|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.9.2010 23:57:33   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Kanita, MaminaBeba,Bedelindja,Mona ,Sara za vas jedan extra big hug user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1351
3.9.2010 0:10:27   
idacha
juhuuuu, evo i meneeeuser posted image
sve pozavrsavala, pa sada mogu rahat citati i kuckati..
bebacha, mila, pa sta je to sa nasim drugarima? bas mi je zao sto te je sve spopalo, nadam se da ce uskoro biti bolje, aBd.. kako je Ajlica danas?
samedi, saljem ti pp :)
aida., i tebi saljem pp nakon posta i kafe :) a, ako ostanem budna i slicice stizu :) ljubni nam druga Erola-- ma, momcina pravi.. uh, sto cekam da ga vidim, majke mi... skoro sam napisala da sam ga pozelila, a ni ne znam ga.. to si ti krivauser posted image user posted image user posted image
Kanita, poseban poljubac tebi i pilicima.. ti se nas uvijek sjetisuser posted image user posted image a , bogami i vi ste nama na pameti :)
bebana, mila, znam za vasu tragediju, uzasno mi je zao, evo i ovdje pisem.. oprosti, draga, nisam mislila da te podsjecam na sve.. bice opet to lijepo druzenje, najljepsi povod... :) momcina i po... ima cure da tjerate puskama oko kuce :)
rose, draga, pa jos bolesni? tako mi je zao... nadam se da cete brzo ozdraviti... puno vas jubimooo

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1352
3.9.2010 0:23:02   
idacha
Tidžiuser posted image user posted image za kukove.. i mi sutra aBd opet idemo.. mi smo snimali kukove kada je Imranu bilo oko 2 i po mjeseca, i sutra opet.. tada je sve bilo ok, a nadam se da ce i ovoga puta......
bedelindja, user posted image dobrodoslica :) leti vrijeme, draga.. bas leti... nekada mi bude zao kako rastu brzo.. prosto ne mozes da uzivas u svemu.. cim jutro svane, vidis kako se promijenio.. neka su oni nama zivi i zdravi.. radujemo se druzenju... poljubac
vještice, user posted image napredujemo, mashallah.. cmokni nam drugaricu...
Maminabeba, mila, nemoj se sikirati, docice sve na svoje... nama bili prijatelji na babinama, koji imaju curicu 2 dana mladju od mog Imrana.. vjeruj da su je bukvalno citavu noc prenosali.. mala nije stajala sa placom.. na sekundu se umiri i onda opet.. a, nisu grcevi sto posto.. nego, eto, samo je plakala, vristala, ali staaaaalno... dan-noc... kada je napunila 3 mj skroz se promijenila.. na bolje, hB.. sada je prava mirnica.. tako da se ne brines, sva djeca imaju svoje faza, ali eto valja izdrazi sve.. sretno, mila.. jubni nam bebaricu lijepu
Malena_a, dobrodoslica i vama... bas lijepo sto nas ima sve vise i vise.. mashallah... nadam se da ce problemi sa grudima ubrzo biti proslost... ljubni nam Džejlicu...
Meri, Leena, Saro, Nedi, chuci, megi user posted image user posted image user posted image veliki poljubac vama i bebicama

melly, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gdje si veceras?

sto se spavanja tice, aj kucam u drvo po sto puta.. Moj Imran zaspe oko 21-21 i30, i budi se ujutro oko 7-8.. hapimo, presvucemo se, mazimo i igramo jedno pola sata, i opet spavanjac neka 2-3 sata... u posljednje vrijeme malo slabije spava po danu, ali i to sve zavisi od dana do dana...

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1353
3.9.2010 0:44:06   
melly__
Evo mene Idacha dragauser posted image user posted image kako si mi ti,jesi li ozdravila???? ja bila kod sveki user posted image user posted image pa se ne stigoh prije prijavitiuser posted image pussa za vas dvojeuser posted image

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1354
3.9.2010 0:48:42   
idacha
hej, draga user posted image user posted image pa, danas sam bila bolje, ali evo sada me opet malko hvata grlo... moram opet uzeti tylolhot, on i bas pomogne..
a, zahladilo praaaaavo.. ja sinoc izvukla frotirsku pidžamu i 2 deke..
veceras, Bogami, ukljucila radijator u spavacoj, jer sam i Imrana okupala, pa da ne razmisljam jel mu zima...
bas naglo zahladi...
sta ima kod vas, jeste li i dobro i zdravo?

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1355
3.9.2010 0:49:55   
melly__
Bendelija i Malena_a dobro dosle u nase drustvo user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako se Dzejla navikla na seku,ima li ljubomore...pussa za njih dvije od nasuser posted image user posted image user posted image
Narode zna li iko sta je sa Nemo,kako je ona,vidim i Sara je pitala...nama ni Radoznalice da nam javiuser posted image

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1356
3.9.2010 0:53:17   
melly__
Cuvaj se draga,bas su nekakvi virusi naletili,svi nesto bolesljiviuser posted image a bas je zahladnilo pravouser posted image mi citav dan hodali,trazimo Mirzi odjelce za Bajram pa nikako da nadjemouser posted image morat cemo mu sasiti..
Kako nam je drug,rastu li zubici evo jedanuser posted image od nas...

17.06.

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1357
3.9.2010 1:04:33   
idacha
nema jos zubica... ona dva vire, bas je smijesan sa njima.. jos kad se iskeziuser posted image user posted image user posted image
a, sto se tice odjelceta... ja Imranu nasla diiiivnu kosuljicu i pantalonice, da bude pravi smeker.. ali, kosuljica kratkih rukava, tako da mislim da moram opet u potragu za necim slatkim...
a, kako je zahladilo, ja se bila prepala, imam samo jednu majicicu dugih rukava.. kontam, gdje cu naci sada majicice dugiih rukava, jos posebno sto je za muskice teze naci... za curice sto zamislis ima, a za djecake je haos..
i sjetim se da imam negdje punu kesu stvari, ali nisam znala gdj sam je ostavila.. citavu kucu pretrazila i nema.. na kraju, rekoh da jos pogledam ipsod secije.. i hB nadjoh... eh, moje srece kada sam je otvorila.. milion stvari, sve ljepsa od ljepse... majica, kosuljica, duksica, pantalonica, pidžamica... ma, citav mali butik.. a, sve novo, sve dobila... bas sam danas sve oprala ispeglala i SMORILA dijete presvlaceci gauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo i vama velikiuser posted image user posted image jel momcina slusa mamu???

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1358
3.9.2010 1:13:38   
melly__
user posted image user posted image user posted image za pronalazenje zagubljenih stvari....u pravu si,nema uopste neki izbor za djecakeuser posted image user posted image a za djevojcice da ti pamet stane,nema sta nema user posted image mi smo kupili u fisu super kosulju dugih rukava za samo 5 kmuser posted image jos da nam je naci hlace i kravaticu,to bi bilo superuser posted image ako nista sasit ce mu moja mama,nisam je htjela zamarati ali nema joj druge user posted image
Joj mogu ga zamisliti sa tim zubicima kako je sladak,cmokni ga jednom u obrazice medeneuser posted image
Mirza je ko velikiuser posted image samo neka je u skitnji i sve super..Bogami nije sto je moj ali slusa za cistu 10user posted image ne urekao se...user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1359
3.9.2010 1:17:23   
idacha
melly, haj'mo na Hanuma grad da caskamo... ovdje ce nas opomenuti, jer idemo OT...

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1360
3.9.2010 8:36:51   
Atarka
Jutro svima!
Nama bas nije dobro, od jucer imamo temperaturu. Sinoc je bila 38,3, a kad je prestao djelovati lijek pred jutro 38,4! Bili smo kod dr. i danas idemo vaditi nalaze i raditi briseve oba oka zbog cestih infekcija kapaka. Urin nikako da uhvatim u onu kesicu, gnjavaza! Na to sve na guzi kod trticne kosti mu se cesto upali kao mala bubuljica iako ga perem obavezno svaki put kad mijenjam pelenu... Kaze dr.da mu je mozda imunitet opao ili je mozda malo anemican pa idemo prekontrolisati.....
Pozdrav svima i zelim da vam bebice uvijek budu zdrave i vesele.

30.09.2009

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1361
3.9.2010 9:15:02   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Bedelindja- A opet mi je evo dobrica. Mamina ljubav. Popravit će se on aBd. Volimo i ljubimo Monicu medenu našu. Možda plače, hoće da vidi svoju ljepoticu, morat ću ga povesti do vas! user posted image Drago mi je da nema grčeva i što je najvažnije da je dojiš! Ma luda ona patronažna, ona mi više i ne dolazi, nego druga, normalna žena! Vjerovatno ga onda nije ni dobro izvagala. A jeste, napreduje mila, pravi mi je momak, da samo znaš! :) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ma volimo i ljubimo i mi vas puno!!
Jeste sigurno place za svojom curom nego vi poslije bajrama fino put pod noge i u Sauser posted image
A vidi se cak na slikama kako on mashallah napreduje.Neznam ako mi taj zet bude previse krupan kako ce se ova moja pahuljica nositi s tim user posted image user posted image user posted image Cmookkkkkk

Neposredna veza do poruke: 1362
3.9.2010 9:18:10   
bedelindja
Melly i Idacha hvala na dobrodoslici radujemo se druzenju sa vama!!!

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1363
3.9.2010 10:13:07   
kanita25
bedelindjauser posted image user posted image user posted image user posted image  

gdje li mi je moja lillyy???sakrila mi moju Hanicuuser posted image  moje user posted image

Malena_A kako su cure,slusa li mala sekica Dzejlicu

Atarka zelimo da vam nalazi budu najbolji i da drugar bude ako Bog da sto prije dobro...

idacha user posted image  

23.05.2008.-mama poljubila svoju djevojčicu
21.07.2010.-i svog malenog bumbarka

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1364
3.9.2010 10:22:36   
mala86
cao svima ...
ne mogu citati sve,nadam se da bje sve ok!
evo ja sam spustila malca u krevet,pa kad se probudi idemo u setnjicu i po voce i povrce!
brojimo zadnje dane do 1 rodjendana user posted image ,naraste mi ova moja beba brzo

veliki user posted image za sve bebice

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu kanita25)
Neposredna veza do poruke: 1365
3.9.2010 10:26:32   
Anoniman
Hvala na dobrodoslici svima!!

Melly i Kanita , Dzejla pokaziva ljubomoru i previse,iako ne trci na seku, al na nas se nalijece pravo.. Mene grudi bole, citavu sam noc preplakala, zao mi ako je budem morala prestati dojit, a s Dzejlom imam tako jedno divno iskustvo sto se tice dojenja, a sad sam sama upropastila nahladom, pa upalom.. ako jedno dobro ide, drugo se nadze da zeza..

velik pozz svima..

Kanita ljubni Alonu i Alena..

Idacha, Merii user posted image

(odgovor članu kanita25)
  Neposredna veza do poruke: 1366
3.9.2010 11:49:25   
samedi
Eh idemo redom sad user posted image
Bebacha,kako su pilici danas,jel bilo ture? Jesi li se ti uspjela malo odmoriti?user posted image
Tidzi,hB pa su kukici u redu,mi smo isli na snimanje sa 2.5 mjeseca. Javi nam obavezno kako je bilo kod pedice !
Zoe,bas mi je drago da je malena bolje,jupiiii user posted image  a i da je tebi laknulo user posted image  kako slusa krofnica drugarica? Med medeni user posted image
Mona,ne brini,svaka beba je drugacija sa spavanjem,moja je prvih 10 dana bukvalno prespavala,a nije imala zutilo,pa se onda budila 2 puta po noci,oko 2 i oko 5,a sad zaspi u 8 i ne budi se do 6-7 ujutro. Ako sad se cesto budi,ne znaci da ce tako i ostati. Citala sam tvoju porodjajnu pricu,prelijepa je stvarno. Ipak mislim da nema lakog poroda ali neka se trudnice nase ne prepadaju,to je najljepse iskustvo na svijetu i najsretniji dogadjaj bez obzira na bol!
MaminaBebo,hocemo i tvoju pricu da procitamo!!!Ne znam sta bi moglo biti pa maleni tako place,ako nisu grcevi user posted image  A to za spavanje sa "otvorenom sikom "  mi je poznato,i meni se par puta desilo,sve je to normalno draga,valja ovo sve izdrzati nekako,ma mame su cudo ! Nadam se da ce pupak biti u redu,joj pored svega jos i taj belaj,mozda i zbog toga place,mozda ga muci pupak user posted image
Bedelinjda,dobro nam dosle! user posted image
Vjestice,bravo za malenu,a i za tebe user posted image  ja  se divim i zavidim svakoj mami koja doji user posted image
Aida,mozda se Erol lakse smiri uz siku i tvoju blizinu pa zato prespava cijelu noc? Ma nek on doji pa koliko god bilo mlijeka,pricalica slatka! I ja sam pokusavala da stavim slicicu na avatar ali nesto nece user posted image
Meri,kako ste nam vas dvije danas? Majdica se prolopovila pravo izgleda user posted image  ma to ne samo neka faza sigurno,ne brini nego se naoruzaj strpljenjem i dajdzom user posted image
Moja Nejra se isto prolopovila pravo,samo hoce kad je budna da je na rukama,a redovno uzme cuclu rucicom i izvadi je pa onda place jer je hoce nazad a ne zna kako da je vrati,ma ja placem od smijeha. Sreca pa i dalje odspava po par sati u toku dana user posted image
Malena,dobro nam dosle i vas dvije,eto imamo jos jednu Nejru user posted image user posted image  joj dusica mala,pa zar vec da je spopadne alergija user posted image  Nadam se da ce upala sto prije proci pa da nastavite uzivati u dojenju!
Aida,zar se jos mucite s kakicom,joj user posted image Nemam ti neki  pametan savjet dati,i sama se mucim s time. Moja kaki svaki dan po jednom,a nekad(rijetko) dva puta,ali joj je kakica uvijek boje senfa user posted image  Nije ono narandzasta,nego zelenkasta,u srijedu idemo na pregled i vakcinu aBd pa cu pitati (ako ne zaboravim) user posted image
Leena,kako vam zavidim na tom druzenju user posted image  Sto nam se Sulty ne javlja? Kako su njih dvije? A ja sam inace osjetljiva i zimogrizna,cim osjetim da mi je malo zima po nogama,jajnici me pocnu zigati user posted image
Idacha,ti nam prava nocna ptica user posted image  nisam dobila pp user posted image  
Atarka,kako ste danas,ima li ture,jeste li isli doktoru?
Mala86,bas vrijeme brzo leti,ja ne m ogu da vjerujem da je vec proslo 4 mjeseca user posted image
Uh ja dok sam sve ovo napisala,Nejra se probudila user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1367
3.9.2010 13:31:18   
Tidzi
A sto vi vise puta snimate kukove?
Ovdje se ide na snimanje kukova sa navrsenih mjesec dana i ako je tada sve ok, vise ih ne snimaju. Jedino ako nisu bas sigurni da je sve ok ili nedaj Boze nesto nije u redu, onda ponavljaju snimanje kukova kada beba navrsi 2 mjeseca.
Ja sam sa sinom isla prvi put na snimanje i dr je rekao da nije bas siguran jeli sve ok da dodjemo kada bude imao 2 mjeseca. Tada kada smo otisli je rekao da je sve ok. Sa malom smo isli samo jednom i rekao je da je sve dobro i evo sada sa ovom bebicom je isto rekao da je sve super i da ne treba ponavljati snimanje.

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1368
3.9.2010 13:32:49   
Tidzi
user posted image user posted image user posted image Bedelindja, tvoja beba i moja na isti datum rodjene!!!

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

Neposredna veza do poruke: 1369
3.9.2010 13:37:01   
Mona Mohamed
Hvala vam sto ste otjerale upitnike iznad moje glave i podijelile svoje iskustvo sa mnom. user posted image
Bedelindja..Aisha je na svog babuku mada se mama i dan-danas trudi vidjeti nesto svoje ali..Kako vrijeme ide, sa sigurnoscu vise tvrdim da je na babuku..Okice..Nije ni babuki mahane sto se tice velicine. Tu smo mi.user posted image
Malena, veliki zagrljaj tebi. Dobro nam dosla. Drago mi je da cemo se nastaviti druziti.
Kanita, za tebe special selam. Nadam se da uzivas sa svojom djecicom.

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1370
3.9.2010 15:20:51   
Zoe
Samedi sefice svaka cast na ovolikom postuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto ja se slepam samedi i pitam sve što i onauser posted image user posted image  valjda se nece ljutitiuser posted image user posted image user posted image
Mi se vratili od dr., F. ozdravila, primila je junacki 2 vakcine, malkice zakenjkala i to je touser posted image  da hoce ovakva biti i kad porasteuser posted image , sada spava , ne zamjerite sto ne ostadoh vise ali odoh ja da dok ona pajki da malo glajcnem kucuuser posted image
Cmokic svima

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1371
3.9.2010 15:32:37   
aida.
Evo nas... cijeli dan setali i bila nam prijateljica... Muci se cijeli dan da zaspi i evo sad u rukama mi pava ne znam ni kako kucam... doktorici idem u pola sedam, neka me trema spucala user posted image javom se poslije ovak s njim u rukama ne ide...user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 1372
3.9.2010 16:09:06   
bebana27
pozdrav drage moje
mi cemo jos malo i u setnju prije iftara uglavnom ja sam sve pripremila pa mozemo malo u hodanje
nesto mi je ibrahim nervozan muce ga zubici a jos nema ni jednom
idacha znam da nisi mislila nista lose ali evo danas je mom bratu 2 mjeseca kako ga nema medju nama meni srce hoce da pukne od tuge jer nije lako izgubiti nekog ko je sa tobom rastao sve smo djelili ali nazalost nema ga viseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1373
3.9.2010 16:14:34   
*pcelica*
Evo i nas. Nije nas bilo par dana jer nam je starija djevojcica krenula u skolu pa dok pofatamo termine nemam vremena ni za sta. Jos mi je Atija u srijedu primila vakcinu pa je juce i prekuce bila katastrofa, Valjda se jadnica uvrijedi pa je boli nije se dala spustiti. Cvrstu mi hranu odbija sad neznam jeli zbog vakcine (jer je pila sirup iz kasicice) da joj se mozda malo ogadilo ili sta je. Jedva joj uguram par kasicica i samo stisne usnice i nema sanse da je prevarim.
Sve vas ljubimo i saljemo vam user posted image user posted image user posted image
a maloj Ajsici (myb@by) cestitam posljednji mali rockas. Sljedeci ce biti onaj pravi user posted image user posted image Evo Ajla joj salje igracku user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1374
3.9.2010 16:30:09   
š t a
David je jutros primio vakcine pa smo imali problemčić. Loše je odreagovao, noga mu se zacrvenila i natekla i vruća na dodir plako je sat vremena jadničak samo uzdiše, onda je mm otišao u apoteku i donio paracetamol sirup i za 20 min se smirio. Sad je super. A baš sam se prepala, jer on nikad ne plače, danas smo zajedno odplakali ...........

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  53 54 [55] 56 57   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *