|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
2.9.2010 12:24:45   
samedi
IZVORNA PORUKA: aida.

Ja sam se narucila kod dr. u petak u pola 7 navece jer stalno me boli stomak i imam neke upale i iscjedak... pa da mi uradi i papa test... Brine me bol koja je konstantna, mada sam se vjerovatno dobro nahladila...

Isto ovako,samo sto se ja nisam jos narucila na pregled,a nisam se ni pregledala jos nakon poroda user posted image  ,a kod mene su carape i papuce obavezne,o potkosulji da ne pricam user posted image

Zoe,kako nam je drugarica,jel ozdravila?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1326
2.9.2010 12:40:38   
bebacha
evo i nas.nismo dobili vakcinu,jos nos neradi kako treba pa cemo na vakcinu u ponedeljak.moram mu sad stavit klizmuuser posted image user posted image
Ajla je nikakva,sve je boli a ja sam slomljena skroz.odo sad

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1327
2.9.2010 13:18:03   
Tidzi
Pozdrav i od nas na kratko!
Jucer smo isli na snimanje kukova i sve je hvala Bogu dobro! Trebali smo ici kod pedice isto, ali nije imala termina do utorka. Tako da cemo tek u utorak znaci koliko je Erna dobila za mjesec dana i narasla.

Nadam se da ste svi vi ostali dobro sto vam i zelimo!

Adin 12.01.2007
Elma 22.09.2008
Erna 02.08.2010

"Zivot je procitan roman, samo sto se u romanu mozes vratiti na predhodne stranice, a u zivotu nikad na prosle dane!"

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1328
2.9.2010 13:22:38   
Zoe
Samedi kasalj izgleda prestaouser posted image user posted image  a nosic curi pomalo, mislim da ce i to ubrzo biti oki dokiuser posted image ,
pazite se zene, cuvajte, evo i ja sam uskocila u carape, dosada sam bila bosa, ali bogme zahladni zacasuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu Tidzi)
Neposredna veza do poruke: 1329
2.9.2010 13:32:24   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: dzeni_nl

IZVORNA PORUKA: sara.at

Nevjerujem da Sam ikad na RR bila ovako ranouser posted image
Nas dvoje ustali doruckovati i da se presvucemouser posted image masallah djete mi spava Po cjelu noc, mozda jednom Ustane Al vecinom sve predspava,mamino pilence kad me pogleda Sa onim okicama i usta napuci ma duse bi mu dalauser posted image
Maminabebo meni je doktorica nakon 18h trudova sama preporucila jer je vidjela da nemam snagu nizasta a trudovi svake 2min i cjelo vrijeme 4cm otvorena,tako da Sam epiduralnu dobila i inekciju za otvaranje i teko da je moj porod trajao 21h Ni najgorem neprijatelju Ga nebi pozelila. Kad nadjem vremena napisat Cu porodjajnu pricu samo se bojim da ne prestrasim ove Nase trudniceuser posted image

e saro ti mene bas uplasi. ja sinoc bila na pregledu tek 2-3 centa otvorena, znaci nece ovo kod mene jos najmanje za sedmicu.user posted image user posted image user posted image
Dzeni, nemoj da se bojis. Nisu svi porodi identicni. Dok Aisha zaspi, napisat cu svoju porodajnu pricu i sigurno cu te ohrabriti. Ja sam u bolnicu dosla 4 prsta otvorena. U narednih sat vremena vec 10 prstiju..I beba vanka za 15-ak min.user posted image

ljubi nam ljepotana

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu dzeni_nl)
Neposredna veza do poruke: 1330
2.9.2010 14:40:42   
bedelindja
Znaci ovdje se druzite jaranice moje sa treceg tromjesecja Sara.at Mamina Beba Mona Kanita i ostale !!!!
Pa da ko mi je kriv kad mi je trebalo mjesec dana da nadjem temu kojoj pripadam hihihiuser posted image user posted image user posted image
Mojoj djevojcici je danas mjesec dana user posted image user posted image user posted image Pravo mi je brzo proletilo vrijeme kao da sam je jucer rodila i vama je tako predpostavljam.
Sinoc je Mona prespavala cijelu noc zaspala u 22,30 i probudila se jutros u pola 8 bilo bi super kad bi tako nastavila.
Eto odoh malo da citam postove na ovoj temi pa pisem kasnije ponovo.

Kad mislite da vam neko jede iz ruke .. prebrojte sve prste

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 1331
2.9.2010 14:55:46   
Mona Mohamed
IZVORNA PORUKA: bedelindja

Znaci ovdje se druzite jaranice moje sa treceg tromjesecja Sara.at Mamina Beba Mona Kanita i ostale !!!!
Pa da ko mi je kriv kad mi je trebalo mjesec dana da nadjem temu kojoj pripadam hihihiuser posted image user posted image user posted image
Mojoj djevojcici je danas mjesec dana user posted image user posted image user posted image Pravo mi je brzo proletilo vrijeme kao da sam je jucer rodila i vama je tako predpostavljam.
Sinoc je Mona prespavala cijelu noc zaspala u 22,30 i probudila se jutros u pola 8 bilo bi super kad bi tako nastavila.

Ovdje, ovdje..Sinoc sam bas razmisljala gdje su ostale hanumice sa treceg tromjesecja..Dobro nam dosla.
Masallah za djevojcicu. Kako vrijeme brzo prolazi..
Mm..Mene pomalo bune ovi postivi..Evo i Sara je nesto tako spominjala, pa i ti..Bebice su nam rodene ublizu ali moja Aisha
jos nikad nije prespavala noc..Ona se i dalje budi svakih sat vremena da jede..Ne znam je li vase bebe puno spavaju ili je moja
gladna..Doduse, preko dana, oko podne otprilike nece da spava vec razgleda okolo..
Nadam se da ce nam neka iskusna mama reci nesto vise..
Hajde, mamice..Odagnajte ove moje upitnike iznad glave.user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1332
2.9.2010 15:00:46   
megi
Mona ne brini se
sveuser posted image  imaju svoj tempo
pa evo mojoj je 14 mjeseci pa na prste jedne ruke mogu izborjati kad je prespavala noc
ajsa je jos mala pa se budi da rucki, da osjeti mamu, nista se ne brini
sve je to normalno

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 1333
2.9.2010 15:06:20   
Nedi
Svaka beba je posebna i ne postoji pravilo da beba treba spavati ili ne spavati. Neke bebe jednostavno pajke cijelu noć od početka a neke ne. Na spavanje utiče i način ishrane - dojene bebe se bude češće od onih koje piju AD jer je AD sitije i duže ih drži a i pojedu više jer nema potrebe da se muče samo otvore usta i iz flašice skoro pa samo izlazi. Neke bebe imaju grčeve a neke ne i tako možemo nagađati do vijeka zašto neka beba više ili manje pajki. Važno je da beba fino napreduje, redovno piški i kaki, nije žuta ili nema neki drugi poremećaj ili bolest. Ukoliko nema neku od navedenih smetnji nema potrebe za brigom.
Mona sad sam čitala tvoju porođajnu priču i rasplakala se, evo kolega me pita da li mi je maleni dobro jer vidi suzne oči. Ma reko jest...ja ovamo nešto drugo čitam

Neposredna veza do poruke: 1334
2.9.2010 15:10:22   
vjestica
Mona rijetko koja tako mala beba prespava noć
moja se budi 2-3 puta noću (otprilike svaka 3 sata da doji)
upravo je jako bitan taj noćni podoj, jer je tada najmasnije mlijeko i tada beba bolje napreduje
prespavaju noć uglavnom bebe koje su na AD mlijeku, jer je ono teže probavljivo (majčino mlijeko se lako probavi)
mi smo bili na vakcini, malo je zaplakala duša moja draga user posted image ali srećom brzo se smirila
sa nepuna 2 mjeseca je dobila 1,5 kg i pedijatrica je pohvalila kako je napredna beba user posted image user posted image user posted image
i pohvalila je isključivo dojenje i rekla da samo tako nastavimo, do 6 mjeseca joj ne treba ništa osim mog mlijeka user posted image user posted image user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1335
2.9.2010 16:23:30   
MaminaBeba
Dan mile moje, evo mene tik od pedijatra. Jaman i njegov pupak, malo me brine. Ima granulom, sutra moramo vaditi bris, a i u bolnicu da vidimo šta kaže dječiji hirurg, vjerovatno će lapizirati to.

Moj Jaman bio malo dobrica, a poslije se rasplakao, dispanzer je digao na noge čini mi se.. Mene tako brine, zašto li se tako rasplače?? Ma nisu grčevi sigurno, još pijemo ESPUMISAN i čaj od komorača, ne primjećujem kad plače da se grči, da savija nogice prema stomaku.. On baš kad se rasplače ukoči nogice, a rukicama se sav izgreba po licu, ako nema rukavica, dr. kaže da je on malo poljuta beba, tako se plašim, ako ostane ovako, neću moći sa njim kako treba vani izaći. Baš sam se danas isplakala pošteno, ne znam kako da se ponašam, sve radim da ga umirim kad zaplače, ali on dok ne istjera svoje ništa...

On nekada zna da bude tako dobrica, pa sam već guče i smije se, patronažna se iznenadila neko jutro, jer je bio baš veseo, ona mu priča, a on tačno je gleda i smije joj se, duša mamina. Međutim ovaj čest plač mene izludi.. user posted image user posted image
Da li je neka žena imala iskustva sa plačem sa svojom bebom??? Ako neko ima neki savjet, neka mi kaže molim vas! user posted image

A on super napreduje, danas dr. vagala, težak je 4500gr, za manje od mjesec je dobio 950gr. i porastao 2.5 cm.user posted image

Mona- neka te ne iznenađuje, moj Jaman se isto često noću budi, pa ga ja nadojim i ponovo zaspi. Još ja stalno brinem da li je mokar ili prljav, pa ga i po dva-tri puta od kasne noći do ujutro presvučem, jer on baš često kaki. Ne sjećam se kada sam normalno spavala otkad se rodio. Jutros me ponijelo, pa kada sam ga nadojila, samo sam izvadila siku iz njegovih usta i tako zaspala, mm se toliko smijao kada se probudio, onako sam zaspala, a sika visi sa strane. user posted image

Bedelindja- ma prijo gdje si mi ti? Sluša li Monica ljepotica? Nadam se da će tako nastaviti lijepo spavati! Blago tebi. Dojiš li je? Ljubim vas punooo :**

Samedi- kad se sjetiš javi mi! user posted image

Saro dušice i meni je isto bilo... Ja sam se jedva sa dušom svojom rastala. Ja bih napisala svoju porođajnu priču, ali sam se baš teško porodila, pa ne bih da prepadam druge trudnice, ali svakoj od srca želim što lakši porod. Ja da sam znala, ranije bih sigurno tražila carski, pošto ovdje nema epiduralne.

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 1336
2.9.2010 16:27:22   
aida.
A kod nas je bas obratno sto se tice spavanja ako mu dam flasicu prije spavanja ako mi nema mlijeka on se obavezno probudi u 3 ili 4 a kad ga dojim najcesce prespava cijelu noc... bas cudno...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1337
2.9.2010 16:39:17   
chuci
IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Ovdje, ovdje..Sinoc sam bas razmisljala gdje su ostale hanumice sa treceg tromjesecja..Dobro nam dosla.
Mm..Mene pomalo bune ovi postivi..Evo i Sara je nesto tako spominjala, pa i ti..Bebice su nam rodene ublizu ali moja Aisha
jos nikad nije prespavala noc..Ona se i dalje budi svakih sat vremena da jede..Ne znam je li vase bebe puno spavaju ili je moja
gladna..Doduse, preko dana, oko podne otprilike nece da spava vec razgleda okolo..

ne sikiraj se oko buđenja. mojoj je sad 11 mjeseci punih i dalje ustaje 2-3-4 puta u toku noći. još nikad nije prespavala noć. liježe oko pola 10-10 i prvi put se sada budi oko pola 2-2. kad mi ponekad (dosada tri puta od kako se rodila) ustane prvi put u 3-4 ja presretna.
nemoj samo da joj flašicu daješ ako ikako možeš izdržati izdrži puno je bolje za tvoju bebu da doji.
zato je mašAllah napredna hB. mm tvrdi da je to sve samo od dojenjauser posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 1338
2.9.2010 20:05:35   
Meri29
sta ima novo kod nasih bebicauser posted image Ova vam je drugarica danas lopov pravi, samo jednom spavala sat i pol i vise nista, evo i sada spava joj se da ne moze da gleda na oci, a nece da spava. Place i sjedi, joj lopouzice. Da joj nema dajdze sada tu poludila bih user posted image , on se zadao oko nje ne bi li cura skontala da mora spavati

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1339
2.9.2010 20:22:53   
Anoniman
Evo i mi se pridruzujemo ovoj temi.Da pozdravimo male drugare i drugarice!!Nemamo bas vremena da pisemo ali uglavnom procitamo sta pisete, ima dosta korisnih savjetauser posted image

