Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 19:35:18
esmina i bebina mam
Ja evo dosla sa vikendice rostiljali smo svekar dobio prvu penziju pa smo bas posjedili Esma nece kuci hoce opet kod nane i dede rekla mi je da ja imam bebu bas mi je tesko palo,ali valjda ce je proci.
Danas sam 2 puta umalo pala kada sam silazi niz stubiste profulala sam stepenicu i pravo me strecnulo u ledima tako da me i sada boli a drugi put sam se okliznula na travi pa uhvatila za neku ogradu koja nije pricvrscena tako da sam malo mahala po zraku
Helem usla sam u kucu pa evo cekam meni neke drage ljude da pijemo kaficu mislila sam da ce ostati prespavati jer su iz Zenice ali nece imaju ujutro obaveza a ja se bas obradovala.
rose e nek si se uredila i ja cu aBd ovih dana sve kontam jos mi rano al posto se farbam u crno nek se malo ispere da im ne prljam posteljinu a ti mala imas vise opcija za porod neka super
sarah cekaj bona ti ces setati kad mi budemo lezale sve u svoje vrijeme
gagach i ja jutros ustala u 8 a dijete nije spavalo kod kuce mogla rahat opaliti.
vila.vilica vidim i tebe mori vrucina ja izgori i po noci i po danu
Medi_87 dan je bio prelijep
Rimljanka draga samo uzivaj ja danas kupila deterdente za generalku kuce jos samo da skontam kada krenuti u akciju
Lara83 ja danas kad sam krenula na vikendicu kupim isto lijepe te roze ali da samo vidis kolike su hahahah
Iris1002 dobro nam dosla
marci,Lejla Ka,mamin cvjeticu,Almaa,Mama2b, pusa i vama koga ne nabroja
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 20:38:18
rose
IZVORNA PORUKA: sarah
IZVORNA PORUKA: rose
btw tek sam sad usla u kucu.,..izasla oko 12 i sada u kucu...pocastila sam se pramenovima nakon skoro godinu dana da budem lijepa svojoj bebi i opet sam blondie i bas sam sexie ...vilice imam nekih kupona za popuste u ovom salonu pa se javi ako ces se shishati imas rok 3 dana a farbanje ima vise
E nek si se pocastila, kad ces ako neces sad, a uopste ne sumnjam da si sexi plavusa
ma tako sam pozelila promjenu da sam ovo bas morala...beba je sada velika i ne bi trebvalo da joj ista steti
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 22:49:02
sunce27
Kako ste drage moje, sta se radi kod vas? Kako je ovo lijepo vrijeme ja se nigdje ne smirujem, po citav dan sam vani! Evo tek sam dosla iz skitnje. Dobro se osjecam pa to koristim, danas sam usla u 6 mjesec, ah kako vrijeme brzo prolazi! rose, tebi se pravo priblizilo, neka to prodje sto bolje i da nam se sto prije javis sa lijepim vijestima. Ljubim vas sve...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 9:22:28
mamin cvjetić
Šta je ovo nigdje nikog jutrić uspavane ljepotice.I danas divan dan a ja ću ga čini mi se provesti u kući i ovaj i nekoliko nrednih.M oja curica izgleda dobila pljuskavice Mm jwe odveo kod dr pa sad čekam da vidim jesu li ili ne javim kad stignu a ako nebudu joj kako ču da se nahodam. Ljubim stomačiće i vas pusa pa se čujemo malo kasnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 11:28:11
naidica
cao drage moje,,,jeste li se naspavale???? danas je bas lijep dan,,ustajte !!! samo da vam javim ja sam masla bolje,,jos malo nos zacepljen ali je super,,,hvala svima sto su pitale za mene!!! u ponedeljak cu zvati svog dr da vidim kad mogu da odem na uz,,,da vidim svog bebacha!!! ljubim vas sve i cuvajte se
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 12:03:00
sunce27
E drage moje kako ste danas? Sta se radi kod vas? Ja evo imam goste ali sam opet malo uletila da vidim sta se desava. Ja sam bas super, ovo vrijeme me bas pokrece! Danas opet idem u skitnju haha. mamin cvijetic, zao mi je zbog tvoje princeze, nadam se da ce biti ok! Lijep pozdrav za sve vas...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 12:21:51
mamin cvjetić
Eh drage moje ja sam narednih dana ko zatvorenik moja princeza ima pljuskavice a ovo sunce naprosto mami ali sreća moja pa imam 2 velika balkona pa ću moći na havu Samo mi je žao moje male princezice ali hajde bogati proći će nju to brzo.Bila mi se uspaničila jutros kad je vidjela da se osula a ja se odvalila smijati a ona gleda u mene tužnim okama i kaže pa mama kako možeš da mi se smiješ kad ja umirem od staha a ja njoj kažem princezice moja dobila si bolest koja se zove ŠEGA a ona će meni kako objasni i ja joj objasnim da to ništa ne boli da samo užasno svrbi i to je to.Kažem joj da ću joj nabaviti bokserske rukavice da se nemože češati a ona me zagrli i odahnu i kaže najbolja si mama na svijetu jer me uvjek oraspoložiš pa i kad mi je nagore sunce moje maleno kako je to milo djete samo da znate nije što je moja ali je stvarno mila i draga ma naprosto traži da se voli i to mi svi kažu.Ali u svemu ovome ja imam jedam problem moj mm nije nikad bolovao pljuskavice pa se jadan ucmeko prepao se pravo jer su jako opasne kad ih čovjek dobije u godinama u kojima smo sada mi e njega drage moje jedva smirih i oraspoložih kaže ja njemu ma hajde dragi nije to ništa za tebe strašno otporan si ti nećeš ti njih fasovati samo budi dobar pa će te tvoja ženica nagraditi jenim dobrim ...... lizalom a on kaže e pa ti si ženo stvarno komična eto toliko o dešavanjima u mom domu nastojim da im održim optimistično i razdragano raspoloženje i to je to. pusić za sve vas pa se tapkamo kasnije
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 12:39:09
esmina i bebina mam
Ej cvjeticu nestasni Pusica za tvoju djevojcicu ja evo Esmu poslala sa nanom i dedom da ide u setnju jer su mi noge ko buhtle dok sam kroz kucu posla.A stvarno sam i buhtle zakuhala evo peku se ali nije mi se bas nesto tijesto uredilo ma sta me briga bitno je da budu jestive sad cu i rucak zavrsiti. Nesto mi nikako niste ovih dana aktivne na ovoj temi sunce moje drago kako si ti naidica bravo za tebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 12:50:46
marci
I tebi jedna slatka pusica i ćuvaj mi se i malog bebaća dobro da nije bilo nešto gore jel i meni ti se to sad zna dešavat u zadnje vrijeme da malo letim po stepenicama.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 13:01:00
mamin cvjetić
Ej ženice zna li iko išta za pipi dugu jeli se porodila jeli se kome javila i jedno pitanjce dali ste počele sa njegom bradavica i čim ih njegujete odnosno koju kremu koristite i šta radite dali ih masirate ili šta već i hoće li i jedna od vas ići na ovo regionalno druženje trudnica. Esmina draga pazi se tih stepenica i ostavi jednu buhtlu ja ih volim pravo i pošali mi recep da ih zakuham ljubi mi esmicu kada dođe iz šetnice pusica i za tebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 13:24:35
koka i po
Ja svasta napisa i sve se izgubi .. uglavnom,tu sam za vas i ako koja smatra da joj mogu pomoci neka mi se javi na pp.. nisam sveznajuca ali s obzirom da sam majka dva djecaka stosta znam... nisam se dugo javljala jer sam previse zaokupljena poslovnim i privanim obavezama... jedno vrijeme sam bila malo "podbockana" od strane pojedinih pa sam se usutarila ali to nije razlog da vam se ne javim.. uglavnom...tu sam za vas u svako doba dana i noci i biti ce mi zadovoljstvo ako kojoj mogu pomoci
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 13:58:24
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: koka i po
Ja svasta napisa i sve se izgubi .. uglavnom,tu sam za vas i ako koja smatra da joj mogu pomoci neka mi se javi na pp.. nisam sveznajuca ali s obzirom da sam majka dva djecaka stosta znam... nisam se dugo javljala jer sam previse zaokupljena poslovnim i privanim obavezama... jedno vrijeme sam bila malo "podbockana" od strane pojedinih pa sam se usutarila ali to nije razlog da vam se ne javim.. uglavnom...tu sam za vas u svako doba dana i noci i biti ce mi zadovoljstvo ako kojoj mogu pomoci
koko draga ko te ruzio ne daj se ja kako sam skontala na ovoj temi do nije bilo toga vala su ove zenice sve fine jako ih Hvala na podrsci i imas od mene jedan veliki
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 15:41:40
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Otvorena je tema na rodili smo Sailor Moon je rodila
e sad mi je frka ...jos sam samo ja ostala u ovo par dana...danas smo se i mm i ja umorili cisteci stan...mozda se pokrene i moja curica pa nam dodje u ovo dan-dva odo na temu da cestitam
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 16:17:43
mamin cvjetić
Roseneznam dali si probala pokrenuti porod sa ananasom i znaš već čim onim što smo zaboravili kako se radi ozbiljna sam ne šalim se to dvoje je dobro pa ako hoćeš pribaj puno sreće šaljem kiss za stomačić i za tebe
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 17:13:32
Lara83
Nadam se da ste uzivale danas jer je dan bio prekrasan, ja sam s mm set_ala, onda malo uzivala na suncu pa pravac kuci u horizontalu...upravo rucala, pa reko da vidim sta ima kod vas. Sinoc sam isla da vidim bebacha od 2,5 kg, ja manju bebu u zivotu nisam vidjela. Presladak je! Sva sam se rastopila dok sam ga drzala, jedva cekam svoju bebicu ako Bog da Rimljanka drago mi je da si dobro i da te nista ne boli. Jesi li se narucila kod urologa? Gagach nadam se da si uzivala danas Rose sexy mama to be neka si se ti sredila, jos samo da malena dodje...a brzo ce! Sarah bas mi je drago da je i kod tebe deckic, konacno jos jedan mali pisonja, ovo ostalo sve male princeze sto se vjezbica tice, idemo aBd, i meni je pregled slj.sedmice tako da cu pitati dr da li mogu, a i da kaze da ne mogu, ici cu barem da slusam Esmina pazi se draga, mada sam i ja bas smotana i vrlo cesto mi se takve nezgode desavaju sto se tice trudnickih gacica ja sam kupila nekoliko 38 mada ce mi vjerovatno trebati vece za kasnije jaaaaooo... Sunce cestitam na ulasku u 6. mj! sad cu i ja Mamin cvjetic ti si stvarno super zena optimisticna i puna humora u takvoj situaciji, joooj mogu sebe vec zamisliti hahahha...sto se tice regionalnog druzenja ja bas i nisam u toku Naidice cuvaj se da te opet ne uhvati, i malo vise vitamina unosi. Evo sarah nam je javila da je i kod nje deckic bice ih jos aBd. Koka hvala ti draga puno ne obaziri se na pojedince vec s vremena na vrijeme svrati da se druzimo Sailormoon cestitam od srca na malenoj princezi!!!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 17:18:16
rose
IZVORNA PORUKA: mamin cvjetić
Roseneznam dali si probala pokrenuti porod sa ananasom i znaš već čim onim što smo zaboravili kako se radi ozbiljna sam ne šalim se to dvoje je dobro pa ako hoćeš pribaj puno sreće šaljem kiss za stomačić i za tebe
ma necu ja nju da pozurujem...sutra je kontrola pa cemo vidjeti u koja smo doba ako bude stani pani onda cemo da je pozurimo malo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 18:31:31
vila.vilica
Ćao draga ženice... evo ja izbivala jedno 24h iz kuće...malo čaršija, pa konak kod mame pa cijeli dan danas po gradu s prijateljicama...kafa, ručak,kolači,...jedan šopingiiiić......i frizerski salon..tako da,draga rose kasno vidim tvoju ponudu za kupone....u svakom slučaju hvala ti! Našla sam slatku haljinu, nije trudnička ali taman mi je...Onako može fino i za predstojeće dane...čak može i kao tunika preko helančica...i prijateljica sebi uze slicnu i jos me okrivi sto radi mene ne planski potrosi pare uglavnom...ok sam...nista me ne boli i ponosno nosam svoje mini klipove sa 4d uz na mobitelu i gledam u svoju pišuljicu kad god mi prahne
nadam se da ste mi sve dobro, da nema prehlada, umora i slicno! ljubim vas
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 6.11.2010 19:00:51
ajnur
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Rose, najprije sretno, a onda ne daj im da te nagovore na indukciju, makar još malo ;) I ono što je moje iskustvo sa Općom bolnicom, slobodno im iznesi svoj stav i pitaj za savjet, poštuju majčine želje i spremni su te podržati i profesionalno posavjetovati (makar oni sa kojima sam ja bila u kontaktu (dr. Gutić, dr. Mašić, dr. Drljević, dr. Nakaš).
Meni su sat morali ukljuciti indukciju i ....uh ne volim se ni sjecati.Izbjegnite ako mozete