pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: henna ze ee da ovdje upadne nečiji muuž ..rekao bi pa ove žene sa RR nisu baš dobro zamišljaju jedna drugu...hmm pa i meni je to malo čudno mislim zamišljati raju sa neta ajd da neko nekog direkt pita kako misliš da izgleda ta i ta forumašica al baš da sjednem i da dumam šega Ja nisam razmišljala nešto o fizičkom izgledu forumašica al na osobine sam skrenula pozornost Sjećam se samo kad sam vidjela Ilhanu da sam se prijatno iznenadila jer na mene je ostavila drugačiji utisak putem neta a drugačija je uživo Mislim Ilhana je jedno dobroćudno, veselo i nasmijalno stvorenje bez imalo iskvarenosti Mamine oči kad sam upoznala nisam promijenila neko mišljenje o njoj, mislim skontala sam je i putem neta, dobrica, tiha, mirna, sa svima ok, drži se po strani od "problema" itd takva je i na netu a takva je uživo Niobe mi je ista i na netu i uživo, raja gradska, zezator, borbena ma laf od žene Za Tičerku sam mislila da je ratoborna, otresita i sl a kad sam je upoznala skontah da je jako miroljubiva ženica Dida mi je mudrica i na netu i uživo, mislim zna šta hoće al i šta neće, ako baš konflikt naleti na nju brani se al ga u biti izbjegava A hanabananu neznam lično i baš mi je žao, jer mislim da je divna, lijepa i pametna žena koja čvrsto stoji na zemlji, otresita itd Za neki sam mislila da je laf, raja itd što mi je samo potvrdila nakon upoznavanja Remzy mi je super, odmjerena, nasmijana kako na netu tako i uživo Hanady mi je prije nego je bila moderator bila malo veći zezator na netu sad mi je malo ozbiljna, nekako promjenjiva pa ostavim dešifriranje za neke druge dane Višnja mi je prije nekad djelovala mudro, staloženo i uživo i nakon upoznavanja a sad mi se doima ipak krhkom ženom, mada je vrlo često i sada mudra al ne baš tako staložena , eh kad se ona raspuca al prije je to bilo u rijetke petke Mirkicu neznam lično, putem neta mi djeluje pravedno sa smislom za humor, voljela bi je upoznati Mama Alma i Amela su mi krhke i nježne žene, Amela osobito Buba optimistična, ponekad sjetna, radišna i iskrena Za Jasmin i Monu Mohamed mislim da su lijepe, pametne, mudre, staložene Mila81 mi je tiha na netu al bučna uživo, nasmijana, drugar pravi itd ima toga još u biti ne zamišljam vas, samo vas tako doživljavam U biti za svaku od vas imam razumijevanja, za vaše stavove, gledanja na život itd Svaku od nas je život naučio ponešto, nekog malo više nekog manje, lijepo je razmjeniti iskustva a sto li Boze niko mene ne zamišlja baš sam sad svi smo mi u suštini mali narcisi