MaminaBeba
|
Jutro mile mame i bebice. Ko rano rani, dvije sreće grabi!!! Vidim bolešljiva dječica, joj majke mi nema ništa gore. Kod mene Jaman, teško diše na nosić, začepljen skroz i kada ga dojim, sve pod rukom osjetim da mu u plućima nešto hropti, ono kao da treba iskašljati šlajm, a duša ne zna. Danas ga moram voditi pedijatru svakako, na pupku imamo malo granuloma, pa ću ja za svaki slučaj otići, jer imali smo problem sa pupkom, teško se sušio, jedva je otpao. Usput ću pitati dr. za ovo hroptanje i začepljen nosić. Saro dušo, pazi mene u koja sam doba na RR. Moj Jaman se probudio, otvorio okice, pa se sve smije, on se naspavao pravo. Nadojim ga, presvučem i stavim u ljulju, srećom miran je, evo drijemucka, čekam da zaspi, pa da se i ja vratim u postelju. Kod mene mila dolaze, a da i ne kucaju, vjeruj mi... Tako me to nervira.. Kako Arian dušica spava. Dragi njegovi obrazi medeni! I Jamana grčevi muče, ali ESPUMISAN kapi su stvarno super. Meni rana jedva zarasla, a i sada me boli, ali ne žalim se. Kad se samo sjetim kroz šta sam prošla, zlo mi dođe. Tačno mi je to gore bilo, nego sva ona muka na porodu. Ja sam se jedva porodila.. Meni prošlo tek kada sam počela koristiiti kantarionovo ulje i nevenovu kremu u kombinaciji. A ti si sa epiduralnom??? Pa super si prošla i drago mi je da nemaš problema sa ranom od epiziotomije, prava si sretnica! Ljubim tebe i Ariana. Svoj lijepoj dječici želim najbrže ozdravljenje! Ljubim vas
|