idacha
|
vece, zenice drage.-- kako ste nam? Bogami, vidim, ima se stosta cestitati.. aida., za druga naseg pametnicu malu.. mogu samo misliti kako se osjecas... mashallah, momcina i po.. a, mama... cura i po marijana, i za Nikolu.... uh, ko ce ga sada stici samedi, mila, kako si nam ti? ne znam jesi li uspjela procitati moj post vezano za ''mrezicu za kupanje''... ako hoces, posalji mi pp... inace, i nisam tolika vrijdenica, kolika bih nekada trebala biti.. isto kao i ti, nekada danima ne stajem, a nekada danima ne uzimam krpu u ruke.. bebana, mashallah, eto ves prvog rodjosa... kako vrijeme leti... nemoj nam pobjeci sa teme nakon 20og!!!!! Obavezno nas obavjesti o svemu sto budes planirala za rodjos... ja uzivam u tim stvarima, pripreme, planiranje i to... bebacha, imas pravog malog medica ljubni nam je puno.. dzi nam se, draga, vidim da te je spopalo sa svih strana.. to kad tako krene, nikad kraja, ali eto, drzimo fige da sto prije ozdravite, aBd.. abs mi je zao... ljbimo vas puno moj Imran je posao pravi mali lopov u posljednje vrijeme-... danas je opet prekenjkao citav dan.. spavao oko podne, a sve ostalo kad se sastavi u toku dana nije pola sata sastavio.. jedva ga uspavala u 21 i 30.. pravo je nerovazn, samo nesto kmekece.. kontam, mozda su zubici, ali cim se ja pojavim kod njega, odmah je tu osmijeh, gugutanje, pjevanje, cičanje i sve ostalo.. znaci, lopovluk najvise.. lezi, kenjka, i kada mu pridjem, on gleda u mene, pruzi rukice, izvije se i pocne da kenjka.. ko da govori ''uzmi meeee''... hB pa spava i dalje po svu noc, ne znam kako bih jos da se budi.. od onakve dobrice i mirnice, ispade pravi mali lopovcic...