|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisana poruka]
23.10.2010 18:01:27   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 3301
   RE: Bebe od 0 -1 godine
23.10.2010 18:58:46   
amela2208
Vecer svima...
samedi drugarica nasa zeza ako vec neko vrijemeuser posted image el eto Hvala Bogu kad nam nısu bolesneuser posted image user posted image A vi ste poceli sa dogranom? Bas super, polako nemoj je tjerat vec joj daj kolıko ona hoce, jabuku, mrkvu, krusku sta god imas od voca joj daj.
İman o kakvom de to brzom kolacu radi?
dje su nam ostale hanumice???

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3302
23.10.2010 19:04:11   
samedi
Dobro vece!
Iman,drago mi je da je kolac bio fin,i meni se svidja,moram ga probati napraviti,strah me jer nisam neki maher u pravljenju kolaca user posted image

Amela,dobro kazes,samo nek nam nisu bolesne! Sve ostalo cemo nekako pregurati! Poceli smo polako sa dohranom,kad nije htjela nikako piti mlijeko,pa sad hoce i mlijeko i ostalu hranu ali samo pomalo,ima slab apetit skroz,jede samo onoliko koliko mora,al nema veze,uzme ona valkjda koliko joj treba. Ona kad popije odjednom 180ml AD ja skacem od srece,al to se rijetko desava ...

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3303
   [Obrisana poruka]
23.10.2010 20:36:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 3304
23.10.2010 20:39:35   
amela2208
iman hihih sigurno je obar cim ga toloko hvalisuser posted image user posted image user posted image user posted image nemam ja ovdje piskoteuser posted image Eto ako ima jos koje parce pojedi i za meneuser posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 3305
   [Obrisana poruka]
23.10.2010 20:49:48   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 3306
23.10.2010 20:53:23   
amela2208
laku noc i vama ....
a obavezno jedan komad za mene pojedi, nesto mi je secer pao pa gledam sta bi stavilauser posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 3307
23.10.2010 22:00:27   
Leena
Evo, mm uspavljuje Esmu, a ja malo da promahalam i vidim sta ima kod vasuser posted image
Esma se mijenja iz dana u dan, svaki dan novi fazon... Prije nekoliko dana je smislila jedan koji mi se nikako ne sviđa, ali ne odustaje od njega: kad je hranim, stisne usta i odbija jesti... Onda je do juce palilo pjevanje i nasmijavanje da otvori usta... Od juce ni to. Juce smo joj moja drugarica i ja na sred Bascarsije pjevale, jer je plakala od gladi, a nece da jede.. Ljudi nas gledali ko blesave, a ona se nasmije, ali stisnutih ustauser posted image . Zeznuta je, nema sta. Opet, ako joj dajem onu beby rizu ljuti se ako cim proguta jednu, druga kasika nije spremna... Ali ne moze zivjeti samo od rize:), kinez mali, jos ce joj se oci ukositi user posted image user posted image user posted image user posted image . Voli jos i mrkvu toliko, ali nesto ima tvrdu stolicu u posljednje vrijeme, a cujem da mrkva ne pomaze, pa joj dajem malo sljive... Nekad hoce, nekad nece, kako kad.
Hvala vam na cestitkama, puuuuuno! Neka su i vama vase bebice zivem zdrave i sretne, ako Bog da.
Lilix, sretan mali rođendaaan! Ustvari, ovaj nije mali, ovaj je skoro pa veliki hehe
Iman, user posted image user posted image user posted image user posted image za prvu setnjuuser posted image ! Joj, nadam se da cemo uspjeti nekako doci tu uskoro... Samo ne znam, jer nam je stan skoro spreman, pa bi uskoro trebalo seliti... Uh... A i do tad, uvijek nekog posla. Armin bi uzeo godisnji da dođemo, ali ja ne mogu nikako s posla, a slobodan mi je samo cetvrtak... Da je bar petak, mogla bih spojiti s vikendom... Vidjet cemo. Nadam se da cemo uspjeti prije snijega. A jesi to od Alme uzela recept za tiramisu? user posted image user posted image user posted image I meni je napisala, ja sam i prije pravila(ja pravim po onom receptu sa Mascapone sira), ali svi hvale taj njen, pa reko' da vidim kakav je, ali nikako ne stizem da napravim. A, sad vidim da si ga nasla na rr hehe, ja paralelno pisem i citam, inace bih sve zaboravila sta sam kome htjela reciuser posted image
Samedi, isto stanje sa zubicima i kod nas. A za tezinu, ja isto pitala prosli put pedijatricu jednu koja je bas baaas dobra za hranu, jer ona i sada jede 120ml po obroku, meni ona kaze da je ona curica i da je normalno da ne jede puno, a i da bi jela da je gladna, da nemam razloga za brigu. Ako su bebe zdrave, jedu bas onoliko koliko njima treba.
Amela, ljubi mi to cupavo malo slatko dijeteuser posted image
Ostale mamice i user posted image ljubimo vas Esma i ja!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3308
23.10.2010 22:05:11   
amela2208
eee leena mogu zamislit kako je slatka cupa cupava... jesil joj pokusavala dati jogurt ili palentu probaj, recimo moja je to  odmah zavoljela. Moja pukne od smijeha kad neko kihneuser posted image user posted image user posted image user posted image Evo je visi na siku i tek ce sad da pocne noc za njuuser posted image
ljubac i od nas

Sara&Mohammad

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3309
24.10.2010 9:28:11   
lilix
jutro...
hvala na cestitkama...user posted image
Leena i Berina ima isti takav običaj kao i Esma, stisne usne, ustvari uvuče nekako donu usnicu i nema šanse da otvori usta, što ti kažeš tako se i smije user posted image ; jedino nije odbijala tikvicu i mrkvu, ostalo user posted image , pogotovo jabuku, nju nikako nije htjela, e onda sam joj počela jabuku praviti sa rižinim pahuljicama i to sve spuca
amela blago tebi kad ti se curetak smije na kihanje, moja ako neko kihne, nakašlje se i sl. blizu nje odmah se zakocene od plača; i inače mi je ovih zadnjih mjesec dana postala skroz plašljiva nekakva, a na strance uglavnom reaguje sa plakanjem (čitaj vriskanjem) koje traje oko minutu, pa se onda pođe smijati

eno je probudila se ....

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

Neposredna veza do poruke: 3310
24.10.2010 10:37:19   
rose 87
jutro,kako su nam bebice i mame,mi se opet nismo naspavali,jucer mi je pao puno se udario pa mislim da se zbog toga tako puno budio,dusa moja toliko mi ga bilo zao,podigne se i pusti,misli da moze sam da stoji i padne,udario se u glavuuser posted image user posted image
nesto ste nam slabo aktivne,valjda vikend,saljemo vam puno pusa

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3311
24.10.2010 12:02:10   
aida.
PA STA JE OVO NIGDJE NIKOG... nista... ja da se javim da sam ziva user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3312
24.10.2010 12:09:08   
Zoe
Hej ženice pozz i od nasuser posted image user posted image , ovo što se crvenim - jer nas dugo nema, mama je postala prelijena za kucanje, možda je samo fazauser posted image user posted image user posted image
lilix, prođe i 6 mjeseciuser posted image user posted image , nekad nemožeš vjerovati kako dani brzo motajuuser posted image ja dok nisam zaboravila da tuspasim Farah da je kao i Beri što se tiče kihanja, osobito muške populacijeuser posted image  svi moraju izaći iz sobe kad im se kiše, bude trčanje u hodnik da se ona ne bi plaho prepalauser posted image
Leena , znači imamo malog buntovnika bez razlogauser posted image , sve razumijem, eno je lopendra spava, jutros je progledala u pola 6h i neće više da spava, ja joj ko govorim, pa Faro vikend je , a ona crče od smijeha, zato gospodična radnim danima i do pola 9h user posted image
Ja svojoj još nisam krenula sa tim rižinim pahuljicama, valjda dobro napisahuser posted image , dosada mrkvica, krompir, jabuka,pasternjak i jednom je uletio karfioluser posted image
Moram prvo otići do radnje da to pokupujem, odavno nisam bila, MM je glavni dostavljačuser posted image  i vazda nešto zaboravi uprkos spiskuuser posted image
Samedi, negdje sam pročitala za Nejru za taj šum na srcu, nadam se da nije ipak ništa opasno..
Ma jel im nešto fali, duboko se uzdiše...
Odoh sada nešto i po kući odraditi dok zvrkić spava..
Ko se čuje i vidi sa Sulty nek je puno pozz i poljubi Veguuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3313
   [Obrisana poruka]
24.10.2010 12:48:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 3314
24.10.2010 13:23:15   
Leena
Amela, Lilix, hahaha, moja je kombinacija njih dvije: ako neko glumi da kise, crce od smijeha, a kad neko stvarno kihne-odmah slozi onu facu za plakati:)
Zoe, ma esma jee probala sve sto smije dijete od 6 mj., ali hajd naci cemo nesto sto voli, osim rize i sljiva haha. A i moj m zaboravlja uprkos spisku, jos kaze: "a gdje to pise?! ahaaaa, ovdje... nisam vidio"user posted image user posted image user posted image , zato sad idemo zajeeedno, ja biram-on placauser posted image user posted image user posted image
Rose, a joooojuser posted image ... uh ja se toliko bojim te faze... Ljubi ga puno gdje e udario, da prođeuser posted image ...
Aida user posted image
iman, ljubi mi bebicu, nadam se i ja da cemo doci! da ja gnjavim to majo tamo! E, moram probati sa vajkremom, ovaj mascapone jeste skupo k'o user posted image user posted image user posted image

Ljubitee mi user posted image male

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 3315
24.10.2010 13:36:48   
vjestica
Zoe pa ja se putam gdje si ti user posted image
ljubi malu krofnicu, preslatka je user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3316
24.10.2010 15:24:46   
malena.

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo i nas,,, danas smo uzas!!!
Od sinoc I samo plače, kenka, memu i hoće i neće. Plače, stavim je na memu, umjesto da se umiri, počne još više plakati, povuče 2-3 puta i opet u krug! Dignem je da se smiri, pa opet ispočetka!
Ne znam ni sama šta joj je, skroz mi je slabo jela, spavala također!
Sve kontam nisu grčići, a možda i jesu?!user posted image user posted image user posted image
Kako da znam da su grčići????
Slabo mi kaki, jedanput na dan, napreže se kad prducka i kad kaki, mada joj je stolica baš rijetka!!!

Grečvi su garant.jel koristite eshumisan kapiuser posted image
a može biti i skok u razvoju...
a može biti da će ti menzezs stići pa je beba to osjetila prije tebe...
uglavnom sve onako kako i treba da bude sa malenom bebom...bez brigeuser posted image

eshumisan kapi provjereno djeluju...nekad mojoj bebici dodje sva se grci i kada ih popije nakon sat vremena opet vesela beba.
a davala sam joj ih i kad je imala grceve...ono bas.tri dana je neprestalno plakala.nakon kapi...prestalo i super bebica...

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 3317
24.10.2010 15:27:12   
malena.

IZVORNA PORUKA: lamkovici

mamice

zovem se lamija i ja sam novopecena mama user posted image  ovo nam je prva bebica i puna sam pitanja...nas sincic arman se rodio 21.9.2010 i tezio je 3125g. jos uvijek dojim uz pomoc hipp cajeva..molim za savjete oko hrane, sjedilica, pelene, vasih iskustava...

cmokacha

lamija

dobro dosla...draga...nadam se da ces se cesto javljat..i postavlajt pitanja...
ljubi nam bebicu...

(odgovor članu lamkovici)
Neposredna veza do poruke: 3318
   [Obrisana poruka]
24.10.2010 15:29:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malena.)
  Neposredna veza do poruke: 3319
24.10.2010 15:39:04   
malena.
danas oblacno...al nekoliko dana je sunce bas grijalo tako da smo malo setali...uziva nec eu kucu...sada se mamina cura pravo smije...i guce.i bas voli da joj se pricva...nevoli bit sama.
pa zadnjih dana hoce i da se nosa.al eto opet zaspe navece i spava citavu noc u krevetcu...1-2 budjenje.ma super.
eto malo da se javimo.nismo imali vremena zadnjih dana
user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3320
24.10.2010 18:54:16   
Leena
Dzenana, viriiiiš:)
Sorry sto sam tek danas poslala sms, ne znam gdje mi je glava, a gdje g...ica hehe
Ljubi mi lopticu!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3321
25.10.2010 9:54:01   
rose 87
jutrooooouser posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3322
25.10.2010 10:57:01   
Anoniman
jutrooo
rose kako ste nam spavali.
Mi dobro do  4.posle se budio plakajuci valjda je sanjao nesto ruzno,al bas se prepo izasna nesto.
Pusa maloj raji

(odgovor članu rose 87)
  Neposredna veza do poruke: 3323
25.10.2010 12:03:56   
vjestica
jutro
kiša, ništa od hodanja danas user posted image
uh a tek kad pomislim na zimu , zlo mi user posted image
kakve su to priče o najhladnijoj zimi u zadnjih 1000 g user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3324
25.10.2010 12:08:15   
idacha
caos, drage moje... evo, da se i ja malko javim... nekoliko puta sam svracala i citala sta pisete, ali se nisam uspjela javiti.. taman kad pocnem tipkati, Imran me zove :)
helem, mi deveramo.. Imran se prehladio.. iz nosica curi ko iz cesme.. hB, pa nema temperature, nje me je i najvise strah.. neku noc ga okupali i nedugo zatim zaspali svo troje.. ujutro se porbudili u ledari, bio neki kvar i skoro citav grad bio bez grijanja.. znala sam da ce neko od nas odbolovati, eto, nazalost, moj medo je taj.. kapam mu aqua maris i stotinu puta na dan ga okrecem na stomak, da iscuri sve sto moze.. cim me vidi sa necim u rukama pocne da bjezi od mene i okrece glavicu, mrzi kada mu cistim nos, ko i svako dijete..
pored toga, kcerkica od djevera u bonici, ima neku jaku upalu, moja prva rodica u bolnici, ima problema sa plucima, nakuplja joj se voda.. dr izvuku litru vode iz pluca, kroz 24h se litra opet vrati.. ne znaju sta je, a maloj je 18 godina.. od mm rodjak poginuo preksinoc, i njemu je bilo 18 godina, i tako.da vise ne nabrajam vrnjake, to kad krene, samo moli Boga dragog da svemu dodje kraj i da svi budu dobro i zdravo..
mi smo sutra trebali na vakcinu, ali ne vjerujem da ce je Imran dobiti, zbog prehlade..

Eh, o malo ljepsim temama sada..mi hB napredujemo lijepo... svasta nesto radimo, neopisivo je interesantan.. i dalje sve moguce grabi rukicama, daljinski, mobitele sve moramo sakrivati od njega.. o hrani i picu da ne pricam-.. ko god sta prinese ustima, on se proteze i trazi.. juce ulazim u kuhinju i mm sjedi na stolici i jede cokoladu.. rkeoh sta ti radis ovdje, kaze on ''krijem se od Imrana, nece mi dati da je pojedem, a ti mi ne das da mu dam''.. ja sam umrla od smijeha... mm se krije ko dijete :) ja sam Imranu jednom dala da malko lizne cokoladu, jer mi je bilo zao koliko je okice rasiirio i curila mu pljuvacka.. e, tek tada nisam mogla imati mira od njega.. poslije, dok sam se okrenula, on je zgrabio celofan od cokolade i lize, sav se izmrljo, oci rasirio i sve vice ''mmm...mmm...mmm..'',,, ma, poguzija je pravi, mashllah, neka je...
nama nikla 2 zuba kad ikad, i evo vec 3 mjeseca nijednog vise nema.. bas je smijesan, ova dva ko iglice ostra, mene izujeda svu...

samedi, mila, ja procitala pp 2 dana nakon sto si poslala.. jao, kako mi je bilo krivo, jos pogotovo sto sam ja taj dan bila u mrecatoru 3 sata, ubijala vrijeme, neces vjerovati.. zato ti na pp saljem moj broj, pa ako bude opet slicna prilika da mi javis obavezno...
kako su nam ostale bebarice?
nadam se da su sve zdrave... eno, moj guzi opet stuca user posted image odoh da ga zabavljam...
ljubimo va svse puno

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *