Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 8:07:48
taurus
dobro jutro juče sam cijeli dan bila vani, hodala, pila kafu i uživala i danas je lijepo vrijeme pa ga treba iskoristiti kupila sam prelijepu dekicu u baby prodavnici kod Zepter-a, roza, mekana i nisam takve stvarno nigdje vidjela prodavačica mi reče da ih samo oni imaju i da su uvoz iz Španije, toliko je lijepa da nisam mogla odoljeti iako je 50 km
nadam se da ste i vi sve dobro i da uživate u ovim lijepim sunčanim danima
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 8:28:35
gagach
jutro drage moje. Evo mene danas se javljam sa posla...sinoc smo imali goste do 1 tako da se i nisam naspavala al sam se provela odradila sam to i sad do poroda ne moram zvati tako veliku kolicinu ljudi hahha
nana cestitam na princezi i bas mi je drago kad se javite tako sa divnim vijestima ajnur i mynxlee nadam se da uzivate sa mrvuljcima...kako divan osjecaj! rimljanka tekst me odusevio...divno! stefania samo polako i javi nam kako je prosao pregled! sailor moon i rose eh sad ste vi na redu uvijek me iza vikenda docekaju lijepe vijesti pa eto... naidice e sto te uhvati prehlada...bitno je da nema temperature a ostalo ce se rijesiti...vjerujem da te slomi.... esmina nemoj da te depresija hvata...fuj fuj to lara ti si ono danas na seminaru il sam nesto pobrkala...nadam se da ce ti goditi odmor...nemoj samo zaspati
sunce, vila, cvjetic, sarah, medi, mina,taurus....i sve ostale
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 8:47:34
mamin cvjetić
Jutrić uspavane i ne uspavane ljepotice dan je zaista prelijep i zato hajmooooo žene na nogice lagane šteta je spavati kad je ovako lijepo.Nećete vjerovati ja se dosad naradila posla imam još ručkić da napravim i odoh u tutnjažu čim mi čeljad dođu kući.Pravo sam se nameračila na čišćenje možda još štagod da uradim ako mi zapadne za oko bitno je da mi se više prašina ne smiješi iz svakog ćoška dohakala sam joj ljubim vas sve
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 9:08:47
Mama2b
Jutro trudnjace,
Evo kratko javljanje, frka na poslu...Kod nas sve ok, trebali bi na kontrolu, pa me zanima da li znate jel dr.Masic sutra dezuran ili kad je uopste na poslu preko vikenda?
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 10:36:13
Iris1002
Cao trudnice Mogu li vam se pridruziti u caskanju
Cestitam svima i zelim ugodnu trudnocu i porod kome se blizi i naravno zdrave bebice!
Ja sam u 6. sedmici trudnoce, zadnja 3 dana imam smedjkasti trag na gacicama, (bas trag ne da ispada da moram staviti ulozak) pa mi je gin. prepisala dabroston tablete. Inace mi do tad nije bilo nista. Gin. je rekla da je plod tacno onako kakav bi trebao da bude s obzirom na dan posljednje menstruacije.
Uzela sam bolovanje pa odmaram, necu da nista ugrozi bebaca :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 11:46:34
rose
IZVORNA PORUKA: Mama2b
Jutro trudnjace,
Evo kratko javljanje, frka na poslu...Kod nas sve ok, trebali bi na kontrolu, pa me zanima da li znate jel dr.Masic sutra dezuran ili kad je uopste na poslu preko vikenda?
Hvala unaprijed, pozzzzzz
masic je dezurni u utorak...a i mene zanima ko je u nedjelju...imam zakazanu kontrolu a tada mi je termin
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 11:55:23
Lejla Ka
Rose, najprije sretno, a onda ne daj im da te nagovore na indukciju, makar još malo ;) I ono što je moje iskustvo sa Općom bolnicom, slobodno im iznesi svoj stav i pitaj za savjet, poštuju majčine želje i spremni su te podržati i profesionalno posavjetovati (makar oni sa kojima sam ja bila u kontaktu (dr. Gutić, dr. Mašić, dr. Drljević, dr. Nakaš).
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 14:43:17
Lara83
Evo ja stigla kuci, i prije nego sto pocnem sa ruckom i raspremanjem reko da virnem sta se desava kod mojih dragih trudnjaca Ja se hvala Bogu dobro osjecam, maleni se javlja cijeli dan a ja uzivam Nadam se da ste iskoristile danasnji dan i ovo lijepo vrijeme za set_nju.... Svratila sam do AlmeRas i kupila super trudnicke gacice jucer, imaju roze i bijele, odmah sam ih oprala i osusila i mogu vam reci da su pravo udobne. Cijena je ja mislim 4,90. Nana, mynxlee, ajnur bas lijepo sto ste nam se javile cestitam vam jos jednom! Esmina kakva depra, ne dopustaj da te obuzme...vidi lijepog vremena, esmicu za rukicu i u set_nju. Cuvaj nam se! Sailor moon, rose bice, bice...samo sto nije! Naidice ''bemu misa vise, ta prehlada bas nikako da te popusti. Bas mi je zao, ali pricuvaj se i topli se. Iako je vani toplo, varljivo je vrijeme. Taurus gdje je slikica dekice? mahalusa mora sve vidjeti... Gagach drago mi je da je raspolozenje na nivou a vikend je na pomolu pa ce biti tutnjaze...bila sam na seminaru i dok je trajalo predavanje malo mi je falilo da zaspem ali onda me diskusija vratila u zivot. Mamin cvjetic neka si se ti s prasinom izborila, uzivaj dok je lijepog vremena! Iris dobro nam dosla i zelim ti ugodnu trudnocu ja sam imala i iscjedak i krvarenje 2 dana, meni je dr propisala utragestan, pila ga redovno do 12. sedmice i evo hvala Bogu sve je ok. Ne brini se, vecina trudnica ga je imala ali neka si uzela bolovanje, odmori se i opusti. Sretno! Odoh sta zavrsiti po kuci, pa onda idem da vidim jednog malog djecaka od 2500 kg
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 14:47:55
Lara83
Zaboravih vam reci, sinoc sam gledala ''The Back-up plan'' sa Jennifer Lopez, odlican je film, i ja i mm smo se cerekali skoro cijelo vrijeme...uglavnom trudnoca, blizanci itd. itd. Pa eto ako ima neko da nije gledao, preporucujem ;)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 15:49:31
Rimljankaa
Samo da vas pozdravim trudnice moje... ja sma cijeli dan vani... Jutros sam u 11h izasla i evo sadse u 15.30h vratila. Bas je divan dan. Hvala Bogu nista me ne boli.. S kafe na kafu, iz radnje u radnju,malo se i jelo..i Konacno kuci... Kod kuce haos,ali sta me briga....
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 16:01:21
Medi_87
POzdrav drage moje, ja sam jutros od 6 na nogama evo sad stigla kuci bili cijeli dan na vikendici malo rostiljali, odmorila sam mozak kako je fino bilo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 17:04:00
gagach
helou trudnjace!
bas je danas nekakav divan dan bio sutra cu da spaaavaaaaaaaaam i spaaaaaaaavam bar do 8 ujutro hahahah
iris1002 dobro nam dosla i cestitam na trudnoci.Nadam se da ces imati skolsku trudnocu Sto se tice smeckastog iscjetka ja sam ga imala na pocetku trudnoce i trajao je 2-3 dana i prestao cim sam pocela terapiju dabrostonom.... najbitnije je da slusas doktoricu i pijes terapiju koju ti je propisala i sto vise mirujes dok taj iscjedak ne prodje.... sretno i javljaj nam se
rose tako treba ! u hodnju a beby ce da diktira
Laro joj taj film sam nedavno gledala i bas mi je prijao!!! divan je i pronasla sam sebe pogotovo kad se prejeda hranom uzivaj u vikendu i sa tom malom bebom. I meni je sinoc u gostima bila jedna mala cuica od cijela 4 mjeseca...htjela sam je ukrasti za sebe kako je slatka
Rimljanka bas mi je drago da su bolovi popustili. izgleda da nam je danas svima dobar dan...sve smo kao gusteri izmilile iz kuca ja sam danas imala napad za trosenjem para i jedva sam se uspjela obuzdati
medi joooooj mogu misliti kako si uzivala...nadam se da si se najela mesa kazu dobr je za krvnu sliku
odoh skinuti koji filmic sa interneta neku ljubavnu komediju gdje se braco i seka na kraju uzmu i svi budu sretni hahahahahah jedino to mogu gledati
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 19:14:25
rose
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
Rose, najprije sretno, a onda ne daj im da te nagovore na indukciju, makar još malo ;) I ono što je moje iskustvo sa Općom bolnicom, slobodno im iznesi svoj stav i pitaj za savjet, poštuju majčine želje i spremni su te podržati i profesionalno posavjetovati (makar oni sa kojima sam ja bila u kontaktu (dr. Gutić, dr. Mašić, dr. Drljević, dr. Nakaš).
masic mi prije 2 dana rece da nece provocirati ...nadat je se da nece ni ostali s obzirom da se ja spremam prvo za vodu a onda za stocic a sto mi je zadnja alternativa
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 19:16:39
sarah
Da pozdravim moje drage trudnice Vidim danas ste uglavnom uzivale u ovom prelijepom danu, a ja dan gubila u kancelariji. Vilo, ako ce te utjesiti nisi jedina koja je danas morala da radi. Ali sam zato od jutra dobro raspolozena jer sam jutros otisla na pregled kod doktora. Btw promijenila sam doktora i zadovoljna sam. Kaze mi dr. da je sve uredu hvala Bogu. Posteljica nije toliko nisko, mogu ici na vjezbe za trudnice (Laro, gagach, idemo uskoro) i kad sam ga pitala za spol kaze da vidi cunu tako da je . Nisam se ni malo iznenadila jer su mi ljudi kad bi me sretali govorili da je musko pa im ja povjerovala. Samo nek je zivo i zdravo. Kontrola za mjesec dana. I jos nesto, hematom mi se povukao i ne moram vise piti dabroston. Ukljucio mi je samo Mg ali ne sumece tablete nego onaj prirodni mg od 250 mg. Gagach cestitam na , da bude ziva i zdrava i lijepa na mamu Laro, moram i ja pogledati taj film, hvala na preporuci. Iris, dobro nam dosla, zelim ti ugodnu trudnocu. A sto se tice tog smedjeg iscjetka imala sam ga i ja otprilike u 5. sedmici i prestao je nakon 2 dana. Kasnije mi je dr. na pregledu ugledala hematom od 1,5 cm i ukljucila dabroston 3x1. Poslije toga sam jos samo jednom imala smedji iscjedak i vise ne, a dabroston sam pila sve do danas. Cak nisam ni mirovala. Bice to sve ok, samo slusaj svog doktora. Svim ostalim trudnicama puno pozdrava.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 19:17:26
rose
IZVORNA PORUKA: vila.vilica
jao divne ste..--sve se fino setale po prelijepom danu, a ja u kancelariji vas dugi dan i to mi je toliko vruce bilo da sam ventilator upalila
btw tek sam sad usla u kucu.,..izasla oko 12 i sada u kucu...pocastila sam se pramenovima nakon skoro godinu dana da budem lijepa svojoj bebi i opet sam blondie i bas sam sexie ...vilice imam nekih kupona za popuste u ovom salonu pa se javi ako ces se shishati imas rok 3 dana a farbanje ima vise
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 5.11.2010 19:25:30
sarah
IZVORNA PORUKA: rose
btw tek sam sad usla u kucu.,..izasla oko 12 i sada u kucu...pocastila sam se pramenovima nakon skoro godinu dana da budem lijepa svojoj bebi i opet sam blondie i bas sam sexie ...vilice imam nekih kupona za popuste u ovom salonu pa se javi ako ces se shishati imas rok 3 dana a farbanje ima vise
E nek si se pocastila, kad ces ako neces sad, a uopste ne sumnjam da si sexi plavusa