Mi se mazukamo, hapimo, spavamo.. Jedino mene bole grudi, imala sam i upalu,pijem penciline,al izdrzo je Mujo i gore, a da nemoze ovo user posted image
Inace sam se super oporavila, naumpala mi moja Kanita kad kaze 6-ti dan sam pitu pravila, vjeruj da sam mislila, joj kako li je, a i sama sam je sad pravila 6-ti dan, nema ko drugi moram ja. Sreca pa se osjecam super, i da mi je Nejra pravo mirna hvala Bogu, inace ne znam sta bi. A mm se zabavi oko Dzejle maximalno da bi i ja imala odmora za sebe.

Danas mi patronazna bila, moja Nejra ima 3,850gr hvala Allahu, kaze da dobro napreduje, inace bebice na pocetku izgube malo, al eto ona hvala Bogu dobija. Izgleda da nam je alergicna na nesto, na sta nismo sigurno, uglavnom danas je sva crvena (sarena) bila , patronazna kaze da ne podnosi nesto, dali omeksivac, sampon, ili miris ,ko zna.. Sutra je vodim akobogda doktoru zato sto nam vikend ide, da on to vidi za svaki slucaj..

Sve vas punoo user posted image user posted image  pa se pisemo opet. Ode mama s velikom curom se igrati malo..

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 1340
2.9.2010 20:25:32   
Anoniman
Aah da zaboravih napisati da nam je danas tek 15-ti dan user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1341
2.9.2010 20:27:42   
Anoniman
Kanita, MaminaBeba,Bedelindja,Mona ,Sara za vas jedan extra big hug user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1342
2.9.2010 20:53:37   
aida.
Ja svasta napisa ono nista ne ostade :) rekoh u mene Erol skroz slabo preko dana spava jeeeeedva sat vremena i to je super sve nesto po par minuta...

< Poruku je uredio aida. -- 2.9.2010 20:54:31 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1343
2.9.2010 21:15:11   
Meri29
E Aida nece oni, sve mi se cini kao da ova moja misli da ce nesto propustiti ako zaspi, prava mahalusica user posted image Evo dajdza je uspavao jeeeeedva, ali je makar uspio, kod mene nece pa nece. Nemam pojma sta joj je danasuser posted image

Malena_A dobrodosla, meni si nova, iako si vecini stara user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1344
2.9.2010 21:24:50   
aida.

IZVORNA PORUKA: Meri29

E Aida nece oni, sve mi se cini kao da ova moja misli da ce nesto propustiti ako zaspi, prava mahalusica user posted image Evo dajdza je uspavao jeeeeedva, ali je makar uspio, kod mene nece pa nece. Nemam pojma sta joj je danasuser posted image

Malena_A dobrodosla, meni si nova, iako si vecini stara user posted image user posted image user posted image

I ovaj moj-isti takav... San ga svladava al on se neda, ne daj boze masit ce ga sta user posted image

Sad mi je bas nesto bilo cudno... Studiranje njegove kake-naravno user posted image Napreze se jadnicak cijeli dan, nikako da kaki, i sad mu ja masirala stomak, nadila vjezbice nogicama kad krenu... Prvo je, ne znam kako je jadnicak onako cvrstu stolicu istjerao user posted image a onda zatim je toliko kakio tecnosti... Ko da piski iz guze user posted image boja je ok, normalna zuto narandzasta... Jel moguce da mu se stvorio cep iako je proljev user posted image

Puknut ce mi glava koliko me boli user posted image

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1345
2.9.2010 21:39:36   
Meri29
sve ti je to normalno, skoro svaka mama studira stolicu svoje bebe user posted image Do godine dana ces doktorirati user posted image user posted image
Da mu je sta sto nije dobro ne bi nikako kakio ili bi bio proljev, no sikiriki user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1346
2.9.2010 22:13:48   
Leena
Sve sam procitala, ali nemam snage pisati, izvinite:(
Danas smo se druzile sa Lilix i Berinom, Sulty i Vegom i Delfin i Ademom i bilo nam je super, ali sad me opet k'o juce uhvatilo, ne znam sta je ovo, samo me boli zeludac i nekako linija neka ispod grudi k'o da sijece... uh. Izgleda da sam se i ja prehladila... Nesto nas je redom krenulo:(... A sto rece Samedi, ja uvijek imam i carape i potkosulju (poucena jednim dugim lezanjem u bolnici zbog nenosenja istih)...
Ljubimo vas sve Esma i ja i javimo se sutra zdrave i vesele aBd hehe

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1347
2.9.2010 23:12:38   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: MaminaBeba

Dan mile moje, evo mene tik od pedijatra. Jaman i njegov pupak, malo me brine. Ima granulom, sutra moramo vaditi bris, a i u bolnicu da vidimo šta kaže dječiji hirurg, vjerovatno će lapizirati to.

Moj Jaman bio malo dobrica, a poslije se rasplakao, dispanzer je digao na noge čini mi se.. Mene tako brine, zašto li se tako rasplače?? Ma nisu grčevi sigurno, još pijemo ESPUMISAN i čaj od komorača, ne primjećujem kad plače da se grči, da savija nogice prema stomaku.. On baš kad se rasplače ukoči nogice, a rukicama se sav izgreba po licu, ako nema rukavica, dr. kaže da je on malo poljuta beba, tako se plašim, ako ostane ovako, neću moći sa njim kako treba vani izaći. Baš sam se danas isplakala pošteno, ne znam kako da se ponašam, sve radim da ga umirim kad zaplače, ali on dok ne istjera svoje ništa...

On nekada zna da bude tako dobrica, pa sam već guče i smije se, patronažna se iznenadila neko jutro, jer je bio baš veseo, ona mu priča, a on tačno je gleda i smije joj se, duša mamina. Međutim ovaj čest plač mene izludi.. user posted image user posted image
Da li je neka žena imala iskustva sa plačem sa svojom bebom??? Ako neko ima neki savjet, neka mi kaže molim vas! user posted image

A on super napreduje, danas dr. vagala, težak je 4500gr, za manje od mjesec je dobio 950gr. i porastao 2.5 cm.user posted image

Bedelindja- ma prijo gdje si mi ti? Sluša li Monica ljepotica? Nadam se da će tako nastaviti lijepo spavati! Blago tebi. Dojiš li je? Ljubim vas punooo :**

Pa prijo moja mila evo me! Slusa Mona hvala Bogu super je prava djevojcica
.
Dojim je. Nema jos uvjek grceve nadam se da cemo to izbjeci nekako.Sta je taj mali ljut tako nemoj da mi raskinemo onaj dogovor.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Al zato mashallah napreduje momcina!A sjecas se sta ti je patronazna rekla ccc

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1348
2.9.2010 23:52:49   
bedelindja
IZVORNA PORUKA: chuci

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

ne sikiraj se oko buđenja. mojoj je sad 11 mjeseci punih i dalje ustaje 2-3-4 puta u toku noći. još nikad nije prespavala noć. liježe oko pola 10-10 i prvi put se sada budi oko pola 2-2. kad mi ponekad (dosada tri puta od kako se rodila) ustane prvi put u 3-4 ja presretna.
nemoj samo da joj flašicu daješ ako ikako možeš izdržati izdrži puno je bolje za tvoju bebu da doji.
zato je mašAllah napredna hB. mm tvrdi da je to sve samo od dojenjauser posted image

Nemoj da te to zabrinjava ja Monu samo dojim bez ikakve dohrane cajeva i sl.Dojim je samo na zahtjev i to je po danu svakih 2 sata nekada i 1.5 , a od kada se rodila navece se budi u 4 i ujutro u pola 8 i to evo mjesec dana nemjenja.Do sinoc kada je prespavala ovo dojenje u 4user posted image
Vidjet cemo veceras kako ce biti.Svaka beba je drugacija i kazu da se u prvih 40 dana mjenja i nemoze imati pravi ustaljeni ritam.
Nego kako mi je Aisha?Lici li na tebe?Procitala sam negdje si napisala da ima krupne okice to je sigurno na mamuuser posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1349
2.9.2010 23:54:26   
MaminaBeba
Bedelindja- A opet mi je evo dobrica. Mamina ljubav. Popravit će se on aBd. Volimo i ljubimo Monicu medenu našu. Možda plače, hoće da vidi svoju ljepoticu, morat ću ga povesti do vas! user posted image Drago mi je da nema grčeva i što je najvažnije da je dojiš! Ma luda ona patronažna, ona mi više i ne dolazi, nego druga, normalna žena! Vjerovatno ga onda nije ni dobro izvagala. A jeste, napreduje mila, pravi mi je momak, da samo znaš! :) 

(odgovor članu bedelindja)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *