samedi
|
Eh idemo redom sad Bebacha,kako su pilici danas,jel bilo ture? Jesi li se ti uspjela malo odmoriti? Tidzi,hB pa su kukici u redu,mi smo isli na snimanje sa 2.5 mjeseca. Javi nam obavezno kako je bilo kod pedice ! Zoe,bas mi je drago da je malena bolje,jupiiii a i da je tebi laknulo kako slusa krofnica drugarica? Med medeni Mona,ne brini,svaka beba je drugacija sa spavanjem,moja je prvih 10 dana bukvalno prespavala,a nije imala zutilo,pa se onda budila 2 puta po noci,oko 2 i oko 5,a sad zaspi u 8 i ne budi se do 6-7 ujutro. Ako sad se cesto budi,ne znaci da ce tako i ostati. Citala sam tvoju porodjajnu pricu,prelijepa je stvarno. Ipak mislim da nema lakog poroda ali neka se trudnice nase ne prepadaju,to je najljepse iskustvo na svijetu i najsretniji dogadjaj bez obzira na bol! MaminaBebo,hocemo i tvoju pricu da procitamo!!!Ne znam sta bi moglo biti pa maleni tako place,ako nisu grcevi A to za spavanje sa "otvorenom sikom " mi je poznato,i meni se par puta desilo,sve je to normalno draga,valja ovo sve izdrzati nekako,ma mame su cudo ! Nadam se da ce pupak biti u redu,joj pored svega jos i taj belaj,mozda i zbog toga place,mozda ga muci pupak Bedelinjda,dobro nam dosle! Vjestice,bravo za malenu,a i za tebe ja se divim i zavidim svakoj mami koja doji Aida,mozda se Erol lakse smiri uz siku i tvoju blizinu pa zato prespava cijelu noc? Ma nek on doji pa koliko god bilo mlijeka,pricalica slatka! I ja sam pokusavala da stavim slicicu na avatar ali nesto nece Meri,kako ste nam vas dvije danas? Majdica se prolopovila pravo izgleda ma to ne samo neka faza sigurno,ne brini nego se naoruzaj strpljenjem i dajdzom Moja Nejra se isto prolopovila pravo,samo hoce kad je budna da je na rukama,a redovno uzme cuclu rucicom i izvadi je pa onda place jer je hoce nazad a ne zna kako da je vrati,ma ja placem od smijeha. Sreca pa i dalje odspava po par sati u toku dana Malena,dobro nam dosle i vas dvije,eto imamo jos jednu Nejru joj dusica mala,pa zar vec da je spopadne alergija Nadam se da ce upala sto prije proci pa da nastavite uzivati u dojenju! Aida,zar se jos mucite s kakicom,joj Nemam ti neki pametan savjet dati,i sama se mucim s time. Moja kaki svaki dan po jednom,a nekad(rijetko) dva puta,ali joj je kakica uvijek boje senfa Nije ono narandzasta,nego zelenkasta,u srijedu idemo na pregled i vakcinu aBd pa cu pitati (ako ne zaboravim) Leena,kako vam zavidim na tom druzenju Sto nam se Sulty ne javlja? Kako su njih dvije? A ja sam inace osjetljiva i zimogrizna,cim osjetim da mi je malo zima po nogama,jajnici me pocnu zigati Idacha,ti nam prava nocna ptica nisam dobila pp Atarka,kako ste danas,ima li ture,jeste li isli doktoru? Mala86,bas vrijeme brzo leti,ja ne m ogu da vjerujem da je vec proslo 4 mjeseca Uh ja dok sam sve ovo napisala,Nejra se probudila
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|