|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
28.6.2010 14:55:24   
medica

IZVORNA PORUKA: selmoni

Svi mi možemo biti hrabri na RR i govoriti šta bi i kako bi djevojka samo traži iskren savjet vjerujte da nije lako onoj ženi koje radi a komoli koja ne radi govorim jer sam imala takav primjer i gori vjerujte u svojoj porodici. I nemoj te da je osuđujete stavite se u njen položaj i malo razmislite jer kad se čovjek osjeća nemočnim tada ne vidi izlaz iz problema i ako možda taj izlaz postoji. Nastavite li da osuđujete naše članice  budite sigurne da druge sutra neće tražiti savjet.user posted image

potpisujem

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 1226
28.6.2010 14:55:30   
Amelaa RR
Mislim da bi ova tema kompletna trebala ici na brisanje...Previse je licnih informacija od dosta forumasica...
Licno na mene su ovi problemi koje su imali pojedine forumasice jako uticali... i od srca svima zelim da sto prije rijese probleme.

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 1227
28.6.2010 14:59:19   
breskvicaa
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Mislim da bi ova tema kompletna trebala ici na brisanje...Previse je licnih informacija od dosta forumasica...
Licno na mene su ovi problemi koje su imali pojedine forumasice jako uticali... i od srca svima zelim da sto prije rijese probleme.

Sa ovim se slazem u potpunosti

Ono sto te ne ubije to te ojaca...

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1228
28.6.2010 15:01:27   
branka12
IZVORNA PORUKA: selmoni

Svi mi možemo biti hrabri na RR i govoriti šta bi i kako bi djevojka samo traži iskren savjet vjerujte da nije lako onoj ženi koje radi a komoli koja ne radi govorim jer sam imala takav primjer i gori vjerujte u svojoj porodici. I nemoj te da je osuđujete stavite se u njen položaj i malo razmislite jer kad se čovjek osjeća nemočnim tada ne vidi izlaz iz problema i ako možda taj izlaz postoji. Nastavite li da osuđujete naše članice  budite sigurne da druge sutra neće tražiti savjet.user posted image

ne slazem se sa ovim boldovanim user posted image
ove zene se polomise da savjetuju i nesebicno nude pomoc
sto je za svaku pohvalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ali ne moze se pomoci onome ko ne dozvoljava da mu se pomogne
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
za sve zenice dobre volje

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 1229
28.6.2010 15:02:57   
milomoje
Selmoni u principu se slazem s tobom... nisam se do sada javljala, jer sve u datom momentu sto bih rekla, vec je nneko rekao, ali ovo sada prevazilazi sve mjere mislim... Po meni je bitno da ste uspjele zenu probuditi iz bezizlazne situacije u kojoj je bilo u svojoj glavi da  je na svasta pomisljala, brinula se daa joj se moze oduzeti dijete i to ste joj pobili i otklonili tu brigu, dalje malo se posvetila sebi sto nikako ne skodi jer frizura dize samopouzdanje u takvoj situaciju bar taj dan, a za sve ostalo... sto se mene tice ko je njen muz, jeel papak ili nije, ili da prodrem u njene "stvarne" probleme koji po vama nisu ti nego neki drugi te vas dovodi u zbunjenost... toliko je bila intenzivna tema da kao ssto neko rece, bila je tema kao Blic-vijesti... ma uzas! Iskreno mislim da je cilj postignut do sada ( ovo sto sam gore navela) i sada treba popustiti i ne ispitivati zenu do srzi osim ako ona sama nece da kaze dalje... Svaka cas_t svima na savjetima kojih je zaista bilo i dobronamjernih i strucnih  ali  i ispunjavanja svog vlastitog ega.. mislim da je suvisna diskusija , pogotovo ona kako moze ovo, ono a ne moze kupiti pelene itd... dajte dozovite se malo... postaje prava trac partija o bebani i njenom muzu...punkt slut. ... sve najbolje...

< Poruku je uredio milomoje -- 28.6.2010 15:13:53 >

-Sada nas troje slavi rodjendan u januaru !!! :)

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 1230
28.6.2010 15:07:10   
zvecka
Moje misljenje je da zbog Bebane bi bilo pametno da se izbrise,,danas sutra bi moglo doci do problema,,ja licno nikad nebi se usudila ovako nesto iznositi na internetu gdje sav svijet ima pristup,,,kako biti siguran da neko meni poznat nece provaliti tko sam,,,a da taj netko poznaje i moju fameliju,,bilo bi veselo.
Postoje brete privatne poruke pa ako u nekog imas povjerenja sa rr povjeri mu se isplaci muse,zatrazi pomoc od njega ako ti moze pomoc,,ali ovo je hrabrost za svakog.user posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 1231
28.6.2010 15:07:21   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR

Slazem se.Mislim da bi sve trebalo izbrisati,posebno zbog bebane.Mislim da bi tek kad bi joj muz saznao za ovo imala bas velikih problema,a ako neko iz G.Vakufa procita sve ovo mogao bi vrlo lako da mu kaze.Vakuf je mali grad,svi se medjusobno poznaju,osim toga mislim da nema bas puno zena iz Bihaca koje su udate u G.V. i jos da imaju sina da se zove Ibrahim.Mogla bi,recimo,njena zaova,koja se nedavno porodila i o kojoj bebana cesto prica,vrlo lako da nam se pridruzi na forumu. user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 1232
28.6.2010 15:08:34   
Hannica
IZVORNA PORUKA: zvecka

Moje misljenje je da zbog Bebane bi bilo pametno da se izbrise,,danas sutra bi moglo doci do problema,,ja licno nikad nebi se usudila ovako nesto iznositi na internetu gdje sav svijet ima pristup,,,kako biti siguran da neko meni poznat nece provaliti tko sam,,,a da taj netko poznaje i moju fameliju,,bilo bi veselo.
Postoje brete privatne poruke pa ako u nekog imas povjerenja sa rr povjeri mu se isplaci muse,zatrazi pomoc od njega ako ti moze pomoc,,ali ovo je hrabrost za svakog.user posted image

Slazem se,ili na pp ili biti anoniman kada pises poruke.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 1233
28.6.2010 15:10:44   
Srculence
Ja mislim da je bebana jedna jako,jako hrabra žena kad je uspjela da skupi snage i hrabrosti i da javno kaže svoj problem ovdje.To šta se stvarno deševa u njnom braku niko ne zna samo ona i dragi Bog.Mi smo možda dobili samo djelić onoga što se njoj dešava....pa nije lako pričati javno o svom životu i problemima..to svi moramo da shvatimo.Nije se lako ni poniziti i tražiti pomoć za svoje djete.
Zato bebana drži se i budi hrabra user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu branka12)
Neposredna veza do poruke: 1234
28.6.2010 15:13:52   
Hannica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 1235
28.6.2010 15:24:03   
kupina
i ja mislim da bi ovu temu trebalo zatvoriti,izbrisati...nisam joj bas nesto pomogla ali sam joj zazeljela da sto prije rijesi svoj problem.bebana je ispocetka bila u bezizlaznoj situaciji..trazila je savjete i pomoc jer nije znala sta da radi...sad je zena rekla da je sve bolje i da se situacija popravlja i da ide na bolje...mislim da vise ne trteba joj govoriti sta ce i kako ce....odlucila je...
zelim joj svu srecu svijeta....

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 1236
28.6.2010 15:46:29   
selmoni
Pomoć se cjeni i znam da je nesebična ali time što če nko govoriti da joj je muž ovakav ili onakav njoj neće pomoći treba je hrabrit i treba bit zahvalan na savjetima .

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 1237
28.6.2010 16:54:18   
vjestica
ne vidim razlog da se tema briše, puna je korisnih savjeta koji nekome mogu poslužiti, a mi smo sve odrasle žene koje znamo šta znači internet i javni forum, koji može svako pročitati i kad iznosimo intimne stvari svaka od nas ima izbor da se javi pod opcijom anoniman ili javno ko bebana, pa da još stavi i svoju sliku
i što se mora oko toga praviti problem user posted image
kad se neko javi pod opcijom anoniman, umjesto savjeta bude više postova kako nas neko zeza, a kad se javi otvoreno, onda se predlaže da se tema briše user posted image
ma dajte pa odrasle smo žene, nismo mala djeca, svako je odgovoran za sebe
što se ostalog tiče, bebana jeste dobila savjeta gomilu i njeno je da odluči šta će primjeniti
možda joj se nisu svidjela nečija mišljenja i nečiji savjeti, ali i s tim treba računati kad se iznosi problem na javnom forumu
ne možeš očekivati da će te svi tapšati po ramenu i saosjećati s tobom, ima i drugih mišljenja
i ja sam stekla utisak da je neke posotve preskočila, i da čita samo ono što joj odgovara
možda je i moj post zvučao grubo, ali mislim da ona previše njega brani i možda grubo zvuči kad joj neko napiše kako ti ne da za pelene, a ima internet i izlazi svako veče
i meni je to logično da se zapitam (a onda i spominje kako voli svog sina i kako ga je jedva čekao)
Bebana jesi li ti njega pitala za to, jesi li mu rekla izlaziš svako veče, a beba nema pelena?
šta on kaže na to?
i pusti sad da mora majci dati jer se boji da ga izbaci iz stana
možda i ovo zvuči grubo, ali ne mislim stvarno ništa loše, kao ni osrale forumašice, samo ti pokušavam pomoći

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu selmoni)
Neposredna veza do poruke: 1238
28.6.2010 17:10:29   
Anoniman
Da savjeti nesto vrijede nebi se djelili besplatno.user posted image

(odgovor članu vjestica)
  Neposredna veza do poruke: 1239
28.6.2010 18:18:52   
Anoniman
Iako pišem anonimno, voljela bih da mi bebana lično odgovori na ovaj post ako nije problem.

Koliko se sjećam na početku je problem bio zato što ti ne poklanja dovoljno pažnje, ne šeta sa vama, dere se i grub je prema tebi, a sad se to odjednom pretvorilo u problem sa finansijama?
Ovdje su žene oduvijek bile spremne da pomognu, i finansijski i na svaki dr. način, ali da li je to riješenje problema u tvom braku?! Neće one uvijek biti tu da vama obezbjede ono što vam treba u životu, već ako ste prijatelji, partneri, roditelji i ljubavnici, potegnite i rješavajte to sami!
Niste vi ni prvi ni zadnji koji nemaju dovoljno para za neke stvari, ali to ne bi trebalo da promijeni vaš brak, pa tu ste zajedno i u dobru i zlu, ima da se borite!!!
Ne do Bog gorih stvari, bolesti itd., gdje bi onda bili, šta bi onda radili... Umjesto da se sjedne i priča kako da se nabave pelene, kako da danas skupimo za ručak, vi se svađate.
Na kraju krajeva šta ćeš ti njemu reći odakle tebi pare za pelene?
Onda na početku kažeš on je bio super prema meni, divan, krasan, a nakraju kažeš on je teška osoba- što znači da je crta njegovog karaktera.
I još nešto, forum i jeste tu da pročitamo kako bi osobe sa strane reagovale u situaciji koja se nama čini bezizlazna, pa je bebana lijepo postupila što je tražila savjet, iako mi možemo znati samo jednu stranu priče, a da je njen muž priča to bi vjerovatno bilo deseta stvar.
A zadnja stvar, Amela RR ako je neko dovoljno hrabar da priča svoje najintimnije stvari, pa još i ime i sliku okači, zašto bi se mi trebale sekirati oko toga hoće li neko upratiti njene podatke?!

Stvarno bih voljela da sve povežem što si rekla, pa te molim da pročitaš moj post i odgovoriš na svaki pasus pojedinačno. Hvala i sretno!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1240
28.6.2010 18:37:34   
Anoniman
Broj anonimnih postova raste, sto samo pokazuje da sve vise forumasica uvida kontradiktornosti ove price i sve manje ih vjeruje u nju! Ne znam sta je zalosnije ako je istinita ili ako je napisana s odredenim ciljem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1241
28.6.2010 18:41:31   
fatimica09
Ne treba se griješiti i tako naglo donositi zaključke! Ja nisam do sada davala nikakav komentar na sve ovo, pa neću ni sada.....žao mi je u svakom slučaju bebane.....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1242
28.6.2010 19:22:00   
branka12
IZVORNA PORUKA: Anoniman

Broj anonimnih postova raste, sto samo pokazuje da sve vise forumasica uvida kontradiktornosti ove price i sve manje ih vjeruje u nju! Ne znam sta je zalosnije ako je istinita ili ako je napisana s odredenim ciljem. user posted image user posted image user posted image

Zasto biti anoniman user posted image user posted image
pa svi imamo pravo iznijeti svoje misljenje!
Mislim da nema cilja tj ona to vidi kao problem (pretjeruje)
nema novca user posted image pa ko ima danas
svi se borimo nekako i mnogi danas zive od jedne plate
a u krajnjem slucaju sta vas boli uvo imam li ja novca ili nemam.
ovo je porodicni portal a ne finansijski!
Opet ponavljam slobodno me KAMENUJTE
ali ja mislim da se ovde pretjeruje

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1243
28.6.2010 19:29:49   
Hannica
Ja mislim da je bebana imala samo jedan cilj kada je pisala o svom problemu,a to je da joj pomognemo da ga rijesi.Mozda se nije bas najbolje izrazila pa su neke stvari pogresno shvacene,ali ne vjerujem da je imala neku skrivenu namjeru.Mozda je trebala u jednom, malo duzem,postu da napise svoj problem,od pocetka pa do danas kako je bilo i sta je muci u zivotu.Ona je to pisala malo po malo i mi smo,mozda,pogresno protumacile neke stvari.Mozda na pocetku nije htjela da kaze sve pa se poslije otvorila kad je vidjela da ima nasu podrsku.Drage zenice nemojte je napadati,ima ona svojih problema i bez naseg zvocanja,na kraju krajeva ne moramo ni mi bas sve skontat....user posted image ,sta fali biti malkice zbunjen.user posted image
I zasto niko nije sumnjao u njene rijeci prije nego sto je zamolila da joj pomognemo finansijski.user posted image

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 1244
29.6.2010 8:58:12   
Srculence
IZVORNA PORUKA: fatimica09

Ne treba se griješiti i tako naglo donositi zaključke!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 1245
29.6.2010 10:36:17   
ena0002
Mislim da bez obzira da li je Bebana iznijela sve detalje ili ne (ipak je to njeno pravo da odluci sta hoce iznijeti javno a sta ne), dobila je dosta korisnih savjeta, pa obzirom da zeli da sacuva brak, pretpostavljam da ce ih znati adekvatno i primjeniti user posted image ...u svakom slucaju sretno Bebana user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

Neposredna veza do poruke: 1246
29.6.2010 10:52:27   
chuci
meni ne bi mrsko pa sam pročitala sve bebanine postove. i stvarno ima kontradiktornosti. ja ''znam'' bebanu dugo, tu smo negdje bile s terminom, a i bebe su nam u dva dana rođene pa smo se susretale na istim temama često. ne mislim da su te kontradiktornosti posljedica neke prevare ili ne znam ni ja na šta se ovdje aludira.

helem. pročitah ja sve postove. mislim da ovdje nije u pitanju problem u braku kao uzrok ostalih problema. mislim da je glavni problem bebana sama. izgleda mi kao da je u nekoj vrsti depresije zbog toga što je stalno u kući, što nema posla, što nema svog novca. tome u prilog ide i činjenica što spominje samoubistvo.
nekako mi muž tu ne izgleda mnogo kriv iskreno. u jednom postu se žali da joj muž ne da napolje da izlazi, a u sljedećem kaže da mu je rekla da će izlaziti, i on se složio. nekako mi ne izgleda kao da joj stvarno nije dao da izlazi, inače se ne bi složio da može.
isto je problem taj novac, situacija mi izgleda ponovo kao posljedica njenog unutrašnjeg nezadovoljstva sobom, a ne toga što muž ne da. već sljedeći post kaže, daje on inače ali sad nema. očito žive u svekrvinom stanu, pa i tu sigurno ima tenzija. postovi mi izgledaju kao da su pisani u afektu, u trenucima, kada je u početku bila ljuta na muža, a kasnije kad se smiri objašnjava njegove postupke i zašto je to tako. prvo ne gleda u dijete, onda gleda u njega kao u Boga, ne pazi ga, igra se s njim, ljut je na nju što ga ruži itd.

sve u svemu mislim da bebana trebaš pročitati svoje postove na ovoj temi sve redom. i pokušaj sabrati sebi sve pa onda pisati. mnoge forumašice su ti davale predivne savjete, na koje se ti nisi ni osvrtala. imam osjećaj da si samo ovdje pisala kad te nešto smeta. u ovih 30tak stranica nema konverzacije u dijelovima kad se piše o tvom problemu, ti se pojaviš požališ na neku situaciju, i nestaneš, a forumašice ostanu naglabati šta je pisac htio da kaže.

uglavnom mislim da trebaš poraditi na sebi i svom samopouzdanju. ove nesuglasice sa tm će se same riješiti.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

Neposredna veza do poruke: 1247
29.6.2010 11:19:04   
milenium

IZVORNA PORUKA: acudesa RR

Apotekarka, i tvoj post ja za uzora...ženo, svaka vam čast, ti si mi vazda bila draga, a sad još višeuser posted image

apotekarkauser posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1248
29.6.2010 11:27:31   
Medić*
IZVORNA PORUKA: acudesa RR

IZVORNA PORUKA: medic slatki

oboje trebaju ulagati u sebe i svoj brak kako bi se moglo dobro funkcionisati, posebno me nervira kad zena mora svasta nesto kako bi privukla paznju svog muskarca koji nepomicno sjedi i ceka sve nagotovo user posted image

medić, možeš li ti biti sigurna da je ovo ovako kod bebane, ona je iznijela svoj stav, u koji ne sumnjam, ali fali i druga strana medalje....taha je to tako koncizno i objektivno iznijela....

mila, ja sam ovdje samo iznjela svoje misljenje vezano za brak uopste ne misleci na bebanu ovom recenicom vec opcenito sta ne volim vidjeti u jednom braku izmedju supruznika user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1249
29.6.2010 11:44:47   
malena sharena
IZVORNA PORUKA: chuci

meni ne bi mrsko pa sam pročitala sve bebanine postove. i stvarno ima kontradiktornosti. ja ''znam'' bebanu dugo, tu smo negdje bile s terminom, a i bebe su nam u dva dana rođene pa smo se susretale na istim temama često. ne mislim da su te kontradiktornosti posljedica neke prevare ili ne znam ni ja na šta se ovdje aludira.

helem. pročitah ja sve postove. mislim da ovdje nije u pitanju problem u braku kao uzrok ostalih problema. mislim da je glavni problem bebana sama. izgleda mi kao da je u nekoj vrsti depresije zbog toga što je stalno u kući, što nema posla, što nema svog novca. tome u prilog ide i činjenica što spominje samoubistvo.
nekako mi muž tu ne izgleda mnogo kriv iskreno. u jednom postu se žali da joj muž ne da napolje da izlazi, a u sljedećem kaže da mu je rekla da će izlaziti, i on se složio. nekako mi ne izgleda kao da joj stvarno nije dao da izlazi, inače se ne bi složio da može.
isto je problem taj novac, situacija mi izgleda ponovo kao posljedica njenog unutrašnjeg nezadovoljstva sobom, a ne toga što muž ne da. već sljedeći post kaže, daje on inače ali sad nema. očito žive u svekrvinom stanu, pa i tu sigurno ima tenzija. postovi mi izgledaju kao da su pisani u afektu, u trenucima, kada je u početku bila ljuta na muža, a kasnije kad se smiri objašnjava njegove postupke i zašto je to tako. prvo ne gleda u dijete, onda gleda u njega kao u Boga, ne pazi ga, igra se s njim, ljut je na nju što ga ruži itd.

sve u svemu mislim da bebana trebaš pročitati svoje postove na ovoj temi sve redom. i pokušaj sabrati sebi sve pa onda pisati. mnoge forumašice su ti davale predivne savjete, na koje se ti nisi ni osvrtala. imam osjećaj da si samo ovdje pisala kad te nešto smeta. u ovih 30tak stranica nema konverzacije u dijelovima kad se piše o tvom problemu, ti se pojaviš požališ na neku situaciju, i nestaneš, a forumašice ostanu naglabati šta je pisac htio da kaže.

uglavnom mislim da trebaš poraditi na sebi i svom samopouzdanju. ove nesuglasice sa tm će se same riješiti.

Ma identicna misao mi zvoni u glavi nakon sto sam juce procitala sve postove. Po mom misljenju bebana je najvjerovatnije u nekoj depresivnoj fazi poslije poroda. Jako mi je zao sto joj se to desava. Naravno, problem prvo treba priznati sama sebi, a zatim otvoreno, iskreno razgovarati sa muzem, priznati mu kako se osjeca i zatraziti njegovu pomoc. Vjerujem da bi stvari izmedju njih krenule nabolje kad bi pustila osjecajima da provale iz nje, kad bi se isplakala i izvristala ako treba, kad bi mu pokazala koliko joj je puna kapa kuce, obaveza, umora, nespavanja, razmisljanja o problemima s egzistencijom, nerazumijevanja, samoce. Ne verujem da se ne bi potrudio svim silama da joj pomogne kad bi vidio da je na rubu zivaca.

Ne znas ti majko, kako je dijete roditi

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *