|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: PROBLEMI U BRAKU
30.8.2010 23:04:53   
teacher75
mozda ima problema na poslu. mm kad ima problema ne moze se prepoznati, suti, nervozan je, depresivan i tersa, a inace je totalno drugaciji...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 1301
30.8.2010 23:17:15   
milenium
ma ko jadno zensko,opet okrivljivamo sebe. citam vecina pise ...''''''''pa mozda si ga naljutila ,pa ovo,pa moda si ono...pa ...''''''''.
dida,pa napisala je zena da to traje vec pola godine ,ne od jucer,zato i spominje razvod!
i za kraj,kako ne kuzite,vidi se iz aviona da je varauser posted image
vecera s kolegom u 10-ahaaaaaa-svezi macku o rep!user posted image user posted image
i zena kaze da drzi fino do sebe(malo se samo udebljala)al i dalje je fina ,mirisna,eto kaze i napucala se i da ga zavede i on nistauser posted image .pa sve je jasno!

ja bi razgovarala sa njim ili unajmila privatnog detektiva da ga slijedi i onda bez razgovora i objasnjavanja mu saopcila da se razvodimo(al ne zaboravi ispeglat kartice prije togauser posted image user posted image )

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 1302
30.8.2010 23:17:48   
Mirkica
koliko dugo ste bili u vezi ???

ne znam ali meni je faza od 6 mjeseci malo poduga ok par dana da mu nesto smeta ili meni ali ne vise a ovako za mene je to vec problem ja bih sjela s njim i dok ne riejsimo (kosto bi jedna forumasica rekal )  ne bi ni ustajala jer nesto mora biti.
Eh ako je umoran pa n e moze 6 mjeseci biti umoran.
A nemoj se naci uvredjena moja rodica izlazi  s muzem nekoliko puat sedmicno i s djetom i samo jednom neka njen muz nema volju ona odmah kaze kako ON NIKADA NJU NE IZVODI ja svjedok bila i  sta da joj covjek radi , eh izvini mozda si i ti od te vrste pa ako ejdnom nestima kao da niakda nije , razmisli prvo analiziraj sebe ako vidis da je sve kako si napisal ovdje onda ga uhvati i dobro s njim popricaj onda stavrno nesto ima.

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 1303
30.8.2010 23:20:13   
veeseelaa
Penelopa vidim da nisi vise online ali se nadam da ces procitati ove postove....
ne bi ja odmah njenu reakciju odnosno pricu o razvodu pripisala PMS-uuser posted image zena je povrijedjena... pa tek su godinu u braku a on izbjegava odnos s njom user posted image user posted image user posted image i meni bi to bio jedan od razloga za razmisljati o razvoduuser posted image
ja bi da sam na tvom mjestu otvorila oci i provjerila njegovu vjernost, zatim bi provjerila (valjda imas mogucnost) situaciju na poslu kao i eventulane njegove bivse cure, gdje su, sta su??? mislim tek se fakticki ozenio, mozda je neka skontala sta je izgubila pa mu se pokusava nametnuti, mozda se pita dal je dobro "izabrao"?? mozda, mozda
Koliko ste bili u vezi? dal je imao neku veliku ljubav prije tebe?
provjeri da slucajno nije zaduzen novcano?
to njegovo sutanje i zamisljenost je bas suhveli user posted image user posted image user posted image user posted image izvini, samo sam iskrena, nesto ga opasno muci a ti prije donosenja bilo kakve odluke moras saznati sta je u pitanju..... radi sebe....
meni umor nije opravdanje za odbijanje partera, ok jednom dva puta al ....
i to sto kazes da si se udebljala mislim da nema nikakve veze
Mozda da nastupis zestoko kad dodje s posla, ono bas da ga napadnes, sexualni cin ce ti sve reci.....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1304
30.8.2010 23:23:26   
veeseelaa
ja jedino bolest i to s visokom temperaturom popracenom kasljom i hunjavicom smatram opravdanim za odbijanjem partnera 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1305
30.8.2010 23:23:31   
Hanady RR
Penelopa oprosti na iskrenosti al meni nešto tu ne štima...godinu ste u braku a pola godine ne valja...odbija te...
u svakom slučaju do njega je šta god da je.

