|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
6.7.2010 9:48:19   
ledy blue
Ena23 mislim da bi trebala preurediti poruku..mislim da je ipak to na bebani da napise ako zeli, onda kada bude spremna za to...
Bebyna zao mi je zbog svega sto si prosla i prolazis u zadnje vrijeme...nadam se i moli  da  ti Bog da snage da sve izdrzis...user posted image

< Poruku je uredio ledy blue -- 6.7.2010 9:50:44 >

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1276
6.7.2010 9:50:33   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: ledy blue

Ena23 mislim da bi trebala preurediti poruku..mislim da je ipak to na bebani da napise ako zeli, onda kada bude spremna za to...

već je bebana napisala, do duše ne na ovoj temi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1277
6.7.2010 9:51:44   
ledy blue
Onda se izvinjavam eni...nisam vidjela da je pisala da se ubio..Isprika ena jos jednom!!!

Ona ne zna zbog cega je bas ona izabrana da bude vojnik te bitke. Ali zna da mora da se bori. Zato, pruzite joj ruku. I podrsku...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1278
6.7.2010 13:45:48   
Galicia
Muz se ubio? Kad? Sta?
Najezila sam se.

(odgovor članu ledy blue)
Neposredna veza do poruke: 1279
6.7.2010 13:52:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Galicia

Muz se ubio? Kad? Sta?
Najezila sam se.

nije muž, već brat bebanin user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1280
6.7.2010 13:55:32   
Anoniman
A joj,baš mi je žao!

Neposredna veza do poruke: 1281
6.7.2010 16:29:34   
crnkka
Joj baš mi je žao, pa kako, šta. Čuvaj se bebana.

Curice moja draga voli te puno tvoja mama!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1282
6.7.2010 16:56:36   
marny
Neka mu duša njegova nađe mir na onom svijetu, Bebana, tebi i tvojoj obitelji iskrena sućut.

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 1283
6.7.2010 18:02:01   
Taha0608
Basum sagosum bebana..i moja porodica je imala nedavno isti slučaj-znam kako ti je!ali sve je Bogom dano,i ma koliko mi to želili nemožemo uticati na neke stvari koje su sudbinom predodređene!ja ti želim sabur,mir i svu sreću ovoga svijeta sa bebachom,mir sa suprugom i oprost od Allaha za tvog brata..user posted image

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 1284
6.7.2010 19:17:16   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Galicia

Muz se ubio? Kad? Sta?
Najezila sam se.

nije muž, već brat bebanin user posted image user posted image user posted image

ojjjj Boze bebana drzi se , budi nam jaka , zao mi je od srac mi je zao budi nam jaka molim te user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a bratu neka dragi Allah oprosti i neka mu podari lijep Dzenet .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1285
6.7.2010 21:02:24   
ena007
Drzi se bebana, budi hrabra..

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1286
9.7.2010 11:14:37   
bebana27
ne znam sta da radim jednostavno dio mene je otisao nema ga vise

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu ena007)
Neposredna veza do poruke: 1287
9.7.2010 12:05:38   
hanabanana
Jako mi je žao zbog svega što se desilo.
A ti, moraš naći snage i krenuti dalje.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1288
9.7.2010 12:09:32   
Anoniman
Zao mi je bebana...drzi se

(odgovor članu hanabanana)
  Neposredna veza do poruke: 1289
9.7.2010 12:20:56   
Blue rose RR
Bebana basum sagosum ... neka mu dragi Bog podari vječni smiraj ,a tebi i tvojoj porodici sabura i snage.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1290
9.7.2010 13:57:13   
Medić*
IZVORNA PORUKA: bebana27

ne znam sta da radim jednostavno dio mene je otisao nema ga vise

draga bebana, zivot mora i treba ici dalje, na  gubitak voljenih bica covjek se vremenom navikne, odlicno znam jer govorim iz iskustva, ranu na dusi nista ne moze zalijeciti, bol ostaje dovijeka prisutna i ne popusta ...Neka ti radost, mir u dusi i osmjeh na licu vrati tvoje divno dijete koje je uvije tu bezuslovno. Da ti dragi Bog podari puno snage da se nosis sa kolotecinom zivota i vjere da ima i lijepih stvari na ovom dunjaluku i da zato vrijedi boriti se i zivjeti user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1291
9.7.2010 14:00:49   
acudesa
bašum sagolsun, bebana

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1292
9.7.2010 23:29:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Blue rose

Bebana basum sagosum ... neka mu dragi Bog podari vječni smiraj ,a tebi i tvojoj porodici sabura i snage.

user posted image user posted image  Ne daj se.... user posted image user posted image

(odgovor članu Blue rose RR)
  Neposredna veza do poruke: 1293
30.8.2010 22:40:09   
Penelopa
Imam veliki problem
u braku sam malo vise od godine dana
prije odprilike pola godine pocelo se nesto neobicno dogadati sa mojm muzem. ne prilazi mi
ne poljubi me usput......kad smo zajedno samo suti prica samo sto mora.......imali smo malih problema svakodnevne svade sad se to smirilo al je on postao stranac...kad ga hocu poljubiti on mi kaze umoran sam...nisam pametna sta da mislim ne vjerujem da me vara...opet neznam i na to pomislim...
jednom sam mu nasla jedan racun u djepu od hlaca kad sam ih htjela prati neki restoran u 10h navece vecera placena on me ubjedzivao da je bio sa kolegom pa bili gladni...neznam...to je sve nisam vise nista  primjetila...on kad dodzemo kuci samo prati sport i spava...probala sam pricati s njim on se vadi na probleme na poslu..kaze da je sve s nama u redu....izbjegava razgovor maximalno
pokusala sam ga malo sarmirati ali nista nije me ni primjetio
drzim do sebe..volim da sam uredna i sredzena ali sam se malo udebljala pa sve mislim da nije to u pitanju...dodze mi da podnesem za razvod
user posted image user posted image user posted image

Sve će se ovo zvati jučer

(odgovor članu nejsonka)
Neposredna veza do poruke: 1294
30.8.2010 22:53:04   
acudesa
Ne znam sta bih ti rekla drugo osim da otvoreno razgovaras sa muzem, mozda ga nesto mui. Moda smatra da si ga povrijedila neim kad ste se raspravljali.
Ne mislim da te vara, ali eto, otvori 4 oi, nemoj da te neto iznenadi, a i ne pravi paniku bez potrebe

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Penelopa)
Neposredna veza do poruke: 1295
30.8.2010 22:56:05   
chuci
kao prvo nadam se da je ovo samo prolazna faza i da će se sve izgladiti.
možda je čovjek stvarno umoran od posla. možda stvarno ima problema na poslu pa kad dođe kući želi da odmara. možda je umoran od braka. možda ovo nije ono što je on očekivao. očito brak nije ni ono što si ti očekivala. možda ste upali u kolotečinu i ne znate da se izvadite. možda si se stvarno udebljala a njemu smeta. možda se on ne osjeća tebi privlačan, pa te odbija. možda (ne dao Bog) ima nekoga drugog, a možda i nema. sve je to možda.
samo je jedna stvar sigurna.

ne možeš problem riješiti pitajući na forumu šta li mu je. problem možeš riješiti samo tako što ćeš razgovarati sa svojim mužem o svemu tome. sretno

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Penelopa)
Neposredna veza do poruke: 1296
30.8.2010 22:59:00   
chuci
jah zaboravila sam još jedno možda.
možda si ti u pms-u pa pretjeruješ.
nemoj se odmah naljutiti, govorim ti jer stvarno mi žene znamo pretjerivati u pms-u pa ti sve izgleda veće i ozbiljnije nego što jeste.
i ovo je samo možda

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1297
30.8.2010 23:00:17   
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci

jah zaboravila sam još jedno možda.
možda si ti u pms-u pa pretjeruješ.
nemoj se odmah naljutiti, govorim ti jer stvarno mi žene znamo pretjerivati u pms-u pa ti sve izgleda veće i ozbiljnije nego što jeste.
i ovo je samo možda

ovo potpisujem, ista sam takva user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1298
30.8.2010 23:00:45   
Dida79
Penelopa zasto odmah govoris o razvodu zar to nije zadnja opcijauser posted image ...pa vi se tek upoznajete i navikavate na zajednicki zivot...pusti ga malo mozda stvarno covjek ima problema sa kojim ne bi da tebe opterecuje...a to sto si se udebljala ne bi trebalo prestavljati nikakav problem jer ti si jos uvijek zena koju voli i sa kojom je odlucio da prozivi zivot.
A sto rece Acudesa otvori cetvere oci ne doyvoli da te ista iznenadi mi ti mozemo davati svakakve savjete ali opet ti najbolje znas sta se desava izmedju vasa cetiri zida
Sretno

< Poruku je uredio Dida79 -- 30.8.2010 23:03:32 >

(odgovor članu Penelopa)
Neposredna veza do poruke: 1299
30.8.2010 23:02:22   
marny
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Ne znam sta bih ti rekla drugo osim da otvoreno razgovaras sa muzem, mozda ga nesto mui. Moda smatra da si ga povrijedila neim kad ste se raspravljali.
Ne mislim da te vara, ali eto, otvori 4 oi, nemoj da te neto iznenadi, a i ne pravi paniku bez potrebe

slaem se.
ti bi podnjela zahtjev za rastavu braka, a jo nisi otvoreno razgovarala sa svojim muem. Moda je ovjek u osjetljivom razdoblju svog ivota kada sabira u glavi, uspjehe/neuspjehe, planove.....a,mukarci ne mogu djelovati odjednom na vie polja pa si se stoga i osjetila zapostavljenom, a o on moda nije ni svjestan, a moda i jeste, najbolji odgovor je otvoren razgovor.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *