samedi
|
Dobro jutro zene,ima li vas? Jeste se uspavale danas! Aida,prepade me ovaj zadnji tvoj post,kad sam otvorila stranicu a ono samo tvoj zadnji post,pomislila sam da je nesto bilo pa si isla u bolnicu joooj.Dobro je pa si uradila te nalaze. Cuvaj se sad i jedi! Iman,kako je proslo s gostima,jel se tiramisu dobro pokazao? Rose,felix,bas vam nekada nije lako sa djecicom,a ja bih voljela da je moja tako vezana za mene,mozda je jos rano,ko zna.... Leena,sretan mali veliki rodjendan,sa zakasnjenjem,sorry!!! Lilix,i vama je danas ako se ne varam 6 mjeseci,mashallah,kako brzo prodje! Cestitam!!!! Mona,gledala sam slicice na drugoj temi,Aisha je med medeni!!! Hoce da bude stalno uz mamicu dusa draga,neka je,samo se mazite!!! Leena,hvala ti sto me utjesi za tezinu,ma ne bih se ja toliko brinula da je ona na pocetku,ta prva tri mjeseca dobila na tezini koliko treba,nego je dobila prvi mjesec 450,drugi 800,treci 950,pa je sad mala mrsavica,ali je hB zivahna skroz,samo mlatara rukama i nogama. Jutros kad se probudila i vidjela mene iznad krevetica pocela je jako mahati i nogama i rukama i smijati se,obradovala se sto me vidi,a meni srce ko kuca! Ma djeca su nasa najveca radost,i najmanja sitnica nam puuuno znaci. Odskora je pocela i da se smije i mase i guguce kad vidi flasicu heehh zna da hapa slijedi,bas se obraduje. Vidim da ste pricale o zubicima,kod nas jos nista ni na pomolu,a sve sto zgrabi trpa u usta,ali ne bali. ja mislim da je to zbog znatizelje a ne zbog zubica,ma hajd kad god dodju doci ce,ne brinem se jos i oko toga Vi danas sve u skitnji izgleda,ja cekam da se magla digne pa da i mi malo izadjemo,juce smo bili ali ne dugo,jedno pola sata. Nekakav vjetar hladan i ostar,pa me bilo strah. Evo sad princeza doruckovala,malo se igrala i opet spavanjac,jubi je mama!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|