Ja bih otvoreno sa njim razgovarala...
i vjeruj nisma baš osoba za razvode ali ako si godinu dana u braku tebi bi još medeni mjesec trebao trajati a ti već po godine u belaju....

ja bih njega pred sebe postavila...pa do zore oplela kom opanci kom obojci...il nek i tu drugu dovede il nek se razvede...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1306
30.8.2010 23:28:01   
Visnja RR
steta sto je penelopa nedovoljno aktivna forumasica pa ne zna za test sa serpom user posted image
mi ti mozemo dati bezbroj savjeta ali samo ti mozes da spoznas pravu istinu ako stavis "naocale zivota" a ne zivis zasljepljena

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1307
30.8.2010 23:30:01   
veeseelaa
kakvu serpu, vidis da joj ne da prici ..... 

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1308
30.8.2010 23:31:08   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

mi ti mozemo dati bezbroj savjeta ali samo ti mozes da spoznas pravu istinu ako stavis "naocale zivota" a ne zivis zasljepljena
user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

Neposredna veza do poruke: 1309
30.8.2010 23:40:41   
marny
ma ta prva godina je najgora, tada se mjere snage, ono ko dva bika u areni, razmilja ko kako die i u kom pravcu.
kod mene u prvoj godini nije bilo niti r od romantike, a sada za desetku.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 1310
30.8.2010 23:42:19   
Mirkica
IZVORNA PORUKA: marny

ma ta prva godina je najgora, tada se mjere snage, ono ko dva bika u areni, razmilja ko kako die i u kom pravcu.

ma uredu je da nema romantike ali sexa vala mora biti :))))

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 1311
30.8.2010 23:44:04   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Mirkica

ma kad smo umorni ili neraspolozeni nema sanseuser posted image al ne znam jel penelopa spominjala da nije nikako bilo sexa 6 mjeseci ili da je par puta odbiouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 1312
30.8.2010 23:47:05   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Penelopa

Imam veliki problem
u braku sam malo vise od godine dana
prije odprilike pola godine pocelo se nesto neobicno dogadati sa mojm muzem. ne prilazi mi

ne poljubi me usput......kad smo zajedno samo suti prica samo sto mora.......imali smo malih problema svakodnevne svade sad se to smirilo al je on postao stranac...kad ga hocu poljubiti on mi kaze umoran sam...nisam pametna sta da mislim ne vjerujem da me vara...opet neznam i na to pomislim...
jednom sam mu nasla jedan racun u djepu od hlaca kad sam ih htjela prati neki restoran u 10h navece vecera placena on me ubjedzivao da je bio sa kolegom pa bili gladni...neznam...to je sve nisam vise nista  primjetila...on kad dodzemo kuci samo prati sport i spava...probala sam pricati s njim on se vadi na probleme na poslu..kaze da je sve s nama u redu....izbjegava razgovor maximalno
pokusala sam ga malo sarmirati ali nista nije me ni primjetio
drzim do sebe..volim da sam uredna i sredzena ali sam se malo udebljala pa sve mislim da nije to u pitanju...dodze mi da podnesem za razvod

evo teacher po godine joj ne prilazi...
ja bih njega sredila koliko noćas...
il ćeš il nećeš...
ma halo ko je to tvoga života vrijedan...
i bogami dobra si da to trpiš..takvo ponašanje pola godine...
ja to ne tolerišem ni 3 dana...sve da mu na poslu krva na slamku piju svoh 8 sati...
posao je posao a dom je dom...
i ja znam biti umorna od posla, od djece i kuće i mame i seke i zaove al nikada nisma bila umorna za muža i razgovor sa njim više od 2 sata...toliko mi je dovoljno da napunim baterije.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Penelopa)
Neposredna veza do poruke: 1313
30.8.2010 23:47:49   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

kakvu serpu, vidis da joj ne da prici ..... 

onda je sve jasno ko dan... da se ne lazemo user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1314
30.8.2010 23:49:47   
marny
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: Mirkica

ma kad smo umorni ili neraspolozeni nema sanseuser posted image al ne znam jel penelopa spominjala da nije nikako bilo sexa 6 mjeseci ili da je par puta odbiouser posted image

ma bilo je sexa,garant, jel tako Penelopa?

Neposredna veza do poruke: 1315
30.8.2010 23:50:44   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Penelopa

Imam veliki problem
u braku sam malo vise od godine dana
prije odprilike pola godine pocelo se nesto neobicno dogadati sa mojm muzem. ne prilazi mi

ne poljubi me usput......kad smo zajedno samo suti prica samo sto mora.......imali smo malih problema svakodnevne svade sad se to smirilo al je on postao stranac...kad ga hocu poljubiti on mi kaze umoran sam...nisam pametna sta da mislim ne vjerujem da me vara...opet neznam i na to pomislim...
jednom sam mu nasla jedan racun u djepu od hlaca kad sam ih htjela prati neki restoran u 10h navece vecera placena on me ubjedzivao da je bio sa kolegom pa bili gladni...neznam...to je sve nisam vise nista  primjetila...on kad dodzemo kuci samo prati sport i spava...probala sam pricati s njim on se vadi na probleme na poslu..kaze da je sve s nama u redu....izbjegava razgovor maximalno
pokusala sam ga malo sarmirati ali nista nije me ni primjetio
drzim do sebe..volim da sam uredna i sredzena ali sam se malo udebljala pa sve mislim da nije to u pitanju...dodze mi da podnesem za razvod

evo teacher po godine joj ne prilazi...
ja bih njega sredila koliko noćas...
il ćeš il nećeš...
ma halo ko je to tvoga života vrijedan...
i bogami dobra si da to trpiš..takvo ponašanje pola godine...
ja to ne tolerišem ni 3 dana...sve da mu na poslu krva na slamku piju svoh 8 sati...
posao je posao a dom je dom...
i ja znam biti umorna od posla, od djece i kuće i mame i seke i zaove al nikada nisma bila umorna za muža i razgovor sa njim više od 2 sata...toliko mi je dovoljno da napunim baterije.

onda stvarno ne mirise na dobro...dobro je veeseelaa rekla, malo se poigraj detektiva ako vec ne mozes nista izvuci iz njega...

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1316
30.8.2010 23:51:39   
Visnja RR
draga moja penelopa priredi neku eroticnu situaciju... obuci neko sexy rublej ...budi slatkak i mazna (hot kasnije) pa ako te odbije onda znaci da ga "boli dupe za tebe" ili ima neku bolescugu pa se plasi da te ne zarazi...

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1317
30.8.2010 23:58:08   
veeseelaa

je za neke druige stvari kao sto je privikavanje na zajednicki zivot ali sex s ovim "najgora prva godina" veze nema

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 1318
31.8.2010 0:00:27   
Visnja RR

je za neke druige stvari kao sto je privikavanje na zajednicki zivot ali sex s ovim "najgora prva godina" veze nema

nema najgore godine...to je samo izgovor za neuspjeh

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1319
31.8.2010 0:03:54   
teacher75
u svakom braku moze doci do krize al mi je malo cudno da to bude vec na pocetku user posted image

Neposredna veza do poruke: 1320
31.8.2010 0:05:11   
teacher75
nejsonka, sta je bilo s tobom na kraju?user posted image

Neposredna veza do poruke: 1321
31.8.2010 0:06:32   
bananica
meni je iskreno zao u kakvoj se situaciji zena nasla, naglabati o tome da li je ovo ili ono ne zelim, ipak je tu brak u pitanju..........pomozi sama sebi tako sto ces sjesti sa svojim suprugom i otvoreno porazgovaratiuser posted image user posted image user posted image sa srecom

Neposredna veza do poruke: 1322
31.8.2010 0:13:58   
veeseelaa

ma ja kad sa se tek udala stalno sam se svadjala sa mm jer napravi poplavu u kupatilu, meni to nije bio jasno a njemu nije bilo jasno sto ja ne volim poplavu hahahah cesto smo se znali zbog toga zakaciti a naravno da nema najgore godine nego samo godine privikavanja

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1323
31.8.2010 0:14:32   
veeseelaa
Penelopa jestel se sexali prije braka? mozda ne odgovarate jedno drugom u tom smisluuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 1324
31.8.2010 0:16:58   
teacher75

ma ja kad sa se tek udala stalno sam se svadjala sa mm jer napravi poplavu u kupatilu, meni to nije bio jasno a njemu nije bilo jasno sto ja ne volim poplavu hahahah cesto smo se znali zbog toga zakaciti a naravno da nema najgore godine nego samo godine privikavanja

onda se mi jos, nakon 2 i po godine privikavamouser posted image nije u pitanju kupatilo vec neke slicne stvariuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  51 52 [53] 54 55   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *