|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.9.2010 16:34:58   
*pcelica*
Dusa moja mala. Bas mi ga je zao, a i Atija je dva dana bila ko ranjenik cim joj se neko priblizi ona jadnica sklanja rukicu i nogicu da je ne uvrijedimo, a nekad zaboravi pa pocne ifrati i uvrijedi se pa onda muke dok je smirimo. Jadna djecica taman dodju sebi a vec vrijeme za slijedecu user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1376
3.9.2010 16:46:37   
Anoniman
da vas sve ozdravim,i javim da je anel dobio zubic svoj PRVI danas nam puni 14.mjes.i jutros ga mama naslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja presretna ko malo djete
Ljubimo vas posebno milu bambiuser posted image

(odgovor članu š t a)
  Neposredna veza do poruke: 1377
3.9.2010 17:16:37   
aida.
felix cestitamooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1378
3.9.2010 17:20:07   
Atarka
Cao drustvo!
Mi smo danas imali temp.39! Opet cepic oko pola 1 i evo hB nema je. Uradili smo i briseve ociju, nosa i grla i tek u srijedu nalazi. Cim ga je tura popustila odmah je bio onaj stari veseljak. Je li moguce da je od zubica? Moram malo prosurfati o tome. Imamo 7 zuba i jos nikad nije imao turu do sad.
Felix, jos malo aBd pa eto i nas u grupu od 1-2 pa cemo se druziti. Cestitamo prvi zubicuser posted image user posted image user posted image .
Samedi, Kanita i ostala raja user posted image user posted image

30.09.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1379
3.9.2010 17:20:22   
Anoniman
hvala aidauser posted image mos misliti kako sam sretna znas,otkad sam ga cekala iskreno nekad sam mislila da ce zauvjek ostati krezav ko kakvi djed stariuser posted image user posted image bila sam sve nade izgubila.
Al,eto dodje ja ga nasla sasvim slucajnouser posted image ......

(odgovor članu aida.)
  Neposredna veza do poruke: 1380
3.9.2010 17:20:25   
aida.
bebacha kako su nam andjeli danas?

idacha ja ne dobi mail user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1381
3.9.2010 17:23:54   
aida.

IZVORNA PORUKA: felix

hvala aidauser posted image mos misliti kako sam sretna znas,otkad sam ga cekala iskreno nekad sam mislila da ce zauvjek ostati krezav ko kakvi djed stariuser posted image user posted image bila sam sve nade izgubila.

mogu zamislit.. Erola muce od dva i po mjeseca i ja svako jutro cim se budimo prvo sto radim stavljam ruku u usta mu user posted image a kako je krenulo mislim da ce i u njega tako kasnoi....nesto nikad... taman se zabijeli desna kad vidim povuklo se sutradan... a sve "simptome" ima da "samo sto nije" user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1382
3.9.2010 17:26:39   
bebacha
evo samo da se prijavimo.kod nas katastrofa,Ajli se stalno temp vraca,sinoc sam u 1 plakala zajedno s njom.nece vise ni sirup da popije,valjda joj dotuzilo pa je i to muka.desnu su katastrofalne pa vec 3 dana nista ne jede a danas nista nece ni da pije.jedva je natrjeram da popije malo tecnost da ne dehidrira.Alen je dobrica,gotov cjeli dan je budan,sto nije bas karakteristicno za njega,al je dobar,samo se smije i nesto mrmlja,ja i on se pravo ispricama.vec sa, pravo umorna,da momente neznam ni gdje sam ni sta pricam.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1383
3.9.2010 17:38:26   
aida.

IZVORNA PORUKA: bebacha

evo samo da se prijavimo.kod nas katastrofa,Ajli se stalno temp vraca,sinoc sam u 1 plakala zajedno s njom.nece vise ni sirup da popije,valjda joj dotuzilo pa je i to muka.desnu su katastrofalne pa vec 3 dana nista ne jede a danas nista nece ni da pije.jedva je natrjeram da popije malo tecnost da ne dehidrira.Alen je dobrica,gotov cjeli dan je budan,sto nije bas karakteristicno za njega,al je dobar,samo se smije i nesto mrmlja,ja i on se pravo ispricama.vec sa, pravo umorna,da momente neznam ni gdje sam ni sta pricam.

user posted image
mogu mislit kako ti je... ne daj se draga... pa zato otkad vec Ajlic ne jede... dusha medena mogu zamislit kako je muce... super pa je Alen dobrica, mishic mali... ljubi mi ih oboje i reci pozdravlja ih drug Eoool sto bi Ajla rekla :)

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1384
3.9.2010 18:07:22   
š t a

i moja je setra tolko dugo bila bez zuba, nosila je mama u savjetovalište doktor rekao GOSPOĐO ZNATE LI VI NEKOGA KOME NISU NIKLI ZUBI!!! sad ima najljepše zube koje sam vidjela

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1385
3.9.2010 21:20:33   
Meri29
sta ima narode, mi nikako da stignemo da vidimo sta se desava sa generacijom. Majda je pocela pravo da zeza oko spavanja, i dalje spava cijelu noc, ali dok se uspava procedura citava. U zadnje vrijeme mi se nesto razmazila, moram je prvo malo nosati pa onda ili uljuljati ili dati joj siku da bi zaspala, drugacije ne ide. Tjesim se da je skok u razvoju, onaj sa 9 mjeseci, pa da ce brzo proci. Tako nam je i sa dnevnim i sa nosnim uspavljivanjem. Ruke mi otpadajuuser posted image

Ljubimo drugove i drugarice user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu š t a)
Neposredna veza do poruke: 1386
3.9.2010 21:23:39   
Yuna
Da se i ja javim. Najslađi su dok su tako mali.
Obojica sad srećom spavaju, pa ja malo odmaram na forumu.user posted image

09.08.2007. veći
27.01.2010. manji

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1387
3.9.2010 21:42:31   
aida.

IZVORNA PORUKA: Meri29

sta ima narode, mi nikako da stignemo da vidimo sta se desava sa generacijom. Majda je pocela pravo da zeza oko spavanja, i dalje spava cijelu noc, ali dok se uspava procedura citava. U zadnje vrijeme mi se nesto razmazila, moram je prvo malo nosati pa onda ili uljuljati ili dati joj siku da bi zaspala, drugacije ne ide. Tjesim se da je skok u razvoju, onaj sa 9 mjeseci, pa da ce brzo proci. Tako nam je i sa dnevnim i sa nosnim uspavljivanjem. Ruke mi otpadajuuser posted image

Ljubimo drugove i drugarice user posted image

Taman ulazim da napisem kako se cijeli dan borim sa spavanjem njegovim i citam sta si napisala user posted image a jel ti to opisujes moje dijete? user posted image user posted image Danas je spavo POLA SATA!!! Nocu je ok, super, ne zalim se ali preko dana..... borba... i kako nije odspavo, jednostavno se nije dao uspavat veceras je poceo tako histericno da place-kao sto uvijek kad ne odspava... U isto vrijeme cini mi se da pjevam, ljuljam, dojim, bacam.. user posted image user posted image jednostavno ne znam sta bi mu u tom trenutku... I evo, jedva... Taman se smiri dodje nam taji neki jaran biker i da ga "zovne" zaturira pod prozorom... Ovaj se trznu i dreka.... Kad sve ne polupa po kuci od huje user posted image smjestila sam ga u krevetic i naaadam se da se nece buditi... do ujutro user posted image user posted image Mi smo vikend sami... Tajo nam ide s drustvom (blago njemu) na neke skupove... Doce sutra prespavat a prekosutra druga reklacija user posted image i ja sam tako pozeljela ic gdje zujat, bas mi je tesko palo ovo stanje "u kuci" mada sam najmanje tu, al eto... Navikla sam na tockove user posted image al ipak imam moje pilence... Ima da i nas dvoje tockarimo kolicima, nece nas bit kod kuce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

e jesam se raspisala, doslo mi nesto, heheh... ljubim vas sveee i pozdravljam...

Yuna dobro nam dosla...user posted image user posted image bas tako... Najsladji su tako mali...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1388
3.9.2010 21:52:47   
Meri29
hehehhe opisujemo nasu djecu user posted image Ako ne odspava oko 9 prvu turu pa onda oko 2 drugu nema sanse da dan bude miran, onda i navecer zeza i cirkus pravi bude. Ma joj meni je dobro jer je dajdza sa nama, zivi na spratu, pa smo stalno zajedno, jos moj muz radi nocne ovo ljeto pa smo sami, da mi brata nema ne znam kako bih sama, tacno da poludi covjek nekad od nemoci i muke. A ja sam na motoriste i one BMW vozace sto se glupiraju po cesti kada padne mrak non-stop ljuta, stalno mi bude dijete user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1389
3.9.2010 21:56:12   
aida.
Uh mm je vjeciti protivnik BMW-a za njega je samo VW user posted image user posted image a biker je godinama, cak i on sam zna da probudi malca pa budeeemmuser posted image user posted image
a da voli majmunisat-voli... uhhh. nije mi lako user posted image zivimo kraj puta, u centru grada, krevetic mi do prozora pa zamisli kako je veselo... Pogotovo na pocetku malom je bilo neobicno, sad se inekako naviko, dobro je kad utvrdi...
Neki dan idemo mm i ja kroz grad kad na njeg podje neka zena s kolicima da galami... Ja kontam sta joj je.. Kaze ona maloprije si mi proso kraj kuce, majmune jedan, prepo si mi dijete user posted image user posted image ja se komirala od smijeha i od srama... On se smije... Mlado ludo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1390
3.9.2010 22:00:52   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Atarka

Cao drustvo!
Mi smo danas imali temp.39! Opet cepic oko pola 1 i evo hB nema je. Uradili smo i briseve ociju, nosa i grla i tek u srijedu nalazi. Cim ga je tura popustila odmah je bio onaj stari veseljak. Je li moguce da je od zubica? Moram malo prosurfati o tome. Imamo 7 zuba i jos nikad nije imao turu do sad.
Felix, jos malo aBd pa eto i nas u grupu od 1-2 pa cemo se druziti. Cestitamo prvi zubicuser posted image user posted image user posted image .
Samedi, Kanita i ostala raja user posted image user posted image

Eh Atarka draga i mi sedam zubica osjetili nismo, ali sada dosle trojke na red i moja curica je vec sedam dana bolesna. Prvo joj curio nosic, pa onda dobila turu koja je prelazila 39, i sinoc proljev. Ali hvala Bogu sve ide na bolje i drago mi je sto joj antibiotik nisam ukljucila. Ja sam nju7 vodila dr i zena mi je rekla da je sve zbog zuba. digla joj je gornju usnu i pokazala mi desni, pravo su natecene. Beba nije mogla nista ni da jede ni da pije, ali hB danas je super. Znaci sedam dana smo zbog zuba bolovali, zato se nemoj sekirati, samo s enaoruzaj strpljenjem.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1391
3.9.2010 22:02:02   
Honey3

da vas sve ozdravim,i javim da je anel dobio zubic svoj PRVI danas nam puni 14.mjes.i jutros ga mama naslauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja presretna ko malo djete
Ljubimo vas posebno milu bambiuser posted image

cestitamooouser posted image user posted image user posted image
Eh evo drage moje mi jos danas na ovoj temi i odosmo u odrasleuser posted image rodjendan cemo obiljeziti velikim iftarom,torta je gotova,mojih ruku djelo bit ce i sliciceuser posted image sve vas pusimo puno, punouser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1392
3.9.2010 22:04:22   
myb@by
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Evo i nas. Nije nas bilo par dana jer nam je starija djevojcica krenula u skolu pa dok pofatamo termine nemam vremena ni za sta. Jos mi je Atija u srijedu primila vakcinu pa je juce i prekuce bila katastrofa, Valjda se jadnica uvrijedi pa je boli nije se dala spustiti. Cvrstu mi hranu odbija sad neznam jeli zbog vakcine (jer je pila sirup iz kasicice) da joj se mozda malo ogadilo ili sta je. Jedva joj uguram par kasicica i samo stisne usnice i nema sanse da je prevarim.
Sve vas ljubimo i saljemo vam user posted image user posted image user posted image
a maloj Ajsici (myb@by) cestitam posljednji mali rockas. Sljedeci ce biti onaj pravi user posted image user posted image Evo Ajla joj salje igracku user posted image

Pcelice hvala na cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja sam danas malouser posted image user posted image user posted image , zbog zadnjeg malog rođendana. Ne mogu da vjerujem da je porasla ovako brzo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1393
3.9.2010 22:18:29   
Meri29
Zaha evo jedan veeeelikiiiii user posted image za sretan put u napredniju grupu user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 1394
3.9.2010 22:21:40   
Meri29
Myb@by i ja se pitam kako mjeseci brzo lete, kao da sam jucer bila na onoj temi iscekivanja pa zamisljala sta cu i kako cu kada beba dode. Ali nemoj biti user posted image , zamisli sta te sve ceka lijepog sa njom u buducnosti, koliko smijeha i ljubavi user posted image user posted image Ja se npr. sva rastopim kada mi rukicama uzme lice i nagne se da me poljubi, to nije mogla raditi dok je bila manja user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1395
3.9.2010 22:21:50   
aida.
zahaaa user posted image user posted image navrati ponekad... user posted image user posted image
izvuci usi user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1396
3.9.2010 22:24:38   
Honey3
hvala drage mojeuser posted image user posted image user posted image bum mi navratil ponekad do vasuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1397
3.9.2010 23:03:49   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: Tidzi

user posted image user posted image user posted image Bedelindja, tvoja beba i moja na isti datum rodjene!!!
[/quote

______________________________________________________________________________________________________

Znam za to,ti si rodila prije mene jer kad sam javila jednoj forumasici da sam rodila ona mi je rekla i za tebe
Najljepsi dan u mom zivotu definitivno !
Sretan vam mali rodjendan!!!!
Imamo li se ti i ja na fb???Hihihihi cuj imamo li se user posted image user posted image user posted image user posted image Posalji pp

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1398
3.9.2010 23:05:18   
bedelindja
user posted image user posted image user posted image user posted image Felix cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1399
3.9.2010 23:08:45   
bedelindja
Kanita sreco zivo me interesuje kako stignes da se javljas na forumu i fb sa dvoje male djece.
Sigurno ti je omiljena pjesma Super zenaaaa super zenaaaa hihihihiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ljubim ja vas troje i mogla bi se ona pizza pojesti uskoro hm...

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *