|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
5.10.2010 20:37:39   
ziki
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pocy nam je najjepsa forumasica user posted image user posted image user posted image  
jos jedna ekstra lijepa je marijjana user posted image user posted image user posted image

Pocahontas je najljepsa trudnica koju sam vidjela, nekada davno kada je RR gostovao u zabranjenom forumu pobrala je mnostvo komplimenata.Takodje nekada davno hanubananu sam na prvu dozivjela ko hakerku kratke rascupane kose u kockastim pantalaonamauser posted image user posted image user posted image  ove panatlone me podsjecaju na koleginicu Zaklinu i jednu istu osobinu koja mi je prvo pala u oci.Romali sam poistovetila sa pevaljkom istoimenog hita a Blue rose mi je biser -nju sam zamisljala kao plavu policajku iz policijske akademije, ne mogu sad imena da se sjetimU medjuvremenu sam vidjela pouno slika i prestala da vas zamisljam tako mi poneko upadne u oci pa probam da otelotvorim

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 676
5.10.2010 20:53:17   
lirio
acudesa, skoro da si ista, a duuuugo se nismo vidjele...
hanady
tamnoputa, crna, malo krupnija, zanimljiva , brizna, pametna...
vesela kao demi moor, ne znam zasto...
martajay crna, tiha, povucena,tajanstvena...
visnjarr plava, njezna, djetinjasta...
bambi brineta, krupna, vesela, jednostavna...
anidla vesela, otvorena, brizna, plava, mrsava...
skorpija jaka, otvorena, radoznala...
skvo kao indijanku....
lady26 jaka, puna samopouzdanja, pametna, jako ozbiljna...
realove jaaako njezna...
itd....dosadilo mi vise...uglavnom sve ste fine...user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lirio -- 5.10.2010 21:06:43 >

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 677
5.10.2010 20:54:02   
Anoniman
Ja sam Pocahontas zamisljala da je ista istoimena junakinjauser posted image I zaista i lice. Preeeeelijepa zena, sa savrsenim crtama lica, a Bogme i tijela. A tek osmijh...zubi...
Nou sam zamisljala kao Juliu Roberts...Veselu, duhovitu, otkacenu i zgodnu mrsavicu.
Klemzi, i ja sam te zamisljala sitnu...Ne znam...Svijetle puti, tamnokosu, krupnih ociju, blagog pogleda i uopce, blage naravi.
Vesela, tebe sam zamisljala sa osmijehom kakav zaista i imas...ali mnogo vatreniju. Naravno, tamnoputu s mnogo zlata na sebi...user posted image

< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 5.10.2010 20:55:07 >

(odgovor članu ziki)
  Neposredna veza do poruke: 678
5.10.2010 21:03:02   
Mirkica
Pocahontas de stavi sliku da te vidim kad te nahvalise bas me zanima :)))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 679
5.10.2010 21:07:55   
lirio
IZVORNA PORUKA: Mirkica

i ja sam radoznala.... cekamo sliku...

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 680
5.10.2010 21:29:22   
anidla
IZVORNA PORUKA: lirio

hanady
tamnoputa, crna, malo krupnija, zanimljiva , brizna, pametna...
vesela kao demi moor, ne znam zasto...
martajay crna, tiha, povucena,tajanstvena...
visnjarr plava, njezna, djetinjasta...
bambi brineta, krupna, vesela, jednostavna...
anidla vesela, otvorena, brizna, plava, mrsava...
skorpija jaka, otvorena, radoznala...
skvo kao indijanku....
lady26 jaka, puna samopouzdanja, pametna, jako ozbiljna...
realove jaaako njezna...
itd....dosadilo mi vise...uglavnom sve ste fine...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image nisam mrsava, nekad sam bila user posted image

hvala za ove rijeci, uljpsala si mi dan i stavila osmjeh na lice user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 681
5.10.2010 21:36:22   
Anoniman

stvarno se neces razocarati prelijepa jeuser posted image .Ja sam nju zamisljala malo starije al kad sam vidjela slike stvarno sam se ugodno iznenadila.
Andila,lijepa vesela,......umiljata
Mirkica,dusa od zene plava sa smedjim ocima srednje gradje ,zgodna ....

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 682
5.10.2010 21:40:23   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: felix

stvarno se neces razocarati prelijepa jeuser posted image .Ja sam nju zamisljala malo starije al kad sam vidjela slike stvarno sam se ugodno iznenadila.
Andila,lijepa vesela,......umiljata
Mirkica,dusa od zene plava sa smedjim ocima srednje gradje ,zgodna ....

< Poruku je uredio Mirkica -- 5.10.2010 21:43:24 >

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 683
5.10.2010 21:41:49   
Mirkica
vise puta sam procitala smedje oci pa da vas razuvjerim :)))

felix  vesela zena , mlada nekih 25 godina maximum sa divnim osmjehom :))))

BA 13.12.2008

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 684
5.10.2010 21:42:59   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image nema veze samo sam boju kose i oci pogresilauser posted image user posted image user posted image imas prelijepe oci:-)))))
A i lice takodje ....

(odgovor članu Mirkica)
  Neposredna veza do poruke: 685
5.10.2010 21:44:06   
Anoniman
felix vesela zena , mlada nekih 25 godina maximum sa divnim osmjehom :))))
ooo,hval hvala.....samo ja imam 24god al nema vezeuser posted image ....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 686
5.10.2010 21:47:31   
acudesa

ljepotouser posted image ..
evo, ko ne zna lirio...to je bila jedna od ljepsih cura u drustvu, a momke je s nokta skidala....kako nam je bilo lijepo tad...
:)
A, promijenila sam se itekako, samo ne vidis na slikama

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu lirio)
Neposredna veza do poruke: 687
5.10.2010 21:54:04   
lirio
IZVORNA PORUKA: acudesa

ljepotouser posted image ..
evo, ko ne zna lirio...to je bila jedna od ljepsih cura u drustvu, a momke je s nokta skidala....kako nam je bilo lijepo tad...
:)
A, promijenila sam se itekako, samo ne vidis na slikama

user posted image user posted image user posted image malo se zacrvenih... hvala na komplimentima... to su bas bila lijepa vremena...
a draga moja, svi smo se mi proijenili.... pa i ja tako... mada sam i dalje lijepa user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 688
5.10.2010 22:12:01   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: ziki

[Takodje nekada davno hanubananu sam na prvu dozivjela ko hakerku kratke rascupane kose u kockastim pantalaonamauser posted image user posted image user posted image  ove panatlone me podsjecaju na koleginicu Zaklinu i jednu istu osobinu koja mi je prvo pala u oci.

user posted image user posted image
Imam kockaste trenerke u kojima me se može vidjeti kako raščupana sjedim sa djecom u parku i igram se. user posted image

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 689
5.10.2010 22:31:14   
veeseelaa
stvarno lijepi komentari, ja sam user posted image
pahuljice gdje nadje zlatouser posted image user posted image , evo sad gledam šta imam na sebi
četiri prstena hahahahha narukvica i sat, naušnice, lančić i privjesak jel to punouser posted image user posted image user posted image user posted image
Apotekarko kraljica si, e čuj Severina user posted image user posted image
Kad sam rekla da Jasmin liči na Žad mislah fizički a Milagros uh Višnja gdje se nje sjeti user posted image user posted image user posted image  simpa lik, vesela i malo muškobanjasta hahahah al super u svakom slučaju
Mirki za dimije user posted image  ja ih ne bi nosila ako ne bi bile sexy na meni, već bi ja nešto skontala da tako i izgledaju user posted image user posted image
A kad smo kod likova ko je Hanka? ona mi je suuuupeeeer, inat žena
user posted image

baca Mirki na nju, slažetel se?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 690
5.10.2010 22:33:47   
acudesa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

[Takodje nekada davno hanubananu sam na prvu dozivjela ko hakerku kratke rascupane kose u kockastim pantalaonamauser posted image user posted image user posted image  ove panatlone me podsjecaju na koleginicu Zaklinu i jednu istu osobinu koja mi je prvo pala u oci.

Imam kockaste trenerke u kojima me se može vidjeti kako raščupana sjedim sa djecom u parku i igram se. user posted image

hahha...mora da te i vidjelauser posted image
ali opis vam je zaista: kockasta trenerka-rascupana

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

Neposredna veza do poruke: 691
5.10.2010 22:34:48   
acudesa
IZVORNA PORUKA: felix

felix vesela zena , mlada nekih 25 godina maximum sa divnim osmjehom :))))
ooo,hval hvala.....samo ja imam 24god al nema vezeuser posted image ....

ovo treci put citam i smijem se...
da je meni napisala i bio bi kompliment

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 692
5.10.2010 22:44:14   
Anoniman
Cao ovdje Julia Robertsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pahuljice hvala dje cula i neculauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 693
5.10.2010 22:53:14   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa

Cao ovdje Julia Robertsuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pahuljice hvala dje cula i neculauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooo dzuli, izvini nisam te prepoznala odmah...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 694
5.10.2010 22:55:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa

ooo dzuli, izvini nisam te prepoznala odmah...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti suti ti si svoje reklauser posted image user posted image user posted image user posted image ja ''ko lutkica iz Trsta'' a ti me zamislila ko Mimu Šišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 695
5.10.2010 22:57:19   
ziki
IZVORNA PORUKA: hanabanana

pa nisam bila dalekouser posted image user posted image  na zalost nisam te vidjela face to face

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

Neposredna veza do poruke: 696
5.10.2010 23:04:04   
D_K
sta ima da vas zamisljam kad vas znam sa slika :))
neke forumasice sam upoznala na onoj jednoj RR kafici na kojoj sam bila a neke znam sa fejsa i bogme lijepe ko lutke (a i potomci im :)) a neke su bile u Zabr. Forumu pa ih se sjecam..
mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))
a definitivno misica je poctohaus (valjda sam dobro napisala) - ma avion - da sam musko ehhh.. a bila je i jedna djevojka iz Hadzica - joj da li joj je nick bio Soleil ili tako nesto - prelijepa - nju bi iz aviona primjetila..
i stvarno H_B - sve najljepse zene su crnke i tamnopute :))
valja se i meni farbati - ali sta cu onda crna kosa je tu a koza bijela i pjegava - pih - nikad od mene misica user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 697
5.10.2010 23:05:12   
D_K

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti suti ti si svoje reklauser posted image user posted image user posted image user posted image ja ''ko lutkica iz Trsta'' a ti me zamislila ko Mimu Šišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi luda - ismijala sam se pravo - gdje nju nadje..

Onaj pogled :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 698
5.10.2010 23:10:45   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: D_K

jesi luda - ismijala sam se pravo - gdje nju nadje..

ma suti u behutu sam od juce kad mi je prijateljica acudesa rekla da me zamisljala ko neku ''traljavu dilajlu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 699
5.10.2010 23:12:06   
Hanady RR
ja se još uvijek držim teme i ne idem OT.
tako da mogu samo napisati kako zamišljam nekoga koga poznajem. A svoj lični stav šta o nekome mislim ili o njemu opšte ne mislim nebih pisla jer ipak ja sam moderator pa nije fino da idem OT.

Elem..
ja sam hanabanin avatar davno shavtila...ona i kćerka...no meni ovo prelijepo lice ne odgovara mojoj percepciji ...lijepa je i u mojoj glavi ali ima kratku kosu, svijetlu sa puno pramenova...lice malo više okruglo, slabo se šminka jer ne traba kvariti ljepotu...a tijelo ''zmaj žena'' visoka i u mojoj glavi uvijek na visokoj štikli...čak i u parkiću.
Možda njena stogoća mene tjera na razmišljanje o jednoj umjerenoj dami savršenog savršenog stava...moralnoj i dobroćudnoj ženi...nadasve pametnoj i vrlo požrtvovanoj majci.user posted image

i lirio...ja sam sve to što si napisla samo nisam tamnoputa...ja ti spadam u one ružne žene svijetlog tena i svijetlo smeđe kose....al eto udah se sad me više briga jesam li lijepa il ružnauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *