|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
6.11.2010 19:31:12   
rose
vilice, kuponi vrijede i u ponedjeljak...bar ovaj kraceg roka

ajnur mene cudi da te nisu na carski tako velika beba user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1726
6.11.2010 19:37:26   
sarah
Kako ste trudnice danas?

Ja sam uzivala u ovom lijepom danu, setala u prirodi, ma milina.
Zivio vikend i lijepo vrijeme!

Laro, mi vec mozemo poceti lagano da gledamo plave stvari za bebe i da zaboravimo na roza boju, na haljinice i suknjice. A idemo svakako na te vjezbice uskoro.
Vilo, gdje si kupila tu haljinu, hocu i ja ako moze i za trudnice a i za poslije user posted image
Mamin cvjetic, ja koristim mast za bradavice babylove od dm-a (Brust warzen salbe), i namazem ih kruznim pokretima, ali ne bas svaki dan vec kad sam raspolozena. Ako neko ima neki bolji prijedlog samo recite.

Puno pozdrava za sve!

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1727
6.11.2010 19:58:36   
vila.vilica
sarah kupila sam je u sokaku gdje je kafic cheers.-..neki od onih sokaka blizu hotela Evropa...imas tacno preko puta 2 radnje profitexa, metraza i gotove stvari :) a ja ono vjecno ignorisalaa...joj ima super odjece..haljina je bila 64 km...ostale stvari nisam smjela zagledati ovaj put user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1728
6.11.2010 21:34:25   
esmina i bebina mam
Da znate kako se ja i ovaj moj mali lopov u tibi mazimo user posted image on gurne rukice ili nogicu a ja ga pomalo milujem pa onda kad prestanem on opet trazi

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1729
6.11.2010 21:40:09   
m.i.n.a.
Vece...
evo da vam se javim iz Ze...danas sam se bas nahodala,umorila i odmorila..
sad sam se bila prepala,dok sam se umivala sa onim losionom za skidanje sminke slucajno sam malo probala jezikom..naravno da sam odmah izaprala grlo i cinilo mi se ok,ali dok sam poslije toga sjela tako me nesto stislo,ma neda mi udahnut,samo plitko udahnem i cim probam dublje nekako cudan osjecaj,bol..bas sam se bila prepala kao je beba jer nisam stvarno puno tog losiona probala,a jos manje progutala al me disanje isprepadalo..sestra mi kaze popij mlijeka mlijeko onace bilo kakve otrove iz organizma lahko neutralise...i sad ode na balkon na zrak...valjda nije sta ozbiljno,da nece uticat na bebu..ako ne prodisem kako treba moracu zvat mm u hitnu jer me strah zaspat ovako,valjda ce me htjet bar pregledat iako se vodim u Sa,mada se nadam da necu uoopste morat ici...eto ja vam se raspisah...
Sailormoon draga cestitam ti,zelim sve najljepse tebi i tvojoj princezi...nestrpljivo cemo cekat da nam se javis da pricom..
svima veliki pozz...idem na balkon..

(odgovor članu vila.vilica)
Neposredna veza do poruke: 1730
6.11.2010 22:24:01   
rose
IZVORNA PORUKA: sarah

Kako ste trudnice danas?

Ja sam uzivala u ovom lijepom danu, setala u prirodi, ma milina.
Zivio vikend i lijepo vrijeme!

Laro, mi vec mozemo poceti lagano da gledamo plave stvari za bebe i da zaboravimo na roza boju, na haljinice i suknjice. A idemo svakako na te vjezbice uskoro.
Vilo, gdje si kupila tu haljinu, hocu i ja ako moze i za trudnice a i za poslije user posted image
Mamin cvjetic, ja koristim mast za bradavice babylove od dm-a (Brust warzen salbe), i namazem ih kruznim pokretima, ali ne bas svaki dan vec kad sam raspolozena. Ako neko ima neki bolji prijedlog samo recite.

Puno pozdrava za sve!

mislim da ti je ta mast za bradavice tek nakon poroda...tj. kada beba krene da doji a ti imas ragade...od nje ti bradavice nece "ogrubiti" a trebale bi...elem ne diraj bradavice dok ne udjes u 9 mjesec...podrazaj moze izazvati kontrakcije...evo meni prodje 9-i a ja ih jos ni jednom ne istrljah grubo peskirom a trebala bih...ujutro cu pred kontrolu user posted image

(odgovor članu sarah)
Neposredna veza do poruke: 1731
6.11.2010 23:05:22   
sunce27
m.i.n.a. nadam se da si ok? Zeno cuvaj se! laro, hvala kada pitas za mene ja sam ok! Kako ste sve ostale drage moje trudnice?

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 1732
7.11.2010 0:57:55   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: ajnur

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Rose, najprije sretno, a onda ne daj im  da te nagovore na indukciju, makar još malo ;) I ono što je moje iskustvo sa Općom bolnicom, slobodno im iznesi svoj stav i pitaj za savjet, poštuju majčine želje i spremni su te podržati i profesionalno posavjetovati (makar oni sa kojima sam ja bila u kontaktu (dr. Gutić, dr. Mašić, dr. Drljević, dr. Nakaš).

Meni su sat morali ukljuciti indukciju i ....uh ne volim se ni sjecati.Izbjegnite ako mozeteuser posted image

ja sam imala indukciju uključenu sat i po...otvorila se 9cm i nikako onaj 1 cm da se otvorim a nisam ni napon imala. nije baš prijatno iskustvo ali eto prošlo je....sada imam svou djevojčicu i o porodu više i ne mislim.
rose, samo hrabro. otiđi smirena koliko možeš, puno lakše se sve prebrodi. ja sam na porod otišla sa trudovima svakih 10 min a išla sam mirna kao da ne idem u bolnicu.

za vas ostale, stojim na raspolaganju ako imate nekih pitanja.
sve vas pozdravljam i željim vam trudnoću kao što je moja bila...bez ikakvih problema.

(odgovor članu ajnur)
Neposredna veza do poruke: 1733
7.11.2010 10:15:15   
Rimljankaa
Drage trudnice samo da vas pozdravim.. Jucer cijeli dan u hodnji,i do zenice smo stigli... Vjerovatno i danas....  Moj muz je u ribarenju s prijateljima,a ja cu vjerovatno u skitnju...

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1734
7.11.2010 10:24:32   
sunce27
Samo hodaj dok je jos ovog lijepog vremena! Ja se prethodnih dana nisam smirivala. Danas mi je ipak dan rezervisan za odlazak kod roditelja, dolaze moje seke pa se eto svi okupimo. Veliki pozdrav za sve vas...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1735
7.11.2010 10:56:22   
marci
E nisi draga samo ti još ostala i ja sam ti tu, a termin mi je sutra ,user posted image user posted image al još ništa ne osjećam da će krenut.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1736
7.11.2010 10:58:22   
marci
e ovo sa ananasom i mene zanima jel neka šala il,ak nije i ja bi probala a šta treba napravit.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1737
7.11.2010 10:59:02   
rose
IZVORNA PORUKA: marci

e ovo sa ananasom i mene zanima jel neka šala il,ak nije i ja bi probala a šta treba napravit.user posted image user posted image user posted image

piti sok od ananasa user posted image

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1738
7.11.2010 11:00:37   
marci
user posted image slatko haha.user posted image

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1739
7.11.2010 11:01:17   
rose
IZVORNA PORUKA: ladyblue

IZVORNA PORUKA: ajnur

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Rose, najprije sretno, a onda ne daj im  da te nagovore na indukciju, makar još malo ;) I ono što je moje iskustvo sa Općom bolnicom, slobodno im iznesi svoj stav i pitaj za savjet, poštuju majčine želje i spremni su te podržati i profesionalno posavjetovati (makar oni sa kojima sam ja bila u kontaktu (dr. Gutić, dr. Mašić, dr. Drljević, dr. Nakaš).

Meni su sat morali ukljuciti indukciju i ....uh ne volim se ni sjecati.Izbjegnite ako mozeteuser posted image

ja sam imala indukciju uključenu sat i po...otvorila se 9cm i nikako onaj 1 cm da se otvorim a nisam ni napon imala. nije baš prijatno iskustvo ali eto prošlo je....sada imam svou djevojčicu i o porodu više i ne mislim.
rose, samo hrabro. otiđi smirena koliko možeš, puno lakše se sve prebrodi. ja sam na porod otišla sa trudovima svakih 10 min a išla sam mirna kao da ne idem u bolnicu.

za vas ostale, stojim na raspolaganju ako imate nekih pitanja.
sve vas pozdravljam i željim vam trudnoću kao što je moja bila...bez ikakvih problema.

hvala lady...mada se ova moja trenutno uspavala...i svu noc sam jedva ustajala koliko su me kosti bolile...mislim da nece ona jos....vidjet cemo dokle smo danas na kontroli user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1740
7.11.2010 11:01:58   
rose

E nisi draga samo ti još ostala i ja sam ti tu, a termin mi je sutra ,user posted image user posted image al još ništa ne osjećam da će krenut.

marci zajedno smo jace user posted image user posted image

< Poruku je uredio rose -- 7.11.2010 11:02:16 >

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1741
7.11.2010 11:02:02   
marci
mada a koliko je to sigurno da pomažeb gdje si to ćulauser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1742
7.11.2010 11:03:00   
rose

mada a koliko je to sigurno da pomažeb gdje si to ćulauser posted image

na ringeraji se svasta cuje...ja ga ne pijem ....samo da se zna, nisam mu neki fan user posted image

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1743
7.11.2010 11:04:53   
marci
nekak mi dugo poruku šalje jošm je nema

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1744
7.11.2010 11:06:36   
rose

nekak mi dugo poruku šalje jošm je nema

jel se kod tebe beba umirila...moja jutros nece da mi se javi...zobraznica sto me sekira user posted image

(odgovor članu marci)
Neposredna veza do poruke: 1745
7.11.2010 11:08:34   
marci
pa mogu ti reć da malo i jest kak me inaće znala lupat.

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1746
7.11.2010 11:10:12   
marci
ma da baš istina isto ko i za seks al ni od tog ništa ne pomaže bar meni.user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1747
7.11.2010 11:11:54   
neda 30
Pozdravčić trudničice user posted image

Mi smo danas dobro, vijeme super pa se čovjek bolje i osjeća.
Danas nam je ticker prešao u 5. mjesecuser posted image user posted image user posted image .
U petak idemo na pregled, poželila sam vidjeti malu bebachu, a možda ovaj put i saznamo je li pišonja ili pišonjicauser posted image user posted image

Želim vam svima ugodan ostatak vikenda, user posted image user posted image user posted image

Sailormoon česttitam ti i želim puno sretnih godina sa tvojom bebicom!!!!!!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1748
7.11.2010 11:37:20   
rose
kad god idem na kontrolu u belaju sam sta obuci user posted image pa tako i sad...izgleda da ce biti neka kraca haljinica i helanke 

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1749
7.11.2010 12:07:11   
Rimljankaa
Rose sretno!!!!!!   

MArci isto,puno srece... da imate brz i lagan porod....

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *