|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.9.2010 13:56:40   
bebana27
pozdrav drage moje
kako ste mi?
mi smo super druzimo se nas dvoje jos malo aBd prvi rodjendan

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1276
1.9.2010 13:59:41   
mala86
cao bebana,bas si mi neki dan pala na pamet!
je uskoro ce nasim djecacima prvi rodjkas,jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1277
1.9.2010 14:07:27   
zeze
Eh evo moja jos spava, Boze mili sta ce to biti. Ja nista ne radim, samo je gledam i odmaram mozak user posted image
Kanita prosle su joj hB, sva se ocistila, znas kako sam sretna kad je skinem pa vidim da mi je sva cista masallah user posted image . ja bih tvoju Alonu pojela, med medeni, kako mi je samo simpaticna sa svojim nestaslucima. Ja uzivam u takvoj djeci. user posted image
Samedi konacnoo, vjeruj da sam spavala ko bebica, ona se budila svaka 3h da je nahranim i samo nastavi. Evo jos spava, al ce mozda veceras pjevat, al hajd nema veze odmorna sam.
Maminabebo ja padam od smijeha, izvini molim te, al stvarno  mi je smijesno . I kod mene indenticno sve, jojjj zeno pa ja i ti smo se na isti dan i udale user posted image user posted image user posted image . I moja Naida dudu nece ni da smisli, svekrva je uzme gnjavi pa dijete cijelu noc ne spava, al znas sta sam ja sad skontala, okupam je prije nego ce oni doci, fino je namazem, spremim, nahranim i ona zaspe, ja je fino odnesem u krevetac i kad oni trebaju kuci ona se budi , nahranim je, uzmu je neku minutu  i mirna Bosna user posted image user posted image . Jest imala one bijele bubuljice, brisali ih alkoholom tako mi pedijatar rekao, onda mi patronazna rekla samo da je prasim bivacinom i hB sve proslo, nema ih vise. Hajde jos malo i odskocit ce i onda ce nam biti veselo user posted image
Ljubim sve vesele bebice i one manje vesele user posted image

I jos da vam kazem i grlo i jezik me bole od pjevanja pjesme zeko i potocic user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 1278
1.9.2010 14:17:03   
MaminaBeba
Zeze dušo moja... user posted image user posted image user posted image user posted image Ili se ti preseli u Zenicu ili ću ja u Donji Vakuf da se družimo! user posted image Baš isto. Imale bi baš o čemu da pričamo, a i mogle bi skupa slatku muku mučiti oko naše dječice !user posted image user posted image

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1279
1.9.2010 14:20:30   
bebana27
IZVORNA PORUKA: mala86

cao bebana,bas si mi neki dan pala na pamet!
je uskoro ce nasim djecacima prvi rodjkas,jedva cekam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hoce aBd samo dan razlike
dobili smo nagradi i ibrahim je jako sretan tako se zabavlja sa njom
kako tvoj momak slusa li

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1280
1.9.2010 14:32:34   
bebana27
user posted image

evo nagrade koju smo dobili

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1281
1.9.2010 14:58:54   
muby
IZVORNA PORUKA: bebana27

user posted image

evo nagrade koju smo dobili

slatkis

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1282
1.9.2010 15:06:43   
bebacha
samo da pozdravimo generaciju.ja sam fuj.Ajla mi cjelu noc imala visoku temp,jutros isli pedijatrici,bronhitis,upala grla,zacepljen nos,antibiotik,inhalacije,ona jadna nikakva.Alen joj nije kakio.sutra opet s njim pedijatru na kontrolu i mozda vakcinu.jojjjjjjj.evo ih  sad spavaju a ja nemoguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ajla mi je do ponedeljka kod kuce,nemam pojma kako cu izdrzat sama s njima jer i mm radi do kasno.et ja se malo pozalila pa odo bar odmarat,kozna kakva nas noc ceka

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1283
1.9.2010 16:40:47   
melly__
Maminabebo hvala...moj Mirza je zaista super djecak hB,slusa kao veliki,lezi gleda tv ili se ljulja ili hvata ove pcelice na ovoj dekici sto mu vise odozgo,igramo se,guguce mami nesto fol prica,ne mogu ga se nagledati vjeruj...a to za ljulju polako naucit ce se aBd,svaki dan ga stavljaj pomalo i vidjeces da vrijedi para,samo dok se on nauci aBd..a ta tvoja sveki je zaistauser posted image user posted image ne daj joj da nosa dijeteuser posted image user posted image ja se rijesila tog problema,naime kad god ona uzme Mirzu da nosa on u placuser posted image skontalo dijete samo da je dosadna...meni to nekad bas bude smijesno a ona poludi...bas me vala briga....pussa...
Bebacha draga...nije ti lako ni malo...izdrzi sta ces valjda ce brzo i to proci...user posted image user posted image user posted image

17.06.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1284
1.9.2010 17:54:20   
Atarka
Zoe, Samedi, Megi, Mona, hvala vam na podrsciuser posted image . Predeverali smo prvi dan razdvajanja. Ja nisam mogla docekati da odem po njega, citav dan sam bila ko' muha bez glave. Teta kaze da je bio za 10, cak ga je i uspavala, sto je meni bila najveca briga kako ce uspjeti jer samo uz siku zaspe. Fino je jeo i igrao se.
Inace, poceo je pomalo i da hoda user posted image .
Bebana, Ibrahim je mashallah bas porastao. Vidi mu kosice! Mi smo svoga osisali jos ljetos i opet mu je porasla. Cestitam na nagradi. I mi cemo za mjesec dana preci u drugu grupu beba user posted image
Ljubim maje bebare!

30.09.2009

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 1285
1.9.2010 18:13:35   
samedi
Evo i mene opet,joj comp me zeza skroz,ma nikad mira s njim,ako nije to onda internet ne radi,kad radi internet ne radi comp user posted image
Marijanna,sreetno polaganje vozackog!
Bebana,Ibrahim je mashallah slatkis pravi!!! Bas mi je drago sto ste dobili nagradu!!! user posted image
Atarka,eto vidis da je sve proslo za 10 user posted image  i cestitamo prve korake user posted image user posted image
Bebacha,joj jest te nesto svasta spopalo,ne daj se draga user posted image ! Nadam se da ce noc proteci mirno i da ce mali pilici sto prije ozdraviti !!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 1286
1.9.2010 18:21:42   
rose 87
da vas i mi pozdravimo,bolisni smo jos uvijek i ne spavamo navecer u petak cemo na konntrolu da vidimo sta ce nam reci,nadam se da su druge bebice bolje
bebana user posted image je slatkis praviuser posted image user posted image user posted image za nagradu
svima veliki pozdrav i pusice user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1287
1.9.2010 18:34:58   
aida.
Samo da vam svima posaljem veeeliki user posted image user posted image i da kazem da izgleda i nije bilo slucajno jer je mamin princ danas opet ponovio... MAMAAA... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cini mi se da sam najsretnija mama na svijetu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 1288
1.9.2010 18:49:54   
bebacha
vidim ima ponosni mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sad sam vidjela da Ajli izbajaju sve 5-tice odjednom,desne su joj punoo otekle i svi su vec posli izbijatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta nas sve nece snaci

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1289
1.9.2010 18:52:27   
aida.
Ima, ima user posted image user posted image user posted image

Zar nisu do sad nikle? Ebemu misha user posted image dusha draga pa nije ni cudo sto je tako slaba, sunce nase.... Nadam se da ce brzo da prestanu mucit nasu ljepoticu user posted image kakav nam je drug?

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 1290
1.9.2010 20:45:30   
Meri29
Evo i ove mame, nikako da se javi user posted image

Aida nema nista ljepse, moja vec po cijele dane brblja mama, tata, adaj, ata (to su joj dajdza i Fata, njegova cura). Kad joj slusam glasic istopim se, medeni su sad stvrano. Svakim danom zanimljiviji sve vise i vise. Neke mame kazu da je teze sto su starija djeca, ali meni nekako lakse i ljepse user posted image Uzivaj

Rose nadamo se da ce nas Edah da bude bolje, sta je ovo zaredalo, skoro sve nam bebice bolesljiveuser posted image

Bebana Ibrahim nam je pravi ljepotan, kako je stariji sve sladi i sladi user posted image user posted image

Halo ba Bambi sramota nigdje te nemauser posted image Sabina nam izvadila zubic bez placauser posted image pametnica mala

Danas smo uspjesno kakili u tutu, polako se ucimo, trebace nam mjeseci i mjeseci, ali smo krenuli...

Ljubimo sve bebiceuser posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1291
1.9.2010 21:03:21   
Leena
Ja sam danas sva nekakva nikakva,pa samo kratko da se javim.
Sara, dobrodosliuser posted image
Bebana, Ibrahim je premeden, maalla!
Bebacha, duso, ne daj se:(... proci ce sve to brzo i moci ces na miru uzivati sa svojim pilicima.
Aida, user posted image za pricalicu malu!
Ostale veeeeelika pusa od Esme i mene!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 1292
1.9.2010 21:56:47   
Anoniman
Nikola je veceras napravio prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni vise ni mane nego 5 koraka, samo se pustio od kreveta, dosao do sredine dnevnog i sjeo,sam sebi je poceo pljeskati to uvijek radi kad nesto uspije.. joj presretna sam i ponosna,jos sam danas položila testove. ma dan nije mogao biti boljiuser posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1293
1.9.2010 21:59:58   
Leena
Marijana, user posted image za testove! Niki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za koracice!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1294
1.9.2010 22:07:54   
Anoniman
VECE
da vas virnem i pozdravimuser posted image posebno milu djecicu ljubim pun.
Rose jos nije drug ozdravio misa mu vise,ljubim ga i puno srece abd u petakuser posted image user posted image user posted image user posted image ...
Mi,imamo jos dvije boce dobiti.Anel,je uzas nervozan grrrrrrr ujedala bi od muke neznam sta da radim snjim vise.Nece u kuci nikako samo trazi van,van ....
Nece vise ni,da puzi samo bi hodo hodo i da se voda po citav dan takouser posted image user posted image ...
Slabo nesto jede uzadnja dva dana user posted image skroz slabo.
Al,spavanje se ko fol popravilo al po dani Sinoc je opet bila luda noc sa milion budjenja ,vidjet cemo sta nas veceras ceka.Dal,ce biti repriza serije ili neuser posted image ...
Pusa velika svimauser posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 1295
1.9.2010 22:09:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna

Nikola je veceras napravio prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ni vise ni mane nego 5 koraka, samo se pustio od kreveta, dosao do sredine dnevnog i sjeo,sam sebi je poceo pljeskati to uvijek radi kad nesto uspije.. joj presretna sam i ponosna,jos sam danas položila testove. ma dan nije mogao biti boljiuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam vam obadvoma.
I mi koracamo,svakim danom sve vise sami.user posted image Prije cemo,prohodat zubi sramota al nema vezeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1296
1.9.2010 22:09:42   
iv@ncica
user posted image user posted image user posted image MARIJANA.... za  nikolicu  i  testove..sad  savladaj  volan i briga  te...
sve  ostale  mame  iz  male  skupine  mahanje od  nas

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1297
1.9.2010 23:22:40   
idacha
vece, zenice drage.--
kako ste nam?
Bogami, vidim, ima se stosta cestitati..
aida., user posted image user posted image za druga naseg pametnicu malu.. mogu samo misliti kako se osjecas... mashallah, momcina i po.. a, mama... cura i pouser posted image user posted image
marijana, user posted image user posted image i za Nikolu....user posted image uh, ko ce ga sada sticiuser posted image user posted image user posted image
samedi, mila, kako si nam ti? ne znam jesi li uspjela procitati moj post vezano za ''mrezicu za kupanje''... ako hoces, posalji mi pp... inace, i nisam tolika vrijdenica, kolika bih nekada trebala biti.. isto kao i ti, nekada danima ne stajem, a nekada danima ne uzimam krpu u ruke..user posted image user posted image
bebana, mashallah, eto ves prvog rodjosa... kako vrijeme leti... nemoj nam pobjeci sa teme nakon 20og!!!!! Obavezno nas obavjesti o svemu sto budes planirala za rodjos... ja uzivam u tim stvarima, pripreme, planiranje i to...
bebacha, imas pravog malog medicauser posted image user posted image ljubni nam je puno.. dzi nam se, draga, vidim da te je spopalo sa svih strana.. to kad tako krene, nikad kraja, ali eto, drzimo fige da sto prije ozdravite, aBd.. abs mi je zao... ljbimo vas puno

moj Imran je posao pravi mali lopov u posljednje vrijeme-... danas je opet prekenjkao citav dan.. spavao oko podne, a sve ostalo kad se sastavi u toku dana nije pola sata sastavio.. jedva ga uspavala u 21 i 30.. pravo je nerovazn, samo nesto kmekece.. kontam, mozda su zubici, ali cim se ja pojavim kod njega, odmah je tu osmijeh, gugutanje, pjevanje, cičanje i sve ostalo.. znaci, lopovluk najvise.. lezi, kenjka, i kada mu pridjem, on gleda u mene, pruzi rukice, izvije se i pocne da kenjka.. ko da govori ''uzmi meeee''... hB pa spava i dalje po svu noc, ne znam kako bih jos da se budi.. od onakve dobrice i mirnice, ispade pravi mali lopovcic...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 1298
1.9.2010 23:30:24   
lilix
idacha user posted image ,
a ko bi drugi bio u gluho doba noći na net-u user posted image , fali ti melly da se družite user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 1299
1.9.2010 23:34:33   
idacha
lilixuser posted image user posted image ma, ja sam ti haman prestala nocu letjeti user posted image user posted image kao sto sam rekla, nocna sam ptica samo akda sam odmorna i naspavana, sto bas i nije slucaj ovih dana..
jos me i grlo steglo, samo pijem tylolhot, jedva gutam, strah me da ne predje na Imija..
a, melly mi fali, Bogami:)
kako si ti, kako pilici mali? jel pocela skola?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Raspoloženje u trudnoći.
пеперутка16

Da li ste tokom trudnoće imali nagle promene raspoloženja?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *