Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 8.11.2010 21:27:58
vila.vilica
nema me par sati na RR i lektira me dočeka.. ismijah se gagach čuj ti nje prevari glavu haha..e pa moja ti probala sam prošli vikend..ustala se rano isto istjerana iz kreveta i opet me spopala glavobolja..ne moReš ti to prevarit' pa sad kad već hoće da boli nek boli, a ja ću se naspavat eh šta ono bi..spopadanje komšinica hahahahhaha ja samo čekam..doduše, ja svoje komšije i ne vidjam..mislim da još niko ne zna e nisam vam se pohvalila..zamislite konačno mi je neko ustao u tramvaju u petak! ja zamalo nisam u nesvjest pala od šoka..jedna gospođa od nekih 40tak godina koja me odmah uhvatila za ruku cim sam ušla..elem ja mislim da nisam skinula kaput i drzala preko ruke ne bih ušićarila to mjesto... najbolje prodju trudnjače ljeti brate..ne kriju stomak kaputima i mantilima e toliko sam pod dojmom da ću ja mislim napisati knjigu o tom događaju..i baš me zanima kad će biti sljedeći put nego, ide li ko osim ove dvije tete Admire i rose sutra na vježbe? Njih dvije sad pa sad ispuhaše ja ostadoh sama
E šta vas ima..ne mogu da pobrojim sve..puse sve redom
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 8.11.2010 21:29:03
AMELIC
Rose slučajno se zadesih na ovoj temi, i vidim da si profurala termin Nadam se da će uskoro zakmečati tvoje najmilije...al do tad uživaj još malo Šaljem pusu tebi i ostalim trudnicama
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 8.11.2010 22:57:17
sunce27
Sta se radi kod vas drage moje? Ja evo sa nestrpljenjem ocekujem da mi se seka javi otisla je u bolnicu pocela da krvari, valjda je to znak da ce se uskoro poroditi.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 8.11.2010 23:00:02
esmina i bebina mam
Hej drage moje evo i mene danas sam imala prilicno radni dan kupili smo Esmi ormare pa ih montirali pa cu sutra slagati odjecu i slagati.Velika cura je rado pristala dati braci komodu a unijeli smo u kucu opet onu kadicu na nogicama
Kupili joj nana i dedo trambolinu pa smo danas na vikendici montirali je na tavanu skakala je vazdan.
ma joj ja sinoc nisam nikako spavala trnu mi ruke narocito desna a bebac se vrti kao na ringispilu a kao da mi sjedi na mokracnom mjehuru pa non stop moram u wc.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 8.11.2010 23:13:26
sunce27
Ma ne trnu mi noge vec idem puno na wc, ostalo sve ok draga moja kod mene. Evo sada zvala seku jer je otisla za Zenicu ostavili su je jer joj je visok pritisak i pocela je da krvari ali kazu od poroda jos nista...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 8.11.2010 23:28:09
Admiraaa
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Hej drage moje evo i mene danas sam imala prilicno radni dan kupili smo Esmi ormare pa ih montirali pa cu sutra slagati odjecu i slagati.Velika cura je rado pristala dati braci komodu a unijeli smo u kucu opet onu kadicu na nogicama
Kupili joj nana i dedo trambolinu pa smo danas na vikendici montirali je na tavanu skakala je vazdan.
ma joj ja sinoc nisam nikako spavala trnu mi ruke narocito desna a bebac se vrti kao na ringispilu a kao da mi sjedi na mokracnom mjehuru pa non stop moram u wc.
Imal ko od vas taj problem sa trnjenjem prstiju?
Ja od pocetka 9 mjeseca imam isti problem. Samo mi trnu prsti i to posebno da prostis ovi srednji. U pocetku vise na desnoj ruci ali sad i na lijevoj. Pitala sam dr. kaze to je ok. Pratiti oticanje nogu i lica i u tom slucaju otraziti savjet dr. jer kako ako uz ovo jos oticu i noge i lice to ukazuje na problem u radu bubrega. Meni samo trnu prsti u rukama..
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 9.11.2010 8:20:50
rose
IZVORNA PORUKA: AMELIC
Rose slučajno se zadesih na ovoj temi, i vidim da si profurala termin Nadam se da će uskoro zakmečati tvoje najmilije...al do tad uživaj još malo Šaljem pusu tebi i ostalim trudnicama
jedva cekam moje malo da zakmeci...sinoc smo joj uredili njen cosak...krevetac, zid, ma uzivali smo ...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 9.11.2010 8:26:11
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: rose
jedva cekam moje malo da zakmeci...sinoc smo joj uredili njen cosak...krevetac, zid, ma uzivali smo ...
preslatka sobica, tj. kutak
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 9.11.2010 8:31:36
rose
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: rose
preslatka sobica, tj. kutak
hvala...morali smo malo da joj usarenimo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 9.11.2010 9:06:43
vila.vilica
joj rose jes slatko samo ja sam u velikoj dilemi i fakat ne znam sta da radim... kod mene ce aBd krevetic plus skalamerija zvana komoda biti u spavacoj mojoj jer mi je mala soba na drugom kraju stanu i nema šanse da vozam krevetić svaku noć... zato ne mogu da šaram zidove i da se dokazujem sa svojom (ne)kreativnošću..i pojma nemam kad ću malu ispaliti u njenu sobu! elem ne znam sta da radim fakat
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 9.11.2010 9:08:18
gulanferka
cao cure- da se prebacim ovamo s neobaveznim cavrljanjem :) rose: soba je krasna- prava djevojacka mi se imamo jos nacekati pa nismo nista poceli pripremati bitno da bebi dodje a za ostalo cemo lako :)
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 9.11.2010 9:17:35
gulanferka
@vila.vilica- pogledaj svidja li ti se nesto s ovog linka. serija koja u imenu ima re-stick je s naljepnicama koje se mogu premijestati ja sam planirala nesto od njih naruciti kad dodje vrijeme