Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:14:24
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: D_K
ti suti ti si svoje rekla ja ''ko lutkica iz Trsta'' a ti me zamislila ko Mimu Šiš
jesi luda - ismijala sam se pravo - gdje nju nadje..
ma suti u behutu sam od juce kad mi je prijateljica acudesa rekla da me zamisljala ko neku ''traljavu dilajlu''
joj..ja ti ne znam drukcije udijeliti kompliment ako ti pri tome nalo ne "spustim" trebala si samo reci: Super sam, kako sam mogla biti... Zeni sam neki dan rekla: dijete ti na muza-steta (umjesto da sem rekla: E, znas, super izgledas) Naljutila se, al eto ti se bar nisi naljutila
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:17:07
D_K
IZVORNA PORUKA: acudesa
joj..ja ti ne znam drukcije udijeliti kompliment ako ti pri tome nalo ne "spustim" trebala si samo reci: Super sam, kako sam mogla biti... Zeni sam neki dan rekla: dijete ti na muza-steta (umjesto da sem rekla: E, znas, super izgledas) Naljutila se, al eto ti se bar nisi naljutila
dedera ovo na 'moj blam' prebaci - ubilo se za teme - ko ona teletina za kupusa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:20:14
acudesa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
i lirio...ja sam sve to što si napisla samo nisam tamnoputa...ja ti spadam u one ružne žene svijetlog tena i svijetlo smeđe kose....al eto udah se sad me više briga jesam li lijepa il ružna
juh..sta rece i osta ziva... Da nije OT (znam fazon) Tebe sam zamisljala ovako: Smedja valovita kosa, leprsava..sve radis po kuci, a kosa ko svila leluja...a, zgodnu-kakva i jesi (koliko se mogu sjetiti, jer sam te davno zamisljala i ubrzo nakon toga ti vidjela sliku, i vise ta nisam zamisljala) D-K..lopuzo, avatar ti je bio tvoja slika...to ti promijenila dok te ne izamisljaju (ja te dozivljavam kao duboko intelektualnog tipa)
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:20:21
Apotekarka
vidju vraga - garant ti je opet coek na terenu pa ces da pariš oči na tudjim polovinama .. prvo zamisljas pa pariš oči nije moja ti vratija se sime davno i donija svjezu ribu ne hoda vise
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:22:38
sara.at
Zar se vi Jos zamisljate Dosad ste mogle i kahvu popiti skupa i vidjeti se.. Pahuljice ti si meni uvjek djelovala kao pahuljica i kad Sam Te na fb vidjela njezna,lijepa ma i ostala si pahuljica... Felix mlada,sa duzom smedjom kosom, dorre Linije... Vesela mi je uvijek djelovala da ima Plavu kosu i sad kad je znam nemogu njenu smedju kosu nikako umjesto plave ubaciti Acudesa nju nisam nikad mogla zamisliti jer je imala neku cudnu slikicu kraj nicka Mirkica mi je isto bila plava i mnogooo joj dobro stoji,mada Je znam Pa mi cudna Sa svojom bojom... Aida tebe Po erolovoj slikici Sam zamisljala buckastu, smedjokosu Frenki mi je djelovala uciteljski smedjokosa,mrsava, Hanady nju Sam uvijek vidjela kao odvjetnicu, besprijekornog izgleda,savrsenom frizurom i u sivom zenskom odjelu nigjde Veze
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:24:02
acudesa
e cuj da se ljutim ja se volim zezati na svoj racun a i na tudji nisam od onih koje bi se .... a da im .......
i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvoj Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki: ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati )
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:26:38
D_K
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
vidju vraga - garant ti je opet coek na terenu pa ces da pariš oči na tudjim polovinama .. prvo zamisljas pa pariš oči nije moja ti vratija se sime davno i donija svjezu ribu ne hoda vise
o pa to je super.. sjecam se da sam citala neke tvoje komentare - kako ti je tesko i tako .. nego ti oko te ribe draga moja
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:26:45
Hanady RR
i lirio...ja sam sve to što si napisla samo nisam tamnoputa...ja ti spadam u one ružne žene svijetlog tena i svijetlo smeđe kose....al eto udah se sad me više briga jesam li lijepa il ružna
juh..sta rece i osta ziva... Da nije OT (znam fazon) Tebe sam zamisljala ovako: Smedja valovita kosa, leprsava..sve radis po kuci, a kosa ko svila leluja...a, zgodnu-kakva i jesi (koliko se mogu sjetiti, jer sam te davno zamisljala i ubrzo nakon toga ti vidjela sliku, i vise ta nisam zamisljala) D-K..lopuzo, avatar ti je bio tvoja slika...to ti promijenila dok te ne izamisljaju (ja te dozivljavam kao duboko intelektualnog tipa)
ma šta zgodna...ma sevrina je mala maca za mene bolan... ima kod severine stuk ima al jarena ruča ko da odbojku trenira...nedo bog da te ona pomazi...bi mi kosti polomila.... a ja večeras na jedenom durženju kraj svoje kćerkice sjela na loptu...a kolegica mi kaže...još malo pa ćeš i na balonu moći sjediti. odoše i sike i guze...sve mi se istopi...lijepa estetska hirurgija
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:28:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: sara.at
Zar se vi Jos zamisljate Dosad ste mogle i kahvu popiti skupa i vidjeti se.. Pahuljice ti si meni uvjek djelovala kao pahuljica i kad Sam Te na fb vidjela njezna,lijepa ma i ostala si pahuljica... Felix mlada,sa duzom smedjom kosom, dorre Linije... Vesela mi je uvijek djelovala da ima Plavu kosu i sad kad je znam nemogu njenu smedju kosu nikako umjesto plave ubaciti Acudesa nju nisam nikad mogla zamisliti jer je imala neku cudnu slikicu kraj nicka Mirkica mi je isto bila plava i mnogooo joj dobro stoji,mada Je znam Pa mi cudna Sa svojom bojom... Aida tebe Po erolovoj slikici Sam zamisljala buckastu, smedjokosu Frenki mi je djelovala uciteljski smedjokosa,mrsava, Hanady nju Sam uvijek vidjela kao odvjetnicu, besprijekornog izgleda,savrsenom frizurom i u sivom zenskom odjelu nigjde Veze
ima i ovoga al to ne slikamo...ja sam ovdje mama tip mokasinke, pantole i sport bili ruksak na leđa
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:29:31
sara.at
Acudesa Avatar ti je Bio neka cudna slika nisam je nikako mogla povezati Sa tobom u glavi kao neka starija, Sa cudnim stilom odjevanja tj tamnim stilom
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:32:22
D_K
idi begaj - ovo je tek za blama - ma ja sam opicena i jos uz to zaboravna osoba koja se ne sjeca gdje je koga upoznala - ma mozes misliti kombinacije.. makar da imam kakve dobre sise bilo bi mi sve oprosteno a ovako - nista, truba - ljudi bjeze od mene pa cak i iz zatvorenog lifta .. kontam jopet staviti svoju sliku za avatar ali mrsko mi je to petljanje - ni na fejsu nisam sliku mijenjala od pocetka ramazana ali bice - bice :))
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:37:30
acudesa
IZVORNA PORUKA: sara.at
Acudesa Avatar ti je Bio neka cudna slika nisam je nikako mogla povezati Sa tobom u glavi kao neka starija, Sa cudnim stilom odjevanja tj tamnim stilom
nazalost, opet si pogodila volim tamnu odjecu..(ali nije cudna)... Sara (moje zamisljanje prije vidjenih slika): Ehh...taman, onako nesto ko Seherzada...visoka crna, zalizana kosa u rep...
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:46:50
veeseelaa
mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:48:02
Hanady RR
D_K hoces da mi preuzmes titulu--kraljice OT
tišu - evo Hanady dovela i RR - sve nas gleda 'odozgo'.. evo zamisljam je da se smrkla .. ooo super vise nismo OT - zamislila sam forumasicu
ja vala nema hanady pametnijeg posla neko vodat nekoga...dođemo mi sve same ne brini... sreća nije moj pdf...kako bi vas pobrisla...znate kako sam ja zeznut moderator...samo brišem i nikada se ne zezam nedo Bog.