Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mamice moguće da je bol od ovulacije, ako žiga i ako je samo danas, pa do sutra prođe jesi li dobila menstruaciju nakon poroda? a vi ostale jeste li dobile? i koje su dobile, jeste li imale isti PMS kaoprije poroda? ne znam kad da očekujem, baš mi neobično ovako (nije da mi fali ali eto navikla da je redovna, a sad ne znam hoće li i kad će) i jeste li osjetile ovulaciju kao prije poroda? ono bol, sluz, veća želja za seksom ? ilise to nakon proa mijenja (simptomi ovulacije, pms-a)
pozz ja sam dva mjeseca nakon poroda dobila prvu menstruaciju,,osjetila sam ovulaciju i ono bol po dnu stomaka bas kao i prije poroda,,vec prije na 7 dana govorila sam 'dobit cu' a PMS joj meni je jos gore nego prije poroda samo neka me niko ne dira
ja sam dobila 5,5 mjeseci nakon poroda, nisam imala nikakvih simptoma (il nisam imala vremena da ih osjetim), ujutro sam se samo probudila sa jakim bolovima po dnu stomaka, a naveče je stigla i " teta u crvenom" mogla je vala još malo pričekati
vještice dobila sam ja menzes posle poroda nakon par mjeseci takoda bi i ovo moglo biti od ovulacije.. ako ne prodje valja opet malo kod cika dr. jer sam ja prije par dana laserski sklonila ranicu sa grlica pa mozda i to.. mah ko ce gaznati!! Uglavnom me fino zigne!!
Moj pms je katastrofa... to su prenosi nevidjeni... sex 0 bodova, druženje tu i tamo, za svadju extra raspolozena, a hrana - tu sam ko nilski konj samo trpam.... i td!
Pa sta je ovo niste danas nesto aktivne... Da se pohvalimo (nisamo danas imali kad od hodnje uc na net) da je mamin sin sinoc spavo cijelu noc, probudio se u 5 jeo, u sedam opet popio caj koji sam navecer spremila i stavila u termosku za flasicu i nastavio do 11 a i mama sa njim zajedno dobila sam sna koji mi je trebao... Veceras smo isli prijateljici maloj na drugo rodjendan, neki joj je dan bio ali nismo mogli jer smo bili prehladjeni opet evo zaspa a i ja jos malo.. i u krpe
dan svima. Mi smo nahladjeni smrccc nismo nista sinoc spavali zaspo u 1.i budio se posle stalno.Nosic mu zacepljen dusa moja,kako je samo hrco ko medo.... PUSA svima
Dobro jutro, drage! Meni je danas dan bljack... ali, proci ce i ovaj:) Vjestice, ja sam do sada 3 puta dobila... ali je poslije svake m.. bilo manje mlijeka:((((, ne znam kakve to veze ima jedno s drugim, ali prije 6 dana mi je stalo i nema vise ni kapi:(! A inace mi se sve promijenilo i ciklus i pms... Prvo, nikad nisam imala pms do sada... Drugo, manje boli, ali puuuno vise krvarim i duze traje, prosli put je 9 dana... Aida, za druga spavalicu! Iman, ljubi mi glumicu malu! Lilix, falila si mi, da znas:), ljubi mi kolacice! Ostale
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
felix to se i nama desavalo pa se zakaslje u snu joj nisam ni spavala tih noci bilo me strah da se ne zagusi.. ja sam mu stavljala kapi i koristila pumpicu...
Bekir spava dusa draga uvijek zaspi uz crtani!! hjooooj a mene i dalje stomak boli ne znam šta mu je u sred sam ciklusa ne trebam jos dobiti a da je ovulacija trajala bi par sati valjda
< Poruku je uredio Mamica24 -- 20.10.2010 11:48:39 >
Tidzi mi ne koristimo aptamila pa ti ne mozemo odgovoriti na postavljeno pitanje. Felix draga pa ko nam je to bolesta evo mi drzimo palceve da sto prije ozdravi nas mali drug. Pubni ga od nas mozda ozdravi Vjestice ja sam se porodila prıje 8 ipo mjeseci i jos nisam dobila Aida spavajte dok mozete, bolje nego da ste ko mi Leena pubni nam kopiju ostalim zenicama saljem jedan veliki jos ovo mama24 jesi li bila kod Dr i jel sve proslo kako treba imas li bolova??
Draga Tidzi, mi ne koristimo ali citajuci uvidjeh da bebe koje pije aptamil brze dobivaju na kilazi, deblje su, nekako punije..Nama je doktor rekao da bi Aisha obzirom da doji trebala dobijati 1-1.200 kg svaki mjesec.
Aida, cestitke malom zeki.
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
eh kako nam je drustvo,mene boli zub,valjda sam se prehladila,moracu do zubara ovih dana,mi smo opet imali puno budjenja sinoc,doslo mi je usred noci da placem feilx sta je drugu ih i te prehlade,hoce to po ovakvom vremenu da nam sto prije ozdravi,a i mi hrcemo cim se prehladi aida za zubic i naravno za prospavanu noc,mogu misliti kako je lijepo kad ustanes naspavan Mamice a da se ti ipak javis ljekaru,jeli mozes nazvati nekog samo da pitas jeli to ok ostalima saljemo puno pozdrava
Cure, reci te mi, da li znate, koliko bebe trebaju mjesecno dobijati na tezini ako su iskljucivo na Aptamilu?
Tidzi,moja pije Aptamil i slabo dobija na kilazi ali ona ima i slab apetit jedva popije i onu preporucenu dnevnu dozu a kamoli da popije vise. A mozda je to do nje a ne do Aptamila,ne znam. Sto pitas? Zadnji put je za mjesec dobila samo 650gr.
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Cure, reci te mi, da li znate, koliko bebe trebaju mjesecno dobijati na tezini ako su iskljucivo na Aptamilu?
Tidzi,moja pije Aptamil i slabo dobija na kilazi ali ona ima i slab apetit jedva popije i onu preporucenu dnevnu dozu a kamoli da popije vise. A mozda je to do nje a ne do Aptamila,ne znam. Sto pitas? Zadnji put je za mjesec dobila samo 650gr.
Pitam zato sto je moja staarija kcerka isto bila na Aptamilu. Dobijala je mjesecno 1000-1200-1300 gr. I svaki dan je redovno kakila i zuto. Ova mala je prvi mjesec dobila 1200 gr, sad ovaj drugi 850 gr. Kaki svaki treci dan i to maslinasto zeleno. Pije jos i caj od kamilice. Ona pije svako 4 sata po 170 ml. E, sad ne znam koliko bi dijeca koja piju Aptamil trebala mjesecno dobijati na kilazi. Mislila joj mijenjati hranu, pa sam totalno u dilemi. Imam jos 2 kutije Aptamila, pa dami je da vidim sta cu i kako. Vodicu je sledeci petak na vaganje, pa cu bas vidjeti koliko je dobila.