|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
29.6.2010 12:11:52   
Hanady RR
Upravo zbog poljuljanog samopouzdanja i malo depresije bebana je jako zbunjena...naša podrška u bilo kom smislu je njoj itekako potrebna. osuda ovdje nema mjesta...žena je spominjala i suicid. Postovi su dosta konfuzni i upućuju na zaključke od chuci i malene sjarene...i zato ako možemo pomoći malim doprinosom to učinimo bez daljnje analize situacije i stanja...jer njoj treba naša podrška koju ona u mjestu gdje živi daleko do svojih očito nema.

Lijepo je znati da imamo ovaj forum i da se možemo javiti da nam se bar toplom riječju pomogne....dok se čovjek u istoj situaciji ne nađe ne zna ni šta ga snašlo

i zato

bebanauser posted image
sve će to biti uredu...za neko vrijeme smijat ćeš se svojim probelmima jer problemi tek nastaju kad sin u pubertet uleti ili kad i drugu bebu budeš imala...e to je životuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 1251
29.6.2010 12:12:38   
bebana27
ja sam postove pisala znaci kad mi je tesko ili mi nesto smeta ja to iznesem
situacija se je popravila znaci mi sad pricamo nije sve kao prije ali se nadam da hoce....
mi zivimo u svekrvinom stanu i niko ne zna sta sam ja sve prosla zbog toga znaci mala greska mi mozemo da se kupimo zato vam kazem kad god zatrazi mm joj da
one forumasice koje su sa mnom bila u toku trudnoce najbolje znaju moju pricu nebi zeljela da je sad ponavljam
uglavnom za sad je sve super nije da nisam poslusala savjete pojedini forumasica
jesam i zato je sve hb bolje

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu malena sharena)
Neposredna veza do poruke: 1252
29.6.2010 14:32:10   
crnkka
Draga bebana, nisam se javljala par dana čekala sam da vidim šta če biti. Malo če ljuti ova tvoja rečenica mala greska mi mozemo da se kupimo, neznam vjeruj mi kako ti i tvoj muže možete da trpite to. Ja bi jela suha hljeba, ali bi bila rahat od priča i prebacivanja. I ja kad sam otišla od svog muža i svekrve, nisam radila, moja bebica je imala 3 mjeseca,ali sam stisla i otišla. Skupila snagu, dobro razmislila sta dalje, odlučila i otišla. Puno toga bi možda drugačije bilo, da TV ima petlje i kaže neke stvari svojim roditeljima i sestri. Pa na ulicu, na ulicu ali ste zajedno i sretno. Ja znam kad sam živila u zajednici ja i mm smo se stalno svađali, došla sam na rub živaca. zato tebi toplo preporučujem da to prije nađeš posao i lagano postanari. Pa suh hljeb, suh hljeb. Pozdrav svima...

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1253
29.6.2010 15:48:56   
Hanady RR
OT: vještice tu si...hajd naleti na http://www.ringeraja.ba/forum/bolnicka-bakterija-na-gak-u-u-sarajevu-/m_638390/mpage_9/tm.htm#648295user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 1254
29.6.2010 15:56:58   
mamaajna

IZVORNA PORUKA: crnkka

Draga bebana, nisam se javljala par dana čekala sam da vidim šta če biti. Malo če ljuti ova tvoja rečenica mala greska mi mozemo da se kupimo, neznam vjeruj mi kako ti i tvoj muže možete da trpite to. Ja bi jela suha hljeba, ali bi bila rahat od priča i prebacivanja. I ja kad sam otišla od svog muža i svekrve, nisam radila, moja bebica je imala 3 mjeseca,ali sam stisla i otišla. Skupila snagu, dobro razmislila sta dalje, odlučila i otišla. Puno toga bi možda drugačije bilo, da TV ima petlje i kaže neke stvari svojim roditeljima i sestri. Pa na ulicu, na ulicu ali ste zajedno i sretno. Ja znam kad sam živila u zajednici ja i mm smo se stalno svađali, došla sam na rub živaca. zato tebi toplo preporučujem da to prije nađeš posao i lagano postanari. Pa suh hljeb, suh hljeb. Pozdrav svima...

potpisujem.MOJA TI NEMA DANAS NISTA DZABE IL STAN ILI ZIVCI

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

(odgovor članu crnkka)
Neposredna veza do poruke: 1255
29.6.2010 16:28:56   
Trnoruzica
Ja sad nista ne kontam. Jel sad svekrva problem? user posted image

(odgovor članu mamaajna)
Neposredna veza do poruke: 1256
29.6.2010 17:13:26   
ena007
Jako komplikovana situacija, a pravi uzrok se ne znauser posted image
puno je stvari koje fale , koje je bebana preskocila u svojim postovima, ili
je jako zbunjena pa ni sama ne zna sta hoce...

par forumasica ju je pitalo da li ona voli muza?
nije odgovorila..
da li je samo s njim zbog djeteta, ili sto ne vidi drugi izlaz...

ja licno, nikad ne bi mogla biti s takvom osobom,.. taj njen 'muz',
ako mu je stali do nje i braka, trebao bi biti uz nju, a ne uz majku( po cijenu stana u kome zive)...
a on bebanu istjeruje- tako je bar rekla u nekim postovima...

izvini bebana meni nista nije jasno u cemu je vas problem? u finansijama, u njemu , u njegovoj majci ii tebi??

puno srece ti zelim......

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 1257
29.6.2010 21:45:14   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: bebana27

situacija se je popravila znaci mi sad pricamo nije sve kao prije ali se nadam da hoce....
mi zivimo u svekrvinom stanu i niko ne zna sta sam ja sve prosla zbog toga znaci mala greska mi mozemo da se kupimo zato vam kazem kad god zatrazi mm joj da
one forumasice koje su sa mnom bila u toku trudnoce najbolje znaju moju pricu nebi zeljela da je sad ponavljam
uglavnom za sad je sve super nije da nisam poslusala savjete pojedini forumasica

bebana super da se stavr izmejdu vas dvoje popravlja , ja bih ti rekla da priucas ti i muz sa svekrvom i da ona odredi kiriju , placaj joj svaki mejsec a u tako malom mejstu ne bih rekla da je kirija skupa i zavrsi pricu sa davanjem neka odredi kiriju i cist racun duga ljubav i ja zivim u stanu moje svekrve i placam joj kiriju svaki mjesec i osjecam se slobodno i fino i ako nesto zamseta ona zna da ja za te pare uvijk mogu sebi naci stan znaci u tom slucaju ona je za mene samo neko ko mi izdaje stan i veca prava nema .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1258
29.6.2010 23:33:04   
Taha0608
user posted image user posted image user posted image
bravo mirkice!!!moja je mene čak trudnu istjerala,netrebam više pričati-imate u postu o svekrvama malo višeuser posted image ..međutim moja je stvarno dosta uticala na mm,i potpuno promijenila čovjeka koji je imao želju da se potpuno posveti porodici..al bebana je navela u par postova da se extra sa "sveki"slaže,da je na njenoj strani,da će pričati sa njim blabla..ma fakat šara, u određenim trenucima i raspoloženju piše!!naravno da ga voli-pa nije blentava da nezna šta je razlog,a mi možemo hanume moje naglabati koliko hoćemo o ovome-ja bih,pak,rekla da je ova tema tu i tamo gotova,nema savjeta ni pitanja koji smo izostavile..i na kraju krajeva,nije naše da puno kopamo po njenoj ličnosti i stvarnom stanju problema,od sveg ponuđenog na meniju koji je besplatan na ovom forumu-IMA ŠTA IZABRATI,i ima rješenje za apsolutno SVE!!kada sam ja "predeverala"štošta i većinu stvari okrenula u svoju korist,pa može to i ona i bilo koja,samo OPTIMISTIČNO DRAGE MOJE HANUME,Bog je uz vas,vaša djeca(ko ih ima),ama uvijek se nađe neko ili nešto što daje podstrek za dalje!!!volite se,ljubite seuser posted image ,natjerajte ih da vam piju vodu iz ruku..možete to..samo malkice,malkice truda koji će kasnije biti smiješan!!a za suicid-hmm...nije to toliko jednostavno!!

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1259
30.6.2010 4:30:14   
Galicia
Pozdrav raji sa RR foruma. Nova sam ovdje, to jeste aktivno nova, ali potajno vas citam vec par godina. Uvijek rado citam vase komentare i divim se pojedinim forumasicama, pa me nekad zelja mine da vas i licno upoznam. Nadam se da cete imati priliku i mene da upoznate. Obicna dusa, sa puno zivota i puno ljubavi prema svojim bliznjim, prema svom poslu i tako tim stvarima sto zivot cine.
Nisam mogla a da ne komentarisem na Bebanim status...
Bebi, zao mi je kroz sta sve prolazis, i zelim ti da se rijesis problema sto prije, jer si mlada i ne zasluzujes takvo tretiranje.
Reci cu ti kao sestri, a to je da zastitis malenog. On nema glas za sebe, ti njega predstavljas i ti se bori za bolje njegovo. Ocigledno otac malenog nije tu za njega, prema tome ti treba da budes jaka, i za njega i za sebe. Jednog dana kad on odraste, zadnje je sto zeli da vidi, labilnu majku, boljesljivu, i tako to u nedogled.
Par stvari mi nisu bile jasne, jer citam te vec par godina, i sjecam se da si ti i davno imala slicnih problema s njim. Nisam sigurna jesul isti problemi ili sta vec....
Kako to da nemas podrsku od svojih roditelja? Jel to nesto novo ili je to bas vezano za tvog izabranika? Mozda roditelji imaju razloge zato sto te nepodrzavaju...

Pozdrav i budite mi dobre..

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1260
30.6.2010 10:07:04   
*pcelica*
Bebana koliko sam mogla skontati iz svih ovih postova da su kod vas problem finansije i sto tm daje pare svekrvi jer zivite u njenom stanu. Mozda da sa njim popricas pa da joj ponudite da joj placate najam stana bilo bi lakse i tebi a ona vas ne bi mogla ucjenjivati, kad joj vec dajete pare. Svejedno ti je ili placala njoj ili nekom drugom najam stana, a mozda je i tm nervozan zbog toga pa nezna vise kako da se nosi sa citavom situacijom pa ti ispastas jer nemate dovoljno za sebe a morate dati njoj. Vidim situacija se popravlja sto mi je drago i zelim da vam u buducnosti bude bolje nego prije. Pozdrav za tebe i Ibrahima.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 1261
30.6.2010 10:09:08   
Hanady RR
Galicia dobro nam došlauser posted image

bebana dorbo jutro svako jutro...a svako jutro nosi novi dan...svaki dan nešto novo...samo neka ide naprijeduser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1262
30.6.2010 10:43:04   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica

bebana super da se stavr izmejdu vas dvoje popravlja , ja bih ti rekla da priucas ti i muz sa svekrvom i da ona odredi kiriju , placaj joj svaki mejsec a u tako malom mejstu ne bih rekla da je kirija skupa i zavrsi pricu sa davanjem neka odredi kiriju i cist racun duga ljubav i ja zivim u stanu moje svekrve i placam joj kiriju svaki mjesec i osjecam se slobodno i fino i ako nesto zamseta ona zna da ja za te pare uvijk mogu sebi naci stan znaci u tom slucaju ona je za mene samo neko ko mi izdaje stan i veca prava nema .

kraljica si!user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1263
30.6.2010 12:53:11   
bebana27
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Galicia dobro nam došlauser posted image

bebana dorbo jutro svako jutro...a svako jutro nosi novi dan...svaki dan nešto novo...samo neka ide naprijeduser posted image user posted image user posted image

ej draga moja ja kad vidim tvoj post nekako se razveselimuser posted image user posted image user posted image user posted image
ovako samo da odgovorim na pitanje nekih forumasica da li ja volim svog mm?
neka mi neko kaze da li se moze zivjeti sa covjekom kojeg ne volis,naravno da ne da li se je neka od vas udala za covjeka za kojeg nista ne osjeca i nevoli ga sigurno da nije
i ovako ja volim svog mm i naravno borit cu se da sacuvam brak i da moje djete ima sve sto mu je potrebno
a vama svima hvala na lijepim rijecima i znacima podrske koje su mi puno znacile

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1264
4.7.2010 10:27:05   
Srculence

ej draga moja ja kad vidim tvoj post nekako se razveselimuser posted image user posted image user posted image user posted image
ovako samo da odgovorim na pitanje nekih forumasica da li ja volim svog mm?
neka mi neko kaze da li se moze zivjeti sa covjekom kojeg ne volis,naravno da ne da li se je neka od vas udala za covjeka za kojeg nista ne osjeca i nevoli ga sigurno da nije
i ovako ja volim svog mm i naravno borit cu se da sacuvam brak i da moje djete ima sve sto mu je potrebno
a vama svima hvala na lijepim rijecima i znacima podrske koje su mi puno znacile

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 1265
4.7.2010 20:39:22   
Mirna.akt
IZVORNA PORUKA: nejsonka

Ja sam ovdje nova, pa neznam jel već pisano na ovu temu. Ako jeste,ja se izvinjava.
Imam veliki problem pa Vas molim ako možete da mi pomognete. udala sam se prije skoro 3 godine. Muž je stariji pd mene 10 godina, živili smo prvo u zajdnici, katastrofa je bilo. On je izlazio svaku noć, a mene je ostavljao samu u kući. Trpila sam takvo ponašanje punih godinu dana, i kada je našoj curici bilo 32 dana, pokupila sam stvari i vratila se mami. Bilo je tu još dosta problema da ne pišem sada sve. Moji su digli kredit i kupili nam stan u kojem sada živimo. Od kada smo počeli zivjeti zajedno u tom stanu ništa se nije promjenilo, on i dalje izlazi, a ja se brinem o djetetu, još i radim. Zahtjava da mu je kuća čišta, da sve bude OK, a nikada mi nezna pomoći. Izlazi kao da je momak, spavamo u različitim sobama da ga dijete ne bi probudilo. Zaprijetila sam mu da ću podnijeti zahtjev za razod braka, njemu je kako mi se čini svejedn, čak imam osjećaj da bi mu bilo i drago, jer bi mogao izlaziti i dolaziti kući kad mu se prohtje.

Moram da priznam da sam imala slicnih problema.. udala sam se prije 4 godine, bila sam trudna, zivjeli smo u zajednici sa njegovima, u kuhinji i dnevnoj smo zajedno svi bili samo za vrijeme rucka..ostalo vrijeme sam provodila u sobi i ili u setnji..uvijek je bilo nekih komentara i predbacivanja, ali ja sam takva..muz je hodao, kafe, alkohol,  ...... itd, da ne pisem te ruzne stvari..dva puta sam otisla s djetetom, ali je odmah dosao zamnom..uskoro sam opet zatrudnila (kcerke sad imaju 4 i 3 god. )..na kraju sam se i posvadjala s svekrvom, smetalo joj sto dijete dira ovo dira ono, ali djeca su djeca, treba strpljenja i vremena da nauce.. Posto je stan 130 kvadrata, dosli su na rjesenje da se proda, da kupe sebi garsonjeru, nama stan, najvise zbog djece..sve u svemu, nakon sto smo se razisli, odnosi sa svekrom i svekrvom su postali puno bolji, oni su shvatili da ja zivim za djecu i muza, kakav god on bio, ipak je on otac.Mlada sam, pa su me smatrali nekom balavicom, dok me nisu upoznali, dok nisu upoznali Mirnu, posteno i odgojeno dijete.
On je bio takav zbog alkohola, to je sigurno, nije ni radio, ja sam radila kod kuce(komercijalista preko neta). Bio je divan kad nije pio, ali kad je pio to je bila druga osoba, nazalost..ipak, u stanu odvojeni od njegovih, on je nastavio sa svojim ponasanjem u alkoholoziranom stanju, i na kraju mi je doslovno pukao film, on je tog dana to i vidio u mojim ocima, vidio je da mi je sve ravno do mora, da je razvod jedino sto zelim.. Od tog dana ne pije, od 13.07.2009. Tog dana mi je rekao: Jeb.. sta si ti sve prosla samnom, i jos uvijek si pored mene..
I sad moram da kazem, da alkohol nije za svakoga, nije za one koji ne znaju granicu, nije za one koji se nemogu kontrolisati.. Moj muz je stvarno dobar covjek, bio je u ratu sa 16 god s puskom u ruci, svasta je vidio, i cesto sam mislila o tome, zao mi je bilo da ostane bez mene i djece.. Priznajem, svaki put sam se vratila zbog djece i zato sto ga volim, on to zna. Rekla sam mu da sam oprostila, ali da nikad necu zaboraviti..
On je sad zaposlen, radi, voli djecu, voli mene, zivimo lijepo, imamo naravno problema zivotnih, ali ipak ih zajedno rjesavamo, i svaki put mu kazem, koliki god problemi bili, ipak, kad legnem u sobu, i vidim nase  princeze, cujem ih kako disu, ipak, vrijedi zivjeti, vrijedi se boriti u ovom gorkom vremenu, za njih, i za nas..

Melina 30.04.2006.
Elma 25.07.2007.

(odgovor članu nejsonka)
Neposredna veza do poruke: 1266
4.7.2010 22:16:32   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Mirna.akt

IZVORNA PORUKA: nejsonka

Ja sam ovdje nova, pa neznam jel već pisano na ovu temu. Ako jeste,ja se izvinjava.
Imam veliki problem pa Vas molim ako možete da mi pomognete. udala sam se prije skoro 3 godine. Muž je stariji pd mene 10 godina, živili smo prvo u zajdnici, katastrofa je bilo. On je izlazio svaku noć, a mene je ostavljao samu u kući. Trpila sam takvo ponašanje punih godinu dana, i kada je našoj curici bilo 32 dana, pokupila sam stvari i vratila se mami. Bilo je tu još dosta problema da ne pišem sada sve. Moji su digli kredit i kupili nam stan u kojem sada živimo. Od kada smo počeli zivjeti zajedno u tom stanu ništa se nije promjenilo, on i dalje izlazi, a ja se brinem o djetetu, još i radim. Zahtjava da mu je kuća čišta, da sve bude OK, a nikada mi nezna pomoći. Izlazi kao da je momak, spavamo u različitim sobama da ga dijete ne bi probudilo. Zaprijetila sam mu da ću podnijeti zahtjev za razod braka, njemu je kako mi se čini svejedn, čak imam osjećaj da bi mu bilo i drago, jer bi mogao izlaziti i dolaziti kući kad mu se prohtje.

Moram da priznam da sam imala slicnih problema.. udala sam se prije 4 godine, bila sam trudna, zivjeli smo u zajednici sa njegovima, u kuhinji i dnevnoj smo zajedno svi bili samo za vrijeme rucka..ostalo vrijeme sam provodila u sobi i ili u setnji..uvijek je bilo nekih komentara i predbacivanja, ali ja sam takva..muz je hodao, kafe, alkohol,  ...... itd, da ne pisem te ruzne stvari..dva puta sam otisla s djetetom, ali je odmah dosao zamnom..uskoro sam opet zatrudnila (kcerke sad imaju 4 i 3 god. )..na kraju sam se i posvadjala s svekrvom, smetalo joj sto dijete dira ovo dira ono, ali djeca su djeca, treba strpljenja i vremena da nauce.. Posto je stan 130 kvadrata, dosli su na rjesenje da se proda, da kupe sebi garsonjeru, nama stan, najvise zbog djece..sve u svemu, nakon sto smo se razisli, odnosi sa svekrom i svekrvom su postali puno bolji, oni su shvatili da ja zivim za djecu i muza, kakav god on bio, ipak je on otac.Mlada sam, pa su me smatrali nekom balavicom, dok me nisu upoznali, dok nisu upoznali Mirnu, posteno i odgojeno dijete.
On je bio takav zbog alkohola, to je sigurno, nije ni radio, ja sam radila kod kuce(komercijalista preko neta). Bio je divan kad nije pio, ali kad je pio to je bila druga osoba, nazalost..ipak, u stanu odvojeni od njegovih, on je nastavio sa svojim ponasanjem u alkoholoziranom stanju, i na kraju mi je doslovno pukao film, on je tog dana to i vidio u mojim ocima, vidio je da mi je sve ravno do mora, da je razvod jedino sto zelim.. Od tog dana ne pije, od 13.07.2009. Tog dana mi je rekao: Jeb.. sta si ti sve prosla samnom, i jos uvijek si pored mene..
I sad moram da kazem, da alkohol nije za svakoga, nije za one koji ne znaju granicu, nije za one koji se nemogu kontrolisati.. Moj muz je stvarno dobar covjek, bio je u ratu sa 16 god s puskom u ruci, svasta je vidio, i cesto sam mislila o tome, zao mi je bilo da ostane bez mene i djece.. Priznajem, svaki put sam se vratila zbog djece i zato sto ga volim, on to zna. Rekla sam mu da sam oprostila, ali da nikad necu zaboraviti..
On je sad zaposlen, radi, voli djecu, voli mene, zivimo lijepo, imamo naravno problema zivotnih, ali ipak ih zajedno rjesavamo, i svaki put mu kazem, koliki god problemi bili, ipak, kad legnem u sobu, i vidim nase  princeze, cujem ih kako disu, ipak, vrijedi zivjeti, vrijedi se boriti u ovom gorkom vremenu, za njih, i za nas..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Mirna.akt)
Neposredna veza do poruke: 1267
5.7.2010 0:01:12   
Anoniman
Skoro pa sam sigurna da svaki bračni par ima ovakvih ili onakvih problema, da dođe u fazu razmišljanja da je jedini izlaz razvod! Često se desi da je banalan razlog doveo do tog razmišljanja. Ne znam....
Jedino što sigurno znam jeste da godine (bračni staž) donosi sigurnost i harmoniju u zajednicu. Da se sve više i više balansira odnos, da se na neke stvari više ne gleda kao na bauk, da se nauči popuštati jedno drugom (npr. dok ja zvocam on šuti ili obrnuto user posted image ), da jedno drugom pomažemo iako nismo dobri u tim poslovima (on usisa - nije to to ali hajde, pomogao mi je; ja - iznesem smeće iako je to njegova obaveza isl.).
Uglavnom, strpljenje, iskustvo, tolerancija, godine a prije svega ljubav čini čuda. Samo lagano, ako nisu ozbiljni problemi - pokušajte dati maksimum da se sve vrati na staro. Osim ako ti isti problemi predugo traju.....

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 1268
5.7.2010 0:05:30   
Anoniman
Da se samo još nadovežem na prethodno napisano.

Mislim, naglašavam da mislim, da se svaki problem da riješiti, smiriti, dovesti u red (osim kako već rekoh ako ne traje predugo ili da pa shvatiš da tu nema selameta) osim problema povezanim sa nestankom ljubavi odnosno ako se ono drugo zaljubi u nekoga. Ja ovo da lijepo napišem user posted image , ma mislim na ljubavnicu/ka.... e tu je definitivno kraj. Ostalo..... je iskušenje, neka životna borba....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1269
5.7.2010 20:46:58   
Taha0608

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Da se samo još nadovežem na prethodno napisano.

Mislim, naglašavam da mislim, da se svaki problem da riješiti, smiriti, dovesti u red (osim kako već rekoh ako ne traje predugo ili da pa shvatiš da tu nema selameta) osim problema povezanim sa nestankom ljubavi odnosno ako se ono drugo zaljubi u nekoga. Ja ovo da lijepo napišem user posted image , ma mislim na ljubavnicu/ka.... e tu je definitivno kraj. Ostalo..... je iskušenje, neka životna borba....

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemogu odoliti da neprokomentarišem bilo šta u vezi ove teme..user posted image
sjećate se pubertetske-nemoj ga juriti,nećeš ga stići-okreni mu glavu i sam će ti prići..to je tak..ne aludiram na razvod-Bože sačuvaj,ako je iko trebao da se razvede-ta sam,al sam opet saburala do maximuma i taman kad sam pomislila da se nema čovjek više za šta boriti-PUH-Allah posla meleka s gratis malim mozgom za mog čoekauser posted image šalu na stranu al vrijedilo je živaca sad za sad!!al malo ravnodušnosti nije na odmet-dosta me forumašica "nalijepilo" u nekim postovima kada sam govorila da budu vesele,sexi,same sebi lijepe i neodoljive,jer ih to podstakne na razmišljanje(što im teško pada jbg),i naravno da će prestati s nekim stvarima-ovisno o problemu,jer su kao djeca,ako neobraćaš previše pažnju vide da nisu zanimljivi-okreću list(ili traže novu boljkuuser posted image ).U suštini nesikirajte se plahe moje hanume,zlata ste vrijedne,cijenite sebe-niko do vas to nemože!!i evo vam jedna lijepa od Rabina koji je u Talmudu nekada davno zapisao:
ŽENA NIJE STVORENA OD STOPALA-DA JE SE GAZI
NITI OD GLAVE-DA SE NJOME VLADA
VEĆ OD REBRA,ISPOD RUKE DA BUDE ZAŠTIĆENA-DO SRCA DA BUDE VOLJENA!!!!ljubim vasuser posted image

Žene imaju problem za svako rješenje!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1270
5.7.2010 21:02:54   
Srculence
IZVORNA PORUKA: Taha0608

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemogu odoliti da neprokomentarišem bilo šta u vezi ove teme..user posted image
sjećate se pubertetske-nemoj ga juriti,nećeš ga stići-okreni mu glavu i sam će ti prići..to je tak..ne aludiram na razvod-Bože sačuvaj,ako je iko trebao da se razvede-ta sam,al sam opet saburala do maximuma i taman kad sam pomislila da se nema čovjek više za šta boriti-PUH-Allah posla meleka s gratis malim mozgom za mog čoekauser posted image šalu na stranu al vrijedilo je živaca sad za sad!!al malo ravnodušnosti nije na odmet-dosta me forumašica "nalijepilo" u nekim postovima kada sam govorila da budu vesele,sexi,same sebi lijepe i neodoljive,jer ih to podstakne na razmišljanje(što im teško pada jbg),i naravno da će prestati s nekim stvarima-ovisno o problemu,jer su kao djeca,ako neobraćaš previše pažnju vide da nisu zanimljivi-okreću list(ili traže novu boljkuuser posted image ).U suštini nesikirajte se plahe moje hanume,zlata ste vrijedne,cijenite sebe-niko do vas to nemože!!i evo vam jedna lijepa od Rabina koji je u Talmudu nekada davno zapisao:
ŽENA NIJE STVORENA OD STOPALA-DA JE SE GAZI
NITI OD GLAVE-DA SE NJOME VLADA
VEĆ OD REBRA,ISPOD RUKE DA BUDE ZAŠTIĆENA-DO SRCA DA BUDE VOLJENA!!!!ljubim vasuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu Taha0608)
Neposredna veza do poruke: 1271
   [Obrisana poruka]
6.7.2010 9:27:38   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 1272
6.7.2010 9:43:36   
ena23
.

< Poruku je uredio ena23 -- 6.7.2010 9:51:03 >

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1273
6.7.2010 9:45:33   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image  tako mi je žao, katastrofa
Bebana mila moja drži se

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 1274
   [Obrisana poruka]
6.7.2010 9:46:41   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *