najnormalnijeuser posted image  

neda30 bravouser posted image user posted image user posted image za 5 mjesec eto i mene  trcim za tobomuser posted image  i za koji dan cu i jauser posted image  javi nam ako saznas spol. meni rekose da je curica mada su mi isto tako rekli da nije jos sigurno i da ce u narednom ultrazvuku vjerovatno biti jasnije...ja joj se obracam u zenskom rodu pa ako se promjeni misljenje promjenit cemo i touser posted image

cvjetic joj jadnica mala mogu misliti kako je svrbi...ja i dan danas nisam zaboravila taj svrabuser posted image  

stefanija ja tebi pozeljeh dobrodoslicu i sto manje muke kad onouser posted image user posted image user posted image  heheh.. ai sta ces draga...grickaj mrkvu kazu da pomaze i grisini... 

laro gdje si nam ti danas? jel jos raspolozenje na nivouuser posted image

rose aaaaaaaa pa jos si tuuser posted image  neka neka to bebica hoce da se jos druzis sa namauser posted image  sad cu svako jutro juriti na forum da vidim ima li novostiuser posted image  
marci isto vrijedi i za tebe...pusti se ananasa...bebi ce van kad joj se bude htjelo...pa makar pojela plantazu ananasauser posted image
medi  i moja seka je u subotu preuzela diplomu...al ja nisam isla...mogle smo se srestiuser posted image  nisam te idjela 100 godinauser posted image

ljuuubim vas sve

< Poruku je uredio gagach -- 7.11.2010 18:11:24 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1766
7.11.2010 18:08:57   
gagach
IZVORNA PORUKA: gagach

user posted image helou bembeleuser posted image user posted image

evo i ja se skotrljala sa brda i mrzim sto sam dosla kuci jer onda imam svasta nesto za raditi...al mi je mrsko naraavno...
ja sam i danas gusterala na suncu i bebi se mrduckao...sad vec jasno osjetim pokrete i diiiiiiiiiiiiiiivaaaaaaaaaaaaan je osjecaj user posted image  ja bih sad da se javlja stalnouser posted image  pocela sam komunicirati sama sa svojim stomakom i ne izgledam bas najnormalnijeuser posted image  

neda30 bravouser posted image user posted image user posted image za 5 mjesec eto i mene  trcim za tobomuser posted image  i za koji dan cu i jauser posted image  javi nam ako saznas spol. meni rekose da je curica mada su mi isto tako rekli da nije jos sigurno i da ce u narednom ultrazvuku vjerovatno biti jasnije...ja joj se obracam u zenskom rodu pa ako se promjeni misljenje promjenit cemo i touser posted image

cvjetic joj jadnica mala mogu misliti kako je svrbi...ja i dan danas nisam zaboravila taj svrabuser posted image  

stefanija ja tebi pozeljeh dobrodoslicu i sto manje muke kad onouser posted image user posted image user posted image  heheh.. ai sta ces draga...grickaj mrkvu kazu da pomaze i grisini... 

laro gdje si nam ti danas? jel jos raspolozenje na nivouuser posted image

rose aaaaaaaa pa jos si tuuser posted image  neka neka to bebica hoce da se jos druzis sa namauser posted image  sad cu svako jutro juriti na forum da vidim ima li novostiuser posted image  
marci isto vrijedi i za tebe...pusti se ananasa...bebi ce van kad joj se bude htjelo...pa makar pojela plantazu ananasauser posted image
medi  i moja seka je u subotu preuzela diplomu...al ja nisam isla...mogle smo se srestiuser posted image  nisam te idjela 100 godinauser posted image

ljuuubim vas sve

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1767
7.11.2010 18:10:43   
gagach
sama sam sebe citirala...krasno...ne znam kako sam ovo uspjela i ne znam kako obrisatiuser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1768
7.11.2010 18:26:25   
rose
IZVORNA PORUKA: gagach

sama sam sebe citirala...krasno...ne znam kako sam ovo uspjela i ne znam kako obrisatiuser posted image

uspjela si vjerovatno tako sto si htjela malo dotjerati tekst a kliknula citiraj user posted image
obrisati...ako ti ne daje opciju uredi nikako...tekst mozes obrisati ali post nece nikad nestati  user posted image

i naravno neka mene jos tu...ne zuri nam se user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1769
7.11.2010 18:37:11   
esmina i bebina mam
Gdje ste drage moje samo da vas pozdravim ja sam krepana danas mi bila moja seka radile smo svasta po kuci gotova sam evo MM otisao po Esmu kod mojih da je dovede sad ce tek festa user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1770
7.11.2010 18:45:52   
Ida2010
Drage moje user posted image , svratih samo da vas pozdravim i saljem veeeliki user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1771
7.11.2010 18:48:39   
sunce27
esmina i bebina mam bas si prava vrijednica. Vi izgleda pred kraj bas imate snage i volje za sve. Ja sam se danas smijala mojoj seki njoj termin za 12 dana i ona prala neki cilim, a ja se po kuci povlacim kao da cu sutra roditi a ne tek u martu, uzasna sam. stefania dobro nam dosla, sve ce to proci samo lagano...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1772
7.11.2010 19:25:57   
gagach
IZVORNA PORUKA: sunce27

Vi izgleda pred kraj bas imate snage i volje za sve. Ja sam se danas smijala mojoj seki njoj termin za 12 dana i ona prala neki cilim, a ja se po kuci povlacim kao da cu sutra roditi a ne tek u martu, uzasna sam.
hahahahahahha e bas si opisala i moje stanje...vucem sebe i svoju nogu hahahhhaha mene ubi moj isijasuser posted image  al to sam samo jauser posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1773
7.11.2010 19:36:16   
neda 30
Gagach kako ti osjetiš pokrete, i koliko često ti se javljaju???user posted image
Ja se samo osluškujem, nekada me kao nešto zaškakilja, jutros sam osjetila kao blago lupkanje 3-4 puta, i to je to za cijeli dan user posted image , a ja bih htjela stalno..

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1774
7.11.2010 19:37:37   
neda 30
gagach eto i tebe za koji dan u 5. mjesecuser posted image user posted image

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *