idacha
|
caos, drage moje... evo, da se i ja malko javim... nekoliko puta sam svracala i citala sta pisete, ali se nisam uspjela javiti.. taman kad pocnem tipkati, Imran me zove :) helem, mi deveramo.. Imran se prehladio.. iz nosica curi ko iz cesme.. hB, pa nema temperature, nje me je i najvise strah.. neku noc ga okupali i nedugo zatim zaspali svo troje.. ujutro se porbudili u ledari, bio neki kvar i skoro citav grad bio bez grijanja.. znala sam da ce neko od nas odbolovati, eto, nazalost, moj medo je taj.. kapam mu aqua maris i stotinu puta na dan ga okrecem na stomak, da iscuri sve sto moze.. cim me vidi sa necim u rukama pocne da bjezi od mene i okrece glavicu, mrzi kada mu cistim nos, ko i svako dijete.. pored toga, kcerkica od djevera u bonici, ima neku jaku upalu, moja prva rodica u bolnici, ima problema sa plucima, nakuplja joj se voda.. dr izvuku litru vode iz pluca, kroz 24h se litra opet vrati.. ne znaju sta je, a maloj je 18 godina.. od mm rodjak poginuo preksinoc, i njemu je bilo 18 godina, i tako.da vise ne nabrajam vrnjake, to kad krene, samo moli Boga dragog da svemu dodje kraj i da svi budu dobro i zdravo.. mi smo sutra trebali na vakcinu, ali ne vjerujem da ce je Imran dobiti, zbog prehlade.. Eh, o malo ljepsim temama sada..mi hB napredujemo lijepo... svasta nesto radimo, neopisivo je interesantan.. i dalje sve moguce grabi rukicama, daljinski, mobitele sve moramo sakrivati od njega.. o hrani i picu da ne pricam-.. ko god sta prinese ustima, on se proteze i trazi.. juce ulazim u kuhinju i mm sjedi na stolici i jede cokoladu.. rkeoh sta ti radis ovdje, kaze on ''krijem se od Imrana, nece mi dati da je pojedem, a ti mi ne das da mu dam''.. ja sam umrla od smijeha... mm se krije ko dijete :) ja sam Imranu jednom dala da malko lizne cokoladu, jer mi je bilo zao koliko je okice rasiirio i curila mu pljuvacka.. e, tek tada nisam mogla imati mira od njega.. poslije, dok sam se okrenula, on je zgrabio celofan od cokolade i lize, sav se izmrljo, oci rasirio i sve vice ''mmm...mmm...mmm..'',,, ma, poguzija je pravi, mashllah, neka je... nama nikla 2 zuba kad ikad, i evo vec 3 mjeseca nijednog vise nema.. bas je smijesan, ova dva ko iglice ostra, mene izujeda svu... samedi, mila, ja procitala pp 2 dana nakon sto si poslala.. jao, kako mi je bilo krivo, jos pogotovo sto sam ja taj dan bila u mrecatoru 3 sata, ubijala vrijeme, neces vjerovati.. zato ti na pp saljem moj broj, pa ako bude opet slicna prilika da mi javis obavezno... kako su nam ostale bebarice? nadam se da su sve zdrave... eno, moj guzi opet stuca odoh da ga zabavljam... ljubimo va svse puno