Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Proslavljen rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 2:08:24
Anoniman
Svaka vam cast zenice, pregledala sam slike pa izljubim svog sina , isplacem se , pa opet ako ko sta postavi od slika, pregledam , pustim koju suzu...Slika gdje je tetka na slici sa poklonom u ruci me je najvise dirnula, nadam se da zna da smo uz nju ako ne fizicki da bar mislimo na nju...Veoma mi je drago da ste imale predivan dan i da su se djecica lijepo igrala a dva mala djecaka obradovala... Sestra mi se citavo vece ljutila sto stalno placem, pa sam vas i njoj predstavila , one koje imam kao fb frendice i one koje poznajem sa slika....(Malo sam vas tracala ) Svaka vam cast i da ponovim drago mi je da sam clan ovog foruma i nadam se da cu vas jednog dana upoznati...Ljubimo vas ja i Adriano....
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 8:18:48
Anoniman
Nikita, pa stvarno si zaista , cim sam dosla prepoznala sam te i kad sam sjedila lijepo ti se predstavim i upoznamo se, ahahahhahahaah, pa sto ne rece da ne cujes sta pricam, nego me jos prozivas ovdje da sam te izbjegla , batine ces dobiti
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 8:57:34
Nunichi
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: Nunny
prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo... Vidim bile su i Mostarke ljepotice Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna
Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznala , prelijepa si mi, dječak je med...
meni falio Teufik,acudesa,Nuna da upotpunim dozivljaj a tajra stajala pored mene i nismo se upoznale
Ma Nuna je plaho tuzna sto nij dosla. A mama2009 tobom me mamila da dodjem. Zna izgleda na koga sam slaba. Ali nisam nikako mogla, bas mi je krivo. Jos i Nikolina mi bila i sahara moja... Bas mi je zao. I jos sad ove slike i izvjestaj, isplaka se na sabahu.
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 10:41:49
acudesa
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Nunny
prelijepo, suze su mi krenule al od sreće, znam da su se dječica zabavila i da im je bilo lijepo... Vidim bile su i Mostarke ljepotice Ko je žena u sivoj marami i beba, slika je fenomenalna
Breskvice...breskvice nije valjda da si me ti zaboravila ne mogu da vjerujem da svoju Nuny nisam prepoznala , prelijepa si mi, dječak je med...
meni falio Teufik,acudesa,Nuna da upotpunim dozivljaj a tajra stajala pored mene i nismo se upoznale
Ma Nuna je plaho tuzna sto nij dosla. A mama2009 tobom me mamila da dodjem. Zna izgleda na koga sam slaba. Ali nisam nikako mogla, bas mi je krivo. Jos i Nikolina mi bila i sahara moja... Bas mi je zao. I jos sad ove slike i izvjestaj, isplaka se na sabahu.
Draga noa, ja nemam rijeci da opisem koliko mi je zao sto nisam mogla doci... ali, sta bi...
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 11:27:42
nikita
IZVORNA PORUKA: sahara
Nikita, pa stvarno si zaista , cim sam dosla prepoznala sam te i kad sam sjedila lijepo ti se predstavim i upoznamo se, ahahahhahahaah, pa sto ne rece da ne cujes sta pricam, nego me jos prozivas ovdje da sam te izbjegla , batine ces dobiti
ma daj, zezas ti mene, ja to ne pamtim, joooooj ako je istina onda sam ja stvarno pukla, ili sam mislila da si rekla potpuno drugi nick i pomislila ja ovu ne znam , jer da sam znala da si ti zaderala bi se pustinjoooo to si tiiiii hehhe ...sta da ti kazem, ispricavam se na javnom prozivanju i zaista mi je zao, previse ushicena sam bila, ej zeno ni sam jednom kesom kuci nisam dosla, kaze mi muz ma ja ne mogu da vjerujem da ti nisi nista kupila toliko je meni bilo stalo da je upoznam sve zene da mi koja ne promakne da nisam usla ni u onaj tifany pored nas ..
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 11:36:17
frenkoza
drage moje... najdraze moje....
vratila sam vjeru i nadu u bolje sutra!!!!
ljubim vas
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke" 10.11.2009. 30.0
RE: Pripreme za rođendan beba iz Goražda 10.10.2010 12:31:35
R&T@
IZVORNA PORUKA: nikita
IZVORNA PORUKA: sahara
ma daj, zezas ti mene, ja to ne pamtim, joooooj ako je istina onda sam ja stvarno pukla, ili sam mislila da si rekla potpuno drugi nick i pomislila ja ovu ne znam , jer da sam znala da si ti zaderala bi se pustinjoooo to si tiiiii hehhe ...sta da ti kazem, ispricavam se na javnom prozivanju i zaista mi je zao, previse ushicena sam bila, ej zeno ni sam jednom kesom kuci nisam dosla, kaze mi muz ma ja ne mogu da vjerujem da ti nisi nista kupila toliko je meni bilo stalo da je upoznam sve zene da mi koja ne promakne da nisam usla ni u onaj tifany pored nas ..
Evo i mene... jos jedne "izgubljene"...
Pustinjo draga, da ja skontah da si to ti viknula bih gore boldiranu recenicu tako da bi me i dadada na vilsonovom cula... Ja razumjela da ti je nick "sarah" i mislim kako se ne sjecam... jos mi i tortu spomenula...
A ono, "pustinja" i ja -zajedno studirale...
Sramota moja, priznajem...
Veliki za djevojcicu...