samedi
|
Evo i nas! Jeste bile vrijedne sinoc i jutros! Imala sam sta i procitati!!! Sara,dobro nam dosli,Arian je med medeni,gledala sam na FB! Cestitam jos jednom Idacha mila,pa uspori malo,nadji vremena i za sebe! Ja imam osjecaj da si ti pravo vrijedna i da ne trpis kad sve nije na svom mjestu! Grijesim li? Mene nekad uhvate takvi dani da bukvalno luuuudim ako nije sve na svom mjestu,a nekad mi se zna desiti da danima ne uzmem krpu u ruke i ne uradim nista osim spremanja jela i pranja sudja. Aida,svaka zast za malenog i prve rijeci! I moja N. nekad zna to reci,ono mammmmmm a ja ne pridajem tome znacaj,ona je jos skroz mala za to pa vjerujem da je to kod nje samo ono brbljanje,a vec Erol bi mogao nesto tako da kaze Dzenana,joj kod tebe bas frka sa magistarskim jos sad i Nejla dobila krupicu nadam se da ce sto prije nestati! Jedva cekam da budes malo cesce s nama! Gledala sam juce slike kod delfin na FB i imaju dvije iz Aspeka na kojima su sve prelijepe trudnice,nase forumasice,ma divne ste sve,kako vam zavidim na tim kaficama a i sadasnjim setnjicama! Melly,welcome back, i ja sam pri kraju sa ovim gigama,ali nama su prikljucili net 8.8. ne znam jel se i kod nas sad racuna od 1. ili od 8. Zoe,jel nam to drugarica krofnica ozdravila jupiiiii!!! Atarka,mogu misliti kako ti je bilo,i ja sam na to mislila kad sam isla na razgovor za posao,ali eto ne bi nista od posla pa cu ostati jos sa malenom. Sve to nama puno teze pada nego njima,sjecam se,jednom sam je ostavila kod kuce od 8 do 4,i cijeli dan mi se pricinjavalo da je cujem kako place,ma mislila sam da ludim i jedva cekala da dodjem kuci. Kad sam dosla ona pajki,spavala skoro cijelo vrijeme,samo se budila da jede,a ja gotov svisnula od brige Tidzi,bas mi je drago da su djecica tako lijepo prihvatila seku Dodala sam te na FB,ne znam jesi li me prihvatila Ja svojoj dajem na svaka 3h trazila ona ili ne,ali zato sto ona zaspi oko 7-8h navece i ne budi se do ujutro,napravim joj oko 10 flasicu koju popije ne budeci se,i onda cijelu noc se ne budi i ne hapi do 6-7,tako da mi je to bas nekako dug period da nista ne jede,zato joj dajem po danu na svaka 3h,ali nece sve da popije. Juce sam joj kupila flasicu sa vecim otvorom i jutros je na njoj popila sve,ne znam,mozda je i do toga Kanita,neka si vala malo mozak odmorila,a za to najbolje pomaze soping Zeze,e red je vala i bio da se malo odmoris,nadam se da ce smizlica odsad tako da pajki po noci MaminaBebo,ako nece flasicu,dadni mu pomalo na kasicicu,jos bolje ako nece flasice,zaboravila sam ti reci i da mozes dati caj od komoraca ili kamilice,mada neki ne preporucuju kamilicu ali eto ja sam svojoj davala,opet je na tebi da odlucis.Uh valja sad izdrzati te grceve,ali proci ce i to! Uh al ja oduzi,odoh!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|